|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
|
|
#572 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kuruj sie kurujCytat:
![]() Cytat:
ale w okolicach Krakowa ta wycieczka 3 dniowa ma być tak? Cytat:
nie martw się,nie będzie źle![]() fajnie,że masz tyle dzieciaczków i każdy by mógł iść,ja też tak chce ![]() Cytat:
) i LO(razem) a teraz kontakt mailowy,telefoniczny i spotkania jak tylko się pojawię na śląsku- bierze ślub dwa miesiące po mnie omawiamy każdą sprawę razem i cieszymy się swoimi ślubami nawzajem to aż jest dla nas takie niemożliwe,że nawet w nowe życie wkroczymy jakby razemdlatego wiem co czujesz Cytat:
mam nadzieje,że będziesz pisać teraz z nami dużo![]() a na ile osób macie wesele? ![]() wybaczcie musiałam usunąć minki z niektórych waszych wypowiedzi bo za dużo grafiki Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-06-29 o 13:52 |
||||||
|
|
|
#573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak już wspominałam wczesniej nie cierpię ustnych egzaminów... no ale jakos to moze będzie.... ciekawe jak tam nasza Kasia czy sie denerwuję bardzo
|
|
#574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poczytasz, przypomnisz sobie i będzie i dobrze A Kasia miała kupić prezent dla Tadzika, to może nie ma czasu walić głowa w murek
|
|
#575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pouczysz się trochę,poprzypominasz sobie ![]() mam to samo,też nie cierpie ustnych egzaminów tak się stresuję,że zapominam słów i nie mogę się wygadać a najgorsze,że zapominam materiału![]() Kasia się pewnie denerwuje a Tadzik ją pociesza
|
|
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo potem miałam normalnie pracować w biurze tak to jest, jak sie jest "pracownikiem biurowym" ![]()
|
|
#577 | |
|
Wtajemniczenie
|
mam nadzieję, że tak dziewczyny będzie jak mówicie...
![]() ale muszę sobie pogadać i pomarudzić trochę, no same rozumiecie ![]() Cytat:
oj bym się zdenerwowała za coś takiego
|
|
#578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Ja właśnie jeszcze wpadłam na pomysł, że można przed ślubem takie już przeszkolone po korytarzu dziecko wziąć do Kościoła na taką niby próbę, żeby wiedziało odkąd dokąd ma przejść i gdzie będzie mama na niego czekać.
|
|
|
|
|
#579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#580 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jaki wg Was Kubusewa powinna ubrac welon? ![]() Cytat:
)my tam wlasnie kiedys bylismy na 3 dni i tak: jednego dnia zrobilismy sobie wycieczke przez Sokolice (na drugi brzeg rzeki flisak przeprawia ludzi lodzia, bo dopiero po drugiej stronie zaczyna sie szlak ) i Trzy Korony do Sromowcow, a stamtad splyw Dunajcem z powrotem do Szczawnicy, drugiego dnia wypozyczylismy rowery i pojechalismy przepiekna sciezka rowerowa wzdluza Dunajca na Slowacje do Czerwonego Klasztou, a trzeciego dnia sie byczylismy w Szczawnciy nad Grajcarkiem tam jeszcze niedaleko jest do odwiedzeni Wawoz Homole. ale my juz tego nie powtarzalismy, bo tam to ja bylam na wycieczce ze szkoly dawno temu![]() no ale ogolnie na taki krotki wypadzik polecam Szczawnice ![]() heh my z krotkimi wyjazdami jestesmy ostatnio monotematyczni - Tatry Cytat:
mam nadzieje, ze wypijesz tez przy okazji zdrowko moje i TZ ![]() Cytat:
![]() ja juz po ustnej masakrze 4,5 ale sie blogo czuje
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-06-29 o 14:20 |
||||
|
|
|
#581 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to nie są Twoje obowiązki,prawda?Cytat:
cały czas trzeba też dziecku powtarzać,że to taka forma zabawy ale ONO będzie bardzo ważne w tym dniu i pewnie pójdzie mu bardzo dobrze,bo jest stworzone do tego itd wiecie tak,żeby się tego nie bało a cieszyło na to
|
||
|
|
|
#582 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz to jak w banku Cytat:
![]() o superrrr... gratuluję..... jednak chyba nie było tak strasznie jak myslałas
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki ![]() tzn. egzamin jest postrzegany jako straszny ze wzgledu na tematyke (zeby mowic o wielowymiarowej analizie danych to trzeba jednak miec jakies obycie z tematyka )bo pan profesor jest baaaardzo mily on nawet w mily sposob potrafi ulac jak sie nie umie ale ma podejscie takie, ze nie przepusci nikogo jak nie bedzie przekonany, ze sie rzeczywiscie umie, rozumie, a do tego potrafi sie o tym opowiadac. bo on jest szefem specjalizacji i potem ludzie ida w swiat do roznych firm i on nie moze sobie psuc renomy przez wypuszczanie jakis matolow ![]() w przyszlym semestrze kolejna ustna masakra znim... tym razem to bedzie zaawansowana wielowymiarowa analiza danych
|
|
|
|
|
#584 |
|
Zadomowienie
|
ja bym musiała zobaczyć tę suknię Kubusewy jeszcze raz żeby dopasować welon bo nie pamiętam jej tak bardzo
![]() Lain gratulacje!!! obkuta pani trudne pytania dawał?
|
|
|
|
#585 |
|
Adwokat diabła
|
jak gorąco
![]() rozpływam się..
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
powiem ci, ze czulam sie obkuta
![]() pytania zaczal od najtrudniejszego... wiec troche sie na poczatku zamotalam, ale wyszlam na prosta grunt to nie spanikowac
|
|
|
|
#587 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam po krótkiej przerwie
![]() Cytat:
![]() przy okazji: Wszystkiego naj naj naj! Zdrówka, szczęścia, pomyślności, morza miłości oraz piątki na dyplomie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak będzie chciała, to czemu nie Jak brat mojego Kochania dowiedział się o naszym ślubie też chciał iść z obrączkami a w dniu ślubu będzie miał 13 lat. Teraz mu się chyba trochę odwidziało ale zobaczymy ![]() Gratulacje Już koniec sesji ?A ja byłam wczoraj na truskawkobraniu Koncerty były trochę do kitu, ale ogólnie było bardzo miło Wróciłam dzisiaj rano od mojego Kochania
|
|||||
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze,że jesteś opanowana bo ja bym na pewno spanikowała i najważniejsze ,że wyprowadziłaś swoją wypowiedź i aby 1 masz już z głowy![]() Aniołku ja nie wiem czy ona by chciała,zawsze możemy zapytać,ale ona taka trochę wstydliwa jest to może być ciężko ciekawe czy brat Twojego TŻ będzie niósł Wam te obrączki
|
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dwoch kuzynow (6 i 7 lat), ktorych moglabym zaangazowac w slub, ale prawde mowiac mnie tam nie rozczula niesienie obraczek przez dziecko, wiec niczego takiego nie organizuje
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
zdałam
ale jestem taaak zmęczona psychicznie stresowaniem się że mam ochotę się położyć spać a tu muszę się pakowac bo po mnie familja przyjedzie żeby mi graty do domu zabrac![]() a w ogóle to chyba nie jedziemy w tym roku do Norwegii z jednej strony szkoda bo gruba kasa nam umknie ale z drugiej strony to mamy z tżtem zajęcie=remoncik naszego gniazdka jak zostajemy w Polsce to wtedy tż będzie mógł się osobiście za remont wziąć i wtedy w wakacje uda się nam go skończyć![]() co więcej rodzice tżta kupują niedługo alkohol na wesele szwagra i jeśli się okaże że przy większych ilościach jest większy rabat to kupujemy niedługo też wódkę na wesele ![]() ![]() ![]() bo alkohol ma drozeć a u tżta mają gdzie go przechować więc niech stoi na dwa wesela 200 osobowe to prawie 500 butelek kupimy jak ktoś zechce zajrzeć do tżta piwnicy to dozna szoku
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie do Warszawianek
![]() jak najprosciej dostac sie ze skrzyzowania Elektoralnej i al. Jana Pawła II do Szwejka na Plac Konstytucji? ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#593 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Tancerko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super.... widzisz a tak się bałaś i po co... teraz za karę musisz głową trzy razy w murek powalić
|
|
#594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale Wam fajnie,będziecie urządzać własne gniazdko mmm też bym tak chciała,ale na wszystko trzeba kasy![]() a co do ilości butelek to WOW! nieźle |
|
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie ulica Szwejka to czekam na Black jeszcze Izolek chyba tez jest z Wwy.
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-06-29 o 15:31 |
|
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje Tancerka
![]() lain, spróbuj na zumi.pl albo docelu.pl. Zawsze tam sprawdzam jak nie znam drogi. |
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
o kurczę ciekawe czy ktoś o transporcie pomyslał licząc ilość butelek
w ogóle szwagier ze szwagierką tak się kłócą że rodzina zaczyna już po cichu się zastanawiać czy dojdzie do ślubu ![]() Cytat:
ale najlepsze jest to ze mam stypendium naukowe buahahaha - najwidoczniej siedzenie na wizażu sprzyja myśleniu bo jak tu nie siedziałam to i stypendium nie miałam
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie wsiasc, w co wsiac itp![]() bo TZ dzis sie umowil z kolega na piwko i musi miec jakas prosta droge zeby tam dojechac, a przede wszystkim zeby po tym piwko sprawnie wrocic do domu |
|
|
|
|
#599 |
|
Rozeznanie
|
jestem ale nie znam sie dobrze na komunikacji i nie wiem gdzie jest ta ulica na E.
Ale Black będzie lepiej wiedziała.
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam watpliwosci, bo czestp trasy komunikacji miejskiej nie sa zgodne z logika edit: ok - zdolniacha jestem znalazlam kilka tramwajow i dwa autobusy z Pl. Bankowego na Pl. Konstytucji mysle, ze to chyba najprostsza droga bedzie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-06-29 o 15:49 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

A ja w robocie i mnie szefowa poprosiła o wyczyszczenie rabaty z kwiatami ;( nie mam siły już na nic
ja już też wstałam
czuję się pomiędzy źle i bardzo źle, ale już nie aż tak tragicznie bo mogę zrobić sobie śniadanie .

a dopiero w piątek się dowiem na któą godzinę 

Jak będzie chciała, to czemu nie