Matura 2010 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-27, 19:54   #2341
BeaS
Zakorzenienie

Dot.: Matura 2010

Dziewczyny, spróbujcie sobie śpiewać po hiszpańsku N.O. śpiewa po hiszpasku, no nie?

No ile razy jeszcze mi się to wyśle

Kasia masz talent. Naprawdę ładnie piszesz
Masz może jakieś teksty, piszesz coś poza tymi artykułami o siatkówce?

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-06-27 o 19:59
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 19:58   #2342
effciaa16
Zakorzenienie

ja też nie ale mam koleżankę, która bardzo lubi siatkówkę i pewnie teraz ogląda ten mecz.

Beata chciałabym znać hiszpański, oj chciałabym A jakbym zaczęła śpiewać..na 100 % byście zwiały, byleby tego nie słuchać totalne beztalencie ze mnie.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2009-06-27 o 20:00
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 20:00   #2343
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Dziewczyny, spróbujcie sobie śpiewać po hiszpańsku N.O. śpiewa po hiszpasku, no nie?

aa to o oreiro chodzilo

hiszpanski ponoc w miare latwy jest
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 20:03   #2344
BeaS
Zakorzenienie

Ej, wiecie co? Piosenki Natalii Oreiro mają nawet ładne teksty
Ola, chyba wykrakałaś. Będę jej fanką

EDIT: Aż Wam pokażę część

'Jak piękne jest życie,
gdy walczysz
o swoje uczucia.
I zmieniasz się pod wpływem szczęścia,
Tak jak w bajkach'

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-06-27 o 20:04
Stary 2009-06-27, 20:04   #2345
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:

wlasnie zauwazylam ze cos za duzo o tej natalce ci sie dodalo postow

niestety nic poza tym nie pisze o siatkowce teraz juz tez nie pisze, tak jak wspomnialam czasami pomagam kolezance a nie, sorry!! wypracowania na j.polski piszę
Stary 2009-06-27, 20:06   #2346
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
moja koleżanka z klasy maluje się od pierwszej klasy gimnazjum (tak mówiła).. w wieku lat 18. ma zmarszczki pod oczami gorsze niż moja mama po 40.
tragedia... a jak się nie umaluje do szkoły to nie poznasz, że to ona..
szok, szok, szok.
Moja mama nigdy mi się nie pozwalała się malować w gim. jedynie błyszczyk. Ale teraz się maluje (niestety mam problemy z cerą), ale delikatnie, żadnych cieni na oczy tylko tusz. A przypomniało mi się coś, ostatnio moja koleżanka dostała uwage za to że jest umalowana, ale dziewczyny ona chodzi do szkoły tak umalowana jakby miała iść zaraz na jakiś balet!!
Cytat:
Raczej nie umknęło, bo chyba nie pisałam gdzie Pracuję przy owocach Dziewczyny, jaka z tego kasa jest Pracowałam łącznie 4 dni, a mam już około 300 zł Czyli mam już na jazdy

Ja też Przynajmniej było przed egzaminem, a tak jest Nie mam ani jazd, ani prawka
Zgadzam się pamiętam że 2 lata temu taką kase z tego miałam. Za to dziś zbierałam truskawki pomagałam tzn

Ale Beatko zobaczysz szybko zleci do 5 sierpnia i już będziesz mogła sobie jezdzić ile chcesz
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 20:06   #2347
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
ja też nie ale mam koleżankę, która bardzo lubi siatkówkę i pewnie teraz ogląda ten mecz.

Beata chciałabym znać hiszpański, oj chciałabym A jakbym zaczęła śpiewać..na 100 % byście zwiały, byleby tego nie słuchać totalne beztalencie ze mnie.
Tak samo jak ja Ale nie przeszkadza mi to. I tak śpiewam
Opowiadałam Wam już historię jak kiedyś nakrył mnie brat z kolegą?

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-06-27 o 20:09
Stary 2009-06-27, 20:09   #2348
madzioonia18w
Wtajemniczenie

A ja się musze pochwalić umiem śpiewać :P <haha>.

Beatko, nie kojarze to wieć opwiedz
Stary 2009-06-27, 20:29   #2349
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość
Moja mama nigdy mi się nie pozwalała się malować w gim. jedynie błyszczyk. Ale teraz się maluje (niestety mam problemy z cerą), ale delikatnie, żadnych cieni na oczy tylko tusz. A przypomniało mi się coś, ostatnio moja koleżanka dostała uwage za to że jest umalowana, ale dziewczyny ona chodzi do szkoły tak umalowana jakby miała iść zaraz na jakiś balet!!

Ale Beatko zobaczysz szybko zleci do 5 sierpnia i już będziesz mogła sobie jezdzić ile chcesz
U mnie na szczęście nie ma szaleństwa. W szkole bardzo zwracają uwagę na ubiór, makijaż, paznokcie (no może trochę mniej, ale też) i moim zdaniem to dobrze. Może ktoś ich w końcu uświadomi jakie mogą być konsekwencje (zmarszczki, brzydka cera).

Pamiętacie tego kolesia, co mi 'pojechał' na nk
Pewnie właśnie dlatego nie wyglądam na 18, bo osiemnastki mają najwyraźniej zmarszczki od malowideł, a ja się nie maluję i nie mam
No tylko puder, bo się niesamowicie świecę i tusz, ale żadnych podkładów, fluidów i czego tam jeszcze nie używam. No i niektórzy śmieją się ze mnie, że nie potrafię się malować. Śmieje się ten, kto się śmieje ostatni. Ja za 20 lat będę wyglądać na 30, a one na 50

Teraz to ja się będę tak stresować, że pewnie coś spierniczę jeszcze na placu Na pierwszym egz. nie stresowałam się w ogóle, bo to pierwszy raz. Jakby co to miał być drugi. Byłam pewna swoich umiejętności (zresztą wychwalałam już Wam swojego instruktora) i szczerze mówiąc, myślałam, że zdam. Może nie jeżdżę idealnie, ale jak na 30 godzin to nie było źle. No i oblałam Teraz będę się przejmować tym, że kasa idzie, a tu trochę niefajnie jest. Ale powiedziało się A, to powie się i B

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
A ja się musze pochwalić umiem śpiewać :P <haha>.

Beatko, nie kojarze to wieć opwiedz
Gratuluję i podziwiam Też bym chciała
Najlepsze jest to, że kiedyś umiałam śpiewać, nawet psalm śpiewałam w Białym Tygodniu po Komunii Ale teraz nie umiem. Mój organizm płata mi figle. Np. zmalała mi stopa o 3-4 rozmiary Serio. Kiedyś miałam 41, teraz 37-38

Oto moja historia:
Mam taki 'zwyczaj', że jak jestem sama w domu to włączam głośno muzykę i śpiewam (czyt. wydzieram się, wyję, piszczę, skrzeczę itp). Pewnego dnia siedząc przy komputerze (a siedząc mam drzwi za sobą), nie zauważyłam, że wszedł mój brat z kolegą. A ja w tym czasie oprócz wydawania dziwnych dźwięków, machałam czym się dało i zarzucałam grzywą (tą moją ładną )
Wyobraźcie sobie ich miny.
W pewnym momencie odwracam się, patrzę, a tu oni stoją. A ja "ups" i zaczęłam się śmiać, po czym przeprosiłam, że musieli to oglądać
A ten kolega to jest syn mojego sora od fizyki. Mam nadzieję, że mu nie przekazał w jaki sposób umilam sobie czas przy komputerze

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-06-27 o 20:32
Stary 2009-06-27, 20:29   #2350
Konto usunięte

malowanie samo jako takie nie postarza skory,skore postarzaja wybrane nieumiejetnie i nieodpoiwednio do wieku kosmetyki i brak dbania prawidlowo o skore
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 20:41   #2351
BeaS
Zakorzenienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;12981021]malowanie samo jako takie nie postarza skory,skore postarzaja wybrane nieumiejetnie i nieodpoiwednio do wieku kosmetyki i brak dbania prawidlowo o skore[/QUOTE]

14- , 15-latki zazwyczaj nie potrafią prawidłowo wykonać demakijażu, a przy malowaniu uznają zasadę 'Im więcej, tym lepiej'. Oczywiście nie mówię tu o wszystkich dziewczynach tylko o 'ekstremalnych' przypadkach. Ogólnie nie mam nic do malowania - każdy robi jak lubi. Ale rozsądek byłby mile widziany. We wszystkim powiniem być umiar

Ale burza się do mnie zbliża
Magda, u Ciebie już była czy jeszcze nie? My podobne rejony, więc się zasugeruję

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-27, 20:42   #2352
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:

Teraz to ja się będę tak stresować, że pewnie coś spierniczę jeszcze na placu Na pierwszym egz. nie stresowałam się w ogóle, bo to pierwszy raz. Jakby co to miał być drugi. Byłam pewna swoich umiejętności (zresztą wychwalałam już Wam swojego instruktora) i szczerze mówiąc, myślałam, że zdam. Może nie jeżdżę idealnie, ale jak na 30 godzin to nie było źle. No i oblałam Teraz będę się przejmować tym, że kasa idzie, a tu trochę niefajnie jest. Ale powiedziało się A, to powie się i B

Oto moja historia:
Mam taki 'zwyczaj', że jak jestem sama w domu to włączam głośno muzykę i śpiewam (czyt. wydzieram się, wyję, piszczę, skrzeczę itp). Pewnego dnia siedząc przy komputerze (a siedząc mam drzwi za sobą), nie zauważyłam, że wszedł mój brat z kolegą. A ja w tym czasie oprócz wydawania dziwnych dźwięków, machałam czym się dało i zarzucałam grzywą (tą moją ładną )
W pewnym momencie odwracam się, patrzę, a tu oni stoją. A ja "ups" i zaczęłam się śmiać, po czym przeprosiłam, że musieli to oglądać

Zobaczysz stres ci minie w samochodzie, przynajmniej ja tak miałam jak to moja babci powiedziała że zostawiłam go za drzwiami. A kasy idzie, niestety. Mi było troch głupio brać od rodziców ponieważ, mój kurs kosztował 1300 zł a mojej siostry 900zł, plus egzaminy moich 3 a jej 1. Tata dał mi tylko kase na pierwszy egzamin i na kurs, reszte dołożyła mama, a ostatni egzamin zapłaciła mi moja kochana babcia. Więc wiem jaka kasa, ostatnio nawet pisałam ile wyniósł mnie cały kurs na wątku egzaminacyjnym

Ja często sobie tańcze tak po kryjomu, bo tancerka ze mnie żadna i zawsze pilnuje żeby nikt nie widział bo moja sistra śmiała by się ze mnie z miesiąc
Stary 2009-06-27, 20:45   #2353
BeaS
Zakorzenienie

A jeszcze mi się przypomniało
Dziś w pracy jakiś pan się mnie pyta czy mam chłopaka, bo jego syn szuka dziewczyny
Dodam, że ten syn to gimnazjalista. Czy ja wyglądam na 14 lat?

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-27, 20:45   #2354
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
Magda, u Ciebie już była czy jeszcze nie? My podobne rejony, więc się zasugeruję
No na szczęście nie pada i nie grzmi ale chmara szła okropna i śliny wiatr był. A u ciebie też tak dziś było ciepło?
Stary 2009-06-27, 20:58   #2355
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Zobaczysz stres ci minie w samochodzie, przynajmniej ja tak miałam jak to moja babci powiedziała że zostawiłam go za drzwiami. A kasy idzie, niestety. Mi było troch głupio brać od rodziców ponieważ, mój kurs kosztował 1300 zł a mojej siostry 900zł, plus egzaminy moich 3 a jej 1. Tata dał mi tylko kase na pierwszy egzamin i na kurs, reszte dołożyła mama, a ostatni egzamin zapłaciła mi moja kochana babcia. Więc wiem jaka kasa, ostatnio nawet pisałam ile wyniósł mnie cały kurs na wątku egzaminacyjnym

Ja często sobie tańcze tak po kryjomu, bo tancerka ze mnie żadna i zawsze pilnuje żeby nikt nie widział bo moja sistra śmiała by się ze mnie z miesiąc
Dlaczego taka duża różnica w cenach kursu? Mój też kosztował 1300. Do tej pory wydałam 1614,50 zł. Do tego dojdą jeszcze jazdy przed egzaminem, ze 3-4 godziny planuję dokupić. Dojazdy do WORDu (mam do niego ok.35 km).
Wątek egzaminacyjny śledzę uważnie. Z tego, co pamiętam ok. 1900 wydałaś. Mnie się wydaje jakoś mało, jak na 3 egzaminy. Dużo godzin dokupowałaś? Sama nie wiem ile wziąć

Ależ ja też pilnuję. Nie wiem jak to się stało, że mnie zaskoczyli xD

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
No na szczęście nie pada i nie grzmi ale chmara szła okropna i śliny wiatr był. A u ciebie też tak dziś było ciepło?
Gorąco było A ja siedziałam w pracy. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Kasy tyle zarobiłam, że gej

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Miało być 'hej' a nie 'gej'

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-06-27 o 20:56
Stary 2009-06-27, 21:05   #2356
201605040950
Konto usunięte

Cytat:

po Hiszpansku chyba zawsze chciałam się nauczyć

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
Polska grała z Brazylia z Brazylii z Wenezuela w Wenezueli i w biezacy weekend gra z Brazylia u siebie
jeszcze zostaly mecze z Wenezuela u siebie i Finlandia u siebie i na wyjezdzie ;-)
czyli plan na najbliższe 3 weekendy

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
ja też

za mnie też w ogóle nie umiem śpiewać

Cytat:
Ej, wiecie co? Piosenki Natalii Oreiro mają nawet ładne teksty
Ola, chyba wykrakałaś. Będę jej fanką

EDIT: Aż Wam pokażę część

'Jak piękne jest życie,
gdy walczysz
o swoje uczucia.
I zmieniasz się pod wpływem szczęścia,
Tak jak w bajkach'
mówiłam, mówiłam ja to wszystko przewidziałam

Cytat:
Pamiętacie tego kolesia, co mi 'pojechał' na nk
Pewnie właśnie dlatego nie wyglądam na 18, bo osiemnastki mają najwyraźniej zmarszczki od malowideł, a ja się nie maluję i nie mam
No tylko puder, bo się niesamowicie świecę i tusz, ale żadnych podkładów, fluidów i czego tam jeszcze nie używam. No i niektórzy śmieją się ze mnie, że nie potrafię się malować. Śmieje się ten, kto się śmieje ostatni. Ja za 20 lat będę wyglądać na 30, a one na 50

Oto moja historia:
A ten kolega to jest syn mojego sora od fizyki. Mam nadzieję, że mu nie przekazał w jaki sposób umilam sobie czas przy komputerze
ja też

w sumie to ja też wariuję jak nikogo nie ma w domu

Cytat:
A jeszcze mi się przypomniało
Dziś w pracy jakiś pan się mnie pyta czy mam chłopaka, bo jego syn szuka dziewczyny
Dodam, że ten syn to gimnazjalista. Czy ja wyglądam na 14 lat?
trzeba było się umówić, moja ' koleżanka' spotyka się z chłopcem
4 lata młodszym

Cytat:
u mnie pada cały dzień, cały zero słońca
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 21:16   #2357
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
Dlaczego taka duża różnica w cenach kursu? Mój też kosztował 1300. Do tej pory wydałam 1614,50 zł. Do tego dojdą jeszcze jazdy przed egzaminem, ze 3-4 godziny planuję dokupić. Dojazdy do WORDu (mam do niego ok.35 km).
Wątek egzaminacyjny śledzę uważnie. Z tego, co pamiętam ok. 1900 wydałaś. Mnie się wydaje jakoś mało, jak na 3 egzaminy. Dużo godzin dokupowałaś? Sama nie wiem ile wziąć

Gorąco było A ja siedziałam w pracy. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Kasy tyle zarobiłam, że gej

'Hej', miało być 'hej' a nie 'gej'
Ponieważ ona robiała kurs w 2007r. a ja 2008r. wtedy kochany WORD wyminiał samochody na yariski i wtedy OSK też, no i ceny poszły w góre, do tego też paliwo zdrożało... A ostatnio przechodziłam obok tablicy informacyjnej i był plakt wywieszony mojej szkoły patrze się a kurs u nich kosztuje już 1100 zł, no to sobie myśle że przepłaciłam i do mamy że bym miała na jeden egzamin.

Dokładnie wyniósł mnie 1938,5zł może się wydaje mało, ale 1300zł kurs+134zł pierwszy egz.+224 zł dwa egz.+200zł na jazdy+ 10zł na opłaty+70,5zł no moje prawko

Ja brałam przed 2 egz. 3 h jazd a przed 3 egz. 2h i powiem ze mi to wystarczyło, przypomniałam sobie co i jak, ale też dzień przed egz. jezdziłam z mamą tzn. uczyłam się zawracać na "3".

Ale lubie taką pogode dziś truskawki zbierałam i się opaliłam (przynajmniej)

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

A zapomniała jeszcze napisać, że u mnie tyle dobrze było bo ja codziennie dojezdzam do Lublina, miałam bilet miesięczny więc nie było źle A z WORDu mam bardzo blisko na przystanek ok. 15 minut spacerkiem
Stary 2009-06-27, 21:16   #2358
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
trzeba było się umówić, moja ' koleżanka' spotyka się z chłopcem
4 lata młodszym
To ile lat ma on, a ile ona?

Eee tam, ja się nie będę umawiać. A zresztą wolę trochę starszych Takich o 2-4 lata. No w porywach do 5 (ten drapacz był o 5 lat starszy, aaach )

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-27, 21:26   #2359
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
To ile lat ma on, a ile ona?

Eee tam, ja się nie będę umawiać. A zresztą wolę trochę starszych Takich o 2-4 lata. No w porywach do 5 (ten drapacz był o 5 lat starszy, aaach )
ona jest w moim wieku, ma skończone 18 lat a on 14

ja też

kto???
Stary 2009-06-27, 21:30   #2360
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:

Musi chyba to śmiesznie wyglądać.
Stary 2009-06-27, 21:34   #2361
Konto usunięte

Cytat:
14- , 15-latki zazwyczaj nie potrafią prawidłowo wykonać demakijażu, a przy malowaniu uznają zasadę 'Im więcej, tym lepiej'. Oczywiście nie mówię tu o wszystkich dziewczynach tylko o 'ekstremalnych' przypadkach. Ogólnie nie mam nic do malowania - każdy robi jak lubi. Ale rozsądek byłby mile widziany. We wszystkim powiniem być umiar

no wiadomo, wszystko w nadmiarze szkodzi. niech wprowadza w gimnazjach przedmiot edukacja kosmetyczna, to by bylo ciekawe
Stary 2009-06-27, 21:37   #2362
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Musi chyba to śmiesznie wyglądać.

no wizualnie nie aż tak źle, bo on jest wysoki, ona dość niska, ale jak się na nich spojrzy z bliska albo porozmawia z nimi to strasznie widać różnicę
Stary 2009-06-27, 21:40   #2363
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Ponieważ ona robiała kurs w 2007r. a ja 2008r. wtedy kochany WORD wyminiał samochody na yariski i wtedy OSK też, no i ceny poszły w góre, do tego też paliwo zdrożało... A ostatnio przechodziłam obok tablicy informacyjnej i był plakt wywieszony mojej szkoły patrze się a kurs u nich kosztuje już 1100 zł, no to sobie myśle że przepłaciłam i do mamy że bym miała na jeden egzamin.

Ja brałam przed 2 egz. 3 h jazd a przed 3 egz. 2h i powiem ze mi to wystarczyło, przypomniałam sobie co i jak, ale też dzień przed egz. jezdziłam z mamą tzn. uczyłam się zawracać na "3".

Ale lubie taką pogode dziś truskawki zbierałam i się opaliłam (przynajmniej)

A zapomniała jeszcze napisać, że u mnie tyle dobrze było bo ja codziennie dojezdzam do Lublina, miałam bilet miesięczny więc nie było źle A z WORDu mam bardzo blisko na przystanek ok. 15 minut spacerkiem
Nigdy nie zastanawiałam się od czego zależą ceny kursów, a tu wychodzi, że od samochodów U mnie w Wordzie są Corsy, więc i ośrodek zakupił Corsy - obie wersje. Ostatnio zauważyłam, że inni płacą dużo mniej za kurs. Nie wiem dlaczego

A jak rozłożyłaś sobie te 3 godziny? Ja myślałm, żeby przejechać się też do Siedlec, żeby przypomnieć co i jak, a tu sama droga wyjdzie ze 40 minut. No i na plac i manewry wzięłabym sobie ze 2 h. Sama nie wiem.

Tylko plecy pewnie. Czy cała?

U mnie jeszcze niestety dojazdy, ale tylko na egzamin. Ostatnio wiozła mnie mamunia. Nie chciałam tłuc się pociągiem, bo denerwowałabym się jeszcze bardziej, że zabłądzę albo spóźnię się

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-27, 21:45   #2364
Konto usunięte

a ja sobie na prawko pojde po maturze,bo teraz nie bede miec czasu zbytnio. duzo nauki mnie czeka...
Stary 2009-06-27, 21:54   #2365
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:

kto???
O nie Nie wyobrażam sobie tego. W tym wieku taka różnica to przepaść

Mówiłam wcześniej. Taaaki jeden, rok temu się spotykaliśmy. Faaajnie było, a później skończyło się

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;12981939]no wiadomo, wszystko w nadmiarze szkodzi. niech wprowadza w gimnazjach przedmiot edukacja kosmetyczna, to by bylo ciekawe [/QUOTE]

To by było dobre Lepsze od tego całego WDŻ.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-27, 21:56   #2366
mariolka16
Rozeznanie

GG do mariolka16

a ja juz mam prawko... ( za 3 razem sie udało) i wcale nie zazdroszcze tym którzy sie jeszcze męczą , nie chcialabym znów tego przezywac...

a tak apropo nauki, kiedy zamierzac sie ostro wziasc do zakuwania ? jak mysle o maturze to az cos mnie sciska w gardle wiec staram sie nie myslec ...
Stary 2009-06-27, 22:24   #2367
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
Nigdy nie zastanawiałam się od czego zależą ceny kursów, a tu wychodzi, że od samochodów U mnie w Wordzie są Corsy, więc i ośrodek zakupił Corsy - obie wersje. Ostatnio zauważyłam, że inni płacą dużo mniej za kurs. Nie wiem dlaczego

A jak rozłożyłaś sobie te 3 godziny? Ja myślałm, żeby przejechać się też do Siedlec, żeby przypomnieć co i jak, a tu sama droga wyjdzie ze 40 minut. No i na plac i manewry wzięłabym sobie ze 2 h. Sama nie wiem.

Tylko plecy pewnie. Czy cała?

U mnie jeszcze niestety dojazdy, ale tylko na egzamin. Ostatnio wiozła mnie mamunia. Nie chciałam tłuc się pociągiem, bo denerwowałabym się jeszcze bardziej, że zabłądzę albo spóźnię się
Ale chodzi ci że w innych ośrodkach czy u ciebie w ośrodku?

Jedną godzine miałam tydzień przed egzaminem, jakieś 15 minut plac i później już do końca na miasto A 2 sobie zostawiłam dzień przed egz. i sobie tak jezdziłam plac- miasto -plac- miasto czyli na placu jakieś 30 mint i reszta na mieście

Nie, tylko plecy mam nadzieje że będzie tak dłużej ładnie, to bede kosić trawnik to sobie nogi troche opale

Ja z mamusią jechałam na drugi egz.

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Nie ma żadnej?
Stary 2009-06-27, 22:32   #2368
KaasiaaK
Zakorzenienie

ja jestem prowadza niezwykle inteligentna rozmowe z moim.. hm.. ex ;]
i slucham radia lublin hity disco polo leca
Stary 2009-06-27, 22:32   #2369
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariolka16 Pokaż wiadomość
a tak apropo nauki, kiedy zamierzac sie ostro wziasc do zakuwania ? jak mysle o maturze to az cos mnie sciska w gardle wiec staram sie nie myslec ...
W wakacje zamierzam przejrzeć biologię i chemię, ale to tak gdzieś w sierpniu. A do matury zamierzam uczyć się gdzieś od października

Cytat:
Ale chodzi ci że w innych ośrodkach czy u ciebie w ośrodku?

Jedną godzine miałam tydzień przed egzaminem, jakieś 15 minut plac i później już do końca na miasto A 2 sobie zostawiłam dzień przed egz. i sobie tak jezdziłam plac- miasto -plac- miasto czyli na placu jakieś 30 mint i reszta na mieście

Nie, tylko plecy mam nadzieje że będzie tak dłużej ładnie, to bede kosić trawnik to sobie nogi troche opale

Nie ma żadnej?
W innych. U mnie wszyscy po tyle samo płacili

Ty miałaś wszystko razem, a ja zdaję w mieście oddalonym o 35 km, więc muszę jakoś kombinować Wolałabym te jazdy mieć z dotychczasowym instruktorem, więc muszę liczyć jeszcze dojazd =40 minut, czyli z całej godziny zostanie praktycznie 20 minut tylko

Nie pieką Cię, ani nic?
Jutro jak będzie pogoda to się opalam. Mam dosyć swojej bladości
Madziu, tańczymy i śpiewamy do słoneczka, żeby nam ładnie jutro świeciło

Jestem Chwilę mnie nie było, bo mamunia chciała, żeby jej paznokcie pomalować

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-06-27, 22:33   #2370
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
O nie Nie wyobrażam sobie tego. W tym wieku taka różnica to przepaść

Mówiłam wcześniej. Taaaki jeden, rok temu się spotykaliśmy. Faaajnie było, a później skończyło się
ja też sobie nie wyobrażałam do czasu
oczywiście nie doczytałam ja

Cytat:

Nie ma żadnej?
w życiu nie uruchamiałam kosiarki

jestem ja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości