|
|
#2461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matura 2010
Cytat:
ja pamietam jak sie pare lat temu spalilam... bylismy nad jakims zalewem kolo radomia... bluzki zalozyc nie moglam.. mama mnie smarowala Pantenolem i tymi innymi specyfikami i nic nie pomagalo.. a na drugi dzien znowu pojechalismy i sobie tylko poprawilam plecki jak to mowia glupota nie boli ![]() smialam sie kiedys z kolezanka ze gdyby bolała to ja by lezala z lozku i z bolu sie nie ruszala ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
a niech zaluje niech sie z tym morduje :P ale znajac jego to odreaguje na motorze x] ech. pewnie nie raz wieczorami bedzie pisal smsy z nudow, bo on nie jest raczej z tych co lubia isc wieczorem na piwo z kolegami ;] wiec bedzie sie nudzil, bo nie posmiga na swojej kochance (motor) i sobie przypomni ze taki ktos jak ja istnieje :P
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
a mój profesor od chemii zawsze mówił, że gdyby głupota miała skrzydła to wszyscy byśmy jak gołębie latali pod sufitem
![]() kiedyś też zarzucił takim gwoździem.. że orłów w tej klasie nie ma, to nie wylecą oknem (klasa olimpijska- z chemii ) - zawsze nam tak jechal
|
#2463 |
|
Konto usunięte
|
Z ciekawości zajrzałam na forum swojej szkoły
i oni tam piszą, że się nas troche boją, najstarszego rocznika znaczy się ![]() Kasiu a niech pisze a co ;D przynajmniej się pośmiejesz :P Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-06-28 o 23:34 |
|
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie weszlam na nk na moje LO ;] oczywiscie juz wszystkie klasy utwrzone i srednio po 15-20 w kazdej klasie pozapisywane i nawet tak duzo osob nie ma z okolic radomia u mnie w klasie jest duzo dojezdzajacych.. ja to ich podziwiam ze co rano chce im sie tyle jechac :P
|
|
#2465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zajrzałam na nk, ale jeszcze się nie pododawały dzieciaki u mnie chyba listy zamykają dopiero około 7 lipca.. więc dopiero w klasach na nk po 1-3 osób. Zobaczymy co za bydło i lalunie przyjdą ![]() jacje, nie wierzę, będę najstarszym rocznikiem w szkole.. haha. ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
(niektórzy nawet po 40km dojeżdżają, masakra....) też ich podziwiam..
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
na brzuszku
![]() Cytat:
Właśnie wszyscy te simsy uśmiercają... A ja gram bez kodów, rozwijam je, żeby zdobywali kolejne awansy i w ogóle ![]() Czytam trochę te fora klasowe (czemu oni sobie tego nie zablokują ) i się boję o swój stan psychiczny we wrześniu... Ale też piszą, że się nas boją U mnie na 22 osoby tylko 8 jest miejscowych. Reszta 2-20 km za miastem. Da się przeżyć, chociaż ja np mam jeszcze 2 km na przystanek byle do prawka Ale już tych, co jadą codziennie 40 km do Łodzi do szkoły to już nie rozumiem...
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-06-28 o 23:43 |
|
|
|
|
#2467 | |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=mtynai;12997629]ja zajrzałam na nk, ale jeszcze się nie pododawały dzieciaki
u mnie chyba listy zamykają dopiero około 7 lipca.. więc dopiero w klasach na nk po 1-3 osób. Zobaczymy co za bydło i lalunie przyjdą ![]() jacje, nie wierzę, będę najstarszym rocznikiem w szkole.. haha. u mnie w klasie na 23 osoby 17 jest dojeżdżających (niektórzy nawet po 40km dojeżdżają, masakra....) też ich podziwiam..[ /QUOTE] ha będziemy rządzić u mnie jest pół na pół, ale jak dojeżdżają to z bliska raczej więc nie narzekają ![]() Cytat:
![]() ja też się boję właśnie muszę znajomym przekazać, że w pierwszy dzień mamy wyglądać na strasznych |
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a to niedobre dzieciaki sa:P ale jak przyjda 1 wrzesnia to sie zestrachaja a 2ego to juz w ogole jak ich 2klasisci z markerami dorwa jeden koles z jakiejs klasy na powitanie napisla "mowcie mi Krzysio Misio" przypomnialo mi sie jak zobaczyla login na gronie kolegi z klasy jak przychodzilam do LO. 'EroTomasz' wbrew pozorom nie jest taki jakby to nick mogl wskazywac xD nawet naszym przewodniczacym zostal ![]() alez ja nie zamierzam go spławiac wrecz przeciwnie chetnie z nim pokonwersuje xD
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-06-28 o 23:46 |
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
a dajcie spokój z tymi pierwszakami..
kurcze, tak się wydaje, że te 5 lat temu, jak przyłam do tej szkoły..to maturzystami byli ludzie, którzy dzisiaj mają 23 lata..i ogólnie to oni jakoś tak bardzo poważnie wyglądali w tych moich gimnazjalnych oczach.. a teraz? a teraz to pewnie mnie tak odbierają te pierwszaczki z gimnazjum..śmiesznie się czuję z tą świadomością
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to bedziecie straszni a pierwszakom wmowic ze taka szkolna tradycja sa u Was w szkole org. jakies ostrzesiny dla nowych
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
serio nie wiem
![]() Jeszcze oglądam sobie statyki przyjęć na lodzkie.edu.com.pl Ciekawe na mat-ifz 24 osoby na 34 przyszły z paskami nawet nie wiem, ile u nas było... Ale ogólnie, to już mi się te pierwszaki nie podobają.Martyna, ja zawsze miałam takie wrażenie... Kasia, mamy jakieś ślubowanie takie na wesoło. Idę się myć, jeszcze tu wrócę
|
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas kiedys (właśnie jak przyszłam do gimnazjum) to były otrzęsiny zorganizowane : jakieś konkurencje, przedstawienia, szmery bajery.. teraz czegoś takiego się nie robi.. a malowanie "nowych" markerami czy jakieś inne kocenie nie wchodzi w grę..
|
|
#2473 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no konwersuj, konwersuj ciekawe ile on wytrzyma tej konwersacji nie dobra koniec, bo wychodzi ze mnie naczelna feministka Cytat:
ej rzeczywiście oni teraz tak na nas patrzą ![]() Justyna może nie umieją
Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-06-28 o 23:52 |
||
|
|
|
#2474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kocenie wystepuje ale juz coraz rzadziej :P za to wywiady z pierwszakami sa dosc popularne chodzi kilku gosci z kamerka i robia wywiady xD a jaki maja mikrofon xD sztucznego meskiego czlonka x]---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
ja czasami lubie z nim tak pogadac ze biedak nie wie co odpisywac albo sie poddaje ja mam teraz wf z gosciem co 5 lat temu konczyl moje liceum... i jakos tak dziwinie na poczatku bylo :P bo jak do niego mowic xD ale sam powiedzial zebysmy nie szalaly z jakims panie profesorze, tylko co najwyzej 'sorze' :P no i udzielil kilku cennych rad odnosnie niektorych sorow a jak bylam w gimn. to tez bylo w tej szkole liceum.. i to szkola sportowa byla :P ale ja w klasie sportowej nie bylam no i pelno siatkarzy, koszykarzy i tych innych i wyobrazcie sobie mała dzieczynke z 1gimn. jakies 150-160 cm wzrostu i goscia ponad 2 metry i ida sobie korytarzem bylo kilku takich gigantow to niektore dzieciaki z gimn niewiele ponad kolano im siegaly
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-06-28 o 23:59 |
||
|
|
|
#2475 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no tak ej ja teraz mam 168 cm więc wiesz ![]() ech dość ja idę spać ![]() Dobrej nocy Wam |
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
no to nieźle.. a wiecie jaki u mnie teraz zrobili profil w szkole? haha..
po prostu ryłam z tego chyba z tydzień... biol-ang-wos-wf <= haha... rozszerzony wf i to w tej szkole... (zero warunków dla klasy sportowej..)---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- no i w ogóle nie widzę powiązania między biologią, angolem i wosem.. moim zdaniem beznadziejne połączenie...
|
#2477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to byl cudowny widok ja czasami potrafie popasc w kompleks nizszosci (a mam 179:P) jak koczuje pod hala a ida siatkarze raz pamietam jak z kolezanka po meczu poszlysmy do niejakiego Brooka Billingsa po zdj. (ona tak błagała ze nie moglam odmowic:P) i przechodzil Piotrek Nowakowski xD jak przeszedl kolo mnie to sie poczulam jak mrowka ![]() dobranoc ![]() Cytat:
![]() bo ze w kl. 'sportowej' biol. to rozumiem. ale ze wos do kompletu... mieszanka wybuchowa
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-06-29 o 00:09 |
||
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
bo to niby profil przygotowujący na studia wojskowe.. to chyba niby po to ten wos.. ale w ogóle klasa sportowa w tej szkole to porażka totalna...
(sala gimnastyczna się sypie, sprzętu jak na lekarstwo, boisko na podwórku asfaltowe..., aula też się sypie...)
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie sale gimn nowa oddali do uzytku w kwietniu 2007 wiec jak ja przyszlam to juz nowa byla a stara to strasznie mala... mniejsza od sali lekcyjnej :P boiska kolo szkolly nie ma niestety bylo, ale wybudowali nowa hale sportowa wiec musieli to zrobic na terenie boiska :P i wszelkie apele, etc org. zsa na nowej hali sa tam mini trybuny wiec i usiasc mozna
|
|
#2480 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Małe miasto, każdy każdego zna, większość nauczycieli kończyło to liceum i takie rzeczy wychodzą ![]() Cytat:
Chociaż ten wos może ma sens. Bo ciekawe, co sięna takie studia liczy, może właśnie wos ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
A teraz taka malutka salka, ale w tym roku wymienili wszystko w niej, założyli fajną podłogę. Cała szkoła (450) zmieści się tam z trudem. Ale mamy orlika (boisko do nogi i kosza/siatki) i stadion 50 m od liceum. Nie jest źle
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-06-29 o 00:21 |
||||
|
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
na awfie na wych fizycznym to raczej wosu ani zagadnien politycznych nie ma..
raczej własnie biologia, fizyka, chemia... nie wiem, bez sensu najmniejszego.. zresztą co im ten wf da..godzina czy dwie więcej w tygodniu.. bez sensu.. jak ktos chce się dostac na awf to musi sam pracować duuuuuuuuuuuuuużo. o, w gaduradio właśnie leci Sixteen "Twoja Lawa" fajna nuta... idę spać Żbiki ;* bo już mi laptop pada, a nie chce mi się z łóżka wstawać, żeby go podłączyć ![]() buziaki ;* pieknej nocy ;* ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
mówi się na niego MUKA.. bo z łaciny to "dręczyciel" ![]() weteran w tej szkole.. ostatni z tych 'starych' nauczycieli.. śmiejemy się, że jego to pochowają w laboratorium chemicznym w szkole ![]() lecęęę ;D ;*
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie wszystkie klasy wchodza bez problemu i praktycznie na tych trybunach sie wszyscy mieszcza i to zajmuje jakas 1/6 hali :P boisko na tej hali jest chyba wieksze niz na hali miejskiej gdzie rozgrywaja swe mecze panowie w lidze siatkowki ![]() dobranoc Martyna (ty leniu xD )
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-06-29 o 00:30 |
|
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeeeja, jeszcze nie moge się z wami rozstać ;P na Morską w Gdyni to matma i fiza przede wszystkim ![]() kolega studiuje (pierwszy rok kończy).. jest ciężko. mówił, że z 80 osób dzisiaj,a w zasadzie wczoraj-w niedziele, na egzaminie z matmy było już tylko 39 osób.. reszta się już poddała.. a z tych 39 osob na jego kierunku, połowa ma poprawki we wrzesniu. (on ma cztery poprawki,ale powiedział, ze walczy do konca i się nie poddaje )
|
|
#2484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W podstawówce też miałam taką nauczycielkę od przyrody, która wcześniej uczyła chemii, całe pokolenia uczyła ![]() Cytat:
chyba jeszcze j.obcy. Bo to prawie jak politechnika
|
||
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
![]() już naprawdę idę, bo laptop jest głodny i już mi płacze, ze chce do prądu ;P A ja idę spróbować spać ;P buźka;*
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymaj laptopa, żeby nie padł
![]() Nasz fizyk kiedyś wspominał, że z nim studia zaczynało ponad 100 osób, a skończyło 7
|
|
|
|
#2487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktos mial pomysla xD no tak w sumie WAT to techniczna szkola ech dobra teraz to ja pasuje i ide spac baj baj ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdzałam na warszawskim AWFie, liczy się każdy przedmiot: obowiązkowe polski, obcy + ten wybrany. Jak ktoś zdawał dwa dodatkowe, to ten z większym wynikiem. Więc Martyna masz bardzo pomysłową dyrekcję
![]() Kasia, to 20 lat temu Podobno część po pierwszym półroczu sama odeszła przerażona Tak to jest z takimi ścisłymi kierunkami ![]() Martyna, widzę Cię! Ale już idę spać, bo rano z gdzieś tam z tatą jadę. Pa dziunie Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-06-29 o 00:46 |
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja się nigdy nie wylogowuję ;P dlatego mnie widziałaś ;P nie wyspałam się... pieeeeekły mnie te plecy, masakra... już jest troche lepiej ![]() o 11:00 mam [L], ale tak myśle, żeby iść na 10:00 i zobaczyć jak moja Gosia sobie radzi więc o 10:00 będzie zjeżdżała na plac ![]() idę się kąpać i się przejdę ![]() miłego dnia ;* PS. przywiozłam ze sobą chyba pogodę na Mazury. Świeci słońce i jest gorąco (wręcz duszno)... jak ja nie lubie takiej pogody. ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- nie idę na ten plac nie wyrobię się poza Tym Gosias ma jakieś zajęcia na 10:00, to godzinę bym się musiała sama po mieście bujać, a wszystkie fundusze wydałam w Gdańsku ![]() idę się kąpać i paznokcie u stóp pomalować. ![]() pójdę dopiero na 11:00 ed. dzwoniła moja instruktorka, nie da rady na 11:00, mam jazdę na 14:00.. łeee, a ja już taka radosna byłam, że w końcu pojeżdżę, a tu taaaaaki poślizg.. no cóż, trudno
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-06-29 o 08:46 |
|
|
|
|
#2490 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Brooka Billingsa pamiętam fajny gość a Nowakowski rzeczywiście niski nie jest Cytat:
![]() Cytat:
my to mamy apele na sali i za każdym razem rozkładana jest taka specjalna wykładzina żeby nie porysować parkietu Cytat:
u mnie też słońce ![]() spory poślizg no ale trochę poczekasz i będziesz jeździć w końcu dzień dobry |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

można było sobie podejść i zagierczyć
(dawali gratis gazetę... BRAVO... haha) - nie odważyłam się 

) i się boję o swój stan psychiczny we wrześniu... Ale też piszą, że się nas boją
byle do prawka 

nawet nie wiem, ile u nas było... Ale ogólnie, to już mi się te pierwszaki nie podobają.

sa tam mini trybuny wiec i usiasc mozna