Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki cz. IV - Kraina Łagodności i Puszystości - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-27, 11:04   #1471
***luna
Zakorzenienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki cz. IV - Kraina Łagodności i Puszystości

witam serdecznie porankowo.
Miły weekendzik się szykuje aja jakoś się na moherach odnaleźć nie mogą.
Pojęcia nie mam o co chodzi z wyrakiem.

eh
jak się moherowo odnajde to wróce
Dziś mam prblemy z koncentracja, zamiast płynu do płukania chciałam wlać mleko do pralki
zamiast mleka do lodówki chciałam schować płyn do płukania
moja głowa
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici

Edytowane przez ***luna
Czas edycji: 2009-06-27 o 11:05
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 11:57   #1472
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki cz. IV - Kraina Łagodności i Puszystości

luno,to dziś jesteś zakręcona.

Ja się witam,zjadłam pyszne śnaidanko zrobione przez tż-ta ( jajecznica z boczkiem ) i zaraz się szykuje bo jedziemy na zakupy.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 12:02   #1473
Princeska87
Zakorzenienie

Madmuazelle nie pojechałaś w końcu? bo pogoda ma być ładna, znajomi pojechali i mówią, że ciepło uuu to TŻ ze śniadankiem można pozazdrościć miłych zakupów (wykup pół sklepu, albo nawet cały)

Agabil Piesio słodki i te oczka śliczne zdjęcia macie razem, aż miło się ogląda

Ya też miałam podobnie, a raz jak stałam w oknie i patrzyłam jak idą prace budowlane z niesmakiem już lekkim to pan na dachu mi pomachał

Holly gratulacje! 5 z egzaminu trzeba uczcić

TmargoT to dobrze,że wszystko masz wyjaśnione, lepiej być na "czysto" i tak jak mówiłaś, spokojnie można na starość umierać

Paulina150528 cześć cześć i dzięki za gratulacje bo mnie się to też tyczy ahh a kulawe sny zafunduję sobie dziś

Eva ahhh na zdjęciu 4. Emir Hamad z żoną Sheiką Mozah - ło mamo jaka cudna suknia ahhhh

Aniko to też sobie to może wyjaśnijcie? Miałam podobną sprawę też mało sympatyczną, obecnie okazało się, że dziewczyna jest na prawdę świetna i bardzo się lubimy, a z tamtego zajścia śmiejemy przy każdej możliwej okazji

Katakumba prawda przepięknie wyglądają i te makijaże

Luna tak samo mam z wyrakiem

ufff chyba wszystko przeczytałam i nadrobiłam zaległości
pozdrawiam Was w dzisiejszy całkiem nienajgorszy dzień
Chyba będę znów chora:/ tzn. coś doleczyć się nie mogę, znów katar i gardło
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 12:08   #1474
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Wstalam, zjadlam sniadanie, powiesilam pranie, wstawilam kolejne, TZ powinien jutro w nocy wrocic... zaraz zjem jablko i wezme sie za porzadki z ksiazkami m.in.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 12:37   #1475
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Kata i Prince, miło mi, że wam sie Sheikha Mozah spodobała, jest swego rodzaju tutaj ikoną stylu, porównywana do Jackie Kennedy-Onassias.... o tyle inna, że cały czas nosi Hijab, muzułmańskie okrycie głowy.

To jeszcze kilka zdjęć tej pięknej kobiety.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Sheikha Moza Bint Nasser al-Misnad 3.jpg (27,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sheikha Moza Bint Nasser al-Misnad 10.jpg (19,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sheikha Moza Bint Nasser al-Misnad 6.jpg (21,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sheikha Moza Bint Nasser al-Misnad 8.jpg (17,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sheikha Moza Bint Nasser al-Misnad 7.jpg (15,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sheikha Moza Bint Nasser al-Misnad 9.jpg (12,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sheikha Moza Bint Nasser al-Misnad 11.jpg (20,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sheikha Moza Bint Nasser al-Misnad 5.jpg (25,7 KB, 10 załadowań)

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 12:40   #1476
Princeska87
Zakorzenienie

Świetne, na prawdę, dodaj jeszcze Eve proszę jakieś zdjęcie gdzie będzie w mega sukni
Stary 2009-06-27, 12:47   #1477
DariaKom
Zakorzenienie

Piękne są muzułmanki- to fakt, ale mamy nad nimi jedną przewagę - my się ładniej starzejemy!
To jak jak romskie dziewczyny, są piękne puki młode a jak się starzeją to wyglądają jak baby jagi. Widać, że nie można mieć wszystkiego!

Jeszcze dodam, że one mają tak piękne włosy, że chowanie ich pod tymi nakryciami to marnotrawstwo materiału genetycznego....A blondynki mogą nosić odkryte włosy- ale co z tego, jak najczęściej nie ma się czym chwalić

Edytowane przez DariaKom
Czas edycji: 2009-06-27 o 12:49
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-27, 12:56   #1478
Princeska87
Zakorzenienie

To pocieszyłaś mnie z tym ładniejszym starzeniem fakt- nie można mieć wszystkiego!
Stary 2009-06-27, 13:05   #1479
Eva ID

GG do Eva ID

Ona nie pozowała osobno w tej sukni, więc jest tylko to zdjęcie, a raczej kilka podobnych zrobionych w Paryżu 13 Lipca 2008 roku

Daria, nie wiem, czy wiesz, ale Sheikha Mozah jest urodzona w 1959 roku.... czyli ma w tym roku 50 lat.... i urodziła siedmioro dzieci.

Nie zgodzę się z opinią o różnicy w starzeniu, blondynek i brunetek, każda dobrze zadbana kobieta będzie wyglądać pięknie, tu nie ma znaczenia kolor włosów.

Poza tym to też bez różnicy, czy jest muzułmanką, czy też chrześcijanką... może miałaś na myśli Arabki ogólnie. To inna rasa niż Romowie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Sheikha Moza and Cecilia Sarkozy.jpg (41,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sheikha Moza Bint Nasser al-Misnad 12.jpg (39,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dinner during a EU-Mediterranean summit in Paris July 13 2008.jpg (30,7 KB, 12 załadowań)

55 kg
Stary 2009-06-27, 13:38   #1480
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez _Ya Pokaż wiadomość
Ja wiem, że tak niewypada, ale rozbawił mnie ten komentarz
Taki był jego cel Choć nie wypada. Ale Margolcię trza było rozbawić.

Cytat:
Napisane przez paulina150528 Pokaż wiadomość
Halo halo tu mały biały niedzwiedzCzy mnie słychac???
Słychać, słychać, cyferki drą się jak oszalałe

Eva - powinni mi dać obywatelstwo, z katarem chodzę cały rok Ładnie tam, śliczna żona. 50 lat, siedmioro dzieci... rewelacyjnie wygląda!
Myślę, że Darii chodzi ogólnie o urodę południową, orientalną. Hinduski też są śliczne jako młode dziewczyny, a w wieku 30 lat potrafią straszyć (dziewczyny z UK wiedzą, co mam na myśli). Z blondynkami pewnie chodziło o to, że mają raczej cienkie włosy, a kobiety z południa mają mocne, grube, gęste ciemne - takie płachty, które są niesamowitym atutem.

Katakumba - co masz do swojej urody? Spokojnie można Cię przerobić makijażem na Królową Orientu, masz predyspozycje.

Aga - mogę Ci podsuszyć rzeczy suszarką

Aniko - ostra jesteś, co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że góralka (czy gorolka, nie znam się).

Daria - szykuj się na jutro Dzisiaj zrobię maseczkę do włosów z amli i eclipty, więc jutro mogą mi stać na wszystkie strony :/
Stary 2009-06-27, 13:43   #1481
Reijel
Wtajemniczenie

Ładna ta kobieta, ale śmiem twierdzić, że poddała się standardowemu zestawowi chirurgii kosmetycznej (pewności nie mam, musiałabym zobaczyć zdjęcia, gdy była młodsza): delikatny lifting, wypełnienie policzków, powiększenie ust, botox w czole.

Dziękuję za trzymanie kciuków, lecz niestety, czeka mnie kampania wrześniowa
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-27, 14:39   #1482
madmuazelle
BAN stały

Princessko,no niepojechaliśmy nad morze bo wczoraj dostalam okres i zdychałam przez cały dzień,a po drugi od rana deszcz padał. :/
No to życze Ci zdrówka.

A dzisiaj są chrzciny malego,który miał być chrześniakiem tż-ta przykro nam,że nie możemy na tej uroczystości być,no ale cóż. rolleyes:
A również dzisiaj wychodzi za mąż mojej bratowej siostra.
Stary 2009-06-27, 14:44   #1483
Princeska87
Zakorzenienie

Reijel mi od kciuków paznokcie zbielały ehhhh szkoda z kampanią wrześniową..

Eva aż się na zdjęcia napatrzeć nie mogę, jeszcze z ciekawości sobie w necie poszukam różnych zdjęć i w szczególności w strojach tradycyjnych
Stary 2009-06-27, 14:46   #1484
DariaKom
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość

Daria, nie wiem, czy wiesz, ale Sheikha Mozah jest urodzona w 1959 roku.... czyli ma w tym roku 50 lat.... i urodziła siedmioro dzieci.

Nie zgodzę się z opinią o różnicy w starzeniu, blondynek i brunetek, każda dobrze zadbana kobieta będzie wyglądać pięknie, tu nie ma znaczenia kolor włosów.

Poza tym to też bez różnicy, czy jest muzułmanką, czy też chrześcijanką... może miałaś na myśli Arabki ogólnie. To inna rasa niż Romowie.
Źle się wyraziłam, uściślam, nie muzułmanki tylko Arabki w tym przypadku, a o Romkach napisałam podając kolejny przykład a nie, że Romki to ta sama rasa co Arabki. Nie chodziło mi też o wyznanie hihih
Kolor włosów idzie w parze z innymi cechami często, jak np. karnacja, skłonność do wąsików i innych tego typu rzeczy. Poza tym miałam bardziej na myśli rysy twarzy, Arabki, jak na Twoich zdjęciach widać mają ostre rysy twarzy, specyficzny kształt nosa...
Dziewczyna z wyrazistymi rysami wygląda pięknie ale starszej kobitce przysparza to wiedźmowatego wyglądu, taka jest prawda. Klimat w którym żyją gwarantuje więcej zmarszczek, ciemna cera ma skłonności do szybszego starzenia.
Nie mówię tu o tym, że ta konkretna kobitka ma kasę i zapobiega starzeniu bo ją na to stać, mówię o predyspozycjach genetycznych i uwarunkowań związanych z klimatem.
Stary 2009-06-27, 14:49   #1485
Princeska87
Zakorzenienie

Madmuazelle oj to szkoda, chętnie pojechałabym nad morze.. ale teraz nie mam jak narazie:/ no i pracę chciałam znaleźć bo wyjeżdżam dopiero we wrześniu.
Ahh gdzie nie słyszę to wesela i chrzciny jakiś fajny okres
Stary 2009-06-27, 14:54   #1486
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Princeska87 Pokaż wiadomość
Madmuazelle oj to szkoda, chętnie pojechałabym nad morze.. ale teraz nie mam jak narazie:/ no i pracę chciałam znaleźć bo wyjeżdżam dopiero we wrześniu.
Ahh gdzie nie słyszę to wesela i chrzciny jakiś fajny okres
No szkoda,szkoda ale sobie odbijemy może za tydzień,jak będzie ładna pogoda.A co do slubów,no u nas wśród znajomych był jeden slub,teraz hajta się bratowej siostra,aaa i niebawem koleżanka wychodzi za mąż. A co do chrzcin,to są dwa w rodzinie tż-ta,bratanek będzie chrzczony i tż-ta kuzynki córeczka.
A co do zakupów,tośmy zakupili żarciowe sprawy,ale wczoraj kupiliśmy weeding planer,taki notatnik.
Stary 2009-06-27, 15:13   #1487
Princeska87
Zakorzenienie

No to jak jest już wedding planer to można pełną parą wszystko planować na ślub i wesele ahhhhhh
PS. muszę sobie taki zakupić
Stary 2009-06-27, 15:20   #1488
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
No to jak jest już wedding planer to można pełną parą wszystko planować na ślub i wesele ahhhhhh
PS. muszę sobie taki zakupić
No,taki Weeding planer jest fajny,wszystko będe notować i będzie w jednym miejscu.Zresztą wylukałam go w Second Handzie jak byłam z kumpelą bo ona lubuje się w takich sklepach,a na drugi dzień poszłam z tż-tem to kupić za jedyne 2,50Ł. Zrobie fotke to pokaże.
Stary 2009-06-27, 15:26   #1489
Reijel
Wtajemniczenie

Ciekawostka muzyczna:

Reijel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 15:35   #1490
DariaKom
Zakorzenienie

Rei dobre...
Stary 2009-06-27, 16:24   #1491
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Reijel Pokaż wiadomość
Ciekawostka muzyczna:

świetne to jest
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 17:05   #1492
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Ciekawostka muzyczna:

[youtube ]xSOIHmxV7SM [/youtube]

A ja nie rozumiem, naprawde, kto to jest i dlaczego nie slychac glosu, tylko tekst?

To jakis montaz?!

O co chodzi?

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Wygooglałam.... a właściwie wyjoutubowałam.... luuuuudzieeeee..... ktoś tego czegoś w ogóle słucha ?!

To coś, raczej ta coś... lady Gaga to koszmarrrrrrrrrr.... taka druga Britney, czy cosik podobnego.... tylko brzydsza od Britney duuużo brzydsza

Normalnie katastrofa

55 kg
Stary 2009-06-27, 17:20   #1493
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Moherki, wpadłam się pozegnać nie dziergajcie za dużo, bym nie musiała brać kolejnego urlopu na czytanie wątku
pa

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 17:54   #1494
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Moherki, wpadłam się pozegnać nie dziergajcie za dużo, bym nie musiała brać kolejnego urlopu na czytanie wątku
pa
-wracaj do nas prędko,już tęsknimy.

lubię słuchać LADY GAGĘ,.pewnie nie sa zbyt inteligentne,ale łatwo wpadaja w ucho.są typowo komercyjne.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 18:11   #1495
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie rozumiem, naprawde, kto to jest i dlaczego nie slychac glosu, tylko tekst?

To jakis montaz?!

O co chodzi?

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Wygooglałam.... a właściwie wyjoutubowałam.... luuuuudzieeeee..... ktoś tego czegoś w ogóle słucha ?!

To coś, raczej ta coś... lady Gaga to koszmarrrrrrrrrr.... taka druga Britney, czy cosik podobnego.... tylko brzydsza od Britney duuużo brzydsza

Normalnie katastrofa

ale to jest wersja z orkiestrą, a raczej tylko sama orkiestra
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 18:13   #1496
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Eva - powinni mi dać obywatelstwo, z katarem chodzę cały rok Ładnie tam, śliczna żona. 50 lat, siedmioro dzieci... rewelacyjnie wygląda!
Malla, to przyjeżdżaj w moje rejony.... może jakiś Katarczyk chętnie by się zaraził Twoim katarem, tylko co na to pan G. ?!

Cytat:
Ładna ta kobieta, ale śmiem twierdzić, że poddała się standardowemu zestawowi chirurgii kosmetycznej (pewności nie mam, musiałabym zobaczyć zdjęcia, gdy była młodsza): delikatny lifting, wypełnienie policzków, powiększenie ust, botox w czole.

Dziękuję za trzymanie kciuków, lecz niestety, czeka mnie kampania wrześniowa
Powiększenie ust raczej nie, ale zabiegi upiększające napewno stosuje, tak jak i Carla Bruni, Michelle Obama, czy też inne First Ladys, które chcą dobrze wyglądać.

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Princessko,no niepojechaliśmy nad morze bo wczoraj dostalam okres i zdychałam przez cały dzień,a po drugi od rana deszcz padał. :/
Mad, bidulo indiańce paskudy Cię zaatakowały , co za sharmonizowanie... Maddie i Mańke też

Cytat:
Eva aż się na zdjęcia napatrzeć nie mogę, jeszcze z ciekawości sobie w necie poszukam różnych zdjęć i w szczególności w strojach tradycyjnych
Prince, masz linki do blogów.... tylko się nie konwertuj, bo będę Cię miała na sumieniu

http://thehijablog.wordpress.com/

http://hijabstyle.blogspot.com/

http://preciousmodesty.blogspot.com/

http://caribmuslimah.wordpress.com/

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Źle się wyraziłam, uściślam, nie muzułmanki tylko Arabki w tym przypadku, a o Romkach napisałam podając kolejny przykład a nie, że Romki to ta sama rasa co Arabki. Nie chodziło mi też o wyznanie hihih
[....]
Nie mówię tu o tym, że ta konkretna kobitka ma kasę i zapobiega starzeniu bo ją na to stać, mówię o predyspozycjach genetycznych i uwarunkowań związanych z klimatem.
Daruś, jest ok, załapałam, ale wiesz, trudno mi się do końca z Tobą zgodzić, wiem, że panuje pogląd, że kobiety o urodzie południowej są piękne tylko gdy są młode.... no i tu chyba sprawa gustu, bo jeśli kobieta normalnie o siebie dba tak samo ta ze śródziemnomorską urodą jak i ta z pólnocną, to obie będą piękne.

Pamietam księżnę Soraye, drugą żonę szacha Iranu Rezy Pahlawiego, nie było wtedy botoksów ani innych cudów a jednak wygladała zawsze pieknie, to zależy od urody.... jak ładna za młodu i dba o siebie to i ładna będzie potem.

Przypomniało mi sie, gdy moja babcia mówiła, że kobiety jak młode to są piękne wszystkie.... a potem na twarzy wychodzi charakter.... i już wtedy nie ma zmiłuj... jak podła, złośliwa i zgorzkniała.... to ładna już nigdy nie będzie.

Na zdjęciach Księżna Soraya....

1. w 1991 roku miala 59 lat.
2. w 1992 - 60 lat.

A tak nawiasem... jak przyglądam się księżnej Camilli, żonie księcia Karola z UK, to mnie zawsze biegunka dopada... no tak brzydkiej kobiety to drugiej jeszcze na świecie nie widziałam.

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
A co do zakupów,tośmy zakupili żarciowe sprawy,ale wczoraj kupiliśmy weeding planer,taki notatnik.
Wedding planner.... czyli zaczynamy od szukania pomysłu na suknię, czy już masz?

Cytat:
pa
Pa, pa, pa Agusia.... a kuruj się, kuruj... hop, hop, hoooopppp...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Princess Soraya 1991.jpg (24,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Princess Soraya 1992.jpg (28,9 KB, 12 załadowań)

55 kg
Stary 2009-06-27, 18:28   #1497
Eva ID

GG do Eva ID

Posłuchałam tej z-Gagi na youtubie i muszę powiedzieć, że słuchać się tego normalnie nie da, takie słodkie bum cyk-cyk...... no ale, z całym szacunkiem do innych gustów, nie każdy musi lubieć to samo prawda Margolcia? Się weź nie fochaj na mnie.

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
ale to jest wersja z orkiestrą, a raczej tylko sama orkiestra
Oooo... Gofer... to nie zjadła Cię Maddie z bitą śmietaną i wiśniami ?!

Bo ja z truskawkami Cię wchłonęłam

No i nie zrozumiałam dlaczego z orkiestrą, wytłumaczy mi ktoś jak chłopu w oborze?

Bo ona śpiewa fatalnie , muzyka nie w moim guście, i co tu robi orkiestra ?!

W ogóle pierwszy raz o niej słyszę... a przecież zaglądam czasem na WP albo Onet... i nic nie pamietam aby o niej pisali... żyję chyba w kosmosie

55 kg
Stary 2009-06-27, 18:28   #1498
Maddie
Wtajemniczenie

Witam sobotnio.

Cytat:
Maddie, słowa BRYNDZA użył właśnie pewien mężczyzna.... zaintrygowało mnie to i spodobało mi się.... może też pochodzi z Twoich rejonów.

Czytałam Kinga "To", ale nie mam tej książki, może też ją kupię.... bardzo dużo z niej pamiętam, a najbardziej rower, klowna i... no ale tego nie mówię, bo bym Ci zepsuła napięcie.
Evuś, całkiem możliwe, choć wydaje mi się, że tato podłapał to słowo z radia

Polecasz "To"? Bo czytałam na forum kingowskim różne opinie, m.in. zarzut, że "cegła". Ale ja lubię cegły, a wydaniu Kinga to chyba najbardziej

Cytat:
Evuś
to kundelek, przekochany ale ze skrzywioną psychiką-boi się wszystkiego, na ogół śpi w brodziku, trzęsie się ze strachu jak pada deszcz...lekarz rozkłada ręce, daję jej na uspokojenie różne rzeczy ale niezbyt często by jej nie faszerować zbytnio chemią.
Oto ona dużo zdjęć ale nie mogłam się zdecydować
Piękna sunia A jej historia.. Telepie mnie, jak pomyślę o ludziach wyrzucających psy z samochodu, okna na 7 piętrze (blok na przeciwko mnie, szczeniak cudem przeżył), czy zostawiających przywiązane do drzewa w lesie. Bestialstwo

Cytat:
Mykam na korepetycje z alfabetu.....
Evuś, myślałam, że Ty już alfabet masz perfekcyjnie opanowany...

Cytat:
pa
Aguś, miłego urlopowania

Byłam z TŻ na zakupach, i kupiłam m.in. bluzkę koszulową na jutrzejsze chrzciny... znowu czarną
Maddie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 18:32   #1499
TmargoT
Zakorzenienie

EVO-ależ ja się nie focham.jak ty szanuje gusta innych,choć sa odmienne od moich.
nie doszukuje się głębi w muzyce,ponieważ nie jestem typem melomana.nie mam kszty wrażliwości na sztukę.nic na to nie poradże,żem prosta baba.
czasem wzruszam się słuchając ballady,a czasem dopada mnie nadmiar energii słuchają np L-GAGĘ.
potrafię cieszyć się słońcem,przyroda,czy zapachem kwiatów,jednak wolę kilo truskawek,niż bukiet kwiatów.moja mama często mówi,że chyba mnie podmieniono,bo ona jest bardzo wrażliwa.potrafi zachwycać się deszczem,zapachem trawy,czy blaskiem księżyca.ja wtedy mówię nieśmiertelne EHHE
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 19:07   #1500
madmuazelle
BAN stały

No widzisz Evo,jaka synchronizacja z indiańcami,złosliwe bestie.Ups faktycznie dzięki że mnie poprawiłaś Wedding Planner,ale tak to jest jak się za szybko pisze. A co do sukni,jeszcze nie mam ale wiem jaką chce miec.

Tak w ogóle,pojechaliśmy na zakupy poraz drugi,bo tż-towi się przypomniało,że nie ma energy drinków to pracy,noi oprórcz tych napojów kupiliśmy dwie rakiety z futerałami plus piłki do tenisa. Będziemy grać.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-06-27 o 19:08
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości