|
|
#4741 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: .:: Zelixa::.
drogie koleżanki
taki lek dostałam bez problemu w aptece i to bez recepty i ile sztuk czy opakowań bym chciała ![]() niestety nie było przy tym ulotki ponieważ mam tylko jedno listko droga koleżanko FIOLUSIEK a z pewnością umiem czytać ze zrozumieniem pozdrawiam |
|
|
|
#4742 |
|
Raczkowanie
|
W takim razie jestes bardzo nieodpowiedziala!!! JAk male dziecko. Poczytaj ulotke w necie to zrozumiesz dla kogo sa takie leki jak zela!!! Jezeli chcesz pozbyc sie kilku kg to kup sobie bio CLA albo cos takiego pocwicz i ogranicz jedzienie. Zelaa zniszczy Cie od srodka.
|
#4743 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to ja czegoś tu nie rozumiem jeżeli to tak ma mnie zniszczyć to czemu wy to bierzecie ???? |
|
|
|
|
#4744 |
|
Przyczajenie
|
ludzie to powinni brac jak sa naprawde otyli i to zagraża ich zdrowiu, a nie jak mają niewielką nadwagę, po za tym zelixe się powinno zaczynać od dziesiątki i czasami to potrafi niezle zwalić z nóg kogoś kto dopiero zaczyna a już nieprzeczytanie ulotki? Serio to jest bardzo silny lek i nie ma z nim zabawy, obejrzyj sobie requiem dla snu tam kobieta sobie wzięła tabletki odchudzające działające podobnie (adipex) z tym że zelixa nie ma w sobie na szczęście pochonych amfy(na szczęście). I miała potem takie schizy, że ją lodówka ściga. Teraz tablety na odchudzanie każdy chce a nikt nie mysli, jak to się może skończyć, nawet w ulotce nie pisze, że może to spowodować rozwinięcie choroby psychiczne a tak jest, i nie mówię tu tylko o depresji.
|
|
|
|
#4745 |
|
Przyczajenie
|
A moglabys dac mi nazwe tej apteki i adres, bo lepiej to gdzies zglosic! - to nie jest lek taki jak Polopiryna!!! A w tej aptece musza pracowac jakies niewykwalikowane malolaty, a nie farmacelci!
|
|
|
|
#4746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zadna tabletka nie zmieni twoich kompleksow
|
|
|
|
|
#4747 |
|
Raczkowanie
|
No widzę, że dziewcze hana82 bierze tabletki na własną rękę. Bez konsultacji z lekarzem. Bez zrobienia wyników. Poczytaj ulotkę jakie mogą być konsekwencje!
Brawo. Gratuluję głupoty. Alka 777-To nie małolaty sprzedają tylko apteka jest nastawiona na zysk z obrotu. Edytowane przez lusia288 Czas edycji: 2009-06-28 o 23:03 |
|
|
|
#4748 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4749 |
|
Przyczajenie
|
widze ,że nie dacie mi spokoju
myślałam,że tu mogę być z wami i cieszyć się utratą kilogramów ale chyba nie zagrzeje tu miejsca a wam życze wszystkiego dobrego i wytrwałości ważyłam 69kg przy 158cm kiedy postanowiłam odchudzić się własnymi metodami ograniczenia się po pół roku waże 62 w porywach 63kg o zelixie powiedziała mi koleżanka która schudła niesamowicie wygląda ekstra kupiłam ale boję się pomyślałam listko mi nie zaszkodzi zobaczymy pare kilo nic więcej ale wy dziewczyny zrobiłyście ze mnie głupią nieodpowiedzialną idiotką czym sobie zasłużyłam tym ,że chcę jeszcze schudnąć pare kilogramów pozdrawiam powodzenia |
|
|
|
#4750 |
|
Przyczajenie
|
hanna 82 rzeczywiście bezsensu wyszło, zostań ja też jestem tu nowa tylko w meridie siedzę już kilka lat ja po sobie wiem że się wkurzam na takie osoby (chociaż sama byłam 100 razy głupsza) tylko ci powiem żebyś nie zaczynała od 15 i przeczytaj ulotkę chociaż na necie najlepiej pod nazwą meridia bo tam jest wszystko szerzej opisane, sorry za chamską wypowiedz.
|
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wyniszczenia organizmu
|
|
|
|
|
#4752 |
|
Raczkowanie
|
hana82- Mi nie chodzi oto żeby ciebie obrażać czy naśmiewać się po prostu akurat zelixa którą ty wybrałaś jest jeszcze na tyle bezpieczna ,że sprzedają ją w Polsce. Lecz niektóre środki którymi się faszerują młode dziewczyny są wycofane.[tu mogła bym dać przykład paru nazw które są do kupienia, lecz tego nie zrobie] Dodam tylko ,że mam znajomą która po kupieniu jednych z nich straciła miesiaczkę w wieku 32 lat. Po za tym tabletki zelixa są bezpieczne. I wierzcie mi konsultowałam to z moim lekarzem. Wiadomo ,że jak nie będziemy stosować sie do zaleceń lekarza i brać po 2 lub 3 tabletki no to niestety bezpieczne nie będzie. A po za tym jest też dużo innych świństw które bierzemy i wyniszczają organizm. Tak więc bierz sobie tabletki ale na boga idż do lekarza zrób badania i wtedy przynajmiej będziesz miała pewność ,że ci nie zaszkodzą.
Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- fiolusiek- Widzę , że u ciebie pozytywne nastawienie do ludzi od samego rana. Na ogół taka jesteś czy może to tylko pozory. Mam prywatne pytanie do ciebie . Ile ty masz lat. Możesz odpisać prywatną wiadomość. Pozdrawiam. |
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bywam nie mila dla takich osob jak ona a skoro sie jej moje odpowiedzi nie podobaja to niech ich nie czyta
|
|
|
|
|
#4754 |
|
Raczkowanie
|
fiolusiek-Jak bym nie wiedziała to bym nie pisała proste. A po za tym nie we wszystkim masz rację. Ale masz prawo do wygłaszania swoich poglądów jak każda tu osoba.
PS. Mnie bynajmniej takie naskakiwanie na ludzi po prostu nie bawi. Może jestem na to za stara. Sorry. Pozdrawiam. Młoda jesteś a młodość się rządzi swoimi prawami. Edytowane przez lusia288 Czas edycji: 2009-06-29 o 09:08 |
|
|
|
#4755 |
|
Wtajemniczenie
|
to suuuuupe apteka, mi nigdy sie niezdażyło dostać tych lekóch bez recepty, nie ma o tym mowy, nawet jak miałam recepte na 10 i chciąłam kupić mocniejsze to nie było o tym mowy, no ale kazdy kieruje swoim życie i naraża sie na ewentualne ryzyka, ja przynajmniej nie podjęła bym decyjzji o braniu tych leków tylko dlatego bo kolezanka brała i schudła, długo analizowałam mnustwo informacji o tym leku opini , wypowiedzi i na koncu poszłam do lekarza który wsumie powiedziała mi juz to co wiedziałam, a jesli chodzi o fiolusiek to dziewczyny jest to osoba trzeźwo patrząca na życie i sorki życie to nie bajka nieraz trzeba dosadnie konkretnie i aż do bólu, a niejedna z was naprawde dowiedziałaby sie mnustwo rzeczy ciekawych i pomocnych, a jej styl pisania zazwyczaj taki jest najpierw opieprzy a później przy dobrym dniu wspomorze.
|
|
|
|
#4756 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4757 |
|
Przyczajenie
|
witam drogie koleżanki
chciałam wam tylko powiedzieć ,że odstąpiłam od brania zeli przyznam się ,że takie forum jest bardzo dobre ![]() między innymi mnie sprowadziło to na ziemie może spróbuje kolejnej diety "cud " tylko ,że i po takich zdarza się efekt jo-jo od dziś zaczynam co prawda mam czasami dosyć gotowanych warzywek i owoców ale inaczej się nie da ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#4758 |
|
Rozeznanie
|
Hana-da się!!!!!Spróbuj jeśc to co zwykle normalnie byś jadła,tylko w mniejszych porcjach,częściej...nie daj się zwariować!!!!!!!Swiat nie kończy się na figurze,która u ciebie wcale nie jest taka zła!I pamiętaj,że im wolniej chudniesz,tym większa szansa,że nie przytyjesz.Trzymay kciuki za ciebie i jestem dumna z twojego wyboru!!!!!
|
|
|
|
#4759 |
|
Przyczajenie
|
dziękuje
izunpozdrawiam
|
|
|
|
#4760 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Mam nadzieje, ze dostalas moja wiadomosc i mam nadzieje, ze troszke rowniez przyczynilam sie do twojej decyzji ![]() A wiec zycze duzo wytrwalosci i powodzenia w dazeniu do celu ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Witam drogie i kochane dziewczyny Mam nadzieje, ze u was wszystko dobrze i ze kilogramki leca ![]() Moje drogie, musze sie z wami tym podzielic - moja waga dzis wskazala . . . . . . . - 70,2 kg A wiec 17 kg gdzies juz zlecialo Poprostu nie moge w to uwierzyc!!! Jeszcze sporo przedemna, ale poprostu jest to piekne uczucie! Ale oprocz Zeli uzywam jeszcze jednego wspomagacza . . . . - Was Naprawde jestescie bardzo wazne w moim procesie odchudzania i bez was nawet zela pewnie by nie dawala efektow ![]() Dobra, dosc juz slodzenia , trzymajcie sie cieplutenko |
|
|
|
#4761 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dzięki wam wszystkim zrozumiałam a tobie Alka777 dziękuje i gorąco pozdrawiam ![]() i życze wam wszystkiego naj naj jeszcze tu wróce pochwalić się osiągnięciami ![]() jutro dieta , rowerek może nową dyscyplinę sportową tzw.kijki trekingowe zobaczymy ,zobaczymy
|
|
|
|
|
#4762 |
|
Przyczajenie
|
Witam, jestem tu nowa i mam takie pytanie , czy po Zelixie wystepuje efekt jojo ?
|
|
|
|
#4763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- zapewne jestes młodziutka, dlatego stąd te pytania, radziłabym ci żebyś poczytała sobie ogólnie o dietach, odchudzaniu itp. efekt jo-o może wystąpić po każdej, ale to każdej metodzie na odchudzanie.więc także i po zeli, |
|
|
|
|
#4765 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczynki ja zelixe biore od 4 dni jak narazie spadl mi 1.8 kg
to chyba dobrzee...mam 165 i waze 78.5 kg obecnie 76.7 chce zrzucic z 20 kg... i prosze was o pomoc i wsparcie bo nie bedzie latwoo |
|
|
|
#4766 |
|
Przyczajenie
|
Jest ktoss??
![]() |
|
|
|
#4767 |
|
Wtajemniczenie
|
witam serdecznie, mam nadzieje ze osiągniesz swój zamierzony cel, napoczątku zawsze waga szybko leci po pozbywasz sie wody z organizmu, nieprzestrasz sie jak w pewnym momencie waga stanie to jest norma. zycze powodzenia
|
|
|
|
#4768 | |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny,
Ja też jestem nowa na tym forum, a temat o Zelixie zaciekawił mnie ponieważ jutro wykupuję receptę i zaczynam kurację. Żeby nie zostać zlinczowana, opowiem o sobie. Mam 27 lat i od dziecka jestem otyłą osobą. Od liceum z tym walczę, z różnymi rezultatami. Dotąd były ćwiczenia i diety, żadnych leków, ale ostatio znajoma poleciła mi swojego lekarza, bo ona wyglądała podobnie jak ja i miała mega problemy z hormonami, więc podejrzewała, że ja mogę mieć podobnie. Poszłam do lekarza, dał mi serię badań do wykonania - zrobiłam je oczywiście, wyszło, że hormony są w porządku. Przebadałam jeszcze holesterol. Ogólne wyniki na krew i mocz też były, lekarz stwierdził, że wszystko ze mną ok. Właściwie wiedziałam to, ponieważ do 4 lat regularnie oddaje krew, mam dobre wyniki, oddaję nawet płytki. Ale do rzeczy - miałam pisać o sobie. Lekarz stwierdził, że mój wygląd to pewnie słonności genetyczne - rzeczywiście tak jest, wszyscy u mnie w rodzinie są otyli. Jestem naprawdę dużą kobietą, ponieważ mam 182 wzrostu i ważę - uwaga: 114kg! Stosowałam już różne diety, ale nie przynosiły oczekiwanego rezultatu.. Walczyłam, bezskutecznie.. Mam nadzieję, że uda mi się tym razem, ponieważ mam naprawdę silną motywacje by schunąć. Jestem w związku z facetem, który mnie zdradza, ja ze wzgledu na niską samoocenę nie potrafię go zostawić.. dlaego od 1 lipca zabieram się za siebie. Zapisałam się na wodny aerobik. Zaczęłam nową dietę ( od dziś), a od jutra Zelixa, żeby wspomóc mnie w działaniu. Mam nadzieję, że się uda. Zapisałam się na to forum, bo potrzebuję Waszego wsparcia. Mój mężczyzna mówi, że dla niego jest ok i nie muszę nic zmieniać, ale on tak mówi, ponieważ osobami z niską samooceną łatwiej manipulować i może być pewien, że taka dziewczyna jak ja i tak sobie nikogo nie znajdzie, więc jest bezpieczny i czuje się bezkarny w tym co robi (a co robi napisałam w innym wątku). Trzymam kciuki za wszystkie odchudzające się dziewczyny! Razem będzie nam łatwiej. Pozdrawiam Was serdecznie!!!! ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
ale jakoś damy radę! a mam nadzieję, że to forum nam w tym pomoże Edytowane przez morewka Czas edycji: 2009-07-01 o 18:13 |
|
|
|
|
#4769 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje
damy rade .... bo mamy wszyscy siebie na wzajem
|
|
|
|
#4770 |
|
Przyczajenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

i zadna tabletka nie zmieni twoich kompleksow

damy rade .... bo mamy wszyscy siebie na wzajem