|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mżawka, kapuśniaczek czy oberwanie chmury czyli 30. już już cz. XI
ojjj ja wrocilam a Was juz tu nie ma prawie buu
![]() wiecie co chodzi mi cos pod monitorem ] myslalam, ze to robal taki tyci i chcialam go zdjac ale to cos jest pod i lazi mi po ekranie nie wiem czy rozumiecie ![]()
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Vinka idź na to piwo i nie marudź.
Będziemy trzymać kciuki
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten koles chcac wlozyc sobie pilota w tyłek chcial sobie ulżyc czy coo |
|
|
|
|
#2314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale później sie okazało że się znudził i sobie znalazł jakąś co się nie bała xD pfffCytat:
![]() ojej Mały Przyjaciel no muszę się zmusić! musze musze! nie ma innej opcji ![]() tylko jest jeden tyci problemik ![]() ja nie lubie piwa |
||
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Vinka
Ja Ci dam jedną radę - wypij szybko to piwo, to się od razu rozluźnisz i wszelkie bariery runą. xD ![]()
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na piwko z M idz koniecznie
|
|
|
|
|
#2317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kurcze nawet czyścioch mi lepiej idzie...... chyba zostane przy soczku ejj ale ja mam nadzieje że on jakby co to będzie sam a nie ze swoją ekipą xD muszę się upewnić
|
||
|
|
|
#2318 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- no nic... ja uciekam spac... dosc wrazn jak na jeden dzień ( a właściwie dobe..) spijcie ładnie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc zostałam sama?! |
|
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
no nic... poczytam jeszcze i do spania
do jutra dziewuszki |
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc, dobranoc. jak wszystkie już idą spać, to ja jedna ze sobą spamować nie będę xD też idę w takimże razie ![]() Branoc Moje Dziołchy! |
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem xDDD
Ale uciekam do GA... pzynajmniej 1 odcinek wpadłam w szał dbania o stopy, drugi raz bede wcierac dziś krem a pewnie jak wyschnie to zrobię to znowu posmarowałam sie tez chlodzącym ujedrniajacym eveline... i jest mi teraz strasznie gorąco. nic z tego nie rozumiem xDD
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
śpiochy
![]()
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry,
wstałam w super, świetnym humorze oO. obiecalam mamie, ze upieke jej dzis ciasto. jako ze wczoraj spalam do poludnia nie moglam usnac i meczylam sie z zasnieciem az zrobilo sie jasno na dworze. mowila, ze obudzi mnie 8-9, a ta wpada do pokoju przed 7 z krzykiem, zaczela mnie szarpac jak powalona zebym wstawala |
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() 6:21 to nie jest dobra godzina na pobudkę -.-' Burza była, lało, a ja byłam wczoraj wieczorem święcie przekonana, że balkon mam zamknięty. Budzę sie o tej sżóstej jak mi rąbło gdzieś koło bloku to dojrzałam, że balkon jest przymknięty a nie zamknięty. A taaak mi się z łóżka nie chciało wstawać. Zło. Teraz się próbuję zmusić coby posprzątać do końca i o. Swoją drogą to się Wam tu teraz będę odliczać: Cztery godziny! Ha! Nawet trzy i pół! Ha! Dobra, dobra, głupia jestem xD |
|
|
|
#2326 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wróciłam z kościoła (zabrali mi mojego ulubionego wikarego), zjadłam śniadanie i zasiadłam przed komputer. Nie wiem co mam robić, więc na razie tylko słucham muzyki
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
widzę, że była mowa o Pauli egzaminach ![]() Uważaj, mośku, żeby Ci wody z mózgu nie zrobili, bo moja koleżanka miała ostatnio rozmowę kwalifikacyjną na Akademię Muzyczną i babka z komisji zaczęła się wnikliwie dopytywać, czy aby na pewno kołysanki śpiewa się dzieciom na dobranoc. jak Urbański w Milionerach A biedna dziewczyna w stresie już całkowicie zglupiała ![]() Vinka. słuchaj Ty sobie najlepiej wypij w domu jeszcze jedno piwko, żeby sie rozluźnić Będę trzymać kciuki! A w ogóle wczoraj spotkałyśmy w fast foodzie jakiegoś księdza (on jest podobno trochę chory na umyśle ),który powiedział, że a) muszę wstąpić do zakonu b) dał nam rozgrzeszenie, ale po łacinie i teraz z koleżankami nie wiemy, czy to rzeczywiście to, czy klątwa xD Wyślę Wam słit focie, o które prosiłyście ![]() (czekam na dyshki! komciać! rewanżyk na profilQ ! ...dobra, żart ;D )
|
#2328 |
|
Wtajemniczenie
|
Ksh to ja od razu poproszę
![]() Bd pierwsza i ... nawet sTóWkĘ Ci DaM xD
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Ksh,Ksh- matko! zawsze jak chcę tu napisać coś w stylu 'ej, ej' to chcę pisać 'ksz, ksz' tylko mi się w porę przypomina, że tu Ty jesteś- ja też chcę, ja też xD
Żanetka nam we wrześniu zabrali ulubionego wikarego młodzieży. Religię z nim miałam w szkole i za ładne oczy i za konkurs dostałam sześć, a koleżanki tylko za to, że były dostały pięć xD Teraz trafił nam się taki hmm... dziwny. Znaczy się ja na niego mówię 'ksiądz sierotka' i też z nim religię miałam. I za laureata konkursu i za wszystko, wszystko nie chciał mi dać sześć -.-' |
|
|
|
#2330 |
|
BAN stały
|
jaki ze mnie śpioch. gdyby nie tlefon Tż-ta to spała bym jeszcze ho ho
a ten wariat postanowił mnie obudzic... ja nie wiem co ja mu zrobiłam |
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
ksh i ja poprosze o zdjecia
![]() ogladam sobie "Zakochana zlosnice"
|
|
|
|
#2332 |
|
Rozeznanie
|
I koniec mojego wolnego
Dzisiaj ide do pracy na 12 i pewnie nudy będą, bo w niedzielę zazwyczaj jest mały ruch ajajaj.
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
sonnerin gdzie pracujesz? bo chyba mi umknelo
![]() kto mi w malowance narysowal sliczne "I <3 you" ??
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zostałam perfidnie ściągnięta z łózka przez tatę ( zabrał mi kołdrę ) i było po spaniu Teraz wyprostuje kłaki i lecim na chwilę do kolezanki,a później do dziadka Słoneczko świeci ![]() Aaaaa! serialeonline mi działa!!
Edytowane przez wszełka Czas edycji: 2009-06-28 o 10:32 |
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Rany jak niektóre tu wcześnie wstają
Je muszę lecieć wysuszyć włosy, potem do kościoła, potem jadę do babci więc pewnie wpadnę tu dopiero popołudniu!A dzisiaj mi się śnił wtorek, że świadectwa już przyszły ale dyrektor nam ich nie chciał oddać! I musieliśmy na jakieś dziwne pytania odpowiadać.. ![]() Miłej niedzieli
|
|
#2336 |
|
Zadomowienie
|
Elo elo 3 2 0
![]() Ksh ja poproszę fociunie ![]() No i tak w ogóle to oko mnie boli wyglądam, jakbym się biła wczoraj...całe spuchnięte i do tego boli boję się, że odzywa się niewyleczona gradówka ... i trzeba będzie ją wycinać
|
|
|
|
#2337 |
|
Rozeznanie
|
Nie dziwne że umknęło, bo rzadko tu zaglądam i rzadko coś piszę, ale nie mam siły nadrabiać tych setek postów, które zastaję po dwóch dniach pracy i w związku z czym nie jestem w temacie. A pracuję w restauracji. Kelner-barman się kłania :d
|
#2338 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam witam
wreszcie was nadrobiłam ale miłam wczoraj dzień a nawet dzisiejszą noc postanowilismy zrobić after party Byłam nocnym Raiderem hahah tak wesoło w samochodzie to jeszcze nie miałam Cytat:
na wszystkich byłam z TŻ-tem ale chociaż się do rodziny przyzwyczaił a oni go polubili ![]() Cytat:
znamy się 16 lat na jednym podwórku wychowane do końca w gimnazjum w jednej ławce dopiero ona poszła do liceum ja do technikum ale nasze kontakty się nie popsuły teraz ona kończy 1 rok studiów staramy się spotykac jak tylko się da kiedy przyjeżdża do domu ![]() Arkadio ja też bym chciała zdjęcia ![]() Cytat:
Żanetko a ja twojej twarzyczki jeszcze też nie widziałam ![]() Ksh dzieki za zdjęcia piękna jesteś ![]()
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ksh swietne foto ![]() ![]() , sliczna dziewczyna z Ciebie |
|
|
|
|
#2340 |
|
Zadomowienie
|
Ksh do twarzy Ci w tej sukience
i ładna jestes ![]() a gra 'padnij' jest najlepsza |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.

] myslalam, ze to robal taki tyci i chcialam go zdjac ale to cos jest pod 

matko, co internet robi z ludźmi oO

wyglądam, jakbym się biła wczoraj...całe spuchnięte i do tego boli
boję się, że odzywa się niewyleczona gradówka ... i trzeba będzie ją wycinać
Byłam nocnym Raiderem