![]() |
#3991 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Praca jako au-pair
Cytat:
A w ogole dzis spiewano po prowansalku..... zachowalam sobie fragment piosenki bo drukowano ulotki:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tu nie mam sniadania...wiec... ok 7-8 rano : kawa. miedzy...12-13 lunch jakoś kolo 20-21 obiad. mega żarcie. pominęłam gute czy jak to sie pisze. ok 16 i niby tylko dla dzieci (bo to cos slodkiego) , ale ja tez cos wtedy podjadam. polsko- amerykańska rodzina a żyją jak prawdziwi francuzi. niech ich szlag.
![]() |
#3993 |
Raczkowanie
|
Mala ma 5 lat, rocznikowo juz 6. Ale myslicie, ze ja moge wyjsc z inicjatywa na wyjscie czy pomysla, ze to JA chce isc i "wyludzam kase"? Oj tyle watpliwosci. Im blizej, tym gorzej :p a na forum nie ma jeszcze nikogo z Wloch. Nieszczesna ja :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
Konto usunięte
|
roux ty masz polsko amerynakska rodzine?
hostka to polka? |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tyle się o angielskich śniadaniach nasłuchałam ![]() a tak w ogóle chudniecie czy tyjecie? ja utyłam 6 kg. (na szczęscie już zniknęło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak o nic nie spytasz i nic nie zaproponujesz- pomysla ze nie chcesz. jak sama zaproponujesz wyjscie- moga pomyslec, ze chcesz wyłudzic, choc to naparwde mało prawdopodobne a jesli spytasz jak czesto powinnas z nia tam wychodzic, gdzie najlepiej, itd. to chyba byloby najlepiej. btw, czy 5 latka (ok, 6) nie nudzi sie w takich miejscach? hehe...chyba ze to muzeum bajek, albo lalek.. ![]() a powaznie, to naprawde dziwna jest ta zachcianka rodziców. Kachaaa tak, hostka polka. co najlepsze poznała hosta, jak sama była au pairką w USA, przyjechała na wakacje do Francji i on ją tu ...wyhaczył. ich historia jest dosc zabawna. sami są zabawni. heh i ona sie smieje, że ze mna i z TZ bedzie identycznie, bo tez poznałam go bedac au pairką. :Pi tez tak jak moj host, TZ jeździł za mną do polski. ciekawe.. orenda 6kg! wow. w ile??? ja tez zazwyczaj tyję, bo host jest kucharzem i mnie rozpieszcza swoimi przysmakami. ale za 1 razem schudłam- bo sie stresowałam, bo mi jedzenie nie smakowalo, bo gloupio mi bylo wchodzic do kuchni i brac to na co miałąm ochote, jak bylam glodna.
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2009-06-28 o 17:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Konto usunięte
|
ja chce przytyc ale sie okaze;/
roux Tż z toba w PL byl? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
w Uk przytyjesz. bankowo!!!!!
taaa za czasów jak umierał z miłosci do mnie :P teraz to ja za nim musze do Francji jeździc. lol dobrze, że nie do afryki. eeeeej wlasnie mnie natchnełas, gdzies na FB mam zdjecia z jego jednego pobytu w Polszy. se pooglądam. taka mentalna masturbacja. jezu co ja wygaduje ![]()
#3999 |
Konto usunięte
|
mntalna mastrubacja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Zadomowienie
|
hehe
a moja kolezanka na bardzo ciezko nauke/wkuwanie mowila "samogwalt na umysle" no trasznie niezdrowe to pory w takim razie... tym bardziej sie dziwie, ze francuzi sa szczupli |
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | |
Zakorzenienie
|
cała przyjemnosc po mojej stronie kabla.;]
Cytat:
![]() bo do tego wszystkiego jedzą ogromne ilosci sałaty, piją wino i inne rzeczy przyspieszające przemiane materii wiec...suma sumarum wychodzi na to, że zdrowo jedzą. milka, tez uwielbiasz pain au chocolat ?? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4002 |
Zadomowienie
|
taaaaaaaaaaaaak
jak sie spotkamy to sobie zjemy po jednej...albo po dwoch albo po trzech ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- szkoda,ze Nowinka nie moze sie wyrwac do Marsylii- jest uwiazana w Aix |
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Konto usunięte
|
to były 3 miesiące zaledwie, ale miałam tak jak Ty - głupio mi było jeść wtedy kiedy i na co mam ochotę, jednak te wieczorne "kolacyjki" mnie rozwalały
![]() PS. Strasznie lubię Was podczytywać, choć moje aupairowanie to już przeszłość zamierzchła i na dodatek bez dzieci była, więc nieporównywalnie łatwiejsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to bez dzieci? czym/kim Ty sie zajmowałas???
![]() |
#4005 |
Konto usunięte
|
szukałam rodziny bez dzieci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dac im jesc, wyprowadzic. Jak to wspominasz??? co robilas w wolnym czasie? Jak rodzinka???i...placili Ci jak normalnie pensja au pair?
![]() |
#4007 |
Konto usunięte
|
roux nie mam porównania z dziećmi (uffff...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie fajna pracka, ale z tymi obowiązkami to juz przesada. no i te marne pieniążki.....ale fajne masz doświadczenie przynajmniej. ![]()
![]() |
#4009 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A India ma ostatni tydzien przedszkola i bede wczesniej zaczynala, echhh.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4010 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
przez haline poznalam taka magde ale ona za tydzien jedzie do polski na pielgrzymke potem na miesiac do portugali... mi zostal jeszcze rok dzis weszlam na au pair world i wpisalam berlin i szukalam osob ktore chca do berlina i potem szukalam ich na facebooku... moze sie ktos odezwie Cytat:
chodzi glownie o te weekendy... nie przeszkadza mi to ze nie jestem zzyta z rodzina ale mogloby byc lepiej, moze jak juz bede mowila po niemeicku to bedzie inaczej |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Raczkowanie
|
Roux, dzieki za slowa uznania
![]() Takie doswiadczenia ucza czegos teraz czuje sie znowu silniejsza!miejmy nadzieje,ze jak pojade na wioche to nie podupadne znowu ![]() ![]() W ogole mam tu lazienke..z wanna..mam ochote sie wykapac!!a ta lazienka ma wielkie okno..bez niczego..z sasiadami do okola!i wyglada na to,ze ktos za darmo mnie pooglada..ktos- cala kamienica!loll Milka,Roux ja proponuje Aix:P slyszalam, ze piekne to miasto ![]() Aerith, Zuczang co wami?! |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Konto usunięte
|
orenda to bylas w UK?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile masz dzieci, i wogole co tam?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4014 |
Zakorzenienie
|
kasia_no87 nie pytaj
![]() ![]() lece dziewczęta moje spac. jak tez afrykancuz wstrętny mi jutro nie da znac co z jego hotelem to.... to no wlasnie? co? roux bedzie wku-rzo-na. ojjjjjjj
#4015 |
Konto usunięte
|
roux
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wiecie co sie wczoraj u mnie stalo :P
A wiec poszlam do pracy... i wchodze do domku otwarte drzwi... no to pomyslalam ... mala pewnie spi i nie chcieli zebym dzwonila i ja obudzila :P Wchodze na dol... krzycze hallo, hallo, ale nikt nie odpowiada... No dobra to ide na gore... wchodze po schodach... mowie Hallo i na wprost widze w lazience kogo?? Hans.... siedzi sobie na kiblu... spuszczone spodnie.... i czyta gazete :P Odrazu sie wycofalam... i on chyba wtedy wstal i zamknal drzwi... ale glupia sytuacja :P Masakra ![]() ![]() Ale potem do niech do biura wskoczylam i powiedzialam, ze przepraszam, ale drzwi byly otwarte i nastepnym razem bede na caly dom HAAAALLOO krzyczec ![]() Roux kochana ty bylas w Paryzewie? bo ja walsnie wyczailam ze mozna odemni kupic bilety na pociag po 30 euraskow na osobe.. i fajnie by bylo sie wybrac kiedys na weekend... tylko nie mam pojecia za ile mozna tam nocleg znalezc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4017 |
Konto usunięte
|
moniaaaaaaa86 o matko spalilabym buraka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4018 |
Zadomowienie
|
No i niestety spalilam.... bylo mi tak glupio, ze najchetniej wrocilabym do domu tak szybko jak potrafie :P Ale niestety dzien dopiero sie zaczynal... wiec trzeba bylo jkos zlagodzic sytuacje i na wesolo to wziac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Konto usunięte
|
hehe to chociaz zasloniety byl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.