![]() |
#1501 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiedz to tutaj.
Do M : Musisz Coś Zjeść ...!! ; ***
... Przepraszam, Że Musisz Tyle Czekać ... ~ Kocham Cię <33 .
Czy Kiedykolwiek ... Zamknąłeś Swe Oczy i Zaufałeś , Po Prostu Zaufałeś ? Wyrzuciłeś Garść Brokatu w Powietrze ? Stanąłeś Twarzą w Twarz Ze Strachem ? To Tylko Połowa Drogi Do Miejsca, Skąd Nie Ma Powrotu ... ... Kochamy Się <33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 |
Rozeznanie
|
I jak tu normalnie funkcjonować, kiedy wszystkie myśli toczą się tylko wokół ciebie?! Wiem, że się powtarzam, ale ja Cię kocham...
Do 'przyjaciółek': Nie spodziewałam się po Was takiego zachowania. Zero zrozumienia. Zero. Do A: Dzięki za Twoją normalność ![]() Do siebie: Długo jeszcze będziesz się nad sobą użalać?! Nie ma ideałów! Zrozum to wreszcie, dziewczyno! Zacznij żyć pełnią życia! Nie przejmuj się, że Ci się nie uda. Po prostu... ŻYJ!!!
#1503 |
Wtajemniczenie
|
Do Tż: Czemu znowu czuję, że oddalamy się od siebie...? Odnoszę wrażenie, że zaczynasz się mną nudzić. Nie jest tak jak było dawniej.
#1504 |
Zakorzenienie
|
To nieprawda, ale nie od dziś wiem, że mam wybujałą wyobraźnię. Może kiedyś się to urzeczywistni, ale jeśli nie... To i tak nikt się o tym nie dowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Raczkowanie
|
Do mojego chłopaka: Zdecyduj się, czego chcesz w życiu. Nie możesz wciąż próbować wszystkiego pogodzić. Przecież daję Ci czas dla znajomych, oni mają Ciebie coraz więcej niż ja. I przez to coraz bardziej na Ciebie wpływają... Buntują Cię przeciwko mnie. Przestań czasami traktować nasz związek tak, jakbyśmy mieli po 12 lat. Ciągle mnie zawodzisz...
Do jego dwójki "przyjaciół": Przyjaciel chce jak najlepiej dla drugiego przyjaciela. A jak wy chcecie dla niego? Ratujecie samych siebie przed nudą - bo jeżeli on poświęci swój czas mi a nie wam, to nie będziecie mieli co robić. A poza tym jesteście zazdrośni, bo on kogoś ma, a wy nie. Jesteście żałośni. Potraficie innych tylko krytykować za poświęcenie dla dziewczyny, a prawda jest taka, że kiedy wy będziecie mieli swoje "księżniczki", to wskoczycie za nimi w ogień. Wtedy spojrzycie prawdzie prosto w oczy i może zdobędziecie się na odwagę, żeby przeprosić za wszystkie krzywdy, jakie nam wyrządziliście...
Wszystkie na ciele znaki Zapis bezcennych chwil Jak z pamiętnika kartki Kropek i kresek szyfr Mapa wspomnień i krętych dróg Szkielet utwardza mi W klatce z kości mięsień wiotki Pulsuje, przyspiesza rytm |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
człowieku mam Cie dość! tak bardzo bym chciała zebys zniknął z mojego zycia
![]()
#1508 |
Zadomowienie
|
R. tęsknie. Wczoraj te wszystkie łzy przez Ciebie... Nie chcę Ciebie już w mojej pamięci
![]() ![]() M. mogłeś napisać ?! Jestem na Ciebie znowu wściekła. Jedź już do tego W-wia będę miała spokój.
![]() |
#1509 |
Wtajemniczenie
|
Do S. : Czy jeszcze usłyszę od Ciebie "Nie podskakuj mi, Mała"? Proszę, odpisz. Odpisz tak, żebym lepiej poczuła się.
Do siebie: Kobieto, weź się w garść, całymi dniami siedzisz w domu, oglądasz w kółko "Chirurgów" i wcinasz na okrągło słodycze - tyłek Ci od tego urośnie!
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Wtajemniczenie
|
cholera! trzeba było nie ruszać się z domu !! nie łazic do żadnego kina...
a tak to co?? spotkam Cię wr.......... i wszystko we mnie odżyło.. echh.i na co mi to było? Leczyłam się , leczyłam z Ciebie, żeby o Tobie tylko zapomnieć. I znów mi nie wyszło..
#1511 |
Raczkowanie
|
Nadal nie wierzę. To nie możliwe, że Ty też chcesz...
![]()
#1512 |
Przyczajenie
|
bardzo podoba mi się ten temat
![]() dzięki niemu, a właściwie jego założycielce będe mogła napisać to czego nigdy w życiu nie odważyłabym się, bądź też nie miała okazji powiedzieć... do D. - nigdy się nie dowiesz, że zabójczo mi się podobasz... do P. - szkoda, że nie napisałeś... już nie chcę czekać. do M. - za 3 tygodnie zobaczymy się po długiej przerwie, mam nadzieję, że wybaczysz to co stało się rok temu, choć to wszystko Twoja wina ![]() do J. - nazywasz się ojcem? nie żartuj. do wujka - pamiętaj, że zawsze byłeś i będziesz jak ojciec!, dziękuje za wszystko, życzę szczęścia z A. i czekam na Waszą Karolinkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zadomowienie
|
do siebie : przestań wreszcie wszedzie sie szlajac, zabawiac znajomych tylko się ucz
![]() ![]() do M: niech świat pachnie Tobą ![]()
#1514 |
Rozeznanie
|
Ale to ja miałam być Twoim Aniołem...
![]() Zapomnieć... zapomnieć... zapomnieć!!! Wrrr... tylko ryczeć mi się teraz chce! Furia... ![]() ![]() ![]() dół
![]()
#1515 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak zalozyc nowy watek??????????????
|
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Zadomowienie
|
Na samym dole strony masz przycisk (oczywiście musisz być na głównej stronie pod forum ) nowy wątek
![]() H. znowu masz przewagę ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Pancza Czas edycji: 2009-06-28 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
Droga O. odnoszę wrażenie, że znudziłaś się mną i naszą znajomością. Dlaczego nie chcesz się przyznać, że coś jest nie tak? Dlaczego nie możesz mi powiedzieć, czy coś się stało, a kiedy wydaje mnie się, że wszystko jest ok, dalej milczysz?
Denerwuje mnie to. Nasze drogi się rozchodzą, myślałam, że jesteśmy przyjaciółkami. M: skoro tak bardzo jest Ci żal to dlaczego sam się nie odezwiesz? ![]()
#1518 |
Wtajemniczenie
|
Na drugi raz Kochana nie truj mi dupy.Bo zawracać głowe możesz swojej mamie nie mi!
Edytowane przez Niezmienna Czas edycji: 2009-06-29 o 14:03 Powód: literówka:) |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
Zakorzenienie
|
okres uciekaj!
![]()
#1520 |
Raczkowanie
|
Do A. - mam wrażenie, że o mnie zapominasz
Do D. - to wszystko z mojej strony, wiesz, pieprzę Cię i żałuję, że nie mam okazji ci tego powiedzieć Do przyszłej? szefowej - daj mi tą pracę, bardzo jej potrzebuję!
#1521 |
jak promyczek słońca....
|
A ja bym chciała podwyżkę albo chociaż premię w pracy.
![]()
dane do wpłaty są w pierwszym poście mojego wątku!!! jeżeli potrzebujesz więcej danych, proszę o pw Edytowane przez bebunio Czas edycji: 2009-06-29 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Raczkowanie
|
do siebie: co ma być to będzie, nie denerwuj się. Opanuj się już i tak nic nie zmienisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Raczkowanie
|
Mam dość bycia gońce w pracy!!!!!!!! stać mnie przecież na więcej!!!!! Niech to wszystko szlag!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zadomowienie
|
Dlaczego mi to zrobieś? Dlaczego zachowałeś się jak ostatnia świnia. Nie chciałe mnie, to trzeba było mi powiedzieć, a nie mnie zdradzać. Kiedyś to zło, które mi wyrządziłeś, wróci do ciebie. I wtedy si,ę przekonasz co ja czułam
#1525 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1528 |
Zadomowienie
|
do siebie samej : zawaliłaś na całej lini ....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
Do A: Wiesz? Nie rozumiem Cie już!!! Ku**a zdecyduj się w końcu! Najpierw gadasz, że 'chcesz nam dać szansę' ja cała w motylach, a ty teraz mnie kompletnie olewasz!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zakorzenienie
|
do mamy: kobieto zastanów się nad sobą i tym jak postępujesz bo jeszcze troche i mnie stracisz...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.