Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-25, 16:18   #1171
Sabcia87
Zadomowienie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Ja własnie posprzatałam pokój
jeszcze musze pranie poskładać ale mi sie nie chce, wieczorem wyprasuje i poskladam
teraz gadam z psiapsiółka i pawlem
Stary 2009-06-25, 16:24   #1172
freddy296
Wtajemniczenie

Princesko gratuluje!!!!

magic ooo fajnie, ze planujesz isc na studiach... ja osobiscie nic bym z tego nie wybrala wole scisle przedmioty, ew. kulturoznastwo zamienilabym na turystyke. Ale to i tak zalezy od osoby i upodobań

Aha...
Pamietacie jak Wam sie naskarzyłam, ze na egzaminie baba przesadzila mnie do pierwszej ławki i nic sciagnac nie mogłam??? To uwaga... dostałam piątke Nie wiem jak ja to zrobilam Tazke zdolna jestem no i moja srednia poszla troszke w gore bo jakos teraz nadciagnelam oceny

Aha nr 2.

Promotorka zmienila termin obrony z 4tego na 7ego. Troche sie ciesze, bo teraz w weekend mam jeszcze ostatni egzamin i nie za bardzo mialabym czas na nauke, a tak za tydzien mam caly weekend wolny wiec spokojnie dam rade.
Troche lipa, ze to wtorek i znow trzeba dzien wolny brac

Aha nr 3

promotorka zmniejszyła ilość pytań do obrony z 58 do 20 Tazke moja obrona wygląda juz bardziej realnie

No to by było na tyle AHAhów.

W koncu dowiedzialam sie tez ile mam wydrukowac tych prac. tazke jutro lece do papierniczego wydrukowac,oprawic i w poniedzialek lece na Szczecin zlozyc wszystko

Achhh... wiecie co tak sie juz zastanwiama, co ja bede robic cale wakacje... Normalnie juz tesknie za szkoła... macie takie cos??? czy ja mam zboczenie do szkoły.
Fajnie byc studentem
Nie wiem jak na dziennych jest, ale na zaocznych jest mniejsza grupa ludzi i czasem mozna sobie pogawedzic i posmiac sie z wykladowcami.

jszcze chwilka i lece do domciu )))
Stary 2009-06-25, 16:34   #1173
Sabcia87
Zadomowienie

Freddy gratuluje piatki
ee ja bym chyba wolała miec wcześniej, tyle mniej stresu choć na drugie faktycznie więcej czasu do nauki

Ja to sie wogóle nie łapie w tych waszych studiach, chyba za głupiutka jestem
Stary 2009-06-25, 16:43   #1174
kasiakitty
Raczkowanie

Freddy to tak jest ze jak ktos siedzi w pierwszej lawce to wiecej sciagac mozna bo nauczycielka wiecej sie patrzy na tyly niz z przodu bo mysli ze z przodu nie beda sciagac bo sa blisko a Ci z daleka to wiecej sciagaja to wiecej sie tam patrzy

I oczywiscie GRATULACJE za piatke Ale wy jestescie madre ze kazda dostaje piateczki

kasiakitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 19:44   #1175
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magic Girl Pokaż wiadomość
Lim - mam dwa kierunki i nie wiem na co się zdecydować..
AWF - kocham sport i taniec .. a z drugiej strony
KULTUROZNAWSTWO - tez fajne.. no i nie wiem..

Probuj na jedno i drugie, na któreś się uda
ale zmokłam dziś jak wracałam z pracy, akurat najgorszy deszcz był a mogłam wziąć samochód a jak przyszłam do domu to się okazało że nie ma prądu

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 19:59   #1176
Limonka1987
Zakorzenienie

Sabciu- a ja myślałam, że barman to ten z ostatniego kameralnego party u Twojego kumpla! Jak mu było? Michał? Ciekawa byłam właśnie czy on się odzywa
Swoją drogą w Twoim życiu miłosnym można się łatwo pogubić

Copy-
mnie ten też najgorszy deszcz dopadł, gdy wracałam do domu. Przemokłam do suchej nitki. Nawet majtki mogę wyżymać

Freddy-
gratuluję piątki, cieszę się, że tak Ci okroili ilość pytań i dali Ci więcej czasu na przygotowanie się. Oczywiście już zaczynam trzymać kciuki
W przeciwieństwie za Tobą na pewno nie będę tęsknić za szkołą. Nie lubiłam ani tego kierunku ani tej uczelni. Brakować mi będzie tylko ludzi, ale z tymi, z którymi jestem najbliżej mam nadzieję nie stracić kontaktu.

Magic-
ja też składałabym papiery na oba kierunki. Jeśli na jednym się nie uda zawsze będziesz miała wyjście awaryjne.

Princesko-
jak tam Pani Licencjat? Obrona już oblana? Pewnie dlatego Cię tu nie ma, bo tak sukcesywnie świętujesz
Stary 2009-06-25, 20:25   #1177
Sabcia87
Zadomowienie

Lim Paweł->irlandia, barman
party u kolegi->michał (olewka)
I dobrze mi z takim życiem, stwierdziłam że jeszcze nie chce mieć kogos na stałe..
he ja to sama jestem zakręcona

U mnie koleżanka była, teraz mój przyjaciel...
I tak mi wieczór mija teraz już spokojnie
Stary 2009-06-25, 21:02   #1178
Princeska87
Zakorzenienie

Magic powiem Ci tak, oba kierunki fajne, bo takie w moim typie składaj na 2 i zobaczysz gdzie się dostaniesz. generalnie na awf'ie będzie Ci łatwiej, ale za to kulturoznawstwo ciekawsze, więcej potem możliwości pracy teoretycznie, no i uważam, że bardziej kierunkowa wiedza. Więc zastanów się czy chcesz łatwiej, czy ciekawiej mam koleżanki i na tym i na tym i to sporą ekipę, więc wiem

Freddy dzięki, dzięki co do egzaminu - zdolna bestia, więc to nic dziwnego, że 5 masz no to może lepiej,że egzam przesunięty, będzie czas na ewentualna naukę czy powtórkę. No i 20 pytań to bajka za uczelnią nie tęsknię, cieszę się wakacjami ale pewnie zatęsknię,bo z tymi ludźmi non stop byłam.. a teraz po tym 3roku już się rozchodzimy.. z niektórymi idę na 2letnie mgr, niektórych pewnie już nie zobaczę,bo porozjeżdżają się do domów na drugi koniec Polski itd.. także jakiś tam etap już za mną..

Lim no właśnie nie mam jak świętować, przyjechały do mnie ciotki ze Szwecji i ciągle na nogach jestem i w ogóle.. ale jutro koleżanka robi urodziny, więc przy okazji opiję mój licencjat więc jutro.. nie czekajcie na mnie ja będę na czworaka chyba chodzić jutro piję na umór - należy mi się
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 21:37   #1179
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Napisane przez Princeska87 Pokaż wiadomość
Magic powiem Ci tak, oba kierunki fajne, bo takie w moim typie składaj na 2 i zobaczysz gdzie się dostaniesz. generalnie na awf'ie będzie Ci łatwiej, ale za to kulturoznawstwo ciekawsze, więcej potem możliwości pracy teoretycznie, no i uważam, że bardziej kierunkowa wiedza. Więc zastanów się czy chcesz łatwiej, czy ciekawiej mam koleżanki i na tym i na tym i to sporą ekipę, więc wiem
Hmm.. no właśnie problem w tym, ze nawet jak się dostanę na oba to ciężki wybór.. poza tym to wpisowe.. teraz nie mam za dużo kasy.. hmm.. no i jeszcze wakacje nad morzem..

A bo nie mówiłam Wam. Jadę z przyjaciółką w Lipcu nad morze na 3 dni.. na całyy weekend.. piątek, sobota, niedziela. I planuje tlyko się bawić
Stary 2009-06-25, 22:20   #1180
Sabcia87
Zadomowienie

Magic mam nadzieje że dokonasz słusznego wyboru
I aż Ci zazdroszcze tego wyjazdu ja nigdzie nie pojade w tym roku...

Ide spac, cały wieczór przegadałam z Pawłem...
W sobote jestem umówiona znowu na balety i noc poza domem w niedziele popołudniu piwko z koleznkami

Dobrej Nocy
Stary 2009-06-25, 22:47   #1181
Princeska87
Zakorzenienie

Magic może napisz więcej czego byś oczekiwała na studiach, jakie masz późniejsze plany zawodowe? czy w zawodzie chcesz pracować czy nie? itd. to może razem coś poradzimy

Sabcia ciekawi mnie czy w końcu uda się Pawłowi przyjechać.. oby tak, żebyś wiedziała, że jak go zobaczysz to czy ci zapika serduszko czy nie..

u mnie taka nawałnica, ściana deszczu, z prądem coś ciężkawo, że musiałam wyłączyć kompa bo ciągle mi się wyłączał. Straszna ulewa, dawno takiej nie widziałam:/
ahh ja jutro na imprezkę już nie mogę się doczekać dawno tak konkretnie nie balowałam, więc jutro na baletach będzie miazga

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-25, 23:10   #1182
asiaczek87
Zakorzenienie

Magic ale co a tym AWF byś chciała? sporo kierunków tam mają
kulturoznastwo może i fajne ale zastawiałabym się jakie perspektywy zawodowe po tym mogą być? Sama studiuje te stosunki i się zastanawiam czy aby dobrze bo owszem studia fajne i interesujące ale perspektywy po tym ograniczone

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 23:34   #1183
Princeska87
Zakorzenienie

Po kulturoznawstwie tak samo jak po turystyce, a nawet lepiej, większa wiedza np. o zabytkach architektury, style architektoniczne bardziej szczegółowe, sztuka itd. potem mogłaby zrobić np. pilota wycieczek, rezydenta, mnóstwo mozliwości sama zdawałam egzam na pilota wycieczek i niestety w ostatnim etapie ustnym odpadłam:/ nie zdałam:/ tyle pracy poszło na marne, ale trudno:/

Dziewczynki mam takie pytanie, bo wy dłużej na forum jesteście. Jak się odbywa i jak wygląda ta wymiana tutaj na wizażu np. kosmetyków? bo chciałabym wymienić może moje 1 perfumy i się zastanawiam jak to wygląda? czy mam zakładać wątek na Wymiankach? i potem jak te punkty się przyznaje itd. któraś sie oreintuje? bo jak nie to sprzedam na Allegro tam za to wszystko wiem ahhh Allegro - mój raj, mój drugi dom
Stary 2009-06-26, 00:40   #1184
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:

Dziewczynki mam takie pytanie, bo wy dłużej na forum jesteście. Jak się odbywa i jak wygląda ta wymiana tutaj na wizażu np. kosmetyków? bo chciałabym wymienić może moje 1 perfumy i się zastanawiam jak to wygląda? czy mam zakładać wątek na Wymiankach? i potem jak te punkty się przyznaje itd. któraś sie oreintuje? bo jak nie to sprzedam na Allegro tam za to wszystko wiem ahhh Allegro - mój raj, mój drugi dom
Tak musisz założyć Swój wątek na stronie z wymianami. I tam wystawiasz swoje przedmioty i jak się komuś coś podoba to wtedy ty wchodzisz do tej osoby na wątek i coś wybierasz jak uzgodnicie wymianę to wtedy osoba która ma mniej punktów czyli przekupek wysyła pierwsza a potem ta druga i potem dajecie sobie po punkcie.

Co do studiów hmm.. chciałabym w przyszłości tańczyć.. wiem, ze to nie jest zawod do zarobienia pieniędzy.. więc chyna taniec potrtaktuje jako hobby.. i tak na parwde kulturoznawsto jednak wybiorę.

Echh.. nie lubię planować przyszłości.. ja chce znowu być mała i nie martwić się o nic.
Stary 2009-06-26, 01:08   #1185
Princeska87
Zakorzenienie

Farrah Fawcett i Michael Jackson nie żyją..
W 1 dzień.
Przykro mi
Pamiętacie jak się słuchało Jacksona? i Fawcett w Aniołkach Charliego..?

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ----------

Magic ale taniec to też sposób na życie, np. możesz pracować jako tancerka i uczyć tańczyć, lub w przyszlości pomyśleć o swojej szkole tańca, opcji mnóstwo. Możesz jako animatorka jeździć za granicę na wakacje do fajnych hoteli na całe wakacje i zarabiać też tam. Pomyśl o tym
Stary 2009-06-26, 03:08   #1186
kasiakitty
Raczkowanie

Princeska87 slyszalam nawet u nas tez o tym mowia w wiadomosciach szkoda ...[*][*][*]

kasiakitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 06:42   #1187
Sabcia87
Zadomowienie

Dzień Dobry

Princeska ja sama jestem ciekawa... Ale musze czekać
Wczoraj był zazdrosny o przyjaciela, troszke nie w sosie że ide balowac przez weekend...Halo a ja nie zamierzam sie przez niego zamykać w 4 ścianach...
I życze Ci udanej imprezy Kochana
[*] Oni nie żyją, wczoraj zmarła też moja profesorka z szkoły średniej, była koło 50ątki. Miała wylew...

Ja znowu nie moge sie wyspać... Taka wstaje z łózka jakby mnie nie wiem...
Standardowo obudziłam sie o 4... Chwycił mnie taki skurcz łydki że masakra. A przezciez jem magnez ;/
No nic, musze przestać kawe pić, choć i tak pije jej mało i słabą.
Kończe zieloną wymaluje sie i znikam do pracy...
Dziś już sobie z Pawełkiem nie pogadam bo nim ja wróce z pracy on wyjdzie do pracy... Ale obiecał że zadzwoni

Już nie smęce zmykam
Miłego Dnia Szczególnie dla tych które wstały lewą noga
Stary 2009-06-26, 09:13   #1188
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć lalki

Princesko- miłej imprezy Masz moją dyspensę na zrobienie się na sztywno Ja jak już się w końcu obronię chyba z tydzień nie będę trzeźwiała

Sabciu- też mam niedobór magnezu, hektolitry kawy jednak robią swoje. Mi z koleji objawia się to nie tylko skurczami w łydkach, ale również drganiem powieki. Ostatnio zaczęła mi drgać gdy jechałam pociągiem i koleś, który siedział na przeciwko mnie myślał, że go podrywam
Tobie też życzę miłych baletów

Ech... Dzisiaj też mam imprezę, ale niestety firmową, tak więc idę bardziej z obowiązku niż z jakiegokolwiek innego powodu

Miłego dnia, Lejdis
Stary 2009-06-26, 09:46   #1189
freddy296
Wtajemniczenie

Czesc Dziewczyneczki...

Princeska to baw sie dzisiaj super!

Magic faktycznie jesli studia wiązesz z zawodem to dobrze przemysl co bys chciala robic.

Powiem Wam ze studia sa fajne, ale nie zaoczne... dzis musze zaplacic za ostatni semestr, zaplacic za obrone i za wydruk plus oprawa 3 prac to lekko pęknie 2000 zł

ok szef przyszedl :/

Dziewczynki nie myslcie ze ja ciamajda czy cos, ale

co napisac na oprawie pracy : Praca licencjacka? czy dyplomowa ? licencjacka, nie???

U mnie serio nikt nic nie wiem ;]

Edytowane przez freddy296
Czas edycji: 2009-06-26 o 10:01
freddy296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 10:55   #1190
Limonka1987
Zakorzenienie

Freddy- wydaje mi się, że to zależy od uczelni. My mamy tytułować pracę "praca licencjacka", a już moja koleżanka "dyplomowa". Zadzwoń do dziekanatu albo promotorki.
Stary 2009-06-26, 11:04   #1191
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Po kulturoznawstwie tak samo jak po turystyce, a nawet lepiej, większa wiedza np. o zabytkach architektury, style architektoniczne bardziej szczegółowe, sztuka itd. potem mogłaby zrobić np. pilota wycieczek, rezydenta, mnóstwo mozliwości sama zdawałam egzam na pilota wycieczek i niestety w ostatnim etapie ustnym odpadłam:/ nie zdałam:/ tyle pracy poszło na marne, ale trudno:/
A jak wygląda taki egzamin na pilota? Opowiedz coś więcej

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

Ech... Dzisiaj też mam imprezę, ale niestety firmową, tak więc idę bardziej z obowiązku niż z jakiegokolwiek innego powodu
eee może być interesująco przecież te imprezy firmowe to coraz modniejsze się stają

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 11:19   #1192
freddy296
Wtajemniczenie

lim w sekretariacie nikt nie odbiera :bu: wkurza mnie ta uczelnia, ale w regulaminie uczelni jest tak

Dział
VII. Ogólne warunki ukonczenia studiów
§ 48
1. Studia I stopnia odbywane w Uczelni ko
ncza sie złoeniem pracy dyplomowej i egzaminu
dyplomowego albo
złoeniem egzaminu koncowego.

wiec praca dyplomowa.

Stary 2009-06-26, 11:23   #1193
Limonka1987
Zakorzenienie

Freddy- może na wszelki wypadek zadzwoń jeszcze do promotorki i się upewnij?

Asiaczku- imprezy firmowe są generalnie fajną sprawą, ale chyba niekoniecznie z tymi ludkami, z którymi ja będę "imprezować"
Boże, jak ja jestem negatywnie nastawiona
Stary 2009-06-26, 11:44   #1194
monika7891
Raczkowanie

Cytat:

Monika7891 witam Cię także bardzo serdecznie jak tylko będziesz mogła napisz coś o sobie więcej, żebym troszku wiedziała

Princeska87 jestem z zachodniej czesci Polski, obecnie szukam pracy,co idzie bardzo ciezko przy obecnej sytuacji na rynku. Poza tym uwielbiam zwierzeta,fotografie, jestem zakupoholiczka (kosmetyczna i ciuchowa) inne rzeczy oczywiscie tez uwielbiam kupowac kocham poprostu morze,plaze,sloneczko-mam bzika w stosunku do motywu morza,muszli itp zbieram muszle tez. Mam TZ od 6 lat. Obecnie stram sie poradzic sobie z kilkoma problemami osobistymi i rodzinnymi. Ciezko jest,ale straam sie nie poddawac. To chyba wszystko jak cos bedziesz chciala wiedziec to pytaj

Princeska87 gratuluje obrony!!

Cytat:

Moniś-
fajnie, że w końcu do nas wpadłaś. Martwiłyśmy się trochę o Ciebie Mam nadzieję, że już wkrótce znajdziesz wymarzoną pracę i poukładasz sobie wszystko w kwestiach, o których wolisz nam nie wspominać
I KONIECZNIE wpadaj do nas częściej! Przecież wiesz, że działamy lepiej niż deprim

Lim
milo mi,ze myslalyscie o mnie w takim razieBede starala sie wpadac do Was czesciej. Mialam teraz sporo na glowie, szczegolnie duzo po tym ataku mamy...ja Wam pisalam chyba-prawda? Oczywiscie wiem,ze deprim nie ma szans przy Was

Cytat:
Napisane przez Sabcia87 Pokaż wiadomość

Monika bo rano zapomniałam, w końcu sie odezwałaś
No ale widze że masz ciężki okres teraz, ale pamietaj, najważniejsze by to przetrwać, później wyjdzie już słońce

Tajlaa gdzie jesteś??
Sabciu mam nadzieje,ze w koncu to slonce to wyjdzie Czekam na nie z niecierpliwoscia

A Tajlaa ma dzis obrone pracy!! Trzymam kciuki od rana,bo ostatnio pisala mi,ze ma w piatek. Wiec pewnie dlatego sie na forum nie pokazywala,bo sie uczyla.
Tajlaa powodzenia!!!

Magic jak tam twoje samopoczucie? jak sie goi buzka?

A mnie wczoraj kumpela wyciagnela na miasto,bo chciala sobie zakupy w rossmannie zrobic,wiec poszlysmy,oczywiscie uleglam znow kolejnemu balsamowi do ciala:P
Pozniej poszlysmy na lody i przyszlysmy do mnie,a potem dzowni jej TZ ze zaprasza nas wieczorem na miasto na kolacje No i poszlysmy. Bylo super milo, posiedzielismy,odstresowa lam sie i najadlysmy tak,ze nie moglysmy sie ruszac,do tego jeszcze piwko,a pozniej odwiozl nas do niej i jeszcze posiedzialysmy sobie.
Ale nie napilysmy sie az tak jak we wtorek tym razempilnowalysmy sie wczoraj,nawet nie podjelysmy proby picia wina,bo ostatnio przecholowalysmy,ze nie bylo ok z nami
Ale jej TZ nas zapraszal do siebie na wino jeszcze,ale zdrowy rozsadek odmowil:P

W ogole mama o 8 mi napisala o smierci Jacksona sms [*]...

Trzymajcie cie cieplo Milego dnia
Wszystkim imprezujacym dzis zycze milej i udanej zabawy!!
monika7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 12:01   #1195
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Princesko- miłej imprezy Masz moją dyspensę na zrobienie się na sztywno Ja jak już się w końcu obronię chyba z tydzień nie będę trzeźwiała
A ja jak skończe brać leki co to się beędzie działo...

Ja dziś mam wolne i jadę odwiedzić koleżankę po południu.

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Stary 2009-06-26, 12:26   #1196
Princeska87
Zakorzenienie

Sabcia czekaj, czekaj, bo też ciekawi mnie czy zabije Ci mocniej serducho na Pawełka no i niech dzwoni a co!

Lim dzięki za dyspensę pobaluję dziś, bo przecież mi pozwalasz więc mogę wszystko a Ty może akurat będizesz się fajnie bawić na imprezie firmowej? oby dobry alkohol był

Freddy dzięki, na pewno będzie super
A co do pracy, to ja oprawiłam w okładkę praca licencjacka. Niby mówi się dyplomowa, ale dyplomowa bardziej kojarzy się z innymi obronami. Dlatego ja jestem za tym, żeby oprawiać w licencjackie

Asiaczek chodzi się bardzo długo na kurs (ja chodzilam chyba z poł roku) tylko w soboty i niedzielę (a jeszcze dodam że od poniedziałku do piątku na uczelni, więc pomyślcie jaki to był nawałmasakra) bardzo dużo wiedzy się przyswaja, cała Polska + cała Europa, nawet najmniejsze pierdółki, architektura, style architektoniczne, zagadnienia z prawa, mnóstwo. Mnóstwo wycieczek, gdzie uczysz się jak pilotować, praca z mapą, opowiadanie przed ludźmi o danym obiekcie itd. Potem zdawałam na koniec kursu egzam i zdałam, wtedy oni wypisali mi jakąś karteczkę, że mogę podejść do egzaminu państwowego. Tam już taki stres, komisja wredna, masakra, ale pisemny zdałam (test) i później dopuścili mnie do ustnego. Wylosowałam 3 pytania, odpowiedziałam na 2 a w ostatnim coś naknociłam, ale nieznacznie i mnie uwalili:/ np. mój kumpel, super przygotowany, fajny gość, z wiedzą niesamowitą wylosował pytanie m.in. Różnice między Spa a Wellness i powiedział odwrotnie i też go uwalili. Generalnie trzeba być super mega przygotowanym na ten egzam. ALe dla pocieszenia powiem, że dużo moich koleżanek zdało, ma licencję pilota i jeździ po świecie, jedna jest nawet przez chyba 5 miesięcy rezydentem w Egipcie także szerokie możliwości i w ogóle fajna sprawa. Ja nie zdałam, teraz już nie mam do tego głowy i czasu, nie chce mi się, opadło tak wszystko ze mnie..

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Monika7891 no to już coś wiem ja wcześniej pisałam już o sobie pewnie widziałaś ahh a morze to ja też kocham dziękuję za gratulacje

Copy już sobie wyobrażam co będzie się działo hehehe
Stary 2009-06-26, 12:41   #1197
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Kurcze impreza z kolegą nie wypali, bo on musi się zająć gośćmi z Litwy..
Ale za to dostałam zaproszenie na grilla do koleżanki.. tylko, ze tam będą same pary

hmm.. iść..?
Stary 2009-06-26, 12:46   #1198
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Asiaczek chodzi się bardzo długo na kurs (ja chodzilam chyba z poł roku) tylko w soboty i niedzielę (a jeszcze dodam że od poniedziałku do piątku na uczelni, więc pomyślcie jaki to był nawałmasakra) bardzo dużo wiedzy się przyswaja, cała Polska + cała Europa, nawet najmniejsze pierdółki, architektura, style architektoniczne, zagadnienia z prawa, mnóstwo. Mnóstwo wycieczek, gdzie uczysz się jak pilotować, praca z mapą, opowiadanie przed ludźmi o danym obiekcie itd. Potem zdawałam na koniec kursu egzam i zdałam, wtedy oni wypisali mi jakąś karteczkę, że mogę podejść do egzaminu państwowego. Tam już taki stres, komisja wredna, masakra, ale pisemny zdałam (test) i później dopuścili mnie do ustnego. Wylosowałam 3 pytania, odpowiedziałam na 2 a w ostatnim coś naknociłam, ale nieznacznie i mnie uwalili:/ np. mój kumpel, super przygotowany, fajny gość, z wiedzą niesamowitą wylosował pytanie m.in. Różnice między Spa a Wellness i powiedział odwrotnie i też go uwalili. Generalnie trzeba być super mega przygotowanym na ten egzam. ALe dla pocieszenia powiem, że dużo moich koleżanek zdało, ma licencję pilota i jeździ po świecie, jedna jest nawet przez chyba 5 miesięcy rezydentem w Egipcie także szerokie możliwości i w ogóle fajna sprawa. Ja nie zdałam, teraz już nie mam do tego głowy i czasu, nie chce mi się, opadło tak wszystko ze mnie..
mój brat niedawno chodził na taki kurs, 6-tego lipca ma mieć ten egzamin
Cytat:
Napisane przez Magic Girl Pokaż wiadomość
Kurcze impreza z kolegą nie wypali, bo on musi się zająć gośćmi z Litwy..
Ale za to dostałam zaproszenie na grilla do koleżanki.. tylko, ze tam będą same pary

hmm.. iść..?
iść!

Stary 2009-06-26, 12:53   #1199
Princeska87
Zakorzenienie

Copy powodzenia dla brata oby zdał!

Magic podbijam co mówi Copy - IŚĆ, IŚĆ
Stary 2009-06-26, 13:22   #1200
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

A jak będę się nudzić w towarzystwie samych par.. ?

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości