Matura 2010 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-26, 14:11   #2281
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Dot.: Matura 2010

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
zaszło słońce, wrócilismy do domu

Bo słońce mnie lubie i do mnie przyszło :P

Dla mnie te pierwszaki to "dzieciaki" bo ich zachowanie to jak jeszcze w gimnazjum , i jak sobie pomyśle że my też tak się zachowywaliśmy to.... Ale co raz słyszymy że nasze zachowanie na lekcjach to jak w pierwszej klasie
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 14:23   #2282
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
a ja w Zamościu i w Lublinie nie byłam ! o.

ja tak samo nie przepadam za Warszawą.. ogólnie kiepsko skomunikowana, brudna.. i wszyscy się wszędzie spieszą :/

musisz to kiedys nadrobic ja za lublinem nie przedapam, ale w sumie nie takie brzydkie miasto a Zamosc dziala na mnie nieslychanie kojąco i relaksacyjnie taka moja oaza spokoju no i jest co zwiedzac i zoo tez jest ;D w kazde wakacje obowiazkowo jezdze do zoo ;D kiedys z Olka moja malo co pawia nie udusilysmy tragiczna historia

oo dokladnie mam takie same odczucia... jestem tam co prawda dosyc rzadko, ale jak juz pojade, to wyjezdzam maxymalnie zmeczona... godzina 11 czy 12 w poludnie, a ludzie biegna.. wyscig szczurow normalnie..
raz sie z kolezanka w metrze po godz. 16 znalazlysmy (wysiadalysmy w centrum) o matko i corko! w wagonie (?) byl taki scisk ze stalam zawieszona miedzy ludzmi xD kolezanka gdzies sie wepchnela w innym miescju xD wychodze z metra, rozgladam sie a jej nie ma po chwili wyłonila sie z tłumu no i poszlysmy do wyjscia... ludzie na schodach ruchomych stali po prawej stronie owych schodow, a lewa byla wolna.. my niczego nieswiadome stanelysmy po lewo.. i nagle drze mi sie za plecami facet, ze po lewo sie biegnie, a po prawo stoi ja nie wiem, jak mozna biec po schodach ruchomcyh ;D znalazlam kiedys plakat odnosnie tego jak sie stoi na schodach ruchomych ;D
nauczone tym doswiadczeniem, jak kolejny raz bylysmy w stolicy wychodzac z metera (rowniez w centrum) poszlysmy do drugiego wyjscia
no, ale ogolnie rzecz biorac, to ja moge w stolycy max wytrzymac 1-2 dni ;P nigdy nie bralam pod uwage studiowania tam ;]

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
w 1 klasie było faaajnie ale Ci co teraz przychodzą są dziwni jacyś
a ja myslalam ze to tylko u mnie w szkole kazdy kolejny rocznik jest coraz dziwniejszy
po zak. roku jak wychodzilam z kolezanka ze szkoly i czekali juz gimnazjalisci zeby zlozyc kopie swiadectw i wynikow egz. to lekkie zdziwienie nas dopadlo jakies to takie siedzialo, jakby swoj swiat mieli xD
ja rozumiem nowa szkola, etc, ale mogliby troche wyluzowac ;D a zestresowane dzieciaki byly jak cholera xD

ja z tego co sobie przypominam to do dnia gdy byly listy przyjetych, niezbyt sie stresowalam...
ale gdy nadszedl ten dzien hahaha :P niby mozna bylo w internecie sprawdzic gdzie sie dostalo, do jakiej szkoly, ale ja chcialam osobiscie zobaczyc listy ^^ wiec pojechalam do liceum pierwszego wyboru ;P dopchalam sie do list, znalazlam odpowiednia klase i sprawdzam od dolu nazwiska ;D 3 razy sprawdzilam i nie znalazlam siebie ;] kurde ale to byl stres ;D no wiec sprawdzam czwarty raz, ale cos mnie tknelo zeby od gory sprawdziac i znalazlam siebie ^^ bylam na 8.miejscu :P ale za czwartym razem sprawdzalam po ilosci punktow ale co ja przezywalam jak 3 razy spr. a tu brak mojego nazwiska

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2009-06-26 o 14:26
KaasiaaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 14:46   #2283
201605040950
Konto usunięte

skracam

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
kiedys z Olka moja malo co pawia nie udusilysmy tragiczna historia

raz sie z kolezanka w metrze po godz. 16 znalazlysmy (wysiadalysmy w centrum) o matko i corko! w wagonie (?) byl taki scisk ze stalam zawieszona miedzy ludzmi xD kolezanka gdzies sie wepchnela w innym miescju xD wychodze z metra, rozgladam sie a jej nie ma po chwili wyłonila sie z tłumu no i poszlysmy do wyjscia... ludzie na schodach ruchomych stali po prawej stronie owych schodow, a lewa byla wolna.. my niczego nieswiadome stanelysmy po lewo.. i nagle drze mi sie za plecami facet, ze po lewo sie biegnie, a po prawo stoi ja nie wiem, jak mozna biec po schodach ruchomcyh ;D znalazlam kiedys plakat odnosnie tego jak sie stoi na schodach ruchomych ;D
nauczone tym doswiadczeniem, jak kolejny raz bylysmy w stolicy wychodzac z metera (rowniez w centrum) poszlysmy do drugiego wyjscia

a ja myslalam ze to tylko u mnie w szkole kazdy kolejny rocznik jest coraz dziwniejszy
po zak. roku jak wychodzilam z kolezanka ze szkoly i czekali juz gimnazjalisci zeby zlozyc kopie swiadectw i wynikow egz. to lekkie zdziwienie nas dopadlo jakies to takie siedzialo, jakby swoj swiat mieli xD
ja rozumiem nowa szkola, etc, ale mogliby troche wyluzowac ;D a zestresowane dzieciaki byly jak cholera xD

ja z tego co sobie przypominam to do dnia gdy byly listy przyjetych, niezbyt sie stresowalam...
ale gdy nadszedl ten dzien hahaha :P niby mozna bylo w internecie sprawdzic gdzie sie dostalo, do jakiej szkoly, ale ja chcialam osobiscie zobaczyc listy ^^ wiec pojechalam do liceum pierwszego wyboru ;P dopchalam sie do list, znalazlam odpowiednia klase i sprawdzam od dolu nazwiska ;D 3 razy sprawdzilam i nie znalazlam siebie ;] kurde ale to byl stres ;D no wiec sprawdzam czwarty raz, ale cos mnie tknelo zeby od gory sprawdziac i znalazlam siebie ^^ bylam na 8.miejscu :P ale za czwartym razem sprawdzalam po ilosci punktow ale co ja przezywalam jak 3 razy spr. a tu brak mojego nazwiska
opowiedz opowiedz

ha nie wiedziałam jak będę w Warszawie to muszę się zastosować żeby mnie nikt nie skrzyczał

no ja dzisiaj tak patrzę a oni tak strach w oczach a ja na luzaku przejrzałam tylko
ja się stresowałam w rozpoczęcie roku wtedy to stałam pod szkołą taka speszona, weszłam do klasy a Ci ludzie tacy dziwni i sobie myślę co ja tutaj robię
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 15:13   #2284
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
opowiedz opowiedz

ha nie wiedziałam jak będę w Warszawie to muszę się zastosować żeby mnie nikt nie skrzyczał

no ja dzisiaj tak patrzę a oni tak strach w oczach a ja na luzaku przejrzałam tylko
ja się stresowałam w rozpoczęcie roku wtedy to stałam pod szkołą taka speszona, weszłam do klasy a Ci ludzie tacy dziwni i sobie myślę co ja tutaj robię
A więc pewnego pieknego dnia ja i moja best friend aleksandra wybralysmy sie do zoo wczesniej zrobilysmy male zakupy w postaci dwoch paczek flipsow, powniewaz małpy je uwielbiaja ;D no i poszlysmy do zoo :P pokarmilysmy malpy i poszlysmy dalej ^^ zostalo nam troche flipsow, wiec i inne zwierzaki dostaly i pech chcial ze paw tez dostal :P przy klatce pusto, wiec rzucilysmy flipsa paw jak to paw, przelyk ma wąski grubosci flipsa
nagle pojawilo sie wiecej ludzi xD paw wzial tego flipsa do dzioba i.... zaczal sie dusic xD dziob otworzony skierowany ku gorze i sie dusi, dlawi i co tam jeszcze... ludzie spanikowani, co sie dzieje, co on robi, a my choduuuuuuuuuuu ile sil w nogach na drugi koniec zoo ucieklysmy xD po jakims czasie wrocilysmy i paw zył.. ufffffffffff xD ale ile nas to nerowow kosztowalo teraz kupe smiechu z tego mamy, ale wtedy to wielkie nerwy byly

znalalzam ten plakat zdj. w załączniku

ja kilka dni przed rozp. liceum byłam na malym klasowym spotkaniu oprocz mnie byly 2 kolezanki i 1 kolega, bo reszta niby sie zadeklarowala ze przyjdzie, ale nic z tego nie wyszlo ale przynajmniej te 3 osoby sie znalo ^^

dodaje rowniez obiecane zdj. moich zakupow :P
aparat zjadl kolory troche;/ spodenki sa troche ciemniejsze, a sweterek czarny, a nie jakis granatowy xD musze doprowadzic moj aparat do porzadku
i jeszcze wrzucam fotki mojej fryzury, co sobie tydzien temu robilam mialo byc cos bardziej podobnego do boba, ale stchorzylam i tylko tyl krotszy zrobilam, ale kurcze zdjecia niezbyt oddaja rzeczywisty wyglad nastepnym razem zdecyduje sie na bardziej radykalne ciecie
nieco lepiej jest z kolorem, bo wyszedl praktycznie taki jaki jest w rzeczywistosci
aha xD i nie zwracajcie uwagi na to co tam w tle widac na zdj. tyłu mojej glowy ot takie kibicowskie zapedy ^^

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lol.jpg (39,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF6441.jpg (133,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF6442.jpg (129,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF6448.jpg (69,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF6456.jpg (109,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF6467.jpg (45,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF6480.jpg (44,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF6491.jpg (37,2 KB, 9 załadowań)
Stary 2009-06-26, 16:35   #2285
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k4rotk4 Pokaż wiadomość
jak nie dziś to jutro
Cytat:
oj jeszcze się poopalasz tego lata
jeszcze tylko jutro .. w niedzielę już wracam do dooomu

Cytat:

ja tam się nie stresowałam szczerze mówiąc wiedziałam, że się dostanę bo miałam +10pkt za to, że uczyłam się w gimnazjum w tej szkole pamiętam, że wyniki można było sprawdzać w internecie 6 lub 7 lipca.. a ja wtedy byłam na wakacjach we Francji.. jak sprawdziłam te wyniki to się popłakałam, że :"maaaamo, ja nie chcę do tego klasztooooru" bo to w sumie były kolejne 3 lata w szkole, w której liczy się ranking.. i w której jest wyścig szczurów. No,ale trafiłam na klasę w sumie złożoną z samych nowych osób (4 osoby z mojej klasy z gimnazjum + 2 osoby z równoległej z mojego gimnazjum) więc na 23 osoby te 6 osób po tym gimn, nie powiem, było nam zdecydowanie łatwiej na początku niż tym "nowym". Zresztą nie mam w klasie osób, które gonią za ocenami, więc jest w miarę spoko

tż zniknął w łazience, ja korzystam z chwili wolności, a zaraz jadę do Galerii Bałtyckiej szukać sobie jakiś baletek do samochodu ;P a Tż na 19:00 na egzamin z patologii

buziaki ;*

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 17:02   #2286
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
A więc pewnego pieknego dnia ja i moja best friend aleksandra wybralysmy sie do zoo wczesniej zrobilysmy male zakupy w postaci dwoch paczek flipsow, powniewaz małpy je uwielbiaja ;D no i poszlysmy do zoo :P pokarmilysmy malpy i poszlysmy dalej ^^ zostalo nam troche flipsow, wiec i inne zwierzaki dostaly i pech chcial ze paw tez dostal :P przy klatce pusto, wiec rzucilysmy flipsa paw jak to paw, przelyk ma wąski grubosci flipsa
nagle pojawilo sie wiecej ludzi xD paw wzial tego flipsa do dzioba i.... zaczal sie dusic xD dziob otworzony skierowany ku gorze i sie dusi, dlawi i co tam jeszcze... ludzie spanikowani, co sie dzieje, co on robi, a my choduuuuuuuuuuu ile sil w nogach na drugi koniec zoo ucieklysmy xD po jakims czasie wrocilysmy i paw zył.. ufffffffffff xD ale ile nas to nerowow kosztowalo teraz kupe smiechu z tego mamy, ale wtedy to wielkie nerwy byly

ja kilka dni przed rozp. liceum byłam na malym klasowym spotkaniu oprocz mnie byly 2 kolezanki i 1 kolega, bo reszta niby sie zadeklarowala ze przyjdzie, ale nic z tego nie wyszlo ale przynajmniej te 3 osoby sie znalo ^^

dodaje rowniez obiecane zdj. moich zakupow :P
aparat zjadl kolory troche;/ spodenki sa troche ciemniejsze, a sweterek czarny, a nie jakis granatowy xD musze doprowadzic moj aparat do porzadku
i jeszcze wrzucam fotki mojej fryzury, co sobie tydzien temu robilam mialo byc cos bardziej podobnego do boba, ale stchorzylam i tylko tyl krotszy zrobilam, ale kurcze zdjecia niezbyt oddaja rzeczywisty wyglad nastepnym razem zdecyduje sie na bardziej radykalne ciecie
nieco lepiej jest z kolorem, bo wyszedl praktycznie taki jaki jest w rzeczywistosci
aha xD i nie zwracajcie uwagi na to co tam w tle widac na zdj. tyłu mojej glowy ot takie kibicowskie zapedy ^^

prawi zabiłyście biedne zwierzątko

ja znałam 5 osób, ale z tych pięciu teraz rozmawiam z dwoma, czasami z trzecią i rzczej się zaprzyjaźniłam z tymi "nowymi" tak jakoś wyszło spodenki fajne mam podobne tylko dłuższe trochę, sweterek jeśli jest czarny to też mi się podoba, bo na tym zdjęciu kolor dziwny a w fryzurze jest Ci pięknie i ten szalik Wisły

Cytat:
jeszcze tylko jutro .. w niedzielę już wracam do dooomu

ja tam się nie stresowałam szczerze mówiąc wiedziałam, że się dostanę bo miałam +10pkt za to, że uczyłam się w gimnazjum w tej szkole pamiętam, że wyniki można było sprawdzać w internecie 6 lub 7 lipca.. a ja wtedy byłam na wakacjach we Francji.. jak sprawdziłam te wyniki to się popłakałam, że :"maaaamo, ja nie chcę do tego klasztooooru" bo to w sumie były kolejne 3 lata w szkole, w której liczy się ranking.. i w której jest wyścig szczurów. No,ale trafiłam na klasę w sumie złożoną z samych nowych osób (4 osoby z mojej klasy z gimnazjum + 2 osoby z równoległej z mojego gimnazjum) więc na 23 osoby te 6 osób po tym gimn, nie powiem, było nam zdecydowanie łatwiej na początku niż tym "nowym". Zresztą nie mam w klasie osób, które gonią za ocenami, więc jest w miarę spoko

tż zniknął w łazience, ja korzystam z chwili wolności, a zaraz jadę do Galerii Bałtyckiej szukać sobie jakiś baletek do samochodu ;P a Tż na 19:00 na egzamin z patologii

buziaki ;*
jutro będzie ciepło musi być

ja mam w klasie większość osób, które gonią za ocenami, dlatego mam większy kontakt z ludźmi z mojej klasy z gim i w sumie do tych się przyzwyczaiłam już chociaż dalej mnie irytują

Moje Drogie ja wybywam, dzisiaj w planach babski wieczór
zajrzę do Was jak wrócę
Miłego wieczoru ;*

Edytowane przez 201605040950
Czas edycji: 2009-06-26 o 17:25
Stary 2009-06-26, 18:16   #2287
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
oo dokladnie mam takie same odczucia... jestem tam co prawda dosyc rzadko, ale jak juz pojade, to wyjezdzam maxymalnie zmeczona... godzina 11 czy 12 w poludnie, a ludzie biegna.. wyscig szczurow normalnie..
no, ale ogolnie rzecz biorac, to ja moge w stolycy max wytrzymac 1-2 dni ;P nigdy nie bralam pod uwage studiowania tam ;]

Wydaje mi się, że to właśnie miasto dla mnie Lubię takie życie w pośpiechu, gdy mama tysiąc spraw do załatwienia. Spokój małych miasteczek już mi wychodzi bokiem
I zawsze idę po schodach ruchomych
Bo się patrzy na punkty Ja składałam tylko do jednego liceum, nie miałam zamiaru iść do Łodzi do internatu lub dojeżdżać Od razu dałam świadectwo. Ale tak patrzę po tych punktach i 3 miejsce a na ostatecznej pierwsze
Cytat:
ja znałam 5 osób, ale z tych pięciu teraz rozmawiam z dwoma, czasami z trzecią i rzczej się zaprzyjaźniłam z tymi "nowymi" tak jakoś wyszło spodenki fajne mam podobne tylko dłuższe trochę, sweterek jeśli jest czarny to też mi się podoba, bo na tym zdjęciu kolor dziwny a w fryzurze jest Ci pięknie i ten szalik Wisły irytują
Ja poszłam do klasy z Tżtem i jeszcze jednym kolegą z klasy gimnazjum. Na 22 osoby jeszcze 13 było z równoległych klas, reszta z całego powiatu. Więc stresu nie było, połowę osób kojarzyłam z imienia i nazwiska
U mnie większy szok był z budynkiem Gim kolos na 750 osób korytarze na 6 m, trzy sektory. A liceum 4 razy mniejsze, takie ciemne na pierwsze wrażenie

Szykuję się na 18 kolegi z klasy A jutro kolejna - podwójna

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 19:47   #2288
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
prawi zabiłyście biedne zwierzątko
spodenki fajne mam podobne tylko dłuższe trochę, sweterek jeśli jest czarny to też mi się podoba, bo na tym zdjęciu kolor dziwny a w fryzurze jest Ci pięknie i ten szalik Wisły
dokarmic go chcialysmy!

jest czarny, tylko aparat zjadl kolor i wyszlo niewiadomoco ;/ :P
dziekuje! ;D w sumie zawsze mialam mniej wiecej taka dlugosc wlosow, zmienialo sie tylko to ze raz byly ciete na prosto, raz cieniowane a inny razem jakas asymetria xD
a szalik tak wisi sobie i wisi i wisi i wisi... po co ma w szafie lezec

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że to właśnie miasto dla mnie Lubię takie życie w pośpiechu, gdy mama tysiąc spraw do załatwienia. Spokój małych miasteczek już mi wychodzi bokiem
I zawsze idę po schodach ruchomych
Bo się patrzy na punkty Ja składałam tylko do jednego liceum, nie miałam zamiaru iść do Łodzi do internatu lub dojeżdżać Od razu dałam świadectwo. Ale tak patrzę po tych punktach i 3 miejsce a na ostatecznej pierwsze
ja tez lubie duze miasta, w malych moge byc kilka tygodni w ramach wypoczynku, ale Warszawa to jak dla mnie za duzy hard-core

teraz juz wiem ze sie szuka po punktach ale wtedy, te emocje i ja od razu na koniec listy i z dolu do gory patrzylam xD nie ma to jak wiara we wlasne umiejetnosci ^^

ja wlasnie wrocilam z korkow z chemii
ostatnie ze tak to ujme w tym roku szkolnym ;D
myslalam ze dostane jakas 'prace domowa' na wakacje, ale dostalam tylko przeczytanie dzialu jednego xD
Stary 2009-06-26, 19:52   #2289
Phoce
Flawless

Yee a mi się chyba właśnie udało przekonać rodziców, żeby pojechać na Węgorzewo
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 20:09   #2290
effciaa16
Zakorzenienie

nie nadążam za Wami.

dupny dziś dzień :/

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 20:13   #2291
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
nie nadążam za Wami.

dupny dziś dzień :/
ja tez nie nadazam, ale sie rozpisaliscie

ja bylam dzisiaj u babci i tak mnie nafutrowala,ze umieram!
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 20:41   #2292
BeaS
Zakorzenienie

Cześć Niunie
Nie za często będę teraz tu bywać, bo pracuję Praktycznie cały czas A jak nie pracuję to śpię xD

Cytat:
Student informatyki nie umiał naprawić czegoś takiego?
No właśnie nie A jest na IV roku.

Cytat:
ja tam jestem spod ruskiej granicy ;P więc don't worry
Właśnie przedwczoraj wyciągnęłam atlas i obczajałam ile mam do Was wszytskich. Do Ciebie daleeeko

Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość
Dla mnie te pierwszaki to "dzieciaki" bo ich zachowanie to jak jeszcze w gimnazjum , i jak sobie pomyśle że my też tak się zachowywaliśmy to.... Ale co raz słyszymy że nasze zachowanie na lekcjach to jak w pierwszej klasie
U mnie tak samo. Jak widzę te dzieci to szok. A sama pewnie byłam podobna

Cytat:

Szykuję się na 18 kolegi z klasy A jutro kolejna - podwójna
Ty za dobra jesteś

Baw się dobrze

No i lecę. Pojawię się jutro wieczorem pewnie.
Dobranoc Dziunie

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 21:18   #2293
madzioonia18w
Wtajemniczenie

BeaS, dobranoc

effciaa16 i niqsia13 ale my dziś się barrdzo nie rozpisałyśmy
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 21:35   #2294
effciaa16
Zakorzenienie

od ostatniego mojego wpisu jest kilka stron do nadrobienia, dużo

Stary 2009-06-26, 22:01   #2295
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Yee a mi się chyba właśnie udało przekonać rodziców, żeby pojechać na Węgorzewo
kiedy to dokładnie jest? coś w granicach 10 lipca, nie?;>
może też wpadnę

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
od ostatniego mojego wpisu jest kilka stron do nadrobienia, dużo

a narzekałyście na roczniku'91 , że my tu tylko o maturze..

byłam w Galerii Bałtyckiej, kupiłam sobie peep toe w H&M. czarne. jestem zadowolona.. w emipku też się obkupiłam
kusił mnie koncert Pidżamy Porno na DVD.. ale na razie odpuściłam może Tż mi kupi hah.

Beatko, a gdzie Ty pracujesz? bo chyba mi umknęłooo...

ogólnie to zimnica.. Tż przyjechał po mnie do Galerii po egz, to tylko skoczyliśmy po spożywkę do carrefoura i w tramwaj i do domu ;P
a teraz czekam na kolację mój kochany Tż..

leeeeecęęę
buziaki Żbiki ;**

Warren Buffet
Stary 2009-06-26, 22:06   #2296
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
może też wpadnę

ogólnie to zimnica.. Tż przyjechał po mnie do Galerii po egz, to tylko skoczyliśmy po spożywkę do carrefoura i w tramwaj i do domu ;P
a teraz czekam na kolację mój kochany Tż..

leeeeecęęę
buziaki Żbiki ;**
no cos kolo 10 xD bo moja kolezanka sie wybiera i kurcze taka ma radoche ze hej ;D w szkole ciagle gadala ze do wegorzewa jedzie, etc xD juz sie jej sluchac nie dalo :P

takiej to dobrze zrobi kolacje, poda jeszcze pewnie ;D zyc nie umierac

pa!
Stary 2009-06-26, 22:22   #2297
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:

a narzekałyście na roczniku'91 , że my tu tylko o maturze..
ja nie narzekałam...

Stary 2009-06-26, 23:58   #2298
Phoce
Flawless

Cytat:
może też wpadnę

9-11 lipca
Wpadaj koniecznie, będzie m.in Myslovitz i Lao Che. Ja już się wzniecam!
A tak poza tym to właśnie wróciłam z klubu ii było super, dużo się natańczyłam, szczególnie do kawałków Michaela
Stary 2009-06-27, 08:40   #2299
mtynai
Zakorzenienie

dzien dobry Żbiki ;*

dzisiaj pogoda zapowiada 19 st. i pełne słońce... ale wczoraj też tak ponoć miało być ;P
nie ufam ;P

zaraz wyślę Tż, żeby mi skombinował jakieś śniadanie

ogólnie to już chcę wracać do domuuu ;P
już się stęskniłam za [L]

lecę ;*
odezwę się może później ;**

miłego dnia !

Warren Buffet
Stary 2009-06-27, 10:58   #2300
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
no cos kolo 10 xD bo moja kolezanka sie wybiera i kurcze taka ma radoche ze hej ;D w szkole ciagle gadala ze do wegorzewa jedzie, etc xD juz sie jej sluchac nie dalo :P

takiej to dobrze zrobi kolacje, poda jeszcze pewnie ;D zyc nie umierac
też bym chciała
mi nie ma kto śniadania zrobić dziś

Cytat:

byłam w Galerii Bałtyckiej, kupiłam sobie peep toe w H&M. czarne.
kusił mnie koncert Pidżamy Porno na DVD.. ale na razie odpuściłam hah.
jestem zadowolona.. w emipku też się obkupiłam może Tż mi kupi

leeeeecęęę
buziaki Żbiki ;**
jakie zakupy ja też chcę na zakupy

Cytat:
9-11 lipca
Wpadaj koniecznie, będzie m.in Myslovitz i Lao Che. Ja już się wzniecam!
A tak poza tym to właśnie wróciłam z klubu ii było super, dużo się natańczyłam, szczególnie do kawałków Michaela
ja też chcę

Cytat:
dzien dobry Żbiki ;*

dzisiaj pogoda zapowiada 19 st. i pełne słońce... ale wczoraj też tak ponoć miało być ;P
nie ufam ;P

zaraz wyślę Tż, żeby mi skombinował jakieś śniadanie

ogólnie to już chcę wracać do domuuu ;P
już się stęskniłam za [L]

lecę ;*
odezwę się może później ;**

miłego dnia !
a nie mówiłam będzie słońce

Dzień dobry
miałam się odezwać wczoraj, ale jak wróciłam to byłam bardzo zmęczona i tylko zajrzałam na chwilkę
dzisiaj wstałam niedawno i zaraz się biorę za sprzątanie, bo później mecz
Miłego dnia Wam
Stary 2009-06-27, 11:28   #2301
Konto usunięte

u mnie byl ostatnio szczecin rock festival i tez bylam na myslovitz jedzie moze ktoras na heineken opener festival? ja jade i sie nie moge doczekac!
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 12:16   #2302
k4rotk4
Rozeznanie

witam
głupi dzień!
Muszę iść na głupie jazdy!
głupio
głupio
i głupio!
poza tym musze się odchudzać. głupio!

— Albert Camus
k4rotk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 12:53   #2303
effciaa16
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Niestety na opener festival nie jadę, ale bym chciała. I bardzo bardzo żałuję, że późno dowiedziałam się o Rock festival !

Stary 2009-06-27, 12:54   #2304
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez k4rotk4 Pokaż wiadomość
witam
głupi dzień!
Muszę iść na głupie jazdy!
głupio
głupio
i głupio!
poza tym musze się odchudzać. głupio!
taa ciekawe z czego ile masz wzrostu i ile wazysz ? daj sobie spokoj z odchudzaniem

no na rocku bylo fajnie,mialam wejsciowke vipa za darmo od kumpeli
Stary 2009-06-27, 13:08   #2305
effciaa16
Zakorzenienie

no to świetnie miałaś

Stary 2009-06-27, 13:15   #2306
Phoce
Flawless

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;12973179]u mnie byl ostatnio szczecin rock festival i tez bylam na myslovitz jedzie moze ktoras na heineken opener festival? ja jade i sie nie moge doczekac![/QUOTE]
Ja baaaaaaaaaaaaaardzo bym chciała, w tym roku takie zajedwabiste zespoły
Ale szkoda mi kasy trochę, dlatego pocieszę się Węgorzewem i czuję, że będzie bosko
Stary 2009-06-27, 13:30   #2307
Konto usunięte

Cytat:
Ja baaaaaaaaaaaaaardzo bym chciała, w tym roku takie zajedwabiste zespoły
Ale szkoda mi kasy trochę, dlatego pocieszę się Węgorzewem i czuję, że będzie bosko
a ktore zespoly tak lubisz? ja jade glownie dla placebo
Stary 2009-06-27, 13:43   #2308
kasickaa
Raczkowanie

witam panie;D

musiałam poczytac trochę zeby ogarnąć forum ;D
na open'era nie jade, bo nie mam kasy poza tym hmm to chyba nie moje klimaty ;D mój facet miał jechać, ale niestety cos rodzice nawymyślali i nie jedzie, a ja sie ciesze;D

wracając do pierszaków ludziiie nie moge znieść, że przyjdą teraz te cizie wszystkie;/ a chłopaki sie bedą jarać goracymi 16stkami bleh.

ja sie wybieram do Łodzi na zakupyyyyyy ;D ale dopiero koło 20.;D

a'propos co uważacie o tych wszytskich gorących nieletnich? bo ja idąc na impreze nie moge znieść widoku tych lasek, które upijają sie jedym piwem a potem kleją do wszytskich.

jeszcze bardziej nie moge znieść facetów, którzy zapraszają takie laski tylko po to zeby miec zabawe. blee
mam normalną rodzine.
uwielbiam wysokie obcasy.
boje się najbliższych decyzji.
kasickaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 13:50   #2309
effciaa16
Zakorzenienie

Jednym słowem jest mi ich "ŻAL" nic więcej. Skoro siebie nie szanują ich sprawa nie? A faceci którzy wykorzystują to, że laska jest nieźle wstawiona są OBLEŚNI.

Stary 2009-06-27, 14:00   #2310
Konto usunięte

no to znada jak ktos na sile chce byc dorosly,a skutek jest wrecz odwrotny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości