|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
AGA :)
|
Dot.: Koziorożcowe pogaduszki - vol 7 :)
pewnie, szkoda włosów. ja byłam młoda i głupia jak zaczęłam farbować.
miałam chyba 14 lat, zaczęłam od cieńkich pasemek, później farbowałam całe włosy na jeden kolor albo balejaż. no ale w końcu wróciłam do natuarlnych i jestem bardzo zadowolona ![]()
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
Nie mam zdorywch, gęstych i mocnych włosów
![]() Więc rezygnuje z farbowania ![]() Myślę, o zakupieniu prostownicy parowej.. ale ta którą upatrzyłam kosztuje ok.400 zł :| Mam już dwa pomysły na ścięcie... ![]() Ale do fryca dopiero po wypłacie czyli w drugim tygodniu lipca ![]() Tymczasem uciekam spać ![]() Buziaki Moje Kochane ![]() ![]() ![]() ![]()
#3453 |
Zakorzenienie
|
O sas niezła cena za prostownicę
![]() A parowa to jaka to? ![]() Ja mam remingtona i na to ile jej używam starcza w zupełności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Raczkowanie
|
pu.i.wp.pl.gif
dobranocka.....
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
oo to to ![]() ![]() wrzucam pare zdjec ![]() potem troche teatru Kabuki narazie z zewnatrz i na koncu plaza tokijska ![]() ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2009-06-26 o 23:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
moj brat z szefem meza
![]() ![]() profesor jest bardzo fajny i wyglada wg nas troszke jak joda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
archi ale Wy tam macie fajnie
![]() ![]() A jak tam udał się zakup alkoholu dla profesora na wolnocłówce? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
witajcie wieczorno - nocną porą
![]() Archi kolor wody ostaniej foty ! ![]() a twój brat ma fajną brodę ![]() wogóle to uwielbiam takie egzotyczne zdjęcia..aż by się chciało do ciebie tam przyjechać ![]() ps. idę po następną kanapkę ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-06-27 o 00:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() archi jakie fotki ![]() sas po sukienkę zajrzyj w Wawie do sklepu, w którym ja pracuję, mamy przepiękne sukienki, które są teraz na przecenach(cały asortyment jest na przecenie) i naprawdę cudną sukienkę można kupić już za 100zł! ja to bym chciała od siebie z 5 sukienek ![]() Co do fryzjera - ja ostatnio byłam i pytał się mnei czy nie chcę zafarbować, po czym stwierdził,że mam świetny kolor ![]() ![]() ![]() ALe u mnie paskudna pogoda ![]() ![]() jeszcze tylko 2 dni pracy mnie od tego dzielą... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() natomiast musialam wypakowac 4 kg bagazu bo panie na lotnisku chcialy doplate 1700zl ![]() ![]() ![]() Cytat:
widze ze sie balowalo ![]() ![]() kupilam czarne rury i moze sie w nich nawet pokaze w przyszlym tygodniu ![]() mamy tropik za oknem , kozmar ,nienawidze upalu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3461 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jestem w szoku! Żeby aż taka dopłata. Dobrze, że mama mogła Ci zrobić z tego paczkę ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie dziś w miarę słonecznie, ale wietrznie. Ale trochę ciepełka bym od Ciebie poprosiła ![]() madziu a macie takie eleganckie sukienki w tym sklepie czy takie zwiewne letnie również ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama by mi uszyła ale muszę poszukać wykrój ..a ciężko jest znaleźć taki jaki ja chcę ![]() Cytat:
![]() troszkę ![]() Cytat:
![]() a u nas temp. taka jak w nd ![]() dzień dobry ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
w przyszlym bo mi sie dzis nie chce a jutro bede musiala powiedziec mezowi czemu sie fotografuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Rozeznanie
|
no sesja jakos idzie, [bla bla ;P], ostatni egz we wtorek
![]()
Edytowane przez okrucha Czas edycji: 2009-06-27 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
Raczkowanie
|
sv123.jpg ejka ,piękne panie...
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
AGA :)
|
w końcu, nie mogłam sie tu dziś dostać
![]() Dzien dobry ![]() archi świetne zdjęcia ! to morze jaaaaa! ![]() okruszko powodzenia ![]()
![]() |
#3468 |
Rozeznanie
|
wiecie co, glupio sie przyznac, ale ogladam ciagle teledysk mojego dziecinstwa
http://www.youtube.com/watch?v=latLyAI_mbU i nie moge opanowac lez. tak bardzo mi szkoda, tak bardzo niesprawiedliwe bylo cale jego zycie. zasluzyl na duzo wiecej, mam nadzieje, ze teraz jest w lepszym miejscu. ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- patrzcie na to... i niech mi ktoś powie, że on nie miał talentu... http://www.youtube.com/watch?v=1r42Abu_IF8
#3469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to znaczy talent z pewnoscia mial natomiast psychicznie zdrowy nie byl ![]() Puszku cudny avek ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Rozeznanie
|
miał cholernie trudne dzieciństwo - dlatego kompleks czarnej skóry i otaczanie się dziećmi. jego ojca powinni zamknąć za znęcanie się nad dzieckiem ;/
a sprawy z molestowaniem to pic na wodę fotomontaż i wyłudzenie kasy. kurczę, jak można czerpać korzyści kosztem innego, słabego człowieka. to najbardziej mnie wkurza. archi, nic nie jest czarno-białe.
#3471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie twierdze ze jest , ale jak juz sie zdecydowal na dzieci to najpierw powinnien wg mnie przeleczyc sie u psychiatry , zreszta wogole powinnien, nie umniejszam jego zaslug jako muzyka ,pisze jedynie o czlowieku , mial trudne dziecinstwo ale to dzieki ojcu zrobil kariere nic nie ma za darmo jako dorosla osoba mogl pujsc do psychiatry zamiast do chirurga plastycznego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Zakorzenienie
|
wpadam na moment i zaraz zmykam na działkę
![]() co do MJ to dla mnie to fenomen ![]() ![]() jako artysta moim zdaniem zawsze był krok do przodu.. Okrucho ja dzisiaj cały ranek słuchałam MJ ![]() co do skóry to się nie wybielał tylko cierpiał na bielactwo a aby ukryć plamy brał leki wyruwnujące kolor skóry ![]() Puchatko ale avek ![]() Okrucho ja uwielbiam ten utwór micheale ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ex30DYwQlHU i ten ![]() http://www.youtube.com/watch?v=uzYhacSjWEU Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-06-27 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Rozeznanie
|
a ja piję colę zero ;]
MJ mial w Warszawie robic niesamowity park rozrywki dla dzieciakow, jeszcze za czasow kiedy jego agenci i cala ta szajka ktora go otaczala nie wpedzila go w dlugi, ale oczywiscie z naszej strony wyszla kompletna porazka (jak zwykle), niekompetencja, i nic z tego nie wyszlo ;|
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
Halo halo, gdzie Was wywiało
![]() Fajnie, że avek Wam się podoba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Zakorzenienie
|
O fajnie
![]() ![]() Bo ja robiłam kolację a teraz idę ją jeść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
będę tu regularnie zaglądać
![]() czytam. Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2009-06-27 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomnij mi nazwę sklepu i w której galerii mogę go znaleźć ? ![]() ![]() I pokaż sie!!!! ![]() Witajcie Laseczki ![]() Jestem po pracy i zaraz lece do wanny a potem z Tztem coś będziemy kombinować ![]()
![]() |
#3479 |
Raczkowanie
|
...nie zgubię swego dnia,ciepła twoich rąk....nananananana
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Zakorzenienie
|
Co czytasz
![]() Ja zaczęłam z rodzicami oglądać film na tvn, więc będę tu zaglądać na reklamach tak jak teraz ![]() Odpowiem za madzię, mam nadzieję, że się nie obrazi, ale orientuję się, bo akurat sama sprawdzałam czy ten jej magiczny sklep jest w Warszawie ![]() Jest to Motivi i znajdziesz go sas w Złotych Tarasach i Galerii Mokotów ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.