|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z sagi Zmierzchu
" Spojrzał na mnie z czułością.
- Powiedziałaś, że mnie kochasz. - To już wiesz - przypomniałam mu spuszczając wzrok. - Ale zawsze miło usłyszeć. Wtuliłam twarz w jego ramię. - szepnęłam - Jesteś całym moim życiem. "
#3812 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kocham ten cytat ! ![]() dobranoc ![]()
"Bylam niczym osamotniony księżyc - satelita, którego planeta wyparowala w wyniku jakiegos kataklizmu. Mimo jej braku, ignorując prawo grawitacji, uparcie krążylam wokół pustki po swojej dawnej orbicie"
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Zakorzenienie
|
branoc
![]() Michael Jackson nie zyje ;cccc nie moge w to uwierzyc *_*
#3814 |
Raczkowanie
|
No ja też talkshit nie mogę w to uwierzyć [*]
#3815 | |
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny
![]() Ja dzisiaj takie poryte sny miałam, że nie moge. Śniło mi sie, że byłam w Biedronce i sie z taką chamską babą o szynke kłuciłam, tylko nie wiem czymu, bo ogólnie ja za szynką nie przepadam ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
No nie z moją wrodzoną oszczędnością to nawet za 10 lat bym nie uzbiderała
![]() ![]() |
![]() |
#3816 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [*]
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Raczkowanie
|
Może wpadne jeszcze potem, bo na razie ide na zakupy (Biedronke będę omijać szerokim łukiem)
Dzieciństwo to królestwo, w którym nikt nie umiera
![]() |
#3818 | |
Raczkowanie
|
"-Izabello - wymówił starannie moje imię, wolną dłonią mierzwiąc mi pieszczotliwie włosy. Gest ten był tak swobodny, że przeszył mnie dreszcz. - Bello, nie potrafiłbym żyć z myślą, że pomogłem ci zejść z tego świata. Nawet nie wiesz, jak mnie ta wizja prześladuje. - Spuścił oczy ze wstydem. - Twoje ciało, blade, zimne, nieruchome... Już nigdy miałbym nie zobaczyć twoich rumieńców i tego błysku intuicji w oczach, gdy domyślasz się prawdy... Nie, tego bym nie zniósł. - Spojrzał na mnie z twarzą wykrzywioną bólem. - Jesteś teraz dla mnie najważniejsza. Jesteś najważniejszą rzeczą w całym moim życiu."
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Raczkowanie
|
no własnie to samo pomyślałam... [*]
"Nigdy wcześniej nie zastanawiałam się nad tym, jak chciałabym umrzeć - nawet mimo wydarzeń ostatnich miesięcy. Ale choćbym próbowała, z pewnością nie wpadłabym na coś podobnego. (...) Oto miałam oddać życie za kogoś innego, za kogoś, kogo kochałam. To dobra śmierć, bez wątpienia. Szlachetny postępek. Coś znaczącego."
#3820 |
Raczkowanie
|
[*]
'Surely it was good way to die, in the place of someone else, someone I loved.'
#3821 |
Raczkowanie
|
no właśnie tata mi mówił wczoraj wieczorem [*]
" Zanim Cie poznałem, Bello, moje zycie przypominalo bezksiezycowa noc. Mrok rozpraszały jedynie nieliczne gwiazdy przyjaźni i rozsądku. A potem pojawiłaś sie TY . Przeciełaś to ciemne niebo niczym meteor. Nagle wszystko nabrało barw i sensu. Kiedy znikłaś , kiedy meteor skrył się za horyzontem, znów zapanowały ciemności. Otoczyła mnie czerń. Nic się nie zmieniło, poza tym, że Twoje światło mnie poraziło. Nie widziałem już gwiazd. Wszystko straciło sens."
"Bylam niczym osamotniony księżyc - satelita, którego planeta wyparowala w wyniku jakiegos kataklizmu. Mimo jej braku, ignorując prawo grawitacji, uparcie krążylam wokół pustki po swojej dawnej orbicie"
|
![]() ![]() |
![]() |
#3822 |
Raczkowanie
|
Fanka „Zmierzchu” (właść. fanka Jedynego, Boskiego Edwarda) to:
-Rozchichotane zwierzątko w wieku od 11 do 100 lat, najczęściej płci żeńskiej, choć zdarzają się wyjątki, ale wyjątki płci męskiej także podpadają pod hasło „fanka”. -Zawsze ma przy sobie jeden z czterech tomów Biblii – jeśli widzisz w jej dłoniach czarne, opasłe tomiszcze, które wygląda jakby parę osób solidnie je przeżuło (opcjonalnie wygląda jakby nigdy, przenigdy nie dotknęła go ręka profana), a na okładce widnieje biało-czerwony motyw o enigmatycznym przesłaniu, strzeż się – to może być fanka Twilight. -Nagle zaczyna odróżniać marki samochodów, ale tylko Volvo, Mercedesa, BMW, Porsche i ewentualnie Astona Martina – bo przecież to może być ktoś z rodziny Jedynego, Boskiego Edwarda. -Namiętnie używa truskawkowego szamponu do włosów, a na wszelki wypadek wszystkich innych truskawkowych kosmetyków, żeby pachnieć jak Bella (może zjawi się w okolicy Jedyny, Boski Edward i ulegnie jej kuszącej, truskawkowej woni?). -Śpi przy otwartym oknie na wypadek, gdyby w nocy zjawił się Jedyny, Boski Edward. -Na jej dłoni dynda kryształowe serduszko (na znak całkowitego oddania Jedynemu, Boskiemu Edwardowi). -Z upodobaniem moknie na lodowatym deszczu (przecież Jedyny, Boski Edward mieszka w takim deszczowym Forks). -Każde zdanie zaczyna od gdyby Edward... -Nie mówi OMG, mówi OME (Oh My Edward). -Reaguje chichotem na: czerwone jabłka, słowo wampir, słowo wilkołak (choć może na nie z obrzydzeniem zmarszczyć nos), imię Edward pojawiające się w każdym kontekście (łącznie z nekrologami), zmierzch, nów, zaćmienie, świt (choćby wystąpiły w telewizyjnej prognozie pogody), truskawki i milion innych rzeczy, których się nie spodziewasz (bo Jedyny, Boski Edward zawładnął jej duszą i umysłem, więc kojarzy jej się z dokumentnie wszystkim). -Uważa, że najbardziej HOT są: podkrążone oczy, chorobliwie blada skóra, lodowate dłonie i złote/czarne/czerwone (niepotrzebne skreślić) tęczówki oraz, oczywiście, kasztanowe włosy. Szczytem szczęścia byłoby świecenie się jak bożonarodzeniowa choinka, ale nikt nie jest doskonały (tylko Jedyny, Boski Edward jest). -Na geografii wytrwale wpatruje się w mapę szukając: Forks, Port Angeles, Jacksonville, Phoenix, Volterry, parku Denali na Alasce etc… (warto wiedzieć, gdzie bywa Jedyny, Boski Edward – kiedy już tam będzie z pewnością GO tam spotka). -Ma motywy „Zmierzchu” na telefonie, monitorze, plecaku, piórniku, nadgarstku, koszulce, poduszce, podpaskach (nazywają się Bella, czyż to nie urocze?), breloczku, włosach, długopisie etc. Jeśli nadal nie jesteś pewien czy obiekt obserwacji jest fanką „Zmierzchu” podejdź i powiedz dramatycznym szeptem: Edward za tobą stoi! Jeśli zemdleje, masz pewność – niewątpliwie jest fanką Jedynego, Boskiego Edwarda " ![]() ![]() Wiecie co??? ![]() ![]()
![]() |
#3823 |
Raczkowanie
|
tak jak i nas wszystkich, ale dla nas to normalność
![]() ![]() ' "I want to go," I lied. I'd always been a bad liar, but I'd been saying this lie so frequently lately that it sounded almost convincing now.'
#3824 |
Raczkowanie
|
hehe mnie tez sie to tyczy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3825 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- co do okularów, ja przymierzam się do kupna tych ![]() http://allegro.pl/item672280821_opia...ozowe_emo.html takie już mam ![]() zielone, ale tutaj ich nie ma bo mam orginalne ![]()
![]() |
#3826 |
Raczkowanie
|
fajne sa te pierwsze. i malo kosztuja
![]()
![]() |
#3827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje wszystkie oprocz samochodow i szamponu ![]() az sie zaczelam bac o siebie teraz *_____* ![]()
![]() |
#3828 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zaćmienie : ''Mój pierścionek zaręczynowy po raz drugi został wsunięty mi na palec strony lewej dłoni - tam, gdzie miał pozostać na całą wieczność.'' ah... bella do jacoba. ''Nienawidzę cię, Black. - To dobrze. Zawsze to jakieś gorące uczucie. - Ja ci dam gorące uczucie! Zamorduję cię w afekcie, ot co!'' ![]()
![]() |
#3829 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moją też i wydaje mi się,że wszystkie zachowujemy się podobnie, ale jeśli nie no to cóż wyjątek potwierdzo regułę ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 |
Raczkowanie
|
heeeej ;*
pochwale się wam: przyjęli mnie do tej szkoły co chciałam, ale nie do tej klasy, co najbardziej chciałam, ale jest dobrze ;D Rozdziawiłam usta ze zdziwienia. Potrzebowałam kilkunastu sekund, żeby przypomnieć sobie, jak się je zamyka.
#3831 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3832 |
Raczkowanie
|
uu.. ja tylko z jedną przyjaciółką.. z drugą, którą znam 10 lat, niestety nie.. kurde. i jeszcze było mało to klasa przypomina klasztor- dwóch chłopaków i 28 dziewczyn!
#3833 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() prawdopodobnie [ bo nie wiem jak podzielą ] chłopaków u mnie będzie 5 ![]() ![]()
![]() |
#3834 |
Zadomowienie
|
Heeej dziewczynyy ;d
Podobnie jak Odmienna przeczytałam wszystkie komentarze do tego tematu i również uważam, że jest to coś genialnego!! ![]() Niepewnie więc zapytam, czy mogłabym dołączyć do Waszego zacnego grona? ;> ![]() " (...)- Chętna zakończyć swoje życie, nie zaznawszy dorosłości. - szepnął, jakby do siebie. - Chętna uczynić z młodości zmierzch swojego życia. Gotowa wyrzec się wszystkiego. - To nie koniec, to dopiero początek..." <33 ;d Jeden z moich ulubionych cytatów ![]() ![]()
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 Edytowane przez AgeleSS Czas edycji: 2009-06-26 o 13:42 Powód: zmiana czcionki |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witamy ![]() czytając ten wątek pewnie zauważyłaś, że jesteśmy nieco nienormalne ![]()
![]() |
#3836 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Taaak, zauważyłam ;d Ale nikt nie powiedział, że ja jestem w pełni normalna ;> ;p
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() AgeleSS witam w naszym zacnym gronie myślących po Edwardziemu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3838 |
Zadomowienie
|
Myśleć po Edwardziemu, a przede wszystkim o Edwardzie ;D <33 ;p
Ciurlikowa również gratuluję! ;d Pamiętam, jak niedawno też się tak cieszyłam z przyjęcia do wymarzonej szkoły... ;d A tutaj już za rok matura..!! ;O Nie wiem kiedy to zleciało... ;p
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lepsze to niż nic, bo jak same baby są to jest niezdrowa atmosfera ![]() Cytat:
![]()
Nie stój.Drogę wytycza się idąc. Edytowane przez MissHuffy Czas edycji: 2009-06-26 o 14:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3840 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Witamy, witamy w naszych nienormalnych progach ![]() A ja dziś tylko na chwilę ![]() Bo lecę na noc świętojańską ![]() Więc nie piszcie za dużo ![]() Edit: Ja jestem na profilu europejskim i mam aż 8 chłopców, a na początku było 9 ![]()
Edytowane przez AleksisM Czas edycji: 2009-06-26 o 14:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.