|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Kasia jak się robiło te piersi z kurczaka w piekarniku???
ja wiem,że to łatwe ale nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#513 | |
Zakorzenienie
|
jutro ustna masakra i w przyszla sobote jeden. i to wszystko
![]() ![]() tak stwierdzam, ze jak mi jutro nie zacznie zadawac jakis podchwytliwych pytan i nie zapedzi mnie w kozi rog to bedzie git ![]() Cytat:
![]() jedynymi chorobami, ktore mi sie przytrafily przez ostatnie 17 lat to byla raz grypa zoladkowa (mama przyniosla wirus do domu ze szpitala; zostala wyleczona wodka ![]() ![]() przykro mi, bo ja tu musze zakuwac, a moglabym sobiedzis z TZem do Wawki pojechac na dwa dni, bo ma szkolenie i bedzie mieszkal u mojej siostry. a wieczory ma wolne i moglibysmy poimprezowac... a tu lipa ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-06-28 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj tez muszę zakuwać-właśnie czekam na TZ i będziemy ryć ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-06-28 o 12:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Cześć Panienki w słoneczny niedzielny dzionek
![]() Ja już po mszy i po obiadku nawet a za chwilę sie zbieramy na jakis spacerek tramwajowo - normalny że tak powiem ![]() Kaśka jutro się obroni, dziewczyny pozamykają sesje i mam nadzieję że troszkę tłoczniej się tu zrobi ![]() Miłej niedzieli ![]()
#516 |
Zakorzenienie
|
#517 | |
Zadomowienie
|
dobra już se poradziłam
![]() Cytat:
![]() fajne sposoby leczenia ![]() ![]() no to serio aż żal bo byście mieli fajny wyjazd razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ten bukiet jest brzydki, ma za mało kwiatków. Wydaje mi się, że taki pasuje do prostej sukni cos ala te greckie jakby. Do carrery wg mnie bardziej jakiś taki jak wrzucę. A my bylismy na imprezce wczoraj, przed chwilka wrócilismy, bo spaliśmy u koleżanki, bo trzeba było wytrzeźwieć ![]()
![]() |
#519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten pierwszy jest śliczny, ale znów jak choinka nie chcę wyglądać ![]() ![]()
![]() |
#520 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() albo np można tak,że taki bardziej rozłożysty zrobić bukiet z tamtych kwiatów? albo mniejszy i mniej obfity w kolory taki jak wkleiła Samcia ![]() czyli imprezka się udała? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hej!!! witam w piękne i słoneczne niedzielne popołudnie- u mnie cały weekend słoneczko śliczne i nawet już troszkę mnie musnęło ![]() ![]() a wiecie co??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
21.08.2010 ślub ![]() 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-06-28 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() macie słoneczko? u nas dziś się próbuje przebić ![]() ja blada jestem jak biała kreda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o rodzaj kwiatów, to mi się wydaje, że będą pasowały, tylko kolor chyba nie bardzo. Te co Szana wkleiła by bardziej pasowały kolorystycznie.
Kasia, ten Miaga Fotography też robi zdjęcia w podczerwieni? Bo tak mi się wydaje jakby to z pistoletem było w podobnych kolorach co u tego fotografa co robił w podczerwieni. A ogólnie fajne zdjęcia. Szkoda tylko, że nie ma na stronie nic z kościoła i wesela. Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-06-28 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#524 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam odkurzacz Zelmera juz wieeeeeele lat i dziala bez zarzutu, wiec ogolnie rzecz biorac polecam ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]() szczegolnie, ze ci ludzie sa juz 'doswiadczen'i przez takie kataklizmy i pierwsze co powinni zrobic to ubezpieczyc swoje domy ![]() ja mam ubezpieczone mieszkanie, pomimo tego, ze i tak mnie raczej nigdy nie zaleje, bo mieszkam nie dosc ze na gorce to na pierwszym pietrze ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-06-28 o 16:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#525 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No imprezka udała się bardzo ![]() http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,1882 http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,126 http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,1685 przy czym ciężko będzie wybrac między pierwszymi a drugimi i jeszcze to przemyślę, ale z brylancikami wygladaja super ![]() ![]() Cytat:
![]() A ni emyśłałaś o tym, żeby wyhaczyc jakąs promocję w necie zanim kupisz w sklepie?Przeciez nie spieszy się Wam z odkurzaczem to mozna na spokojnie oblukac czy gdzies nie jest taniej ![]() Cytat:
![]() Rozbił się samolot na pikniku lotniczym ![]() ![]()
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-06-28 o 18:24 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
http://miaga.carbonmade.com/projects/2335687#2 a co sądzicie o tym welonie do mojej mori lee 2177 ???
No bo nie wiem czy do tego mojego trenu kolorowego to ten welon bedzie pasowal? no bo nie wiem czy welon nie przytloczy trenu ?? Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-06-28 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#527 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, ze nie ucierpieli na tym ludzie w parku na spacerze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mysle, ze powinien pasowac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny proszę jutro trzymac kciuki za mnie i TZ ja wchodzę niby o 16:00 a TZ o 17:40 ale może być szybciej więc od 15 do 18 poproszę
![]()
#529 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z resztą mi się strasznie nie podobją hiszpańskie welony, są ciężkie i w ogóle blehh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
dla mnie w ogóle nie pasuje
![]() ![]()
#532 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobranoc
![]() |
#533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bleee ja to sie dzis chyba do 1 bede jeszcze uczyc ![]() a mi wlasnie do Kubusewy sukni pasuje ciezki welon, a nie taki maly i zwiewny. ona ma taka suknie jak z epoki, a w epoce nikt nie nosil lekkich zwiewnych welonikow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
Któras z dziewczyn chciała "przepis"na różyczke z bibuły, juz nie pamietam która to z Was
![]() Jest to kurs autorstwa paneek NUMER punktu to NUMER zdjęcia Z rolki bibuły wycinamy _wzdłuż włókienek_ 3 paski szerokości około: 5 cm, 7 cm i 9 cm. 1 - Każdy pasek składamy na 5, tak, żeby każda część miała po 10 cm 2 - Wycinamy przybliżoną formę płatków. W sumie wyjdzie nam ich 15. 3,4 - Każdy płatek teraz będziemy formować osobno przez zawijanie (rolowanie) brzegów. Palcami wskazującym i kciukiem rolujemy brzeg płatka, raz w jedną raz w drugą stronę. Palce nie mogą być za suche (wtedy bibuła nie będzie się chciała zawinąć) lub za mokre, bo zrobi się mokra i się wyciągnie. Tak z każdej strony płatka. 5 - Najtrudniejszy moment to skręcanie bibuły w poprzek włókien. Dla ułatwienia zaginamy brzegi i dopiero wtedy rolujemy (zdj 6 i 7) brzeg pamiętając o odpowiedniej wilgotności palców [IMG]file:///C:/Users/pawel/AppData/Local/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG] 8,9 - Formujemy kształt płatka rolując kanty i tak zkażdym płatkiem. Gdy już wszystkie płatki będą gotowe rozpoczniemy zawijanie ich w kwiatek 10 - Pierwszy płatek zawijamy wokół jego osi, pamiętając, aby zrolowane brzegi były na zewnątrz. Każdy następny platek zawijamy wokół tak, aby zakryć lukę poprzedniego(11) Na zdj12 ten drugi platek powinien byc z drugiej strony platka mniejszego [IMG]file:///C:/Users/pawel/AppData/Local/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG] i tak do ostatniego płatka... i róża gotowa. teraz tylko związać nitką i doczepić drucik. można jeszcze rozchylić dolne płatki, delikatnie je rozciągając - zdj 16 Niestety nie moge wstawic zdjec poprzez załącznik ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-06-28 o 21:37 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz myk do łóżka ![]() ![]() Słodkich snów ![]()
#536 |
Zadomowienie
|
a ja dalej umieram i każde przybranie pozycji pionowej przypłacam mdłościami
![]() dobrze, że za dużo nie piszecie ![]() za to będę mogła leżeć i trzymać kciuki za Kaśkę i Tadzika ![]()
#537 |
Zakorzenienie
|
a ja sie dalej ucze
![]() ale juz niedlugo ![]() za mnie tez jutro trzymac kciuki - tylko za mnie gdzies tak ok. 11.15 (choc pewno i tak beda obsuwy i wejde na odpytywanko troche pozniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Śpioszki wstawajcie ![]() Wczoraj wróciłam z rodzicami od TŻta po 22, kierowcowałam żeby mogli chlapnąć zdrowie TŻcika ![]() ![]()
#539 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A gościu w sobotę wywalił nam straszny egzamin. Pytania takie co nie wiadomo o co chodzi ![]() Cytat:
Mamy nowego księdza i wszyscy mówią, że straszne problemy młodym robi. A jak bedzie za duzo świrował to zrobimy w tżta parafii. Tam mają super księdza. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień Doberek, tzrymam kciuki Panienki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.