Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-29, 12:47   #571
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
a mnie wszystko boli i tylko czekam, aż pójdę do domu do Tżcika, ma urlop i chwilowo mnie odwiedza A ja w robocie i mnie szefowa poprosiła o wyczyszczenie rabaty z kwiatami ;( nie mam siły już na nic
biedna ale coś Ci jest, coś nie doczytałam bo nie wiem?? Czy po prostu kiepsko się dzis czujesz, @ albo cos ????

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 12:47   #572
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
cześć ja już też wstałam czuję się pomiędzy źle i bardzo źle, ale już nie aż tak tragicznie bo mogę zrobić sobie śniadanie .
fajnie,że już jest lepiej kuruj sie kuruj

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
A nie wiem. Najbardziej sie boję, że ucieknie do mamy, a jej mama będzie moją świadkową. Mała będzie miała w dniu slubu 3 latka a brat 9. I brat będzie trzymał ją za rączkę, żeby raźniej jej było. A jak ucieknie to śmiesznie będzie.
A później dostanie od cioci prezent.
jak będzie ktoś kolo niej to może nie ucieknie,przygotowujcie ją do wystąpień publicznych,niech czasem może się zaprezentuje w jakiejś sukience albo coś jak wszyscy na nią patrzą to wtedy się oswoi . i mówicie jej,że to nic takiego,że to fajna zabawa,że przejdzie się z Twoim bratem i wszyscy będą ją podziwiać itd. ale tak delikatnie jej o tym potem mówcie,żeby się nie bała tego.. no i o prezencie też wspomnij,będzie miała motywację

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
jakbym miała taka malutką dziewczynke to tez bym chciała, zeby przyniosła obrączki, ale mam samych chłopców.

Macie jakies pomysły gdzie mozna pojechac na trzy dni?Myślimy o CzorsztynieJak możecie podrzucic jakis pomysł to byloby miło
no ja też bym tak chciała,ale najmłodsza dziewczynka będzie miała 10 lat to chyba już za duża ,co?

ale w okolicach Krakowa ta wycieczka 3 dniowa ma być tak?

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ja się dzisiaj stresuję, bo idę do promotora zanieść mu pierwszy rozdział pracy mgr do sprawdzenia. Ciekawe czy będę potem mogła spokojnie pisać drugi rozdział czy tyle będzie do poprawiania w tym pierwszym, że całe wakacje będę go poprawiać albo pisać od nowa. Jak miałam ten tekst w komputerze, to mi się wydawało, że wszystko jest spoko, ale jak wydrukowałam i sama zobaczyłam ile tam błędów np. pisałam coś i urwałam myśl w połowie zdania, dobrze że chociaż przypis dałam, to odnalazłam to i dokończyłam.

Ja też chcę maluchy. Na pewno mój chrześniak będzie niósł obrączki - w dniu ślubu będzie miał 3,5 roku i chciałabym żeby szedł ze swoją o miesiąc młodszą kuzynką, bo są podobnego wzrostu i będą wyglądać zabójczo. Chyba, że chrześnica TŻ bardzo będzie chciała z nim iść, to pójdzie. Chociaż ona ma jakieś 5-6 lat i jest dużo większa od mojego chrześniaka. Jak będą głupio tak wyglądać, albo inne dzieci będą płakać, że też chcą, to najwyżej nie będzie tych dzieci wcale.
jak promotor sprawdzi to Ci powie co i jak nie martw się,nie będzie źle
fajnie,że masz tyle dzieciaczków i każdy by mógł iść,ja też tak chce

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to zapomniałam Wam powiedzieć, ale w sobotę się dowiedziałam, że moja przyjaciółka też wychodzi za mąż 31 lipca 2010... po prostu jestem przeszczęśliwa... bo my to takie dwie psiapsióły jesteśmy od pierwszej klasy liceum... jak się tylko poznałysmy... wszędzie razem szkoła, studia, prawo jazdy, imprezy - taka moja bratnia dusza i teraz będziemy mogły razem suknie wybierać i się tym wszystkim jarać bo ja 3 tygodnie po niej przecież....

po prostu jak sie o tym dowiedziałam to od razu banan na twarzy... tak się cieszę

no i będę u niej druhną a ona oczywiście u mnie
to ja mam tak,że moja najukochańsza przyjaciółka od czasów podstawówki(razem),przez gima(ona chodziła do przeciwnej klasy ale to nic ) i LO(razem) a teraz kontakt mailowy,telefoniczny i spotkania jak tylko się pojawię na śląsku- bierze ślub dwa miesiące po mnie omawiamy każdą sprawę razem i cieszymy się swoimi ślubami nawzajem to aż jest dla nas takie niemożliwe,że nawet w nowe życie wkroczymy jakby razem
dlatego wiem co czujesz
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Witam PMki 2010
Od jakiegoś czasu wizażuję biernie - tzn. czytam, a przy okazji nowej części wątku postanowiłam się uaktywnić :P Chyba już jestem uzależniona od tego forum (przykład: chciałam poczytać sobie pół godzinki i zabrać się za pisanie pracy magisterskiej, bo za tydzień muszę oddać 2 rozdziały no i siedzę tu już chyba ze 3 godziny...)
Od razu napiszę coś o sobie TŻ: jesteśmy razem już 3 lata i 4 miesiące, a poznaliśmy się na imprezie (wiem, wiem, bardzo romantycznie ).
Nasz ślub będzie 7.08.2010. Do tej pory udało nam się załatwić salę (z jedzeniem) i DJa. Dziś idziemy podpisać umowę z fotografem i kamerzystą. Mieszkamy w Gnieźnie i tu będzie nasz ślub i wesele.
Pozdrowionka
Witamy mam nadzieje,że będziesz pisać teraz z nami dużo
a na ile osób macie wesele?

wybaczcie musiałam usunąć minki z niektórych waszych wypowiedzi bo za dużo grafiki

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-06-29 o 12:52
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 12:49   #573
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
lusmarijka ale to fajnie, że obrona niebawem, będziesz miała z głowy
fajnie, ale chyba musze się pouczyć troche bo się zestresowałam tym teraz jakos
a jak już wspominałam wczesniej nie cierpię ustnych egzaminów...

no ale jakos to moze będzie.... ciekawe jak tam nasza Kasia czy sie denerwuję bardzo

Stary 2009-06-29, 12:53   #574
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

no ale jakos to moze będzie.... ciekawe jak tam nasza Kasia czy sie denerwuję bardzo
na pewno stresik jest, byleby nie za duży Poczytasz, przypomnisz sobie i będzie i dobrze
A Kasia miała kupić prezent dla Tadzika, to może nie ma czasu walić głowa w murek
Stary 2009-06-29, 12:54   #575
szana
Zadomowienie

Cytat:

mamusiu będzie dobrze i na pewno wejdziesz,zdasz i będziemy świętować
pouczysz się trochę,poprzypominasz sobie
mam to samo,też nie cierpie ustnych egzaminów tak się stresuję,że zapominam słów i nie mogę się wygadać a najgorsze,że zapominam materiału

Kasia się pewnie denerwuje a Tadzik ją pociesza
Stary 2009-06-29, 13:00   #576
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
biedna ale coś Ci jest, coś nie doczytałam bo nie wiem?? Czy po prostu kiepsko się dzis czujesz, @ albo cos ????
czuję się kiepsko, bo próbowałam się nie uświnić jak prosiaczek pieląc w nowej bluzce i "wyjściowych" jeansach przez 3 godziny, na kucaka, klęcząc, itp bo potem miałam normalnie pracować w biurze spodni i tak nie uchroniłam tak to jest, jak sie jest "pracownikiem biurowym"
Stary 2009-06-29, 13:05   #577
lusmarija
Wtajemniczenie

mam nadzieję, że tak dziewczyny będzie jak mówicie...

ale muszę sobie pogadać i pomarudzić trochę, no same rozumiecie

Cytat:
czuję się kiepsko, bo próbowałam się nie uświnić jak prosiaczek pieląc w nowej bluzce i "wyjściowych" jeansach przez 3 godziny, na kucaka, klęcząc, itp bo potem miałam normalnie pracować w biurze spodni i tak nie uchroniłam tak to jest, jak sie jest "pracownikiem biurowym"
o rany..... ja też czasami wykonuje coś ponad normę... np. jutro będe na 3 etatach pracowała , no ale bez przesady
oj bym się zdenerwowała za coś takiego

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-29, 13:07   #578
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
jak będzie ktoś kolo niej to może nie ucieknie,przygotowujcie ją do wystąpień publicznych,niech czasem może się zaprezentuje w jakiejś sukience albo coś jak wszyscy na nią patrzą to wtedy się oswoi . i mówicie jej,że to nic takiego,że to fajna zabawa,że przejdzie się z Twoim bratem i wszyscy będą ją podziwiać itd. ale tak delikatnie jej o tym potem mówcie,żeby się nie bała tego.. no i o prezencie też wspomnij,będzie miała motywację
Można w domu po korytarzu z dzieckiem ćwiczyć taki przemarsz
A Ja właśnie jeszcze wpadłam na pomysł, że można przed ślubem takie już przeszkolone po korytarzu dziecko wziąć do Kościoła na taką niby próbę, żeby wiedziało odkąd dokąd ma przejść i gdzie będzie mama na niego czekać.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 13:12   #579
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
A Ja właśnie jeszcze wpadłam na pomysł, że można przed ślubem takie już przeszkolone po korytarzu dziecko wziąć do Kościoła na taką niby próbę, żeby wiedziało odkąd dokąd ma przejść i gdzie będzie mama na niego czekać.
o mamo jak to jakoś tak wojskowo zabrzmiało

Stary 2009-06-29, 13:19   #580
lain
Zakorzenienie

Cytat:
to pewnie masz bardziej aktualne informacje, bo ja ogladałam na tvn 24 parę minut po tym jak to sie stało.
Ten welon wg mnie bardzo nie pasuje, w sumie ta suknie lepiej bez welonu by wyglądała, bo każdy materiał(nie wiem tiul czy co to jest) z którego zrobiony jest welon jest do niej za delikatny a hiszpański welon też jest z tego materiału, więc oprócz tego, ze koronka pasuje jak kropka do kratki to jeszcze welon z tego welonowego mateirłau jest za delikatny. Masz rację, że pasuje ciężki, ale hiszpański welon nie jeste ciężki a przy tej sukni ta koronka na nim wyglądałaby jak Filip z konopii
idac tym tokiem myslenia Kubusewa zamiast welonu powinna ubrac na glowe gruba zaslone nie wiem, moze slabo pamietam jej suknie, ale mi sie welon hiszpanski jakos straszliwie z nia nie gryzie
to jaki wg Was Kubusewa powinna ubrac welon?

Cytat:
Macie jakies pomysły gdzie mozna pojechac na trzy dni?Myślimy o CzorsztynieJak możecie podrzucic jakis pomysł to byloby miło
polecam Szczawnice (choc pewno juz byliscie i chcecie gdzie indziej)
my tam wlasnie kiedys bylismy na 3 dni i tak: jednego dnia zrobilismy sobie wycieczke przez Sokolice (na drugi brzeg rzeki flisak przeprawia ludzi lodzia, bo dopiero po drugiej stronie zaczyna sie szlak) i Trzy Korony do Sromowcow, a stamtad splyw Dunajcem z powrotem do Szczawnicy, drugiego dnia wypozyczylismy rowery i pojechalismy przepiekna sciezka rowerowa wzdluza Dunajca na Slowacje do Czerwonego Klasztou, a trzeciego dnia sie byczylismy w Szczawnciy nad Grajcarkiem tam jeszcze niedaleko jest do odwiedzeni Wawoz Homole. ale my juz tego nie powtarzalismy, bo tam to ja bylam na wycieczce ze szkoly dawno temu
no ale ogolnie na taki krotki wypadzik polecam Szczawnice

heh my z krotkimi wyjazdami jestesmy ostatnio monotematyczni - Tatry ale jeszcze nam troche szlakow zostalo do przejscia, wiec poki co miejscowy nie zmieniamy (pozniej beda Tatry Slowackie )

Cytat:
a tak w ogóle to zapomniałam Wam powiedzieć, ale w sobotę się dowiedziałam, że moja przyjaciółka też wychodzi za mąż 31 lipca 2010...
o to bedziesz imprezowac razem 'ze mna' mam nadzieje, ze wypijesz tez przy okazji zdrowko moje i TZ

Cytat:
a ja sie własnie przed chwilą doweidziałam, że 6 lipca mam obronę a dopiero w piątek się dowiem na któą godzinę
heh moj TZ to mial tak, ze w poniedzialek dowiedzial sie, ze w piatek ma obrone

ja juz po ustnej masakrze 4,5
ale sie blogo czuje

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-29 o 13:20
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 13:19   #581
szana
Zadomowienie

Cytat:
matkoooo,że też ludzie takie rzeczy wymyślają to nie są Twoje obowiązki,prawda?
Cytat:
Można w domu po korytarzu z dzieckiem ćwiczyć taki przemarsz
można można,jasnę cały czas trzeba też dziecku powtarzać,że to taka forma zabawy ale ONO będzie bardzo ważne w tym dniu i pewnie pójdzie mu bardzo dobrze,bo jest stworzone do tego itd wiecie tak,żeby się tego nie bało a cieszyło na to

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-29, 13:23   #582
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
o to bedziesz imprezowac razem 'ze mna' mam nadzieje, ze wypijesz tez przy okazji zdrowko moje i TZ
baaaa.... oczywiscie nawet ze trzy razy masz to jak w banku

Cytat:
heh moj TZ to mial tak, ze w poniedzialek dowiedzial sie, ze w piatek ma obrone

ale sie blogo czuje
no to ja mam dwa dni wiecej na naukę niż Twój TZ, zawsze to coś

o superrrr... gratuluję..... jednak chyba nie było tak strasznie jak myslałas

Stary 2009-06-29, 13:29   #583
lain
Zakorzenienie

Cytat:
baaaa.... oczywiscie nawet ze trzy razy masz to jak w banku

no to ja mam dwa dni wiecej na naukę niż Twój TZ, zawsze to coś

o superrrr... gratuluję..... jednak chyba nie było tak strasznie jak myslałas
faaaaaaajnie dzieki

tzn. egzamin jest postrzegany jako straszny ze wzgledu na tematyke (zeby mowic o wielowymiarowej analizie danych to trzeba jednak miec jakies obycie z tematyka )
bo pan profesor jest baaaardzo mily on nawet w mily sposob potrafi ulac jak sie nie umie ale ma podejscie takie, ze nie przepusci nikogo jak nie bedzie przekonany, ze sie rzeczywiscie umie, rozumie, a do tego potrafi sie o tym opowiadac. bo on jest szefem specjalizacji i potem ludzie ida w swiat do roznych firm i on nie moze sobie psuc renomy przez wypuszczanie jakis matolow

w przyszlym semestrze kolejna ustna masakra znim... tym razem to bedzie zaawansowana wielowymiarowa analiza danych
Stary 2009-06-29, 13:30   #584
szana
Zadomowienie

ja bym musiała zobaczyć tę suknię Kubusewy jeszcze raz żeby dopasować welon bo nie pamiętam jej tak bardzo

Lain gratulacje!!! obkuta pani trudne pytania dawał?
Stary 2009-06-29, 13:32   #585
BlackAngel
Adwokat diabła

jak gorąco
rozpływam się..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-29, 13:36   #586
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain gratulacje!!! obkuta pani trudne pytania dawał?
powiem ci, ze czulam sie obkuta a zaczelam sie uczyc wczoraj o 11. niektorzy sie uczyli caly tydzien i wydawali sie mniej obkuci ode mnie

pytania zaczal od najtrudniejszego... wiec troche sie na poczatku zamotalam, ale wyszlam na prosta grunt to nie spanikowac
Stary 2009-06-29, 13:37   #587
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam po krótkiej przerwie
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dziewczyny proszę jutro trzymac kciuki za mnie i TZ ja wchodzę niby o 16:00 a TZ o 17:40 ale może być szybciej więc od 15 do 18 poproszę
no problem
przy okazji:
Wszystkiego naj naj naj! Zdrówka, szczęścia, pomyślności, morza miłości oraz piątki na dyplomie
Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
cześć ja już też wstałam czuję się pomiędzy źle i bardzo źle, ale już nie aż tak tragicznie bo mogę zrobić sobie śniadanie
Bidulka. Kuruj się szybko. Dużo drówka życzę
Cytat:
Napisane przez kasia083 Pokaż wiadomość
Już nowy tytuł? Szybkie jesteście
ja tylko się witam i znowu znikam
i przy okazji, Wszystkiego najlepszego Kasiu
Cytat:
Kasia, a Ty co masz taki optymistyczny podpis?
Też chciałam się o to zapytać!
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Witam PMki 2010
Od jakiegoś czasu wizażuję biernie - tzn. czytam, a przy okazji nowej części wątku postanowiłam się uaktywnić :P Chyba już jestem uzależniona od tego forum (przykład: chciałam poczytać sobie pół godzinki i zabrać się za pisanie pracy magisterskiej, bo za tydzień muszę oddać 2 rozdziały no i siedzę tu już chyba ze 3 godziny...)
Od razu napiszę coś o sobie TŻ: jesteśmy razem już 3 lata i 4 miesiące, a poznaliśmy się na imprezie (wiem, wiem, bardzo romantycznie ).
Nasz ślub będzie 7.08.2010. Do tej pory udało nam się załatwić salę (z jedzeniem) i DJa. Dziś idziemy podpisać umowę z fotografem i kamerzystą. Mieszkamy w Gnieźnie i tu będzie nasz ślub i wesele.
Pozdrowionka
Witam serdecznie nową PM-kę, zwłaszcza że z 7 sierpnia. Będziemy ślubowały w ten sam dzień
Cytat:
no ja też bym tak chciała,ale najmłodsza dziewczynka będzie miała 10 lat to chyba już za duża ,co?
Dlaczego za duża Jak będzie chciała, to czemu nie Jak brat mojego Kochania dowiedział się o naszym ślubie też chciał iść z obrączkami a w dniu ślubu będzie miał 13 lat. Teraz mu się chyba trochę odwidziało ale zobaczymy
Cytat:
ale sie blogo czuje
Gratulacje Już koniec sesji ?

A ja byłam wczoraj na truskawkobraniu Koncerty były trochę do kitu, ale ogólnie było bardzo miło Wróciłam dzisiaj rano od mojego Kochania Ogólnie weekend uznaję jako baaardzo udany
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 13:39   #588
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Gratulacje Już koniec sesji ?
na jednym kierunku juz koniec a na drugim czeka mnie jeszcze ostatni egzamin w sobote
Stary 2009-06-29, 13:48   #589
szana
Zadomowienie

Cytat:
powiem ci, ze czulam sie obkuta a zaczelam sie uczyc wczoraj o 11. niektorzy sie uczyli caly tydzien i wydawali sie mniej obkuci ode mnie

pytania zaczal od najtrudniejszego... wiec troche sie na poczatku zamotalam, ale wyszlam na prosta grunt to nie spanikowac
Ty to mądra główka no
dobrze,że jesteś opanowana bo ja bym na pewno spanikowała i najważniejsze ,że wyprowadziłaś swoją wypowiedź i aby 1 masz już z głowy

Aniołku ja nie wiem czy ona by chciała,zawsze możemy zapytać,ale ona taka trochę wstydliwa jest to może być ciężko
ciekawe czy brat Twojego TŻ będzie niósł Wam te obrączki
Stary 2009-06-29, 14:03   #590
lain
Zakorzenienie

ja mam dwoch kuzynow (6 i 7 lat), ktorych moglabym zaangazowac w slub, ale prawde mowiac mnie tam nie rozczula niesienie obraczek przez dziecko, wiec niczego takiego nie organizuje
Stary 2009-06-29, 14:05   #591
tancerka212
Zakorzenienie

zdałam koniec sesji!!! i nawet na stypendium się załapię normalnie szok ale jestem taaak zmęczona psychicznie stresowaniem się że mam ochotę się położyć spać a tu muszę się pakowac bo po mnie familja przyjedzie żeby mi graty do domu zabrac

a w ogóle to chyba nie jedziemy w tym roku do Norwegii z jednej strony szkoda bo gruba kasa nam umknie ale z drugiej strony to mamy z tżtem zajęcie=remoncik naszego gniazdka jak zostajemy w Polsce to wtedy tż będzie mógł się osobiście za remont wziąć i wtedy w wakacje uda się nam go skończyć wczoraj byliśmy w sklepie z AGD i szukaliśmy sobie wymarzonych sprzętów i już mniej więcej wiemy czego chcemy więc czekamy aby na to żeby było już gdzie postawić i kupujemy

co więcej rodzice tżta kupują niedługo alkohol na wesele szwagra i jeśli się okaże że przy większych ilościach jest większy rabat to kupujemy niedługo też wódkę na wesele bo alkohol ma drozeć a u tżta mają gdzie go przechować więc niech stoi na dwa wesela 200 osobowe to prawie 500 butelek kupimy jak ktoś zechce zajrzeć do tżta piwnicy to dozna szoku
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 14:16   #592
lain
Zakorzenienie

mam pytanie do Warszawianek
jak najprosciej dostac sie ze skrzyzowania Elektoralnej i al. Jana Pawła II do Szwejka na Plac Konstytucji?

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
na dwa wesela 200 osobowe to prawie 500 butelek kupimy jak ktoś zechce zajrzeć do tżta piwnicy to dozna szoku
to chyba bedziecie to musieli ciezarowka przewiezc
Stary 2009-06-29, 14:20   #593
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam dwoch kuzynow (6 i 7 lat), ktorych moglabym zaangazowac w slub, ale prawde mowiac mnie tam nie rozczula niesienie obraczek przez dziecko, wiec niczego takiego nie organizuje
na moim ślubie też nie będzie żadnych dzieciaczków niosących obrączki... nie potrzebne nam to jest prawdę mówiąc

Cytat:
mam pytanie do Warszawianek
jak najprosciej dostac sie ze skrzyzowania Elektoralnej i al. Jana Pawła II do Szwejka na Plac Konstytucji?
wiem gdzie jest Elektoralna... bo tam w sobotyę jeżdziłam, ale Szwejka to niestety nie wiem... moze Black Ci pomoze

Tancerko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super.... widzisz a tak się bałaś i po co... teraz za karę musisz głową trzy razy w murek powalić

Stary 2009-06-29, 14:21   #594
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
zdałam koniec sesji!!! i nawet na stypendium się załapię normalnie szok ale jestem taaak zmęczona psychicznie stresowaniem się że mam ochotę się położyć spać a tu muszę się pakowac bo po mnie familja przyjedzie żeby mi graty do domu zabrac

a w ogóle to chyba nie jedziemy w tym roku do Norwegii z jednej strony szkoda bo gruba kasa nam umknie ale z drugiej strony to mamy z tżtem zajęcie=remoncik naszego gniazdka jak zostajemy w Polsce to wtedy tż będzie mógł się osobiście za remont wziąć i wtedy w wakacje uda się nam go skończyć wczoraj byliśmy w sklepie z AGD i szukaliśmy sobie wymarzonych sprzętów i już mniej więcej wiemy czego chcemy więc czekamy aby na to żeby było już gdzie postawić i kupujemy

co więcej rodzice tżta kupują niedługo alkohol na wesele szwagra i jeśli się okaże że przy większych ilościach jest większy rabat to kupujemy niedługo też wódkę na wesele bo alkohol ma drozeć a u tżta mają gdzie go przechować więc niech stoi na dwa wesela 200 osobowe to prawie 500 butelek kupimy jak ktoś zechce zajrzeć do tżta piwnicy to dozna szoku
gratulacje! super,widzisz,nawet stypendium masz

ale Wam fajnie,będziecie urządzać własne gniazdko mmm też bym tak chciała,ale na wszystko trzeba kasy
a co do ilości butelek to WOW! nieźle lepiej jak w hurtowni hehe
Stary 2009-06-29, 14:26   #595
lain
Zakorzenienie

Cytat:
wiem gdzie jest Elektoralna... bo tam w sobotyę jeżdziłam, ale Szwejka to niestety nie wiem... moze Black Ci pomoze
chodzilo mi dojazd z Elektoralnej na Plac Konstytucji (a tam jest knajpa 'u Szwejka' to nie ulica Szwejka )

to czekam na Black jeszcze Izolek chyba tez jest z Wwy.

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-29 o 14:31
Stary 2009-06-29, 14:31   #596
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Gratulacje Tancerka Ale panikara z Ciebie niezła

lain, spróbuj na zumi.pl albo docelu.pl. Zawsze tam sprawdzam jak nie znam drogi.
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 14:33   #597
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
to chyba bedziecie to musieli ciezarowka przewiezc
o kurczę ciekawe czy ktoś o transporcie pomyslał licząc ilość butelek trzeba będzie piwnicę zamknąć na 7 spustów bo jak szwagier się tam przyssie to nic nie zostanie..
w ogóle szwagier ze szwagierką tak się kłócą że rodzina zaczyna już po cichu się zastanawiać czy dojdzie do ślubu

Cytat:

Tancerko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super.... widzisz a tak się bałaś i po co... teraz za karę musisz głową trzy razy w murek powalić

ale najlepsze jest to ze mam stypendium naukowe buahahaha - najwidoczniej siedzenie na wizażu sprzyja myśleniu bo jak tu nie siedziałam to i stypendium nie miałam
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-29, 14:34   #598
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
lain, spróbuj na zumi.pl albo docelu.pl. Zawsze tam sprawdzam jak nie znam drogi.
tylko, ze mi chodzi o dojazd tramwajem czy tam autobusem, a tego Zumi nie podaje gdzie wsiasc, w co wsiac itp
bo TZ dzis sie umowil z kolega na piwko i musi miec jakas prosta droge zeby tam dojechac, a przede wszystkim zeby po tym piwko sprawnie wrocic do domu
Stary 2009-06-29, 14:36   #599
iz0lek
Rozeznanie

Cytat:
to czekam na Black jeszcze Izolek chyba tez jest z Wwy.
jestem ale nie znam sie dobrze na komunikacji i nie wiem gdzie jest ta ulica na E. ale z Jana Pawła musisz chyba tramwajem do centralnego dojechac, a potem sie przejsc na Pl. Konstytucji bo to juz niedaleko, przynajmniej ja bym tak zrobila bo nie znam bezposredniego polaczenia
Ale Black będzie lepiej wiedziała.
iz0lek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 14:40   #600
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iz0lek Pokaż wiadomość
jestem ale nie znam sie dobrze na komunikacji i nie wiem gdzie jest ta ulica na E. ale z Jana Pawła musisz chyba tramwajem do centralnego dojechac, a potem sie przejsc na Pl. Konstytucji bo to juz niedaleko, przynajmniej ja bym tak zrobila bo nie znam bezposredniego polaczenia
Ale Black będzie lepiej wiedziała.
jak tak patrze na ulice na mapie to chyba najlogicznej byloby przejsc Elektoralna na Marszalkowska i stamtad widze, ze juz jest prosta droga na Pl. Konstytucji, wiec pewno cos tam jedzie w tamta strone ale mam watpliwosci, bo czestp trasy komunikacji miejskiej nie sa zgodne z logika

edit: ok - zdolniacha jestem znalazlam kilka tramwajow i dwa autobusy z Pl. Bankowego na Pl. Konstytucji mysle, ze to chyba najprostsza droga bedzie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-06-29 o 14:49
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości