|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mżawka, kapuśniaczek czy oberwanie chmury czyli 30. już już cz. XI
Dobra ja się zwijam na obiad potem się wyszykować bo o 16 TŻ już przychodzi
a potem na Dżampreze może się nie schleje, ale w końcu muszę uczcić fakt że będę ciotką Ciaaaaał
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę się szykować. Do jutra i miłego dnia
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1534 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Shewa dzięki
|
#1535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dla mnie nie jest nietuzinkowe mocno, ale fakt, że nie jest też bardzo popularne Dlatego je wzięłam. No i dlatego, że mi się podobało. Ale nie powiem, fajnie było jak na bierzmowaniu miałam imię, którego nikt nie brał Bo to w ogóle prawosławna święta niby Tylko że u mnie w domu wszyscy mają automatycznie jedno skojarzenie z tym imieniem - wychowawczynię mojego brata z LO
|
|
|
|
|
#1538 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Moja mam tez paliła, ale rzuciła. Ot tak, stwierdzila, ze nei warto, trzeba wykorzystac czas ktory pozosta a nie kusic los, skoro wie sie, ze choroba moze wrocic. No i nie pali juz od 3 lat.
|
#1539 |
|
Zadomowienie
|
a moja ciocia nie rzuciła i mówi, że to nie ma sensu...jak będzie miała umrzeć to umrze i tego nie zmieni już
tego tez nie rozumiem...powinna sie cieszyc i zyc na pelnych obrotach, dostala od zycia kolejna szanse, bo bylo z nia zle a ona teraz ciagle placze nad swoim losem i obwinia wszystkich za jej chorobę, mimo ze juz sporo czasu minelo i kazdy stara sie jej jakos pomoc
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na bierzmowaniu wzięłam sobie Ita
![]() Ja nie rozumiem ludzi, którzy nie doceniają szansy... PRzecież jest tyle osób które nie wygrały z rakiem, a tak bardzo tego pragnęły. A ile jest bardzo młodych osób, które dałyby wszystko za chociaż rok, 2 więcej. Nie rozumiem ludzi którzy wygrali, i sami powodują to że to wszystko wraca... |
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
wyprzedaże = klapa
![]() byłam taka wkurzona, że nic nie kupiłam, drugie podejście w poniedziałek, może bedzie troche mniej ludzi i jakies konkretne przeceny a nie spodnie o 15 zł przecenione... |
|
|
|
#1542 |
|
BAN stały
|
a ja mam 4 imiona
Od mamusi dostałam Katarzyna Maria, a na bierzmowanie wybrałam patronke Marie Magdalene.. Ksiądz się zgodził no i jestem: Katarzyna Maria Maria Magdalena
|
|
|
|
#1543 |
|
Wtajemniczenie
|
Pozdrowione! Ale bd okrutna, bo idę je teraz zjeść
![]() Poprzytulajmy się Ja też na bierzmowanie wybrałam sobie Maria Magdalena; wszyscy się mnie później pytali czy to ta ladacznica xD Ale nie nie. To inna
|
|
#1544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Łaadne, takie inne. Moja kolezanka wzieła sobie na bierzmowanie ... Adelajda-wersja Adela mi się bardziej podoba(miałam kotkę, która tak nazwałam )Aga nie nerwuj się Ja z bierzmowania mam Klara wszyscy się śmiali, że to imię pasuje do zakonnicy
|
|
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rak to zóo wielkie. W zeszłym roku byłam na pogrzebie siostry koleżanki- dziewczyna rok starsza od nas. Wiedziałam tylko tyle, że w wieku lat dziewięciu nagle jakiś paraliż i na wózku musiała być, a od dwóch lat raka miała i w końcu nie wiadomo co ją wykończyło. Wszystko ok, ale jak zobaczyłam tą koleżankę to musiałam wyjść z kościoła bo ryczeć mi siechciało. Dziewczyna w naszym wieku i chustka na głowie. Też rak. Akurat była po wyjściu z kliniki. W ogóle wtedy pierwszy raz zła na polskich lekarzy byłam, bo jej coś wyskoczyło nagle na węzłach chłonnych. Poszła do lekarza, a lekarz stwierdził, że coś ją ugryźć musiało- w zimie!- dał jej jakąś maść i tabletki i wysłał do domu. Przyszła do domu i zemdlała. Mama szybko po tatę dzwoniła, który w Czechach w klinice pracuje jako chirurg. Tata przyjechał i brał dziewczynę do Czech do kliniki na badania, bo tu jej stwierdzili, że jej nie wyślą, po tym co lekarz stwierdził. I koleżanka pół roku przesiedziała w Czechach w klinice. Teraz jest wszystko ok już. No ale strach zostaje. A dziewczynę podziwiam. Widziałam ją w ostatnim dniu szkoły w drugiej klasie, głos miała jakby paliła nie wiadomo jak długo, włosów zero, a śmiała się z choroby. Teraz jak gadamy to też się śmieje, a ja z jej hasła: 'warto było przejść tą chorobę i te chemie dla takich włosów'. Ma włosy takie delikatne takie śliczne, że no xD |
|
|
|
|
#1546 |
|
Zadomowienie
|
O a jeszcze tak o nietypowch imionach! Do mnie do szkoły chodzi dziewczyna o imieniu ... Iness
![]() Anlejka to jest najgorsze, coraz więcej młodych ludzi dopada ten cholerny rak
|
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do imion to jam Malwina Dorota xD a jak zrobię bierzmowanie to bedzie jeszcze Lidia, po Babci ![]() na szczęście u mnie nikt z bliskiej rodziny na raka nie chorował, z czego się bardzo cieszę oczywiście, tzn jak byłam malutka to siostra mojej Babci zmarła na raka piersi a mąż tej samej Babci na raka krtani. ale to nie moja linia, więc ja jestem jakby bezpieczna? a teraz lece z psem, bo chmurzy sie
|
|
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam mam z pol godziny chyba gdzies, nie wiem dokladnie zaczynaja w lipcu prawdopodobnie ![]() moja ulubiona Na bierzmowanie brałam Katarzyna. Magdalena Julia Katarzyna ![]()
|
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba jest tak, że jak to jest np siostra babci to, to jednak może zostać w genach. Bo może np twoja babcia ma w genach ale ukrytego. U jednych się ujawnia a u niektórych nie. To tak jak z chorobami genetycznymi, może się ujawnić w 3 pokoleniu dopiero np. Ja coś czuje, że mnie rak dopadnie I dziadek, i babcia, siostra babci...
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Wtajemniczenie
|
Zjadłam obiad, pozmywałam i co... Paula mi dała zagwozdkę więc spróbuję skończyć Hałsa dziś xD
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
ja z bierzmowania Dominika
![]() Shewa co Ty za głupoty gadasz.. Edytowane przez marcia1003 Czas edycji: 2009-06-26 o 15:30 |
|
|
|
#1552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja jestem zagrożona i to bardzo ... moja babcia, mama mojego taty zmarla na raka płuc, wuj na raka gdzieś w kręgosłupie, ciocia ze strony mamy- rak piersi-wyleczony, kolejna ciocia rak krtani i teraz coś w płucach ma dobrze, że jestem uzalezniona od pomidorów i jabłek
|
|
|
|
|
#1553 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A ja Mam Maria - drugiego brak - z bierzmowania: Zofia
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Moja klasa była uważana, za wielce światową, bo była Vanessa, Debora no i Andrea xD Deborę i Vanessę to nauczyciele jeszcze jakoś przejedli, ale mi żyć nie dawali xD A jakie zdziwienie było jak widzieli, że urodziłam się w Polsce i to jeszcze w Cieszynie. Na koniec LO dowiedziałam się, że wszyscy byli święcie przekonani, że ja to jakaś zagraniczna jestem xD
|
|
|
|
#1555 | |
|
Zadomowienie
|
Też nie mam drugiego imienia. Z bierzmowiania: Weronika
Chociaż u nas ksiądz mowil, że na bierzmowanie trzeba wziac takie imie jak sie ma na pierwsze! Chyba, że ktoś nie miał swietego, albo ewentualnie jak ja miał tylko jedno.---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
Vanessa to juz w ogole.Ze mną do szkoły chodziła też.. Cindy
That's the way it's for me, love Takes just a little to give me life That's the way its for me, love Takes just a touch to drop a stop On the top of the world. Wakacje Edytowane przez Neszikaa Czas edycji: 2009-06-26 o 15:37 |
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie w klasie była Pamela, ale to coraz bardziej popularne ...tylko, że ona płaska jak deska była, a często nauczyciele mówili...Pamela Anderson |
|
|
|
|
#1557 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Pobiję was. U mnie w szkole był Francesco i Ratmir :P
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie byla Nikoletta
![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- |
|
|
|
#1559 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1560 |
|
maszyna, nie człowiek
|
No dobra. Nie pobiję was. Ale moj brat ma kolegę ze śmeisznym życiorysem - urodzil się w.. eee Jordanii? Jemenie? Nie pamiętam, ale ogólnie to jest polakiem i studiuje w Angli czy tam Szkocji. I wyjeżdża do rpacy jako native speaker języka angielskiego
![]() zte - o chlopaku sie dowiedzielismy jak czytalismy talbice ogloszen "Uczen naszej szkoly Ratmin XXXX urodzony w 1992 w Kazachstanie zajal ktorestam mejsce w centralnym etapie olimpiady jezyka rosyjskiego oraz tytul laureata." Skubany, bo jako laureat juz nie musi zdawac matury tlyko ma 100% z R. A Francesco w polowie byl wlochem XD
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-06-26 o 15:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

a potem na Dżampreze
może się nie schleje, ale w końcu muszę uczcić fakt że będę ciotką

Bo to w ogóle prawosławna święta niby

tego tez nie rozumiem...powinna sie cieszyc i zyc na pelnych obrotach, dostala od zycia kolejna szanse, bo bylo z nia zle a ona teraz ciagle placze nad swoim losem i obwinia wszystkich za jej chorobę, mimo ze juz sporo czasu minelo i kazdy stara sie jej jakos pomoc 

Vanessa to juz w ogole.