|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg ZAPRASZAM!
dzien doberek ;p Widzę, że masz to samo co ja;p jak sie obudzę to też zawsze jestem masakrycznie głodna;p pewnie to przez to że kończe jeść przed 18 ;p
zaraz wyjeżdżam na tydzień i mam zamiar tam zrzucić chociaż kilogram.. pochwalę się jak wróce i się zważę trzymajcie kciuki ;p Pozdro
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
witam
wstałam w świetnym nastroju zjadłam śniadanko 2 kromki razowca duży kubek jogurtu i zielonej herbaty ![]() czuje zakwasy od wczorajszego biegania i zaraz zabieram się za sprzątaniei ponawiam pytanie dotyczące tabelki
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Ja wstalam i sie zapelnilam miska platkow kukurydzianych z mlekiem... Ojj dlugo dzis niczego nie zjem hehe. Na objad znowu zupka "prezydencka" a na kolacje cos sie wymysli. Mam straszny problem zbey nie jesc nic wieczorem... Dzisiaj sie postaram nie jesc nic po 19. Oby sie udalo
Trzymajcie kciuki ^^
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
a ta zupka prezydencka to jakie składniki ma ? ja ... oczywiście zgrzeszyłam...zjadłam kawałek ciasta...
oh nie nadaje sie do odchudzania...
|
|
#95 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
Nie przejmuj się Roxxxxy
|
||
|
|
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo nie jesz II śniadania a obiad też słabiutki tylko zupka, a gdzie podwieczorek ? i nie jesz po 19 a kolacje powinno jeść się białkową 2 godz przed snem Poczytaj 10 zasad zdrowego odżywiania roxxy nie można sobie tak wbijać do głowy ! każdy się nadaję jeśli ma tylko chęć i pragnienie osiągnięcia czegoś a Honey dobrze napisała, zjadłaś ten kawałek wcześnie więc go spalisz ![]() teraz II śniadanie makrela dlaczego tak późno
|
|
|
|
#97 | |
|
Raczkowanie
|
A wiec ta tajemnicza zupka prezydencka to sklada sie z kapusty, kalarepy chyba, cebuli i papryki. Tylko zamiast sie bawic w kupowanie pojedynczych skladnikow i krojenie itp to ja poszlam na latwizne i kupilam gotowe opakowania mroznki takiej zupy^^ Ja sie robi bez zadnych zaklepek bez dodatkow smietany do zgestenia itp. Tam do smaku mozna doprawic czy jakies kostki wrzucic. Podobno Kwasniewski na niej schudl
I ja mozna jesc praktycznie ile sie chce oczywiscie nie przesaadzajmy i w zdrowych ilosciach Zamiast posilkow. Jak ma sie ochote cos zjesc to zamiast chleba ciasteczek czy mocno kalorycznego obiadu je sie taki duzy talerz zupki. Moja mama wczoraj zrobila i obydwie sie staramy przestrzegac tego zobaczymy czy podziala Ale wydaje mi sie ze mozna to urozmaicic jakas salatka na kolacje czy cos... Bo ja na samej takiej zupie nie wytrzymam![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
Bo u mnie z tym bardzo ciezko i zawsze ok 22 jakas parowke z ketchupem czy kilka plasterkow sera zoltego zjem... A potem rano wstaje i znowu mam brzuszek taki okragly. Nie znosze Go ! |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Mmmm narobiłaś mi ochoty na ta zupkę i wydaje mi się,że jest smaczna i małokaloryczna
![]() A co do Twojego podjadania to unikaj parówek i żółtego sera wieczorami ponieważ ma dużo tłuszczu.. lepiej to zjeść na śniadanie. Ja zawsze jak byłam głodna a było już późno jadłam sobie marchewke, albo ze dwa jabłka |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a niejedząc po 18/19 rzeczywiście szybciej chudłyście?
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj rozpoczelam diete warzywna, czyli sniadanie: salatka, 2gie sniadanie: inna salatka(oczywiscie z samych warzyw, bez sosow i soli!) + marchewka i kalarepka. pozniej planuje brokuly i inne warzywa ugotowac na parze kilka minut, byle nie za dlugo:P
jutro beda same owoce, zobaczymy
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
;0)
Edytowane przez Honey822 Czas edycji: 2011-06-13 o 12:10 |
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję dziewczyny za wsparcie!!!!!
![]() na obiad zjadłam sałatkę z truskawek, malin, gruszki i nektarynki skropionej sokiem z cytryny. A co do tej 18... jak bylam mala to bylam okrąglutkim dzieckiem, tata mówił na mnie Pączek xD ale w sumie to dzięki niemu schudłam bo powiedział, żebym nie jadła po 18 a co do słodyczy to mialam jeden dzien w tygodniu- sobotę i wtedy moglam jesc, ale tez w ograniczonych ilosciach.. dzięki temu dzisiaj wyglądam w miare dobrze... jak pozbędę się brzuszka to będzie idealnie także nie jedzenie po 18 działa !
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
tak!to jest bardzo istotne i naprawde dziala!a najlepiej jeszcze po ostatnim posilku wieczorkiem poćwiczyć sobie!ja tak robilam przy 1wszym podejsciu mojej diety i dało efekty!a jak byłam później głodna ,bo chodze późno spać to zapychałam żołądek herbatkami!
słyszałam jeszcze ze na lepsze trawienie wypijać przed śniadaniem szklanke wody z cytrynąa jak tam dziewczynki wygląda u was sprawa z alhoholem?odpuszczacie sobie zupełnie?bo ja w soboty mam z tym problem |
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
ja nie lubie alkoholu, wiec nie mam z tym problemu... czasem tylko piwo, ale bardzo zadko.
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do kolacji to zawsze wcinam 2 godz przed snem serek wiejski i zawsze wstaje z płaskim brzuszkiem i polecam każdemu Wcześniej też nie jadłam dopiero tu na wizażu się przekonałam do kolacji i nie zrezygnuję z niej bo nie chodzę głodna wieczorami i nie podjadam ![]() a chodzę spać ok 24 a poza tym podstawa to 5 posiłków dziennie
Edytowane przez giovinezza Czas edycji: 2009-06-26 o 15:57 |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Ehhh rano zjadlam te miske platkow kukurydzianych z mlekiem i tak mi czas szybko zlecial...Tu sie pozegnalam z kolezanka tu cos zrobilam ze patrze a tu 16... Teraz zjadlam jablko nie wiem czy wezme drugie bo przez tpo ze nie jadlam chyba tyle czasu to mnie tak zqaczal sciskac zoladek jakby skurcz zoladka nie wiem
![]() ![]() a placki z jablkami i zamiast smietany np dodac kefir.. jest bardzo kaloryczny? |
|
|
|
|
#108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zawsze używam kefiru 0% tłuszczu zamiast smietany
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Ajj niestety jak rano kupowalam kefir to myslalam ze nie bede go pila i kupilam z 2% tluszczu
![]() Dzisiaj upieram sie i nie bede jadla po 18-19 Chyba poloze sie wczesniej spac zeby bylo mi latwiej hah
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba spróbuję z tym niejedzeniem wieczorem
Wiem, że na wizażu się tego nie poleca, ale właśnie ciągle słyszę, że to pomaga, a ja już naprawdę nie wiem co mam robić ...
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
ja muszę jakoś dać radę z niejedzeniem po 18/19, bo wlasnie spotkalam sie juz z wieloma opiniamii, ze to naprawde dziala!
musze byc silna ![]() a od dzisiaj zaczelam diete owocowa, poki co "grzeszkow" brak, a wiec nie jest zle. jakbym 5 dni wytrzymala to bym byla z siebie dumna i moze waga pokazalaby jakies 4 kg mniej....
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Dokladnie
Hehe. Od przyszlego tygodnia jakos wtorku moze chcialabym zaczca biegac...Nie w jakis dluugich dystansach ale przynajmniej truchtem tyle ile moge. Podobno dobrze robi na nogi itp... Moze moj tylek sie zmniejszy a uda wyszczupla![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Mam jedzcze pytanie. Mam w domu taka mala wage do mierzenia posiolkow ile maja gramow a nawet kalorii... Bylam mala to rodzice dbali o mnie bo mam cukrzyce i wszystko mi mierzyli to bylo ok Teraz sie zaniedbalam ale chce to zmienic. No i wlasnie ta waga..
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez Honey822 Czas edycji: 2009-06-29 o 11:06 |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Na wizażu piszą, że to prowadzi do spowolnienia przemiany materii, ale np. moja mama nie je kolacji od dłuższego czasu i naprawdę jest szczupła, mimo że nastolatką już nie jest :P.
Najbardziej zależy mi na schudnięciu z ud i chyba też zacznę biegać, tylko czekam na jakąś rozsądną pogodę.
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
Mam nadzieję ze pozwolicie się mi do was przyłączyć
![]() liczę na ciekawe pomysły pozbycia się niechcianego ,,ciałka " ![]() A tak ode mnie: Z tego co czytam to wcale nie jesteście takie grubiutkie ![]() żeby nie być ani za grubym ani za chudym- tzn w sam raz to powinno się mieć wagę równą wzrost odjąć 110cm = odpowiednia waga naprawdę nie jest najgorzej ![]() co do diet itp to najlepiej każdą zacząć moim zdaniem jedzeniem o połowę mniej niż zwykle przez jakiś czas by organizm się przyzwyczaił do mniejszej dawki... Co do mnie to: mam 16 lat, 180cm wzrostu i waga ok.73... Strasznie zależy mi żeby pozbyć się siódemki z przodu i ostatnio wpadam w jakąś manie szukania sposobu na to. Mam nadzieję ze mogę również liczyć na wsparcie i pomysły oraz rady. Serdecznie Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Racja... Ja rano jak szlam do szkoly to jadlam zazwyczaj slodka bulke potem w szkole jakies kanapki albo znowu slodka bulke. potem zamiast kolacji jak wychodzilam na dwor to chipsow troche. Wracalam i co? Taki apetyt mnie bral na cos porzadnego do jedzenia.. i konczylo sie ze kolacje jadlam ok 20-21... Ale nie jest zle.. Po prostu tu i owdzie musze nadbmiar zgubic. I Naprawde teraz Nie bede jadla po 18-19
Wierze w siebie![]() A co do mojego postu wczesniej z tymi kodami do wagi to widze ze nikt sie nie orientuje Szkoda
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Nieszkodzi, ale dziekuje za checi
![]() ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

trzymajcie kciuki ;p Pozdro 

zjadłam śniadanko 2 kromki razowca duży kubek jogurtu i zielonej herbaty
i zaraz zabieram się za sprzątanie

bo nie jesz II śniadania a obiad też słabiutki tylko zupka, a gdzie podwieczorek ? i nie jesz po 19 a kolacje powinno jeść się białkową 2 godz przed snem