![]() |
#2761 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II
dziękuje dziewczyny, chyba zaraz jednak się wybiore do brastopu. tylko nie wiem czy oni maja tylko internetowy sklep ale wydaje mi sie ze widziałam na stacji metra victoria jeden...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2762 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szczególnie gdy teraz "od nowa" zapoznaję sie z biustonoszami... gdy juz poznam swój prawdziwy rozmiar i modele jakie mi pasują wtedy beę mogła szaleć z kolorami. prosze jeszcze o radę... gdy zamówie w sklepie internetowym czy nie warto wziac dwóch rozmiarów tego samego modelu aby mieć porównanie?? bo nie mam pewności ze Curvy kate bedzie na mnie dobrze lezało w rozmiarze 30E... moze zakupic 30E i 30D? a potem odesłać? moze kilka modeli na raz?? jaka obrać taktykę?? przypomnę rozmiar Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2763 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aniolusiek_ , dziękuję za pomoc ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- A tak w ogóle, zmierzyłam się dziś... i już mam dość. Pod biustem mogę, już tak maksymalnie ścisnąc do 67 (dlaczego tak mi się kurczy ten obwód ![]() ![]() ![]() 67/81 - 65B 68/81 - 70AA 67/82 - 65C 68/82 - 70AA B, C, przy siedemdziesiatkach AA - i co wybrać? No tu się mozna skończyć... ![]()
Zawsze się o coś martwię. Taka już moja natura. Gdybym się nie martwiła, bardzo by mnie to martwiło. ![]() Pisz do mnie Ante, będzie krócej ![]() Nick przypadkowy - nawet nie pytaj, dlaczego taki - czarna magia
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2764 |
Zakorzenienie
|
To i ja wrzucę swoje staniki z maleństwami do oceny profesjonalistek
![]()
![]() Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2009-06-27 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2766 |
Winter is coming
|
Brakuje zdjęć z boku. W obu mostek nie przylega, w zielonym bułę podpachową widać. Wygarnij ją, to zobaczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2768 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2769 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi się że miski nawet za duże a po boku to tłuszcz
![]()
#2770 |
Zakorzenienie
|
To po boku to nie tłuszcz, ale Twoja pierś, która się nie mieści w misce. Są one satnowczo za małe.
Ubierz te staniki zgodnie z intstrukcją i pamiętaj o porządnym skróceniu ramiączek! http://stanikomania.blox.pl/2009/02/...yc-stanik.html I zrób zdjęcia wyrażne z boku, na tych ciężo coś dopatrzyć, ale jestem pewna, że fiszbina nie celuje w środek pachy, ba nawet nie kończy się za piersią. ![]()
#2771 |
Wtajemniczenie
|
Miski na pewno nie są za duże, raczej za małe. Proponowałabym też podciągnąć ramiączka i założyć staniki porządniej. Według tej instrukcji: http://stanikomania.blox.pl/2009/02/...yc-stanik.html
A w ogóle to jakie masz wymiary? Ile pod biustem (mierzone ciasno) i ile w biuście? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2772 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To pod pachą natomiast to nie tyle tłuszcz, co rasowa buła podpachowa (czyli zbłąkany kawałek Twojej piersi, który po prostu nie zmieścił się w misce, bo jest ona za mała). Aby właściwie dobrać swój rozmiar wpisz się do aktualnego wątku rozmiarowego na forum, które mam w sygnaturce ![]() Edit:Ale widzę, że Dziewczyny już podziałały ![]() Edytowane przez lucy007 Czas edycji: 2009-06-27 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2773 |
Winter is coming
|
Przeczytaj dokładnie poradnik, do którego linki podały ci agta i Antii. Pod pachą to nie tłuszcz, tylko twoja pierś, która biedna nie znalazła dla siebie miejsca w zbyt małej misce i zwiała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2774 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko rozmiary nie te, obwód 30 się zgadza, ale jak masz 89cm to powinnaś wziąć miseczkę E i jeżeli chcesz zamówić dwa biustonosze, to drugi powinien mieć miseczkę większą czyli F, na pewno nie mniejszą większa miska przyda się na migrację i lepsze wygarnianie piersi ![]() i pamiętaj że w rozmiarówce brytyjskiej po miseczce D jest jeszcze DD a potem dopiero E Cytat:
ogólnie maskaradki są mniej ścisłe niż La Senza więc próbowałabym z obwodem 34(75) a niektóre modele La Senzy są małomiseczkowe więc Twój prawidłowy rozmiar to 36FF co w przeliczeniu na mniejszy obwód daje 34H bo regency chyba ma standardowe miseczki, któraś z Wizażanek pokazywała zdjęcia to możesz Jej się dopytać ![]() a ja dziewczyny jestem przerażona ![]() ![]() ![]() ![]() wcześniej kupiłam sobie CK Criss Cross 65FF i były dużo za duży i chciałam go sprzedać, a teraz to może mam 1,5cm luzu lub nawet mniej więc go raczej zostawię jak z portii wyrosnę a ja chciałam kupić sobie Flamenco ![]()
Edytowane przez aniolusiek_ Czas edycji: 2009-06-27 o 13:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2775 |
Zakorzenienie
|
Czy Curvy kate robi 28D? Nie spotkalam sie jeszcze, a maja ladne staniczki...
#2776 |
Raczkowanie
|
Może się mylę ale ten jasny wygląda jak by miał dużo gąbeczki w miseczkach przez co tylko przykrywa biust zamiast zebrać piersi do misek w których nie ma miejsca bo zajęła je gąbeczka. W zielonym jest trochę lepiej ale ewidentnie obydwa mają za małą miskę. Gdy założysz stanik tak jak proponowały dziewczyny nawet połowy piersi do misek nie zmieścisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2777 |
Zakorzenienie
|
ide do brastopu... a tam shop to let
![]() nie mam już siły jechać do innego masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
#2778 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
![]() zmierz się i sprawdź wynik z brafitterze http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2779 |
Zakorzenienie
|
w ogole nie ma nigdzie nic 28G w M&S robia tylko od 30 ale i tak był tylko jeden stanik w tym rozmiarze
![]() najbardziej chce coś białego z frei uh. masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
#2780 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a co ze strojami kąpielowymi? Wczoraj pochodziłam troche za bikini i szczerze to się załamałam, raz że kompletnie nic mi się nie podoba, to jeśli już się coś znajdzie, to totalnie nie leży - za luźne i nie trzyma nic jak trzeba, przez co mnie spłaszcza okropnie
![]() wczoraj znalazłam http://www.bravissimo.com/products/s...8-details.aspx i się zakochałam w nim, jest śliczny, ale niestety drogi górę bym przebolała za 160zł ale czemu dół też tyle samo ![]() widziałam na balkonetce że luizka_ masz go w jednej wersji, proszę powiedz jak on się sprawuje, czy warto wydać te pieniądze? Bo wizualnie jest śliczny, tylko chciałabym wersję wiązaną na szyi i mam trochę obawy co do jego ścisłości... wiem, ze zawsze można zwrócić ale tak rozważam i rozważam ![]()
Edytowane przez ~Veronique Czas edycji: 2009-06-27 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2781 |
Raczkowanie
|
aaaania- powiem tak: jest potencjał- mimo, że te staniczki są w złym rozmiarze, i tak wyglądasz nieźle. Wystarczy, że (jak radziły dziewczyny) zmierzysz się maksymalnie ciasno na wydechu pod biustem i luźno na pół-wdechu w biuście, a my pomożemy Ci znaleźć idealnie pasujący na Ciebie rozmiar
![]() Któraś dziewczyna pytała o sklepy we Wrocławiu- na pierwszej stronie wątku są podane bodajże cztery.
![]() |
#2782 |
Zakorzenienie
|
A ja się wkurzyłam na maxa, nigdzie nie mogę znaleźć obwodu 60, najmniejsze 65 i do tego z miseczką A albo B
![]() A w LaSenzie jak powiedziałam o 60E to Pani zrobiła takie oczy, że już mi się wszystkiego odechciało.. Więc zostaje mi tylko net... Czy któraś z Was zamawiała 60E (moje wymiary: 67/84)? Jeśli tak, to które modele polecacie?
#2783 |
Zakorzenienie
|
a ja poszperalam w necie i zakochalam sie w tym, co sadzicie? bede zamawiac w przyszlym tygodniu
![]() panache.jpg jeszcze musze znalzc jakis bialy i czarny
#2784 | |
jak promyczek słońca....
|
Cytat:
mi się bardzo podoba ![]() jaki to model i po ile? czy jest 60F?
![]() ![]() |
![]() |
#2785 |
Raczkowanie
|
magda2109 no coś o tym wiem, bo moje wymiary to 67/84,5(uśredniając z pomiarem w zwisie - 86) i jestem na etapie poszukiwań
![]() Mam pytanie, według tabelki firmy kostar wychodzi mi rozmiar 65d. Czy gdybym kupowała biustonosz tej firmy to mam kupić 65d czy 60g? Edytowane przez tulumka Czas edycji: 2009-06-27 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Bebunio - rozmiar 60 F będzie na pewno - http://www.panache-lingerie.com/supe...=WYMUTREE_0_1| Edytowane przez 201604211131 Czas edycji: 2009-06-27 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2787 |
Zakorzenienie
|
ja go znalazlam tutaj
http://bellissima.com.pl/strona.php?...inne=ad&view=3
![]() |
#2788 |
Zadomowienie
|
magda2109 - nie ma sensu łażenie po zwykłych bieliźniakach, sprawdź na pierwszej stronie adresy sklepów, jak nie, to bez strachu zamawiaj przez net - teraz na dopasowanej darmowa wysyłka i mega promocje
![]() itakasia - to zwykłe tango II, tylko błękitne dostępne tu: http://www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=1706 tak jak tango II w wersji plunge http://www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=1707 czy podobne kolorystycznie ariza http://www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=1714 i harmony http://www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=1705 piękny kolor, szkoda, że na mnie panachowe fiszbiny nie leżą kompletnie, za szerokie ![]() bebunio - na brastopie jest tango II błękitne 60F ![]()
bo nie ma za małych lub za dużych piersi ![]() Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2789 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2790 |
Raczkowanie
|
Tulumka- Kostary to straszne rozciągliwce. Nie polecamy.
Dziewczyny, któraś oprócz mnie czatuje w szufladzie na nową dostawę Effuniaków ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.