![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: produkty do włosów firmy NISIM
Cytat:
![]() Naprawde tego nie rozumiem - wchodzisz na wątek o Nisimie i zamiast przeczytac 6 stron opinii róznych dziewczyn, zadajesz pytanie, czy Nisim pomaga... ![]()
![]() |
![]() |
#182 |
Przyczajenie
|
prosze mi wierzyc ze nie zawracalabym wam glowy i nie byla taka zdesperowana gdybym nie skorzystala zpomocy specjalisty,wszyscy zwalaja wszystko na stres ale to chyba nie znaczy ze mam sie przez to sypac...(wlosy)ja zakupilam serie Fast ale tez i szampon do wlosow przesuszajacych sie bodajze i ten mial nieco niwelowac wypadanie a mnie sie wydaje ze wlosy wypadaja bardziej,rece opadaja na te kosmetyczne cuda...producenci powinni miec wiecej litosci a nie tylko zera przed oczami,a czlowiek zdesperowany i bezradny szuka.......i szuka....dermatolog zalecil mezoteriapie i to bylo pomocne ale kasa sie skurczyla...poza tym przechodze teraz ciezki okres w zyciu i nie umiem sienie stresowac...co do diety dbam o nia jak nigdy,teraz tym bardziej po badaniu pierwiastow wlosa wiem co i jak wiec jest o wiele latwiej...wczesniej na forum pani z firmy pisala ze jest cos takiego jak zwiekszenie wypadania na poczatku uzywania kosmetyku...wiec jesli jest i mnie spotkalo to kiedy to ustepuje?????mam nadzieje ze nikogo nie urazilam...wciaz prosze o porade- co robic????????pozdrawiam dziewczyny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
Evoosia, jest kilka wątkow na temat wypadających włosów. Choćby wątki o Pijaczkach Pokrzywy czy Pijaczkach Drożdży.
![]() |
#184 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
co do wypadania ,moze jakies leki na uspokojenie? mi wypadaly jak mialam depresje,a po antydepesantach przestaly....no i samopoczucie doskonale
![]() Edytowane przez lucy lu Czas edycji: 2009-06-27 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Rozeznanie
|
myłam codziennie.. teraz już nie bomi się skończył
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
sorki ze dopiero teraz ale nie zauwazyłam pytania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Przyczajenie
|
a jakie leki jesli mozna wiedziec? moze faktycznie....a apropo watkow o piciu pokrzywy ..pije.............
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Na rozmowy o wypadaniu jest inne miejsce.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Stało się.Choć długo myślałam kupić czy nie kupić ,no i dzisiaj kupiłam od razu ten większy zestaw ( a co raz się żyje) .Mam nadzieje że w przyszłym tygodniu już go będe miała,oczywiście napiszę jak moje włosy reagują na nisim i czy szybciej rosną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was zaobserwowała po jakim czasie stosowania Nisimu włosy zaczynają szybszy wzrost i po ilu opakowaniach?
![]() |
#194 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ps.przepraszam ,ze niezgodnie z tematem .to juz ostatni raz ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Rozeznanie
|
już po 2 użyciach czułam lekkie mrowienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Holender, ja chcę żeby rosły jak szalone
![]()
![]() |
#197 |
Rozeznanie
|
no nie da się zrobić tak zeby rosły jak szalone a 1 cm w pierwszym tygodniu stosowania to itak dużo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() No weź że Ty mnie nie kuś nio ![]() na mnie NIC nie działało do tej pory ![]() maseczki, wcierki, prochy, no nic a nic, zawsze mam 1cm w miesiąc ![]() boję się, ze wydam kasę na Nisim a tu kapucha i nie będzie szaleństwa wzrostowego ![]()
Kobiety szanujcie prywatność swoich partnerów! Nie dotykajcie ich telefonów! Nie czytajcie komunikatorów, maili. Nie szukajcie na siłę problemów! Słodka niewiedza i szacunek to spokój w związku. Edytowane przez trojka Czas edycji: 2009-06-28 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Rozeznanie
|
używałaś olejku rycynowego suplementów wxów i nic? hmm dziwne.. może to trzeba systemetycznie uzywać? Ale skoro to nie podziałało to nisim chyba tez nic nie zdziała... Zależy kto jakie ma włosy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz drugi miesiąc Neril wcieram codziennie plus masę wspomagaczy z Mazideł i kapa, ani 1mm więcej ![]()
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
kurcze ja tez dzis mam zalamke
wkurzaja mnie moje wlosy....moja kolezanka nie myje nisimem a wlosy jej rosna szybciutko /// czemu scielam .......??? a buuuuuuuuuu..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
Jestem właśnie po pierwszym użyciu Nisimu Fast ,ciekawa jestem efektów
![]() Zestaw ma fajny łagodny zapach ,włosy lekko się rozczesały tylko czekać aż zaczną szybciej rosnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Przyczajenie
|
Używałam Nisimu Fast (szampon i odżywka) przez ponad miesiąc. Maksymalne przyspieszenie wzrosu zaobserwowałam w ostatnim tygodniu stosowania. Rodzina i znajomi również byli zdziwieni jak szybko włosy "ruszyły". Sądząc po odrostach, włosy mogły urosnąć ok 2 cm/miesiąc.
Poza tym stwierdzam, że szampon znacząco wpłynął na ich kondycje. Były błyszczące, "sypkie", wyjątkowo gładkie. Już samo użycie szamponu sprawiało, że włosy wyglądały bardzo zdrowo. Szamponu i odżywki używałam codziennie. Szampon stosowałam właściwie tylko na skórę głowy/masowałam/zostawiałam na ok 3 minuty/zmywałam i nakładałam odżywkę. Mam problem z wypadającymi włosami - zestaw Fast ani nie zmniejszył, ani znacząco nie przyspieszył ilości gubionych włosów. Z pewnością jeszcze raz kupię ten zestaw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
a jakie masz wlosy? bo ja mam suche i myje je co 3-4 dni,nie ma mowy u mnie o przetluszczaniu....ale to chyba za rzadko zeby wlosy zaczely szybciej rosnac? wie ktos moze ? moze tez bede wcierac go tylko w skore glowy? nie chce przesuszac reszty wlosow ,ale chcialabym zeby szybciej rosly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Przyczajenie
|
Mam suche włosy
![]() Stwierdzam wręcz, że wyglądały po nim o niebo lepiej niż po drogeryjnych szamponach ![]() Możesz raz spróbować na całe, a jak efekt Ci się nie spodoba, to myj sam skalp ![]() Ja ekekty widziałam (nie tylko ja ![]() ![]() Próbowałam szamponu z Kofeiną Yunga i w porównaniu do Nisimu nie dawał praktycznie nic ![]() Cały zestaw kosztował mnie chyba 130 zł (z przesyłką), ale ciesze się, że go kupiłam, bo efekty rzeczywiście były widoczne. Już odkładam kaskę na następny zestaw ![]()
![]() |
#207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dodatkowo po umyciu włosów nakładam na nie jakąs lekką odżywke bez spłukiwania i jest super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Rozeznanie
|
a wiecie ze odżywkę fast obowiazkowo powinno się wmasować w skalp? Bo w niej jest najwięcej składników przyczyniajacych się do szybszego wzrostu a szampon przede wszystkim ma umyć te włosy i oczyścić.. Takze jeśli ktoś tylko do połowy nakłada jak zwykłą odzywkę to nie bedzie miał lepszych efektów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
jak myje fastem to wlosy mam bardzo ladne ,to moze jednak bede myc nim codziennie ? a co do odzywki to wmasowuje ja w skalp ,ale nie wiedzialam ,ze tak trzeba ....ale jakos tak przeczuwalam ,ze moze pomagac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Rozeznanie
|
I jak dziewczyny ile cm wam urosly po kuracji ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.