![]() |
#331 |
Raczkowanie
|
Dot.: WYPRZEDAŻE Wiosna/Lato 2009
Hej!! Wygląda na to że coś kiepskie te wyprzedażowe ceny:-/ Piszecie że czekacie na 2 turę, wiecie może kiedy ona tak mniej więcej nastąpi??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i mialam nadzieje,ze spodnie beda schodzily tak po 69zl ![]()
![]() |
![]() |
#333 |
Przyczajenie
|
Ja też na zimowej wyprzedaży kupiłam spodnie za 49 zł ale był ostatni roz. a dzisiaj kupiłam spodnie ze 199 na 100 i były wszytkie roz. xD myślałam że kupie spodnie za 79 zł ale nie bylo .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Zakorzenienie
|
właśnie dziewczyny kiedy będzie II tura ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Jak dla mnie to też średnie te wyprzedaże teraz, poczekam na kolejne tury.
![]() ![]() Porobię zdjęcia i wrzucę na zakupowy wątek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Zakorzenienie
|
z tego co wiem II tura ma być po nieco ponad tygodniu, dzisiaj będę w pracy to się dowiem. obkupiłam się już z samego rana przed egzaminem no i wydałam prawie 400 zł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że II tura będzie od 1ego lipca.
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
Nikt nie nastawiał się na cuda i większość dobrze zdaje sobie sprawę z tego, jak ten mechanizm wyprzedażowy się kręci.
Po prostu w tamtym roku , nawet w pierwszej turze wyprzedaży w takich sklepach jak Zara, Bershka etc. można było znaleźć coś w przystępnej cenie. Przepraszam bardzo, ale 45,90 za zwykły t-shirt to przesada. Tym bardziej, że to cena już po obniżce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Rozeznanie
|
ja jakos o 9.30 kupilam spodenki przecenione z 45,90 na 25 zl a po pol godziny przychodze i wielki napis nad spodenkami WYPRZEDAZ i juz kosztowaly 45,90 - czyli tyle, ile przed obnizka :P
![]() |
#340 |
Zadomowienie
|
A ja sie nie zgodze, ze obnizki sa niskie. Z tego co zauwazylam rzeczy, ktore i tak byly juz tanie (np t-shirty) obnizone byly niewiele. Ale np sukienki z 340 na 200, torby z 250 na 150, kurtki skorzane z 800zl na 530, buty z 300 na 200.
Teraz jeszcze poluje na jeansowe spodenki z cwiekami, bo za 100zl raczej nie sprzedadza.
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak ze skórami w Stradim? ponoć są na 229 przecenione, ale czy jeszcze coś tam zostało? (zwłaszcza o galerię łódzką mi chodzi)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Wtajemniczenie
|
Wrrróciłam
![]() Powiem tak: Stradivarius i Zara bardzo mnie zawiodły, natomiast Bershka to jak zawsze szał ![]() Byłam raniutko, więc miałam z kuzynką pełen luksus - tylko my i Panie pracujące w sklepach ![]() Kupiłam: -jeansy w Zarze 79 zł z 99 -sukienko/tunikę BSK z czegoś koło 100 zł na 50 zł -słynną i uwielbianą białą bokserkę z guzikami na przodzie BSK za bodajże 16.99 zł -koszulkę za 19.99 w Stradim -portfelik Bershka z (chyba) 45.99 zł na 19.99 -pasek Bershka z 29.99 na 19.99 -bransoletka z 29.99 na 9.99 Zdjęcia na zakupowym PS: Byłam w Magnolii, we Wrocławiu. Polecam bardziej niż Pasaż bo tam zawsze są tłumy Edytowane przez Clarissa:) Czas edycji: 2009-06-26 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Elsha Edytowane przez elsha71 Czas edycji: 2009-06-26 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Raczkowanie
|
a nie wiesz jak tam wyprzedaże w sklepie z bielizną estotiq?
![]() |
#347 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie, w ogóle odniosłam wrażenie sztucznego zawyżania cen przedwyprzedażowych. Często jestem w tych sklepach i dzisiejsze ceny mnie nie poraziły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Rozeznanie
|
Ja się troche zwiodłam, ale jestem zadowolona z tego co kupiłam :
marynarke z Zary długą za 99zł z 190zł ![]() ![]() Ps. Ale katar na wyprzedażach to masakra:p myślałam,że się tam zasmarkam na smierc:P no i brakowało mi rąk aby wydmuchac nosek:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jak reszta ale ja jestem bardzo zawiedziona
![]() Wczoraj bałam sie że mi 500zł nie starczy a wydałam dokładnie połowę ![]() Nie nastawiałam się że kupięwszystko pół-darmo, ale tym razem jak dla mnie baardzo małe przeceny. Spodnie w bershce były zawsze po 79zł w 1 turze, a teraz po 89,99 :/ tak samo z resztą w Stradim. Poza tym nie było jakichś fajnych modeli, wszystko takie oklepan-mam wrażenie że to co najlepsze chowają ![]() A szorty to w ogóle mnie powaliły ![]() ![]() ![]() W łódzkiej bershce nawet fajnych bluzek nie było ![]() Generalnie jestem bardzo rozczarowana, a na 2gą turę nie mam co liczyć bo z wielu rzeczy po prostu nie ma już moich rozmiarów ![]() Jeszcze nigdy nie wróciłam z wyprzedaży z takim humorem :/ kupiłam tylko spodnie dżinsowe w Stradim za 89zł (prawie jak normalna cena ![]() ![]() ![]() dobra, koniec marudzenia. A teraz proszę o radę ![]()
![]() |
![]() |
#351 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To chyba nawet nie wrażenie-oni to zwyczajnie robią... Pamiętam kilka modeli spodni z Zary sprzed np. tygodnia- dzisiaj nie mogłam się ich jakoś doszukać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Zadomowienie
|
o super, dlugie takie gladkie, bez zadnych udziwnien? kurcze, mam nadzieje, ze jeszcze przez jakis czas beda
Edytowane przez whoaboa Czas edycji: 2009-06-26 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
|
Heh a ja nie widzialam :/ A poluje na takie dlugie i w normalnej cenie.
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
ja wczesniej widzialam, ale byly za 45 badz 49zl, wiec jesli je teraz przecenili to och i ach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Wtajemniczenie
|
W Bershce legginsy były przecenione ale tylko kolorowe
![]()
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam sie! Tydzien temu widzialam w Zarze u siebie skory , dzis ani widu ani slychu... ![]() A jeansowe ramoneski ,ktore raczej powinny byc przecenione bo juz weszly te z nowej kolekcji u mnie w Zarze powiezili na wieszaku z przecenionymi kurtkami i nakleili na nie pomaranczowa cene ( ktora mogaby sugerowac o wyprzedazy) tak jak na tych innych kurteczkach jeansowych przecenionyn, tylko ,ze one przecenione nie byly! Cena pomaranczowa, ta sama 279 ![]() ![]() Ciekawa jestem kiedy je przecenia hm... A i przecenili butki na 99 zl, ktore ja kupilam pare miesiecy temu juz, wlasnie za 99 zl ![]() Kupilam tylko torbe zary (taka jak ma anies) za 149 zl ze 199 No i w cubusie tunike 49 ze 120 i kurtke jeansowa z przetarciami za 39 zl ze 199 ![]() I Bershka - bardzo fajne przeceny! tylko ,ze mnie sie akurat nic takiego nie podobalo. Tam zazwyczaj wg mnie ubrania sa z kiepskich materialow , a jak cos mi sie podoba to nie lezy tak jak powinno. Ale nie powiem ,bo duzo przecen ! Buty po 99 zl, skory za 139! ( bardzo mi sie podobaly,ale kurtek mam juz za duzo wiec nie kupilam) -torebki przecenione (podobala mi sie jedna ze skory naturalnej za 49 zlotych, kopertowka xxl pastelowe kolory ) jednak sie nie zdecydowalam ![]() Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2009-06-26 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zadomowienie
|
kurcze a jak np cos 'chowaja' to wyjma to potem jeszcze w trakcie wyprzedazy czy dopiero po?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Wtajemniczenie
|
ja kupiłam szorty z ćwiekami z zary, za 100 ze 150 i jedwabny szafirowy sweterek ze 160 na 100. niewyprzedażowy top na grube ramiączka z h&m w panterkę za 60 zł. poluję też na gołębi płaszczyk przeceniony na 270 z 400, ale wolałabym gdyby był bardziej przeceniony, no i nie wziełam dlatego, że rozm. s był dobry, tylko jakby na biuście się "ciągnął", no a m za szeroki...
![]() |
#360 |
Zadomowienie
|
To nie zaluje. Kolorowych nie chce :P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.