Matura 2010 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-28, 23:28   #2461
KaasiaaK
Zakorzenienie

Dot.: Matura 2010

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
jak byłam w Gdańsku , w Galerii Bałtyckiej na zakupach, to wlaśnie było takie stoisko pokazowe the sims3 można było sobie podejść i zagierczyć (dawali gratis gazetę... BRAVO... haha) - nie odważyłam się chociaż mi proponowali za każdym razem kiedy przechodziłam obok..

jednak nie poszłam spać
plecy mnie pieką.. i nie mogę usnąć
ty glupia! Bravo bys miala !! a tam tyle cennych rad

ja pamietam jak sie pare lat temu spalilam... bylismy nad jakims zalewem kolo radomia...
bluzki zalozyc nie moglam.. mama mnie smarowala Pantenolem i tymi innymi specyfikami i nic nie pomagalo..
a na drugi dzien znowu pojechalismy i sobie tylko poprawilam plecki
jak to mowia glupota nie boli
smialam sie kiedys z kolezanka ze gdyby bolała to ja by lezala z lozku i z bolu sie nie ruszala

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
no to miło z jego strony, że raczył się pożegnać, bo wiesz tak bez pożegnania to głupio wyjeżdżać
ha i teraz wróci i będzie żałował zapewne, standard
no wlansie, wypada sie pozegnac jak sie gdzies jedzie tak z grzecznosci xD
a niech zaluje niech sie z tym morduje :P
ale znajac jego to odreaguje na motorze x]

ech. pewnie nie raz wieczorami bedzie pisal smsy z nudow, bo on nie jest raczej z tych co lubia isc wieczorem na piwo z kolegami ;] wiec bedzie sie nudzil, bo nie posmiga na swojej kochance (motor) i sobie przypomni ze taki ktos jak ja istnieje :P
Stary 2009-06-28, 23:31   #2462
mtynai
Zakorzenienie

a mój profesor od chemii zawsze mówił, że gdyby głupota miała skrzydła to wszyscy byśmy jak gołębie latali pod sufitem

kiedyś też zarzucił takim gwoździem.. że orłów w tej klasie nie ma, to nie wylecą oknem (klasa olimpijska- z chemii) - zawsze nam tak jechal

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 23:33   #2463
201605040950
Konto usunięte

Z ciekawości zajrzałam na forum swojej szkoły
i oni tam piszą, że się nas troche boją, najstarszego rocznika znaczy się zgłupieli, przecież my to grzeczne dzieci jesteśmy

Kasiu a niech pisze a co ;D przynajmniej się pośmiejesz :P

Edytowane przez 201605040950
Czas edycji: 2009-06-28 o 23:34
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 23:36   #2464
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
a mój profesor od chemii zawsze mówił, że gdyby głupota miała skrzydła to wszyscy byśmy jak gołębie latali pod sufitem

kiedyś też zarzucił takim gwoździem.. że orłów w tej klasie nie ma, to nie wylecą oknem (klasa olimpijska- z chemii) - zawsze nam tak jechal
tez dobre

wlasnie weszlam na nk na moje LO ;] oczywiscie juz wszystkie klasy utwrzone i srednio po 15-20 w kazdej klasie pozapisywane i nawet tak duzo osob nie ma z okolic radomia
u mnie w klasie jest duzo dojezdzajacych.. ja to ich podziwiam ze co rano chce im sie tyle jechac :P
Stary 2009-06-28, 23:38   #2465
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
i oni tam piszą, że się nas troche boją, najstarszego rocznika znaczy się zgłupieli, przecież my to grzeczne dzieci jesteśmy

ja zajrzałam na nk, ale jeszcze się nie pododawały dzieciaki u mnie chyba listy zamykają dopiero około 7 lipca.. więc dopiero w klasach na nk po 1-3 osób. Zobaczymy co za bydło i lalunie przyjdą

jacje, nie wierzę, będę najstarszym rocznikiem w szkole.. haha.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
tez dobre

wlasnie weszlam na nk na moje LO ;] oczywiscie juz wszystkie klasy utwrzone i srednio po 15-20 w kazdej klasie pozapisywane i nawet tak duzo osob nie ma z okolic radomia
u mnie w klasie jest duzo dojezdzajacych.. ja to ich podziwiam ze co rano chce im sie tyle jechac :P
u mnie w klasie na 23 osoby 17 jest dojeżdżających (niektórzy nawet po 40km dojeżdżają, masakra....)

też ich podziwiam..

Warren Buffet
Stary 2009-06-28, 23:39   #2466
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
jednak nie poszłam spać
plecy mnie pieką.. i nie mogę usnąć
na brzuszku
Cytat:
aaa no ja chyba czesc przeznacze na laptopa :P chociaz ostatnio mama mi zdradzila ze chcą mi kupic wiec nie wiem jak to bedzie nie obrazilabym sie gdybym nie musiala dorzucac chociaz w sumie... ja chce tylko nowy komputer bo juz z tym nie moge zyc xD
moja chrzestna siedzi w kanadzie... z tego co sobie przypominam to wdzialam ją dwa razy (bo chrzcin nie pamietam ) i nawet nie wiem czy pamieta ze ja juz taka stara dupa jestem, ze niedlugo 18nastka strzeli ;]

ja pamietam jak gralam w simsy oczywiscie wszystkie mozliwe kody stosowalam xD ten na full kasy jako pierwszy wpisywalam jak juz zaczelam grac to konca nie bylo a bylam taki dzieciak ze czasami specjalnie topiłam w basenie moje simy, spalałam je
Moja właśnie w stanach mieszka. I przylecieli na sierpień na jakiś tam ślub, więc w listopadzie się już nie wybierze.
Właśnie wszyscy te simsy uśmiercają... A ja gram bez kodów, rozwijam je, żeby zdobywali kolejne awansy i w ogóle

Czytam trochę te fora klasowe (czemu oni sobie tego nie zablokują ) i się boję o swój stan psychiczny we wrześniu... Ale też piszą, że się nas boją

U mnie na 22 osoby tylko 8 jest miejscowych. Reszta 2-20 km za miastem. Da się przeżyć, chociaż ja np mam jeszcze 2 km na przystanek byle do prawka Ale już tych, co jadą codziennie 40 km do Łodzi do szkoły to już nie rozumiem...

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-06-28 o 23:43
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 23:44   #2467
201605040950
Konto usunięte

[QUOTE=mtynai;12997629]ja zajrzałam na nk, ale jeszcze się nie pododawały dzieciaki u mnie chyba listy zamykają dopiero około 7 lipca.. więc dopiero w klasach na nk po 1-3 osób. Zobaczymy co za bydło i lalunie przyjdą

jacje, nie wierzę, będę najstarszym rocznikiem w szkole.. haha.

u mnie w klasie na 23 osoby 17 jest dojeżdżających (niektórzy nawet po 40km dojeżdżają, masakra....)

też ich podziwiam..[
/QUOTE]

ha będziemy rządzić

u mnie jest pół na pół, ale jak dojeżdżają to z bliska raczej więc nie narzekają

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Czytam trochę te fora klasowe (czemu oni sobie tego nie zablokują ) i się boję o swój stan psychiczny we wrześniu... Ale też piszą, że się nas boją
zgadnij
ja też się boję
właśnie muszę znajomym przekazać, że w pierwszy dzień mamy wyglądać na strasznych
Stary 2009-06-28, 23:45   #2468
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:

ej ja czytam i sie nas nikt nie boi
a to niedobre dzieciaki sa:P
ale jak przyjda 1 wrzesnia to sie zestrachaja
a 2ego to juz w ogole jak ich 2klasisci z markerami dorwa

jeden koles z jakiejs klasy na powitanie napisla "mowcie mi Krzysio Misio"
przypomnialo mi sie jak zobaczyla login na gronie kolegi z klasy jak przychodzilam do LO. 'EroTomasz' wbrew pozorom nie jest taki jakby to nick mogl wskazywac xD nawet naszym przewodniczacym zostal

alez ja nie zamierzam go spławiac wrecz przeciwnie chetnie z nim pokonwersuje xD

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2009-06-28 o 23:46
KaasiaaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-28, 23:47   #2469
mtynai
Zakorzenienie

a dajcie spokój z tymi pierwszakami..
kurcze, tak się wydaje, że te 5 lat temu, jak przyłam do tej szkoły..to maturzystami byli ludzie, którzy dzisiaj mają 23 lata..i ogólnie to oni jakoś tak bardzo poważnie wyglądali w tych moich gimnazjalnych oczach.. a teraz? a teraz to pewnie mnie tak odbierają te pierwszaczki z gimnazjum..

śmiesznie się czuję z tą świadomością

Warren Buffet
Stary 2009-06-28, 23:48   #2470
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:

właśnie muszę znajomym przekazać, że w pierwszy dzień mamy wyglądać na strasznych
przebierzcie sie za wampiry albo cos to bedziecie straszni a pierwszakom wmowic ze taka szkolna tradycja

sa u Was w szkole org. jakies ostrzesiny dla nowych
Stary 2009-06-28, 23:49   #2471
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
zgadnij
serio nie wiem

Jeszcze oglądam sobie statyki przyjęć na lodzkie.edu.com.pl Ciekawe na mat-ifz 24 osoby na 34 przyszły z paskami nawet nie wiem, ile u nas było... Ale ogólnie, to już mi się te pierwszaki nie podobają.

Martyna, ja zawsze miałam takie wrażenie...
Kasia, mamy jakieś ślubowanie takie na wesoło.

Idę się myć, jeszcze tu wrócę

Stary 2009-06-28, 23:49   #2472
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
przebierzcie sie za wampiry albo cos to bedziecie straszni a pierwszakom wmowic ze taka szkolna tradycja

sa u Was w szkole org. jakies ostrzesiny dla nowych

u nas kiedys (właśnie jak przyszłam do gimnazjum) to były otrzęsiny zorganizowane : jakieś konkurencje, przedstawienia, szmery bajery..
teraz czegoś takiego się nie robi..
a malowanie "nowych" markerami czy jakieś inne kocenie nie wchodzi w grę..

Warren Buffet
Stary 2009-06-28, 23:51   #2473
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
ej ja czytam i sie nas nikt nie boi
a to niedobre dzieciaki sa:P
ale jak przyjda 1 wrzesnia to sie zestrachaja
a 2ego to juz w ogole jak ich 2klasisci z markerami dorwa

jeden koles z jakiejs klasy na powitanie napisla "mowcie mi Krzysio Misio"
przypomnialo mi sie jak zobaczyla login na gronie kolegi z klasy jak przychodzilam do LO. 'EroTomasz' wbrew pozorom nie jest taki jakby to nick mogl wskazywac xD nawet naszym przewodniczacym zostal

alez ja nie zamierzam go spławiac wrecz przeciwnie chetnie z nim pokonwersuje xD
i

no konwersuj, konwersuj ciekawe ile on wytrzyma tej konwersacji
nie dobra koniec, bo wychodzi ze mnie naczelna feministka

Cytat:
a dajcie spokój z tymi pierwszakami..
kurcze, tak się wydaje, że te 5 lat temu, jak przyłam do tej szkoły..to maturzystami byli ludzie, którzy dzisiaj mają 23 lata..i ogólnie to oni jakoś tak bardzo poważnie wyglądali w tych moich gimnazjalnych oczach.. a teraz? a teraz to pewnie mnie tak odbierają te pierwszaczki z gimnazjum..

śmiesznie się czuję z tą świadomością
no bo oni byli tacy duzi i starzy i ja się ich też bałam troszkę ej rzeczywiście oni teraz tak na nas patrzą ale śmiech

Justyna może nie umieją albo chcę żeby ich wszyscy poznali, bo przecież są tacy fajni

Edytowane przez 201605040950
Czas edycji: 2009-06-28 o 23:52
Stary 2009-06-28, 23:57   #2474
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
u nas kiedys (właśnie jak przyszłam do gimnazjum) to były otrzęsiny zorganizowane : jakieś konkurencje, przedstawienia, szmery bajery..
teraz czegoś takiego się nie robi..
a malowanie "nowych" markerami czy jakieś inne kocenie nie wchodzi w grę..
u nas co roku org. wycieczke albo rajd integracyjny i jedzie kilka osob ze starszych klas i rozne konkurencje im robia :P

a kocenie wystepuje ale juz coraz rzadziej :P za to wywiady z pierwszakami sa dosc popularne chodzi kilku gosci z kamerka i robia wywiady xD a jaki maja mikrofon xD sztucznego meskiego czlonka x]

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
i

no konwersuj, konwersuj ciekawe ile on wytrzyma tej konwersacji
nie dobra koniec, bo wychodzi ze mnie naczelna feministka

no bo oni byli tacy duzi i starzy i ja się ich też bałam troszkę ej rzeczywiście oni teraz tak na nas patrzą ale śmiech

Justyna może nie umieją albo chcę żeby ich wszyscy poznali, bo przecież są tacy fajni
ech chlopaki/faceci to jednak maja baaaardzooo nierowno pod sufitem xD

ja czasami lubie z nim tak pogadac ze biedak nie wie co odpisywac albo sie poddaje

ja mam teraz wf z gosciem co 5 lat temu konczyl moje liceum... i jakos tak dziwinie na poczatku bylo :P bo jak do niego mowic xD ale sam powiedzial zebysmy nie szalaly z jakims panie profesorze, tylko co najwyzej 'sorze' :P no i udzielil kilku cennych rad odnosnie niektorych sorow

a jak bylam w gimn. to tez bylo w tej szkole liceum.. i to szkola sportowa byla :P ale ja w klasie sportowej nie bylam no i pelno siatkarzy, koszykarzy i tych innych i wyobrazcie sobie mała dzieczynke z 1gimn. jakies 150-160 cm wzrostu i goscia ponad 2 metry i ida sobie korytarzem bylo kilku takich gigantow to niektore dzieciaki z gimn niewiele ponad kolano im siegaly

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2009-06-28 o 23:59
Stary 2009-06-29, 00:01   #2475
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
ech chlopaki/faceci to jednak maja baaaardzooo nierowno pod sufitem xD

ja czasami lubie z nim tak pogadac ze biedak nie wie co odpisywac albo sie poddaje

ja mam teraz wf z gosciem co 5 lat temu konczyl moje liceum... i jakos tak dziwinie na poczatku bylo :P bo jak do niego mowic xD ale sam powiedzial zebysmy nie szalaly z jakims panie profesorze, tylko co najwyzej 'sorze' :P no i udzielil kilku cennych rad odnosnie niektorych sorow

a jak bylam w gimn. to tez bylo w tej szkole liceum.. i to szkola sportowa byla :P ale ja w klasie sportowej nie bylam no i pelno siatkarzy, koszykarzy i tych innych i wyobrazcie sobie mała dzieczynke z 1gimn. jakies 150-160 cm wzrostu i goscia ponad 2 metry i ida sobie korytarzem bylo kilku takich gigantow to niektore dzieciaki z gimn niewiele ponad kolano im siegaly
no ale nie wszyscy

no tak nie wytrzymuje ciśnienia

ej ja teraz mam 168 cm więc wiesz ale już to widzę jak kilku takich 2 - -metrowców idzie korytarzem, a pod nogami im się plątają tak 150 cm

ech dość ja idę spać
Dobrej nocy Wam
Stary 2009-06-29, 00:03   #2476
mtynai
Zakorzenienie

no to nieźle.. a wiecie jaki u mnie teraz zrobili profil w szkole? haha..
po prostu ryłam z tego chyba z tydzień...

biol-ang-wos-wf <= haha...
rozszerzony wf i to w tej szkole... (zero warunków dla klasy sportowej..)

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

no i w ogóle nie widzę powiązania między biologią, angolem i wosem.. moim zdaniem beznadziejne połączenie...

Warren Buffet
Stary 2009-06-29, 00:08   #2477
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
no ale nie wszyscy

ej ja teraz mam 168 cm więc wiesz ale już to widzę jak kilku takich 2 - -metrowców idzie korytarzem, a pod nogami im się plątają tak 150 cm

ech dość ja idę spać
Dobrej nocy Wam
no racja nie mozna uogolniac

no to byl cudowny widok ja czasami potrafie popasc w kompleks nizszosci (a mam 179:P) jak koczuje pod hala a ida siatkarze raz pamietam jak z kolezanka po meczu poszlysmy do niejakiego Brooka Billingsa po zdj. (ona tak błagała ze nie moglam odmowic:P) i przechodzil Piotrek Nowakowski xD jak przeszedl kolo mnie to sie poczulam jak mrowka nigdy mu tego nie zapomne a jakos przy innych jak stoje to nie czuje sie na krasnalka

dobranoc

Cytat:
no to nieźle.. a wiecie jaki u mnie teraz zrobili profil w szkole? haha..
po prostu ryłam z tego chyba z tydzień...

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

no i w ogóle nie widzę powiązania między biologią, angolem i wosem.. moim zdaniem beznadziejne połączenie...
no wlasnie mialam pisac ze cos zle polaczyli przedmioty... przedmiot scisly z humanistycznym bo ze w kl. 'sportowej' biol. to rozumiem. ale ze wos do kompletu... mieszanka wybuchowa

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2009-06-29 o 00:09
Stary 2009-06-29, 00:11   #2478
mtynai
Zakorzenienie

bo to niby profil przygotowujący na studia wojskowe.. to chyba niby po to ten wos.. ale w ogóle klasa sportowa w tej szkole to porażka totalna...

(sala gimnastyczna się sypie, sprzętu jak na lekarstwo, boisko na podwórku asfaltowe..., aula też się sypie...)

Warren Buffet
Stary 2009-06-29, 00:16   #2479
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
bo to niby profil przygotowujący na studia wojskowe.. to chyba niby po to ten wos.. ale w ogóle klasa sportowa w tej szkole to porażka totalna...

(sala gimnastyczna się sypie, sprzętu jak na lekarstwo, boisko na podwórku asfaltowe..., aula też się sypie...)
to mogli PO rozszerzone dorzucic
u mnie sale gimn nowa oddali do uzytku w kwietniu 2007 wiec jak ja przyszlam to juz nowa byla a stara to strasznie mala... mniejsza od sali lekcyjnej :P boiska kolo szkolly nie ma niestety bylo, ale wybudowali nowa hale sportowa wiec musieli to zrobic na terenie boiska :P
i wszelkie apele, etc org. zsa na nowej hali sa tam mini trybuny wiec i usiasc mozna
Stary 2009-06-29, 00:20   #2480
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy klasę prywatną i jak ktoś wstawi zdjęcie, to potem nie nadążamy z odrzucaniem gości
Cytat:
U nas jest babka od niemca, która uczyła połowę innych nauczycieli, z przedziału wiekowego 20 parę -40. A moja nauczycielka od geo była wychowawczyną wychowawczyni z gimnazjum Małe miasto, każdy każdego zna, większość nauczycieli kończyło to liceum i takie rzeczy wychodzą
Cytat:
Że niby na awf? Chociaż ten wos może ma sens. Bo ciekawe, co sięna takie studia liczy, może właśnie wos

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Cytat:
to mogli PO rozszerzone dorzucic
u mnie sale gimn nowa oddali do uzytku w kwietniu 2007 wiec jak ja przyszlam to juz nowa byla a stara to strasznie mala... mniejsza od sali lekcyjnej :P boiska kolo szkolly nie ma niestety bylo, ale wybudowali nowa hale sportowa wiec musieli to zrobic na terenie boiska :P
i wszelkie apele, etc org. zsa na nowej hali sa tam mini trybuny wiec i usiasc mozna
Ja miałam taką wielką, profesjonalną halę w gim. A teraz taka malutka salka, ale w tym roku wymienili wszystko w niej, założyli fajną podłogę. Cała szkoła (450) zmieści się tam z trudem. Ale mamy orlika (boisko do nogi i kosza/siatki) i stadion 50 m od liceum. Nie jest źle

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-06-29 o 00:21
Stary 2009-06-29, 00:25   #2481
mtynai
Zakorzenienie

na awfie na wych fizycznym to raczej wosu ani zagadnien politycznych nie ma..
raczej własnie biologia, fizyka, chemia...
nie wiem, bez sensu najmniejszego..
zresztą co im ten wf da..godzina czy dwie więcej w tygodniu.. bez sensu..
jak ktos chce się dostac na awf to musi sam pracować duuuuuuuuuuuuuużo.

o, w gaduradio właśnie leci Sixteen "Twoja Lawa" fajna nuta...

idę spać Żbiki ;*
bo już mi laptop pada, a nie chce mi się z łóżka wstawać, żeby go podłączyć

buziaki ;*
pieknej nocy ;*

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:

U nas jest babka od niemca, która uczyła połowę innych nauczycieli, z przedziału wiekowego 20 parę -40. A moja nauczycielka od geo była wychowawczyną wychowawczyni z gimnazjum Małe miasto, każdy każdego zna, większość nauczycieli kończyło to liceum i takie rzeczy wychodzą

mój prof od chemii uczył osoby, które dzisiaj już są po 50.
mówi się na niego MUKA.. bo z łaciny to "dręczyciel"
weteran w tej szkole.. ostatni z tych 'starych' nauczycieli..

śmiejemy się, że jego to pochowają w laboratorium chemicznym w szkole

lecęęę ;D ;*

Warren Buffet
Stary 2009-06-29, 00:26   #2482
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Że niby na awf? Chociaż ten wos może ma sens. Bo ciekawe, co sięna takie studia liczy, może właśnie wos

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Ja miałam taką wielką, profesjonalną halę w gim. A teraz taka malutka salka, ale w tym roku wymienili wszystko w niej, założyli fajną podłogę. Cała szkoła (450) zmieści się tam z trudem. Ale mamy orlika (boisko do nogi i kosza/siatki) i stadion 50 m od liceum. Nie jest źle
no jak cos z wojskiem studia (uczelnie jakie mi przychodza do glowy to WAT w W-wie i jakas lotnicza w Dęblinie (?) i Morska w Gdyni xD) to pewnie wos biora pod uwage, bo to te 'klimaty'

u mnie wszystkie klasy wchodza bez problemu i praktycznie na tych trybunach sie wszyscy mieszcza i to zajmuje jakas 1/6 hali :P
boisko na tej hali jest chyba wieksze niz na hali miejskiej gdzie rozgrywaja swe mecze panowie w lidze siatkowki

dobranoc Martyna (ty leniu xD )

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2009-06-29 o 00:30
Stary 2009-06-29, 00:31   #2483
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
no jak cos z wojskiem studia (uczelnie jakie mi przychodza do glowy to WAT w W-wie i jakas lotnicza w Dęblinie (?) i Morska w Gdyni xD) to pewnie wos biora pod uwage, bo to te 'klimaty'

u mnie wszystkie klasy wchodza bez problemu i praktycznie na tych trybunach sie wszyscy mieszcza i to zajmuje jakas 1/6 hali :P
boisko na tej hali jest chyba wieksze niz na hali miejskiej gdzie rozgrywaja swe mecze panowie w lidze siatkowki

jeeeja, jeszcze nie moge się z wami rozstać ;P

na Morską w Gdyni to matma i fiza przede wszystkim
kolega studiuje (pierwszy rok kończy).. jest ciężko.
mówił, że z 80 osób dzisiaj,a w zasadzie wczoraj-w niedziele, na egzaminie z matmy było już tylko 39 osób.. reszta się już poddała.. a z tych 39 osob na jego kierunku, połowa ma poprawki we wrzesniu.
(on ma cztery poprawki,ale powiedział, ze walczy do konca i się nie poddaje )

Warren Buffet
Stary 2009-06-29, 00:33   #2484
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
mój prof od chemii uczył osoby, które dzisiaj już są po 50.
mówi się na niego MUKA.. bo z łaciny to "dręczyciel"
weteran w tej szkole.. ostatni z tych 'starych' nauczycieli..
Mojej mamie brakuje 4 lata do 50, a właśnie ta babka ją uczyła. Fajnie mają tacy nauczyciele W podstawówce też miałam taką nauczycielkę od przyrody, która wcześniej uczyła chemii, całe pokolenia uczyła
Cytat:
WAT to matma, fizyka + egzamin sprawnościowy chyba jeszcze j.obcy. Bo to prawie jak politechnika

Stary 2009-06-29, 00:35   #2485
mtynai
Zakorzenienie

, Justyna dobrze mówi

już naprawdę idę, bo laptop jest głodny i już mi płacze, ze chce do prądu ;P

A ja idę spróbować spać ;P

buźka;*

Warren Buffet
Stary 2009-06-29, 00:37   #2486
parodia
Zakorzenienie

Trzymaj laptopa, żeby nie padł

Nasz fizyk kiedyś wspominał, że z nim studia zaczynało ponad 100 osób, a skończyło 7

Stary 2009-06-29, 00:43   #2487
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Mojej mamie brakuje 4 lata do 50, a właśnie ta babka ją uczyła. Fajnie mają tacy nauczyciele W podstawówce też miałam taką nauczycielkę od przyrody, która wcześniej uczyła chemii, całe pokolenia uczyła

WAT to matma, fizyka + egzamin sprawnościowy chyba jeszcze j.obcy. Bo to prawie jak politechnika
to ja juz nie jestem w stanie wytlumaczyc sobie tego Wosu rzuconego do biologii i wfu ktos mial pomysla xD
no tak w sumie WAT to techniczna szkola

ech dobra teraz to ja pasuje i ide spac
baj baj

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

Cytat:
Trzymaj laptopa, żeby nie padł

Nasz fizyk kiedyś wspominał, że z nim studia zaczynało ponad 100 osób, a skończyło 7
no to wytrwale osobniki
Stary 2009-06-29, 00:44   #2488
parodia
Zakorzenienie

Sprawdzałam na warszawskim AWFie, liczy się każdy przedmiot: obowiązkowe polski, obcy + ten wybrany. Jak ktoś zdawał dwa dodatkowe, to ten z większym wynikiem. Więc Martyna masz bardzo pomysłową dyrekcję
Kasia, to 20 lat temu Podobno część po pierwszym półroczu sama odeszła przerażona Tak to jest z takimi ścisłymi kierunkami

Martyna, widzę Cię! Ale już idę spać, bo rano z gdzieś tam z tatą jadę. Pa dziunie

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-06-29 o 00:46
Stary 2009-06-29, 08:44   #2489
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawdzałam na warszawskim AWFie, liczy się każdy przedmiot: obowiązkowe polski, obcy + ten wybrany. Jak ktoś zdawał dwa dodatkowe, to ten z większym wynikiem. Więc Martyna masz bardzo pomysłową dyrekcję
Kasia, to 20 lat temu Podobno część po pierwszym półroczu sama odeszła przerażona Tak to jest z takimi ścisłymi kierunkami

Martyna, widzę Cię! Ale już idę spać, bo rano z gdzieś tam z tatą jadę. Pa dziunie

bo ja się nigdy nie wylogowuję ;P dlatego mnie widziałaś ;P

nie wyspałam się... pieeeeekły mnie te plecy, masakra...
już jest troche lepiej

o 11:00 mam [L], ale tak myśle, żeby iść na 10:00 i zobaczyć jak moja Gosia sobie radzi ... bo dzisiaj ma pierwszą jazdę o 9:00 u tej samej instruktorki więc o 10:00 będzie zjeżdżała na plac
idę się kąpać i się przejdę

miłego dnia ;*

PS. przywiozłam ze sobą chyba pogodę na Mazury. Świeci słońce i jest gorąco (wręcz duszno)... jak ja nie lubie takiej pogody.

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

nie idę na ten plac nie wyrobię się poza Tym Gosias ma jakieś zajęcia na 10:00, to godzinę bym się musiała sama po mieście bujać, a wszystkie fundusze wydałam w Gdańsku

idę się kąpać i paznokcie u stóp pomalować.

pójdę dopiero na 11:00

ed.
dzwoniła moja instruktorka, nie da rady na 11:00, mam jazdę na 14:00.. łeee, a ja już taka radosna byłam, że w końcu pojeżdżę, a tu taaaaaki poślizg.. no cóż, trudno

Warren Buffet

Edytowane przez mtynai
Czas edycji: 2009-06-29 o 08:46
Stary 2009-06-29, 10:11   #2490
201605040950
Konto usunięte

Cytat:

no to byl cudowny widok ja czasami potrafie popasc w kompleks nizszosci (a mam 179:P) jak koczuje pod hala a ida siatkarze raz pamietam jak z kolezanka po meczu poszlysmy do niejakiego Brooka Billingsa po zdj. (ona tak błagała ze nie moglam odmowic:P) i przechodzil Piotrek Nowakowski xD jak przeszedl kolo mnie to sie poczulam jak mrowka nigdy mu tego nie zapomne a jakos przy innych jak stoje to nie czuje sie na krasnalka
łoooo to Ty wysoka jesteś, tylko ja taka mała
Brooka Billingsa pamiętam fajny gość a Nowakowski rzeczywiście niski nie jest to jak ja bym się koło niego czuła

Cytat:

jakby widziała u siebi, chociaz sale nam remontowali w tym roku i już jest ładna

Cytat:

dobranoc Martyna (ty leniu xD )
wow to rzeczywiście macie tą salę my to mamy apele na sali i za każdym razem rozkładana jest taka specjalna wykładzina żeby nie porysować parkietu

Cytat:
nie wyspałam się... pieeeeekły mnie te plecy, masakra...
już jest troche lepiej

miłego dnia ;*

PS. przywiozłam ze sobą chyba pogodę na Mazury. Świeci słońce i jest gorąco (wręcz duszno)... jak ja nie lubie takiej pogody.

ed.
dzwoniła moja instruktorka, nie da rady na 11:00, mam jazdę na 14:00.. łeee, a ja już taka radosna byłam, że w końcu pojeżdżę, a tu taaaaaki poślizg.. no cóż, trudno
ale teraz jesteś najbardziej opaloną osobą w mieście

u mnie też słońce ale nie wiem czy duszno, bo przed chwilą wstałam i nie byłam na dworze jeszcze

spory poślizg no ale trochę poczekasz i będziesz jeździć w końcu

dzień dobry
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości