|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 przeżyły 1 rok studiów a teraz odpoczywają i wizażują;) cz.XII
ja tez dokladnie nie wiem. ale wystarczy ze dzien wczesniej napiszesz i jak bede miala wolne to nie ma sprawy
![]() ktore rejony hiszpanii? |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
po prostu Em :)
|
Dot.: Maturzystki 2008 przeżyły 1 rok studiów a teraz odpoczywają i wizażują;) cz.XII
Madryt, Majorka, Barcelona?
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() właśnei sobie siedzimy z tŻtem każde przy swoim komputerze, śmiesznie to wygląda ![]() zaraz idę na zakupy, dam chłopakowi trochę odetchnąć ode mnie ![]() a później robię obiad, bo TŻ śniadanie zrobił ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Barcelona jest piękna...
![]() Mój TŻ marzy o Madrycie właśnie... Sama bym w tym roku się wybrała do Hiszpanii .. ![]()
#65 |
Zakorzenienie
|
Z Merkurego
![]() Ja kiedyś może pojadę do Hiszpanii czy Włoch, na jesieni najprawdopodobniej, bo chyba bym się roztopiła podczas wakacji tam, ale naprawdę, nie ciągnie mnie tam. Za to druga strona... Sankt Petersburg, Helsinki, Oulu, Rovaniemi ![]() W telewizji "lecą" Noce i dnie - walc Barbary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
|
Mnie też nie ciągnie już do Włoch. Byłam tam za dużo razy, na dodatek nic poza Wenecją mnie nie urzekło.
![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- A do Hiszpanii w tym roku ciągnie mnie bardziej, bo wreszcie znam hiszpański. ![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście, znajomość języka w kraju, w którym się przebywa, daje swobodę
![]() Em, podzielisz się z nami swoim... nie wiem, jak to nazwać? Swoją "tajemnicą", niech będzie. Tamtam już dostępne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
|
Cytat:
Nie mogę się napatrzeć na swoje paznokcie. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Ami-chan
![]() ![]() przy okazji oglądania nauczyłam się kilku słówek ![]() Wróciłam. Mama stwierdziła, że bez sensu jest jechać dwoma samochodami, więc pojechałyśmy same ![]()
#70 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że to dzieci.
Ale chciałabym, żeby rodzice zwrócili im uwagę, że to niezbyt ładnie zaglądać komuś do komputera. Pewnie, nie robię nic strasznego, nie oglądam niedozwolonych stron, ale nie przepadam, że robię coś, a tu nagle główka mojej kuzynki kontroluje, co ja robię. Nie lubię, mam taką fanaberię i już. Załącznik: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Śliczne te Wasze pazurki
![]() Co do dzieci- ostatnio strasznie mnie irytują, a szczególnie te z sąsiedztwa. Głupi wnuczek sąsiadki, około 5-7 lat, wczoraj przeszedł samego siebie: idę z psem, a on: trzeba zgwałcić pieska. Jeju, przecież to dziecko nawet nie wie, co mówi... a jego 'mamusia' niby taka kulturalna i w porządku. Następnym irytującym bachorem jest mała blondyneczka- idę sobie, a ona podnosi bluzkę i pokazuje, że ma plaster na brzuchu. Niestety jest z patologicznej rodziny, jej młodszy brat wypadł przez okno z parteru, na szczęście nic mu się nie stało. A i jeszcze jedno- jak tym wszystkim gówniarzom coś odwali- przybiegają, pukają mi w drzwi i uciekają. Na szczęście spotyka się też mądre i miłe dzieci ![]() Edytowane przez h2o0 Czas edycji: 2009-06-28 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Z kuzynami widzę się tylko podczas zjazdów rodzinnych, a z dzieci na mojej ulicy mieszka tylko 2 bliźniaków, ale oni chyba nadrabiają za inne. Jak bawią się na placu, to nie ma szans siedzieć przy otwartym oknie. Walą piłką w blachę, krzyczą, wyzywają rodziców
![]() Za to jak idę na miasto, to kilka ulic dalej takie dziewczynki się bawią i chyba jestem dla jednej z nich jakimś autorytetem ![]() ![]() ![]()
#73 |
Zakorzenienie
|
Ja w rodzinie mam bardzo fajne dzieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
a czym planujesz sie przemieszczac pomiedzy nimi? autobusami? bo z tego co sie orientuje to pociagi strasznie drogie? wypytuje sie, bo sami mamy w planach madryt i koloice giblartaru. wszystko zalezy od tego, czy moja siostra wyjedzie na wakacje czy nie.
![]() tez bym chciala zobaczyc sankt petersburg.. moskwe itp. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
dziekuje za upewnienie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i aż tęsknię za nimi i chętnie się zobaczę zaraz jak wróce do domu ![]() ![]() muszę ogarnąć dzisiaj całe mieszkanie... nie chce mi się ![]() nie mam ochoty na sprzątanie chyba ;P no ale mus to mus, zaraz współlokatora zagonie do roboty i może szybko nam pójdzie. jutro rodzice przyjeżdżają, jutro wyniki z egzaminu z rachunkowości (;O) i pojutrze do domuuuuuuu. ![]() tylko muszę jeszcze kumpla dzisiaj namierzyć, żeby przyjechał po kilka moich toreb bo do jednego samochodu to ja się ze wszystkim nie zabiore ;x
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
U mnie jest potwornie duszno. I w ogóle nie wiem, jakie jest ciśnienie, ale bardzo boli mnie głowa. W ogóle kuzyn buszuje na drugim komputerze i ogląda jakieś głupawe filmy na youtube, rozumiem, gimnazjum, ale gdy mnie boli głowa, działa na mnie wszystko ze zdwojoną siłą.
Zaraz wynoszę się z laptopem do kuchni, tu już nie wytrzymuję. Jak dobrze, że już wyrosłam z wieku gimnazjalnego. Najgorszy rozdział w moim życiu. |
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
|
Cytat:
![]() Wszystko wtedy było takie oczywiste. I na zawsze. Miłość na zawsze. Przyjaźń na zawsze. Im jestem starsza tym z większą ilością doświadczeń muszę sobie radzić - a one nie pozwalają już uwierzyć już w coś tak po prostu i bezgranicznie.
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
To wobec tego zazdroszczę
![]() W każdym razie staram się nie myśleć o tym wszystkim. Pocieszam się myślą, że wszystkie sytuacje czegoś uczą, mnie też nauczyły. I wystarczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() robiłam dzis manicure mamie TZ :P:P wrocilismy od niego z dzialki, yyy tzn wlasciwie to juz nie jest dzialka a jego nowy dom.. i wybieram sie do Kosciola. Lubie Arke w Hucie ![]() wywiozłam rzeczy do domu. nie spodziewałam się, że tego jest tyyyyyyyle!! ![]() ![]() aaaa i szalone jestescie ![]() ![]() ![]() boli mnie dziwnie głowa i duszno mi ;/;/ nie wiem czemu, ale najchetniej spałabym cały czas.. hmm chyba to nerwy tak działają..Jutro nie moge spać. Ide walczyć o SWOJE.. em, ja bardzooo bym chciała na Majorkę...
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak się zabiorę, zwłaszcza, że mam praktycznie tylko bagażnik wolny, bo w środku mama, tata, ja i pies ![]() posprzątałam pokój, a reszta mieszkania nie wygląda zbyt dobrze, ale nie chce nam się zabrać do sprzątania... ![]() a Majorka piękna ale droga jak cholera ^^
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale podobają mi się przeprowadzki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładny kolor!
![]()
#85 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Majorka piękna ![]() ![]() a na Majorkę ciągnie mnie najbardziej od chwili, gdy oglądałam zdj siostry&szwagra z tego miejsca ![]() ![]() ![]() ![]() ale to odległe marzenia... zazdroszcze siostrom, że już tyyyyle widziały... ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#86 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
spałam.... ![]() własnie wstałam i męczę kawe... ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
Niagara podobno jest mała i wcale nei jakas super. Ni szczególnego podobno. Jak moja koleżanka siedziała 2 miesiące u rodziny w Kanadzie to tak oczywiście była i mówi, że była baaardzo rozczarowana tym co zobaczyła |
||
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Hula Twoja mama dobrze mówi
![]() Em zazdroszczę Ci planów, lele Tobie zresztą też tej Hiszpanii ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
A ja ich nie cierpię. Zastanawiać się, co zabrać najpierw, pakować, rozpakowywać. Z wieloma rzeczami nie miałam pojęcia, co zrobić, bo pozbyć się szkoda, ale też nia miałam, gdzie dać albo nie pasowały do reszty.
Nadal nie wiem, kiedy mam wyniki jednego z egzaminów ![]()
#89 |
Zakorzenienie
|
A ja marzę o spacerze Time Squere nocą
![]() ![]() Może kiedyś jak już będę panią mgr inż (ze stypendium z kierunku zamawianego ![]() ![]() A z takich "normalnych" (tzn. bardziej realnych do zobaczenia) miejsc to chciałabym pojechać do Hiszpanii, Czech, Słowacji... Hmm... A tak w ogóle to wystarczyłby mi kilkudniowy wypad w nasze polskie góry ![]() Czemu wciskam do postów tyle emotek, czy ja jestem w gimnazjum czy co ![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Nija_ Czas edycji: 2009-06-28 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i do Czech ![]() Mnie do Stanów aż tak nie ciągnie ![]() Wolałabym polecieć na Kubę ![]() Kiedyś chciałabym też zobaczyć Rio de Janeiro, Buenos Aires. I zwiedzić Chile - ale to za rok w końcu ;P jakoś nie mogę się wybrać ![]() Podsumowując zdecydowanie wolałabym móc zwiedzać Amerykę Południową niż Północną ![]() Jest wiele miejsc do których chciałabym wrócić, a z takich bliższych Polsce w których nie byłam nigdy to na pewno Portugalia i Malta ![]()
Edytowane przez zetka89 Czas edycji: 2009-06-28 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.