![]() |
#1681 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Buciki ślubne
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja kupiłam w Prima Modzie śliczne granatowe butki na poprawiny, mają tam bardzo ładne kolorowe butki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Raczkowanie
|
śliczne te buciki
![]()
#1683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buty można wystawić na allegro albo na wizażowym targowisku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
A co gdyby pasowały miałabyś na nie chrapkę?
![]() ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-06-28 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Rozeznanie
|
klocuszek zajrze do prima mody bo w poznaniu sa chyba w starym browarze, tak mi sie kojarzy, dzieki za rade; co do venezii to poczytalam opinie ze z jakoscia butow jest kiepsko wiec chyba jedna sie nei skusze
Taverney dzieki za rade, nie wiedzialam o wizazowym targowisku, musze sprawdzic co to takiego, a allegro to w moje sytuacji podstawa niestety Taverney, m.a.r.t.a. zmodyfikowalam dwa ostatnie watki, tak chyba jest lepiej, dzieki za rady i mam nadzieje ze sie uda
#1686 |
Raczkowanie
|
widzę, że buty sprawiają nam nie lada kłopot - chyba największy zaraz po sukience. nie dość, że trudno trafić coś co nam od razu do gustu przypadnie, to jeszcze żeby odcień pasował i cena była miła
![]() judith masz super pomysł z tymi kolorowymi butkami! mi też opcja taka kiedyś przez myśl przemknęła, fajnie fikuśnie to wygląda, ale chyba jednak tak odważna nie jestem. jeśli jednak Ty czujesz się "na siłach" to tylko pogratulować przebojowości ![]() a odnośnie tych dyskusji co do rozmiaru to ja bym miała pytanko ![]() zamawiam buty, czółenka odkrytym palcem przez all i teraz robiłam bardzo poważne mierzenie stóp z odrysu ![]() już sama nie wiem, boję się bardzo, że będę musiała odsyłać, a to podwyższyłoby cenę o 60zł.. poza tym tak często mnie buty obcierają, że już jestem straszliwie ostrożna przy każdym nowym zakupie. boję się że 37 może być za małe, 38 mogą się zsuwać. aha, dodam, że czółenka są ze skóry (może się odrobinę rozbiją) a firma raczej nieznana, więc nawet nie mam możliwości przymierzenia na żywo. i co tu zrobić? ![]() Edytowane przez bujawoblokach Czas edycji: 2009-06-28 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczęta,
od tygodnia jestem szczęśliwą małożonką! Buciki miałam zrobione na zamówienie przez firmę produkującą obuwie taneczne. Pani z firmy idealnie dobrała do skrawka sukienki kolor skóry, z której wykonano buciki. Buciki zrobiono i przesłano mi w przeciągu tygodnia. Za przesyłkę zapłaciłam ok 200 zł. Zdały egzamin na szóstkę. Bardzo wydodne, wykonane ze skórki z zewnątrz i wewnątrz. Obcas 5 cm. Do białego rana wiwijałam na parkiecie. ![]() Trzeba jedynie pamiętać by wypychać buciki prawidłami ewentualnie innym materiałem bo w delikatnej skórce szybko robią się załamania. Bardzo polecam. Dodam, że po ślubie da się je wykorzystać. ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Jeszcze raz spróbuję dołaczyć zdjątka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Przyczajenie
|
Może tym razem się uda.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
200 za przesyłkę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Rozeznanie
|
bujawoblokach zgadzam sie ze buty to najtrudniej dobrac, jak uda mi sie kupic moje bo jakies musze kupic w tych za malych nie pojde przeciez
![]() a co do zakupu to chyba lepiej wziac te 24.5 zakladajac ze sie jeszcze rozejda skoro sa ze skory, bo przy tych wiekszych butki moga ci klapac - tak mi sie wydaje chociaz powiem ci szczerze ze po moich przebojach z butami to ja teraz kupie tylko w sklepie i musza miec moj rozmiat nawet jakby mialy byc drozsze, mi sprzedawca detaliczny nie chcial wymienic butow ktore zamowil bo nie mial ich na stanie (chociaz wczesneij obiecywal ze nie bedzie problemu) i kazal mi wysylac do producenta ![]() ![]()
#1691 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
dziś zostałam posiadaczką ślicznych butków z Ryłko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
9cm wysokość, dałam 230zł. Pięknie są wykończone zwłaszcza obcas bo jest obciągnięty skórą
![]() bardzo wygodne ![]() ![]() zrobiłabym zdj na stopie ale nie mam aparatu a z kom słabo widać |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Rozeznanie
|
witam
ja mam slub za miesiac a butki sobie wymyslilam takie zeby nie byly tylko na ten 1 dzien , obcas 9.5 cm (zdjecie troche slabe bo z kom)kolo taka smietankowa biel moze nie jest to kolor idealnie jak suknie ale pasuja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Raczkowanie
|
Oj Słoneczko! Ja mam identyczne!
![]() ![]() ![]()
#1697 |
Zakorzenienie
|
Pani w sklepie powiedziała ze maja 9cm, ale zmierzyłam i mają 10cm...
..... ale to nic i tak są dobre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1699 |
Zadomowienie
|
Śliczne.
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png 15.12.2010 - prawo jazdy zdane ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Raczkowanie
|
Mam butki na zmiane w razie czego
![]() Wylicytowalam za 9 euro ![]()
#1702 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1703 |
Rozeznanie
|
klocuszek kupilam buty w prima modzie, w przerwie na lunch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! dwie pary fioletowe i brudnorozowe, zamszowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. pary dwie bo nie moglam sie zdecydowac, najwyzej beda na zmiane i na sesje zdjeciowa po slubie ![]() dziewczyny czy jak macie buty na zmiane to czy obcasy sa roznej wysokosci, bo zastanawiam sie czy nie bedziemy przydeptywac sukienek
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-06-30 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Rozeznanie
|
sloneczko do tej ale na zdjeciu wyglada zwiewnie a w rzeczywistosci jest bogato zdobiona ta koronka i suknia wyglada bardzo elegancko http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=129.huella
#1706 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny. Ja szukalam butow raczej niskich i 'otwartych' nawet nie zdawalam sobie sprawy jak cięzko znalezc buty na niskim obcasiku. W koncu znalazlam, moze po slubie jeszcze w nich kiedys wystapie bo nie sa super biale raczej kolor Ivory (chyba kosc sloniowa) i cale z satyny.
Edytowane przez jadira Czas edycji: 2009-06-30 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
fajne te butki - szczególnie te jasno różowe i będziesz mogła je nosić też po ślubie ![]() ![]() A będziesz miała jakieś dodatki do sukni w kolorze butów? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1708 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A obcas powinien być raczej podobny, żeby nie ciągać sukni po podłodze i się nie rypnąć ![]() Edytowane przez klocuszek27 Czas edycji: 2009-06-30 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Rozeznanie
|
ale jestescie kochane
![]() wiec decyzja zapadla (wstepnie) tz wrocil ze szkolenia i powiedzial ze super ale jemu bardziej podobaja sie fioletowe (w rzeczywistosci sa jasniejsze niz na tym zdjeciu) i on uwielbia takei obcasy ![]() co do dodatkow to jak nam sie uda to bedzie krawat tz'a i chce bukiet kolorystycznie dobrac, bede miala taki bukiet do reki wiec super byloby miec wstazke w kolorze butow miesiac przed slubem mamy wesele znajomych wiec tak czy siak bladorozowe bede miala okazje zalozyc co do fioletowych to bardzo wygodne, w bladorozowych ucze sie chodzic ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.