|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
mialam sie pochwalic zaproszeniami wiec sie chwale
|
|
#3722 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
napisałam na allegro do tego sprzedawcy od welonów. jednego maila w czwartek-napisał że w piątek wysyła, następnie w piątek napisałam 3 maila -cisza. Do dzisiaj nie odezwał się. Więc napisałam maila że w związku z licznymi mailami bez odpowiedzi itp rezygnuje z zakupu-na szczęście miałam zapłacić przy odbiorze. Zamówiłam za to welon u sprzedawcy polecanego na forum. Kontakt rewelacja. Czekam na wystawienie aukcji Specjalnie dla mnie
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
anika222
zaproszenia piękne ![]() Dla mnie tylko odpadałoby materiał pod kokardką, wydaje mi się że tego za dużo jest... Jakiej czcionki używałaś do napisu głównego?! |
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz to jest taka cała okładka jedno wkładane w drugie i związane kokardką czcionka to English111 Presto Bt dla Anna i Adam a Vivaldi dla daty tylko one nei maja polskich znaków i musiałam dorabiac wszystkie ogonki i kropki dla mnie to nei problem bo pracuje na corelu ale wiem ze mozna miec z tym kłopot
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2009-06-29 o 10:23 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Strobiluska
Ja mam identyczną sytuację,że 4osoba rodzina mi odmówiła w sumie jeszcze się zastanawia ale na 90% nie przyjadą bo też wyjeżdżają na pierwsze swoje w życiu wakacje. I też wiedzieli od raku, że wesele im się szykuje. Nic nie zrobimy. A co do zaproszeń uważam, że komuś możesz jeszcze dać ![]() Ja mam ślub 17 sierpnia i jakieś 2 tyg temu dopiero rozdawaliśmy zaproszenia! Więc jeżeli kogoś masz na ich miejsce śmiało ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Dziękuje, Vivaldi mam a resztę sobie ściągnę bo są śliczne, Myślałam,żeby zacząć się zajmować takimi zaproszeniami. Lubie takie rzeczy i lubię się bawić ![]() Miałam podobne zaproszenia do Twoich. Tylko,że właśnie kokardkę miałam jedną i bordową. |
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo sa trzy rodzaje english jest adagio, presto i vivace ja miałam presto
|
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ja też jestem już po panieńskim Zaczne od tego że nic nie wiedziałam. A o 15 dzwoni do mnie koleżanka i mówi, ze po mnie nie przyjdzie do domu, tylko że spotkamy się juz na ognisku A ja: o to bedzie ognisko?! A ją zamurowało i mówi: boze, nie chciałam tego powiedzieć, dziwczyny mnie zabiją! Myślałam ze spadnę z fotela jak mi powiedziały, że skontaktowały sie TZ i on wczesniej odpowiedział na pytania. Jak nie odpowiedziałam to karniak, a jak dobrze to one piły Musiałam też pożegnać się z nazwiskiem, czyli trafiać lotkami w balony, na których były litery nazwiska (9 balonów!) i oczywiście znowu picie jak nie trafiłam. Zrobiły mi suknię slubną z papieru toaletowego, dostałam jakieś gadżety, gwizdek w kształcie panisa i torta z napisem ,,niech zyje wolnosć" i wielkim czekoladowym penisem stojacym Działo się, działo ![]() jak będę miała fotki to Wam pokażę.Misqa, jeszcze się ułoży Cytat:
śliczne Młode meżatki wszystkiego najlepszego Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2009-06-29 o 10:39 |
|
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
gold-fish
No to się zabawiłaś Ja póki co nic nie wiem czy coś szykują czy nie. Suknie chętnie zobaczę z papieru ![]() anika222 znalazłam stronkę na której jest MULTUM czcionek i właśnie zabieram się za zapisywanie ich. Ale póki co VIVALDI najlepsza moja czcionka. |
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
no vivaldi jest dosc czytelna
ja własciwie nei pomyslalam ze osobom starszym moze sprawic kłopot przeczytanie tych mniejszych literek z naszego zaproszeni anapisqanych tym english wygladało slicznie nam nie sprawiło kłopotu przeczytanie ale babciom juz troche tak \ale i tak wszyscy byli zachwyceni zaproszeniami bo jak na domowa chałturkę to wyszły dosc profesjonalnie a to dzieki zaprzyjaznionej drukarni ktora mi je ładnie zbigowała
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa powiem Ci że też nawet o tym nie pomyślałam
![]() Przy osobach dorosłych z reguły ktoś jest, więc na pewno zostało im przeczytane ![]() Noo takie najskromniejsze zaproszenia według mnie są najlepsze. Naszym gościom też Nasze się podobały ![]() Tym bardziej,że był cytat Jana Pawała II. A Twoich zaproszeń nie nazwała bym chałturą są genialne. Nawet lepsze od tych co są w sklepach! |
|
|
|
#3731 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() TO JUŻ JUTRO NASZ WIELKI DZIEŃ Jutro o tej porze już będę po fryzjerze i będę szła do kosmetyczki, a raczej to ona do mnie, bo przyjdzie do domu Także mykam trochę posprzątać, żeby jutro nie było bałaganu
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
kwiatuszek trzymam kciuki zeby sie wszytsko udało!!!
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiatuszku fajnie ze wpadłaś na forum
będzie pięknie!
|
|
|
|
#3734 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję bardzo
a tak w ogóle to przepiękne te Twoja zaproszenia
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiatuszekk a jak stres?
Radzisz sobie z Nim? Aż CI zazdroszczę, że jutro stresujący dzień będziesz miała za sobą. Co to za żelki czy coś będziesz robiła? Nic innego mi nie pozostaje jak życzyć: W błękicie nieba i słońca blasku niech miłość Wasza rozkwita,
Gdy wierność i prawość Was będzie prowadzić, do domu szczęście zawita. Radosny szczebiot dziecięcych głosików każdy dzień opromieni a wspólne wzajemne zrozumienie nigdy się, nigdy nie zmieni. Wasze zdrowie! |
|
|
|
#3736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo bym się cieszyła jakby była taka pogoda jak dzisiaj, bo nie pada. Jak oglądałam dzisiaj pogodę to jutro ma padać tylko wieczorem i w nocy z wtorku na środę więc mam nadzieję, że to się sprawdzi
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
piękne Co do stresu to powoli zaczyna mnie dopadać, ale nie ma tak źle, po prostu staram się ciągle myśleć, że nie ma się czym stresować i, że wszystko pójdzie dobrze Będę miała francuski i chciałabym jeszcze jakieś malutki kwiatuszki lub jakiś wzorek, bo nie lubie takich samych białych
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa paznokcie.
A Ja myślałam,że będziesz jakieś żelki robiła dla dzieci. ![]() Bo Ja szukam pomysłu jak urozmaicić dzieciakom dostawianie słodyczy i dlatego w ten sposób pomyślałam. U mnie na śląsku jest zwyczaj,że przychodzi moment w którym goście recytują wierszyki Parze Młodej (oczywiście tylko chętni) i dorośli dostają wódeczkę, a dzieciaki słodycze i właśnie nie wiem jak zrobić aby urozmaicić im dostawanie tych słodyczy, nie wiem czy mnie rozumiecie. Nie chciałabym aby dziecko tylko podeszło do Nas i dostało prezent w formie słodyczy myślałam o czymś innym.Byłam na ślubie na którym dzieciaki podchodziły do kosza ciągnęły za kokardkę i wychodziła paczka słodyczy. Nie mam pomysłu na coś innego.
|
|
|
|
#3738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja niestety nie pomogę, też mieszkam na śląsku, ale nie ma u mnie takiego zwyczaju więc nie mam żadnego pomysłu
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
zaneta moze jakies konukrsy dla dzieciakow, wtedy wodzirej prowadzi, a i tak kazde dziecko dostaje nagrode
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
Obawiam się ,że wierszyki i tak będą nawet chwaliła mi się już kuzynka,że umie.
Więc widzisz sama jak to jest. |
|
|
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
Wreszcie jakiś ruch ze strony gości. Dzwonią od rana
Zrezygnowało 12 osób, kolejne 12 pewnie przyjdzie bez osoby tow.
Edytowane przez dekoderka Czas edycji: 2009-06-29 o 12:21 |
|
|
|
#3743 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc PMki
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo ładne Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję,że datę jaką padałam na zaproszeniu goście widzą.
Nie mam zamiaru czekać do ostatniego dnia czy przyjdą czy nie. Ja muszę podać liczbę gości w Restauracji 2 tyg przed weselem i che mieć już wszystko ustalone. Bo Ja czytam,że Wam odmawiają kilka dni przed ślubem albo dzień. To aż mnie ciary przechodzą! |
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny któraś z Was chciała żebym pokazała albumiki jak zrobie wiec pokazuje bo są gotowe
Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-06-29 o 12:27 |
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
cd. przepraszam za posta pod postem ale nie mieszcza mi sie wsztystkie zdjecia w jednej wiadomosci
Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-06-29 o 12:28 |
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
i końcówka
|
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
To najważniejsze zakryte
![]() Ale widać że nie kicz i tandeta jak nie które albumy. Piękny. |
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny my z tż się wczoraj tak wkurzyliśmy że szok
chrześni tż powiedzieli że nie przyjadą na wesele bo wnuczek z Włoch przyjechał i nie mają co z nim zrobić to raz a dwa to wujek ma teraz straszni dużo pracy i w weekendy też będzie jeździł (jest kierowcą tira). No to mówimy niech przyjadą z małym, chociaż sama ciocia. to nie bo... . Jak się później okazała (córka wygadała) jadą do Włoch całą rodziną do córki. Chociaż ciocia była tam niedawno (3 tyg temu wróciła właśnie z małym) a o ślubie wiedzą już od września więc mogli tak to obmyślić żeby być u chrześniaka na ślubie ale nie. Spoko jakby powiedzieli dlaczego nie przyjadą ale takie tłumaczenie i ściemnianie zresztą im od poczatku nasze wesele było nie po nosie, marudzili od początku że po co nam wesele, ślub i w ogóle. Że tylko kasę wydamy i nic nam się nie zwróci. A my tego dla zysku nie robimy bo i tak z kasy z prezentów chcemy dołożyć do opłaty za sale.
|
|
#3750 | ||
|
Raczkowanie
|
Strobiluska i bzyczka1 - wiem jakie to przykre, kiedy najbliższa rodzina wymyśla jakieś dziwne, żeby nie powiedziec głupie wymówki, zeby tylko nie byc na weselu.... mam to samo....u nas niektórzy już przy wręczaniu zaproszeń od razu nam odmiawiali (wcześniej oczywiście zapewniali, że będą)....a to niby jakaś choroba, a to nie ma kto domu przypilnowac, itd itd..ręce opadają....naprawdę robi się wtedy przykro...
![]() AgatkaL - pokaż jakieś zdjęcie w tym piekielnym welonie dziękuję dekoderka...jest mi bardzo miło a propo Twojego panieńskiego....naleśniki w kształcie fiutków?? anika222 - piękne zaproszenia!!!! podziwiam i gratuluję...... i koncepcji i wykonania....tez chciałabym byc taka utalentowana.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez mka1987 Czas edycji: 2009-06-29 o 12:53 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

Specjalnie dla mnie
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Myślałam ze spadnę z fotela jak mi powiedziały, że skontaktowały sie TZ i on wczesniej odpowiedział na pytania. Jak nie odpowiedziałam to karniak, a jak dobrze to one piły 
jak będę miała fotki to Wam pokażę.

będzie pięknie!
a tak w ogóle to przepiękne te Twoja zaproszenia
)a 6-osobowa rodzina-wujek z żoną, ich córka z mężem i druga córka z narzeczonym odmówili, bo wujek jest pokłócony z moją ciocią. Oficjalnie mi tego nie powiedzieli, ale ja wiem swoje. Tylko cholera, mogli mi to od razu powiedzieć, wiedzieli dobrze od samego początku, że nie przyjdą, a tak-powiedzieli mi teraz, jak juz nikogo zaprosić na ich miejsce nie wypada, bo jest za późno a 6 osób to niemało..... poza tym, ok, wujek z żoną mogliby nie przyjść, ale co do tego mają jego córki? przecież to moje kuzynki są (wujek jest bratem taty). Jest mi przykro, bo w zeszłym rooku ta jedna kuzynka brala ślub, wkurzała się jak jej ludzie odmawiali w ostatniej chwili a teraz zrobiła to samo, co więcej, my mieliśmy 2 śluby tego samego dnia i jak glupki z TŻem jeździliśmy co 3 godziny raz do nich, a raz na tamto drugie wesele, dobrze o tym wiedzieli, że się poświęcamy, bo woleliśmy iść do znajomych na wesele, a jednak ustaliliśmy, ze będziemy jeździć miedzy dwoma, bo to moja kuzynka...i co? i ona mi teraz na naszej klasie napisała, ze nie przyjdą...nawet nie zadzwoniła jest mi przykro i się wczoraj poryczałam