![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznik 93, wybierający się do lo we Wrocławiu
Jaki znowu koncert?? Czemu ja nic nie wiem??
![]() ![]() Kurczeee.. Majkeeel nie żyje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
Wtajemniczenie
|
Ja wpadłam na pomysł, że pójdę do fryzjera i będę miała 3 doczepiane różowe pasemka
![]() Moja Mama stwierdziła, że na głowę upadłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Praktycznie to było do przewidzenia... ![]() Bardzo podobał mi się komentarz na pudelku, choć nie lubię tej strony. "(...)Skończyła się pewna era(...)".
![]() ![]() Edytowane przez NiColQa14 Czas edycji: 2009-06-26 o 14:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Hmm, wrockfest na wyspie słodowej
![]() Dla mnie to już ludzie przeginają z tą śmiercią Jacksona. Niektórzy napenwo usłyszlei co ze dwa razy jego piosenkę w życiu, a już zdjecia wstawiają na nk czy na fbl wielkie, rozpaczliwe notki o jego śmierci... Skończy się szum to zpaomną po tyg.
![]() |
#724 |
Wtajemniczenie
|
Mnie wkurzyło mtv, które cały dzień puszcza jego piosenki...
![]()
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
No to prawda, że robią wokół tego jakiś wielki szum...
Ale wiadomo gdzie jest tragedia, tam ludzie komentujący ją... W sumie może i mu to wyjdzie na dobre...A jego piosenki uwielbiam... przynajmniej kilka najbardziej znanych ![]() Ale drętwe to forum absolwenci... masakra, mnie też zjechali... NApisałam ile mają pkt Ci co do dziennikarskiej, i an dole z uśmeiszkami że trzeba poznac konkurencję...że niby taki żarcik... a oni że nie traktują innych jak konkurencję, a koleżanki i kolegów... tia i próbuj być zabawnym ;/... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Hehe, czytałam to;p Dlatego szczerze napisałam, że ciesze się z tego, ze nie mam aż tylu pkt co oni, bo nie bd przynami z nimi w klasie. A i jeszcze mi poradzili bym szła do zawodówki to tam trafię na fajne towarzystwo;]
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
Też to widziałam.. ABCD ?? haha przesada, się ludzie bardziej przejmują tym niż całym życiem....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
nom;d
Tobie jak się poszczęści to będziesz z tą ALICE w klasie ![]() Tylko co mnie ten white zrozumiał i ma chyba takie zdanie jak ja. Ale wkurzyło mnie to(chociaż może źle wywnioskowałam), że jeśli teraz nie bd miała w głowie tylko nauki to nic później w życiu nie osiągnę...
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
Taaak i się nie będę przyznawać, że na jakimś forum się wypowiadałam...
Tylko ciekawe dlaczego ona nie chce się przyznać ile ma rekrutacyjnych... Moyaa będziemy się tam trzymać razem, nie damy się im !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to tam pisze góra 5 osób, które mają koło 90 pkt. (tyle też gdzieś ma ta alice,, bo chyba gdzieś pisała) i nakręcają tak wszystkich i siebie samych.
Ja też się nie przyznaję do tego co tam pisalam, dlatego mam taki głupi nick by na żandym forum mnie nei znaleźli. Taaaa, bd się trzymać razem ![]()
![]() |
#731 |
Raczkowanie
|
No cóż... są ludzie i ... ludzie...
Kurcze! Niech już będzie ten 30, integrować się chcę.. Hie hie ![]() ![]() Entuzjazm wielki widzę haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie ja też już sie nie mogę doczekać;dd
Cholerie mnie ciekawi to jacy bd ludzie w klasie, no i czy ładni chłopcy^^
![]() |
#733 |
Wtajemniczenie
|
Monika na tym forum Cię znaleźliśmy
![]() ![]() Ja też chcę już 30 ![]()
![]() |
#734 |
Raczkowanie
|
No rejczeel
![]() Jak nie w Twojej klasie to w starszych zapewne ![]() Znowu jakiś laureacik, zapewne, założył klasę , F bodajże... No niech już przyjdą te wyniki cholerneeee nooo... ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Ten no, aaa już wiem ![]() ![]() ![]() Oby, oby <trzyma kciuki> ... ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Przyrodniczą jeszcze otworzyli... <beczy>... No szlag mnie trafi z tej niepewności... Prawdopodobnie będę teraz przesadzać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
No ja musze mieć na kgoo się gapić w czasie lekcji.
Nietstey teraz w gim. nie mialam takiej mozliwosci- jedynie co przerwy były ciekawe^^ Własnie widziałam tą "f"... I w ósemce taki jeden koleś z mojej podstawówki tez założył klase... Jeju, ja już nie wytrzymuje psychicznie... Dzisiaj mi się nawet sniły te wyniki, ale niestety dość przykre, ze nie przyjeli mnie ani do 13 ani do 8, tlyko do 4... I ja płakałam z tego powodu, a moja mama była zła... Mega ciekawy sen...
![]() |
#736 |
Raczkowanie
|
Jejku, jak już jesteśmy przy snach, ja mam zawsze jakieś chore...
Kiedyś mi się śniło że w szkole był atak terrorystyczny, później że ją zaatakowały dinozaury.. A kiedyś, że biegałam po mojej wsi naga oblana niebieską farbą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
To mi sie np też dzisiaj śniło, że jechałam banem i mialam ze sobą rower. Ten autobus prowadził jakiś pijak i ja chciałąm przed nim uciec i wysiadłam, ale bez rowera, a ten mnie zaczął gonić i ja chciałam też wtedy wrócic po ten rower ale nie mialam jak...
Nie wiem skad u mnie sie biorą takie sny.
![]() |
#738 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ja też mam zawsze takie chore sny ![]() ![]() Pamietam jak mi się śniło, że mam 2 siostrę - Rihannę ![]() ![]() Albo pamiętam jak oglądałam ostatni odcinek ostatniego sezonu "Chirurgów". I tak go przeżyłam, że potem znów mi się to śniło ![]()
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
Ja też mam same głupie np. jestem u siebie w domu, a za chwilę wychodzę nad morze
![]() Albo, że jest wojna ale zamiast nabojami ( czy jak to się tam nazywa) to strzelają ptakami, takimi koliberkami, które nakręcali jakoś tam, no i mojego tatę nim zabili, tzn. dziób ptaka mu się wbił w serce. A miałaś może kiedyś świadomy sen? Bo ja niee... ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- No bo się ma codziennie, tylko że aby je pamietać to trzeba sie obudzić w fazie REN (?) tzn. jeszcze podczas trwania snu... tak mi się wydaje przynajmniej... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
ja mam włąsnie dużo świadomych...
Jeszcze też tak mam, ze np jak coś robię czasem to wydaję mi się, że to już keidyś widziałam-śniło mi się.
![]() |
#741 |
Raczkowanie
|
Deja vu to się nazywa... też to mam dość często, choć teraz dużo rzadziej niż kiedyś..
Ohhh uwielbiam takie tematy... ![]() Może i głupia jestem, ale wierzę w to wszytsko tak okropnie, yhhh... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem strasznie bojaźliwa.. Boję się właśnie pedofili i złodziei. Nie lubię tez gdy jest ciemno, bo wtedy wiele rzeczy sobie wyolbrzymiam, że mnie porwą itd jak idę ulicą.
A najbardziej mnie wkurza to jak np siedze na przystanku i prawie każdy kierowca musi się na mnie gapić i jakieś miny robić badź też coś się drzeć...;/ Albo tez raz przechodzę za ulicę i słysze pytanie ,,ile bierzesz?", a nie chodze jakoś wyzywająco ubrana, bo nie lubuję się w spódnicach czy krókich spodenkach...
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
Ehhh...
Ja raz siedziałam z kolegą w samochodzie pod pkp i miałam okno otworzone, a jakiś bezdomny podchodzi do mnie i mówi że jestem "dupą z klasą" ;] ... normalnie skakać z radości można ;/... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Wtajemniczenie
|
Nam ksiądz puścił kiedyś film o egzorcyzmach na religi
![]() ![]() ![]() Ja nigdy nie miałam świadomego snu... ![]() ![]()
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
też mam jakieś dziwne sny;D
white jest chyba z LO14, c'nie? pewnie nawet znam skoro chodziłam do 49, a nie wiem kto to ![]() Jackson był gość, szanuję go, ale nie ma co przeżywać, na każdego kiedyś przyjdzie pora. a ta powszechna rozpacz mnie rozśmiesza i żenuje, sama nie wiem co bardziej ;P też bywam strasznie bojaźliwa, ale tylko jak o tym zacznę myśleć. bo tak to nawet odważna czasem jestem ![]() a takie komentarze trzeba albo olać, albo przymknąć oko. chcą sobie pogadać niech gadają, co nas to obchodzi :p ja rano mam może nie tyle świadome sny, co trochę kieruję co ma się wydarzyć, bo już czuję że zaraz się zbudzę i jeszcze rozpaczliwie śnię na półjawie... ![]() a na koncert nie idę, w sumie powinnam była o tym wcześniej pomyśleć... yeah mam wreszcie swój komp! po milionie napraw i konfiguracji dysku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Ja mialam iść ale nie ide, ta pogoda...;/
Chyba pójdę w zamian do kina. Whitechodzi do siódemki.
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
Ale ten świat mały.. haha.. każdy kogoś zna, no a ty Moya z tego co widziałam na nk znasz mojego TŻ kumpelę z klasy
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Hipersomniu gratuluję naprawionego kompa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
A jak się nazywa?
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
na prywatną Ci wysłąłąm, żeby ktoś sobie nie wszedł itepe..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
aaa to chyba freelikebutterfly jest z 14. w sumie dawno już na to forum nie wchodziłam
![]() nooo wczoraj tak ładnie było, a dzisiaj chciałam iść na spacer i co? trochę mi się nie chce :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.