|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
lovers2friends- baaardzo podobają mi się opisy, które dodajesz. sama je wymyślasz?
______________ jesteś lżejszy od fotografii, z której będziesz mnie teraz wycinać. cierpię przez to, że nie potrafię obrócić się plecami od tych ludzi, którzy mnie ranią, i mają za nic. i jak wrażenia? nie wszystko jest do zrozumienia. zobacz jak cudownie marniejemy, zapętleni w treści bez znaczenia... czas mija w świetle bloków, a Ty obiecaj mi miłość do grobu.
|
|
#212 | |||
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
a ty dodaj chociaż czasami coś ;] bo twoje opisy są ahh.. brak słów Cytat:
ja mam tylko taki jeden [z wizazu] Wszystko co najlepsze, najpiękniejsze, najwspanialsze, słodkie, czułe, dobre, pragnę Ci to wszystko dać, bo od losu ja już dostałam co najcudowniejszego mogłam - Ciebie. Cytat:
![]() i dobrze że postanowiłaś wrócić ;] opisy: Oni nie patrzą na uczucie tylko na kase ![]() Baw się nimi bo oni bawią się tobą. Będziemy teraz bawić się facetami Tak jak oni kur.wa bawią się nami.
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie myszki w kolejnej części ;* dawno mnie nie było,
ciągle tylko praca i praca. Czwarta nad ranem. Może sen przyjdzie, może mnie odwiedzisz. -Lepiej będzie nikomu o tym nie mówić. -Kiedyś opowiem o tym sobie, ale spokojnie, nie uwierzę. Ty swoje masz, pozwól mi moje mieć. To cholerna niepewność nim znowu, wreszcie staniesz w drzwiach. Nie ma gorszych słów od zostańmy przyjaciółmi I nie ma gorszych przekleństw od zapewnień: lubię Cię. Mój uśmiech nie współgra z Twoimi ironicznie wykrzywionymi wargami. To tak na szybko. Znalezione gdzieś tam.. Znikam na jakiś czas. Jeśli sie powtórzyły, wybaczcie ;*
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
-Nie musisz nic mówić, twój wzrok powiedział mi wszystko!
-Ale... -Żałujesz wiem, może też tęskniłeś czasami, może pomyślałeś przez chwile co czuje, co robię ... Ale nie odważyłeś się napisać, zadzwonić .!! Co może mi powiesz teraz, że bałeś się ?!! To wiedz o tym, że ja cię nadal mocno kochałam i ciągle czekałam .. |
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Pragnęłam tylko szybko otrząsnąć się po stracie Ciebie. Wolę iść sama. Nie chcę za Tobą gonić. Każdego dnia, w każdej chwili, zastanawiałam się jak mogłam pozwolić Ci tak się pogrążyć. limitowana dołączasz do grona moich ulubionych
![]() |
|
|
|
#216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
________________ ojeny ja wsrod nich ; o zaszczyt : ) nie mam dzis weny ale moze cos: a Ty kocie w dokumentach dostałeś [ile konczy] juz . < 3 dodam też , że nikomu nie powiem co dla Ciebie maam skarbie ; > [ ] lat temu przyszedles na swiat , a ja dziekuje za ten dzien. ej kocie podziekuj rodzica ze [] lat temu sie zabawili bo moge Cie miec ; d
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
- wszędzie tylko fałsz, płacz i zgrzytanie zębów - rzuć wszystko raz w życiu.. dla mnie - obojętna, bo niby co zależy ode mnie ? - dla Ciebie zacznę jeść szpinak, naleśniki i pić herbatę, zaczne nawet grac w piłkę, ale nie zostawiaj mnie - nie krzywdź jej, bo ona potrafi się mścić - ' tutaj codziennie uczę się, że nie ma uczuć ' - może lepiej nie czuć nic ? - kochałam Twoje 'ale' do czasu - ' kłam, ale mów do mnie ładnie ' - w dzisiejszych czasach trudno zaleźć miłość swojego życie, dobrze, że ja ten problem mam już za sobą x x x Drift, suve, alexandretta - mm
![]()
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem tu od połowy X części i już się zadomowiłam z tym, jak jest.
Calineczka777 Nie bardzo wiem , jak pomóc, ale postaram się. ![]() * [data urodzenia chłopaka] np. 29.06.1990 - narodziny mojego szczęścia. * Kocham Cię- wszystko, co chcę Ci dać w tych dwóch słowach masz... * życzę Ci: Szczęścia, szczęścia i szczęścia. W każdej możliwej postaci. * [wiek] lat czekałam na te cholernie wielkie szczęście.. ![]() Nic więcej mi do łba nie włazi _________ Uśmiech za uśmiech- taka wymiana ![]() Od pierwszego wejrzenia pokochałam Twoje usta. Nie wiem, ile raz jeszcze odwrócę się, by poszukasz naszych wspomnień... A dzisiaj już nie ważne, że coś kiedyś było... <T>
|
#219 |
|
Raczkowanie
|
Wiem już, że kocham ten świat.
Zbliza się złota jesień. Dostrzeganie piękna jest wzniosłe. Ile straciłam przez tamte lata? Rachunek jest nie do wyrównania. Na peronie w snach odczytałam na gładkiej powierzchni tysiące razy: WYZWOLIŁAM SIĘ... Jestem spokojna, bardzo spokojna, jakbym była pewna w stu procentach, że warto. Dokonałam czrgoś zupełnie niemożliwego: skończyłam studnia, napisałam książkę, podjęłam pracę, a nadal nie potrafię porozumieć się ze sobą.
|
|
#220 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Cytat:
bardzo miło![]() sprobuję pomoc ![]() __ 100lat skarbie,ze mną ![]() żeby wszystkie marzenia stały się rzeczywistością ![]() Mogę być Twoim prezentem urodzinowym ? ![]() Wszystkiego najpiękniejszego dla niepowtarzalnego i najwspanialszego jubilata na świecie<3 ![]() w tym dniu dla Ciebie na niebie ułożę serce z gwiazd <3 18 lat temu na swiat przyszedł bez majtek i butów spełniajac marzenia i sny. to byłeś Ty ![]() tylko tyle nic innego mi do głowy mi nie przychodzi ![]() buziak skarbie
|
|
|
|
|
#221 |
|
Rozeznanie
|
dagmaruffka, Calineczka777 - dziewczyny, wybaczcie, ale wam nie pomogę. Ostatnio ciężko idzie mi wymyślenie czegokolwiek, może w przyszłości się zrewanżuję ;*
_______ 1. Twoją bluzę na ramionach zastąpił dziś sprany koc. 2. Nasza miłość zginęła pod kołami samochodu. 3. Spadając ze schodów puściłam Twą dłoń. Podniosłam się sama. 4. Podczas burzy usiądę pod najwyższym drzewem. 5. Lecę w pustkę bez dna. 6. Powiedziałeś, że samotność jest karą od Boga. Nigdy nie wierzyłam w siły pozaziemskie, ale dzięki Tobie mam na kogo zrzucić winę za pustkę wokół mnie. 7. Chciałam się Tobą zaopiekować - powiedziałeś, że już masz matkę. Chciałam pójść z Tobą na piwo - rzekłeś, że już masz przyjaciół. Chciałam dać Ci serce - wyszeptałeś, że jedno Ci wystarczy. I odwróciłeś się na pięcie. A ja... Ja stoję z sercem na dłoni patrząc jak odchodzisz i przysięgam, że słyszałam szloch wydobywający się z głębi odrzuconego serca. 8. Z żalu rzuciłabym się do rzeki, gdyby nie fakt, że umiem pływać. 9. -Popatrz na mnie. -Po co? -Popatrz, a może zrozumiesz jak wyglądają ludzie, których ranisz. 10. Potrzebny mi respirator. 11. Jesteś czymś czego chcę, a mieć nie mogę. Jak willa z basenem i nowe ferrari. 12. Jesteś takim egoistą, że gdy wysłałam Cię po pączka, po drodze wyssałeś całą marmoladę. 13. -Choć, przespacerujemy się po drodze mlecznej. -Ale ja mam uczulenie na mleko... - -.-'' 14. -Jaka jest różnica między Tobą, a tą blondynką na ławce obok.? - Ją mógłbyś mieć po paru drinkach i kilku beznadziejnych komplementach. Ja jestem z serii limitowanej, coś jak kalendarz pirelli. 15. Powinnam być smokiem wawelskim. Zionę ogniem na Twój widok. |
|
|
|
#222 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
100 lat, 100 lat, wina beczki, 7 synów i córeczki.. (ze mną )Życzę Ci wielu słonecznych promyków i słodkiej wiosny życia ... Pan urodzin dziś nadchodzi, więc się bawić nie zaszkodzi ![]() Mam nadzieję,że coś pomogłam ![]()
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
limitowana ♥
![]() Najpierw spytaj sam siebie, kim tak właściwie dla Ciebie jestem..? Moje dłonie na Twoim ciele położonym na moim Tak właściwie, czujesz, że żyjesz? Powiedz mi, dlaczego życie tak dużo kosztuje? Nie, za nic nie odwrócę się Proszę, tym razem bądź ostrożny z moim sercem Wpadam w to ponownie Teraz już nie obchodzi mnie co myślisz, nie tym razem… Ty chyba masz zeza! Nigdy nie trafiasz i całujesz dziewczynę obok… Zobacz w górnej półce, tam powinna leżeć jeszcze nasza miłość .
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
Powiedziałeś że nie ma o czym rozmawiać
bo jest za późno Biorę te słowa do siebie powoli i odchodzę Nie chcę się zgodzić Ale znajdę swoją drogę Bawiłeś się mną, W porządku Nie ważne, Jeśli wolisz...nie będę chciała wracać nasz most został spalony! Nie trać czasu, rozdział zamknięty
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
bez siebie nie będziemy tacy sami.
tylko ty możesz mnie kochać, z włosów moich pleść warkocza i w dłoniach spać. tylko ty umiesz wymyślać mi świat. sprzedać uśmiech na dzień dobry, tak bym mogła wstać. ty widzisz niebo, ja przerwę między chmurami. rzeczy ważniejsze schodzą na drugi plan. oszalałam do reszty. zagubiona część mojego ja usadowiła się przy tobie i nie chce odejść. |
|
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
uwierz mi.. nikt tak nie znika..on wziął tylko pare dni wolnych od życia <*>
uwierz mi nie chciałam tak.. mam tutaj Ciebie i przyjaciół od lat.. gdybym dostała szansę jeszcze jedną nie odeszłabym od Ciebie..wiem to napewno.. nie straciłam Ciebie.. skarbie..nie mozna stracić czegoś czego się nigdy nie miało, wiesz? może wszystko już wiesz..moze wszystko już masz..moze to własnie jest szczęscie?? rozpadła się..zniknęła gdzieś..złota brama którą miała przejść!
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Calineczka777:
X lat urodził się tak cud i dzisiaj jest tylko mój! ![]() W dniu Twoich urodzin rodzicom gratuluje dziecka, sobie gratuluje wyboru. ![]() Kochanie.. szybko się starzejesz. W dniu Twoich urodzin życzę Ci wszystkiego najlepszego.. ale przecież już to masz, bo masz mnie! ![]() To dzisiaj ja wyskoczę z tortu dla Ciebie.. ![]() Mój kochany staruszek ! ![]() ----- i reszta - niekoniecznie o miłości ![]() Pora uśmiechnąć się do własnych marzeń. ![]() Do póki nie wyschnie ostatnia kropelka nadziei.. ![]() Ocean życia burzy się W fioletowych bucikach wkradło się do mnie szczęście.. ![]() Koniec z traktowaniem mnie jak lalkę i odkładaniem na półkę! I znowu czuć ten powiew wolności i rozleniwienie w kościach (apropo urlopowiczów Układam na nowo świat, puzzle już rozsypane czekają, aż je poskładam ![]() Dziwne, dziś nawet sok trochę słodszy niż zwykle. ![]() postaram się dodawać jakieś optymistyczne opisy, bo ostatnio coś pochmurno się zrobiło na wątku.. PS na offtowy dziewczyny nie odpowiadajcie, ja co jakiś czas takie wiadomości po prostu - kasuje Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-06-29 o 16:52 |
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
'kraina suszy i facetów bez przyszłości' 'świat jest, jaki jest, i każdy dzień szczęścia graniczy niemal z cudem' 'pozornie prości, a tak naprawdę nie do rozgryzienia' to nic, mniej niż nic. A gdy padać przestanie w mym mieście gdzie ze swoim smutkiem się umieszczę? jakby tak ktoś do mnie mówił to też bym sie psuła jak papier ścierny - szorstka i nieprzyjemna zupełnie nie tak to sobie wyobrażalam ale kto powiedział, że psucie humoru jest złe lub nieprzyjemne skąd ja to znam. że to nic, że to tylko taki stan, że ja tak mam. przyjaciel na pół etatu jesteś jak zwykle za późno, zepsułeś mi dzień i wciaż kocham Cię kolejna oznaka cholernej naiwności dziką uwolnił mnie tam pojadę, gdzie pada wiecznie liczę gwiazdy na mokrym asfalcie.
i don't want to talk about it Edytowane przez DuDe Czas edycji: 2009-06-29 o 17:10 |
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
Mogę pokazać ci świat
Lśniący, błyszczący, wspaniały Powiedz mi księżniczko kiedy ostatnio pozwoliłaś zadecydować swojemu sercu?? To jest tak, że jedynym towarzystwem, jakiego szukam, jest wieczne nieszczęście Podarłam wszystkie fotografie Ale przeszłość nie da o sobie zapomnieć Powiedz mi, dlaczego gdy wychodzę Zawsze idę do ciebie? Naszym przeznaczeniem było się rozstać Nie byliśmy sobie przeznaczeni Bo musisz wiedzieć, że nieważne, co zrobimy I tak któreś musi odejść Wiesz, że cię kocham, kocham na tyle, by pozwolić ci odejść i żyć dalej W ramionach anioła Zapomnij o mnie mnie Udawaj, że nigdy mnie nie znałeś Nie dzwoń Nie pisz Nie zarywaj nocy przeze mnie, bo mi śpi się całkiem nieźle Z głupim uśmiechem na twarzy Kiedy chodzisz w kółko cały krajobraz wygląda tak samo Nigdy nikogo nie potrzebowałam by czuć, że żyje Wydaje się, jakbyś jeszcze wczoraj był częścią mnie Zazwyczaj stałam dumnie, zazwyczaj byłam silna Twoje ramiona wokół mnie, wszystko układało się dobrze Po naszej myśli, jakby nic nie szło źle Udając, że mnie nie widzisz Zupełnie zaślepiony sobą Uciekasz od ramion, które mogą cię objąć Dorastałam w małym miasteczku. I kiedy padał deszcz. Gapiłam się przez okno. Zastanaiwałam się co by się stało gdybym przestała być szczęśliwa... Modliłabym się Chcę poczuć ciepłą bryzę. Spać pod palmami. Czuć ocean. siedziec na dachu szybkiego pociągu (?) Podróżować rakietą daleko stąd. I oderwać się. Bo są noce, kiedy śpiewam sama sobie do snu
|
#230 |
|
Raczkowanie
|
Gdyby tylko im zależało, mogli by wszystko. teraz niewiele .. widać za łatwo im to przyszło.. On nie był dla niej , ona nie dla niego.. a teraz patrzysz na mnie , a tulisz inną . i to nazywasz obietnicą ? ehm. to fakt do miłosci Cie nie przekonam, bo sama wiem czym jest miłość. mówiłeś, że jestem idealna, więc czy idealne rzeczy, tak szybko Cię nudzą?..
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
I guess you know I'm B--aaa-aaa-aaad, B--aaa-aaa-aaa-aaad!
// Założę się, że wiesz, że jestem zła.Shopaholics why they call 'em my addiction? // Zakupoholidztwo, dlaczego uznawane jest za uzależnienie? You got real big brains, but I'm looking at your... You say you're a big boy, but I can't agree // Mówisz, że jesteś dużym chłopcem, ale ja nie mogę się z tym zgodzić I don't wanna fall in love no, enough for just one night // Nie chcę się zakochiwać na jedną noc You're scaring me to death! // Śmiertelnie mnie przerażasz!I take care of myself // Potrafię o siebie zadbać ![]() My eyes look like Picasso // Moje oczy wyglądają jak Picasso Looking like a moron! // Wyglądałeś jak dureń
|
|
|
|
#232 |
|
Przyczajenie
|
wiem, że jestem snobką, że nie jestem miła, że za dużo piję, że klnę... a twojego mężczyznę mogłabym miec w 3 minuty...ale tak naprawde chciałabyś byc mną...chciałabyc byc diabłem w sukeince od Prady
![]() zamierzam umiescic te niegrzeczne mysli w Twojej głowie zamierzam sprawic, byś zapragnął wyjśc ze mną wieczorem chciałabym cofnąc czas, zamknąc oczy i powiedziec, że jego tam nie ma... walcze sama ze sobą, bo jedna strona mojej duszy mowi mi, ze nigdy nie powinnam była przestac go kochac... niektóre marzenia nie zasługują na spełnienie... mój emocjonalny odpowiednik wielkiego kryzysu trzeba całowac nowych ludzi, aby pozbyc się starych lęków znalezienie dobrego faceta jest tak łatwe jak znalezienie taksówki w czasie burzy śnieżnej w noworoczny wieczór wspomnienia są słodko-gorzkie...dobre czasy, których nie możemy powtorzyc był sukienką nie w moim stylu, którą przymierzyłam tylko dlatego, że miałam ją pod ręką w jego oczach, przy kieliszku dobrego wina, czas się dla mnie zatrzymał schematy, klisze językowe, uśmiechy, drinki, noce cóż, widocznie dobieram mężczyzn wg złego klucza... wakacje to dla mnie doskonały czas do zastanowienia się nad swoimi prawdziwymi pragnieniami i marzeniami if you see us on the floor, you'll be watchin all night
|
|
|
|
#233 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za te chwile ,które spędziliśmy razem, za chwile wrażeń... .on się boi, że ona wciąż myśli o nim .. wciąż za mało sie znamy, by pokazać jak smakuje szczęścia smak. Nie mówię, że nigdy mu nie wybaczę, po prostu chcę żeby on tego chciał. ![]()
|
#234 |
|
Raczkowanie
|
białe kozaczki to stan umysłu .
![]() nie ma szpilek- nie ma seksu burn baby burn.... Każda z nas ma swój krzyż - tak mawiała babcia [...]. Zawsze sądziłam, że ten krzyż dostaje się pod koniec życia, a tu się okazuje, że któregoś dnia, tak po prostu, Pan Bóg cichutko nam go kładzie na plecy i już! Teraz go nieś! ( miłość? ) bezczelna dziwka. Nie żyję od urodzenia. |
|
|
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
-wiesz dlaczego, nie jestem zaskoczona, że zostawił mnie dla innej ? - nie. -bo nigdy nie brałam na poważnie jego słów i obietnic.. na skutek czego, nie żałuję i nie płaczę. Bo skoro mnie zostawił, to nie był mnie wart, i dziś to wiem! ![]() Masz zbyt szczere oczy.
'Gdyby miłość mogła być winą, ty byłbyś tej winy przyczyną i usprawiedliwieniem, kochanie..' ![]() Edytowane przez BARBIEDOLL Czas edycji: 2009-06-29 o 18:09 |
|
|
|
#236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przepraszam dziewczyny, ale się lekko zbulwersowałam. Mam nadzieję, że niue będziecie miały mi za złe wtrącania się w nie swoje sprawy. __________ 1. Jak cukier w herbacie roztapiam się. 2. Powinni stworzyć perfumy o Twoim zapachu. 3. Jej kupiłeś róże, mi posadziłeś pokrzywy. 4. Cholera, serce, Ty się tak nie ekscytuj.! Mam Cię tylko jedno! 5. Z Tobą mogę zamieszkać choćby na Saharze. 6. Trzeba kilkunastu wozów strażackich, aby zgasić płomień, który w nas płonie. 7. Taxi.! Do nieba poproszę.! 8. Na mnie nie ma lekarstwa. 9. Zawinę sie w kokon. Z poczwarki zmienię w motyla. 10. Jesteś lekiem bez recepty. |
|
|
|
|
#237 |
|
Raczkowanie
|
ok
juz go nie ma ; 0)
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
oł. pochwała od najlepszej. miód.
leżałam na ławce wpatrzona w niebo. słońce raziło mnie w oczy. On podał mi okulary słoneczne. wreszcie bez mrużenia oczu dostrzegłam miłość.
tylko z Nim mogę liczyć pestki w arbuzie, chmury na niebie, ziarenka piasku na plaży. chyba jeszcze wczoraj odmawiając różaniec łudziłam się że wrócisz. pewnie mocno w to wierzyłam gdy prosiłam o to Boga w wymyślonej przeze mnie modlitwie i pewnie wierzyłabym nadal gdybym nie zobaczyła Was razem. różaniec rozsypał się. Jego ręce na mojej talii. Jego usta na mojej szyi. Jego serce przy niej. nie umiem zacząć dnia bez Twojego 'dzień dobry kochanie'
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
Do mnie nigdy nie pisałeś "Kochanie".
Nie dostawałam od Ciebie sms na dobranoc. Nie chciałeś ciągle do mnie dzwonić. Nie pisałeś cały czas na gg. A podobno to mnie kochałeś na zawsze i nad życie.
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
Wrodzona chęć zdobyczy i nabyta kombinacja..
...i znów na pełnej k*rwie myląc dzień wczorajszy z jutrem... czuje smak łez w moich wspomnieniach trzeba pogodzić się z nieuchronnością losu wizerunek, który został tylko we wspomnieniach Ja znam zasady gry i nie dbam o opinię jestem jak ból który nie mija
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

a ty dodaj chociaż czasami coś ;] bo twoje opisy są ahh.. brak słów
bo pilne.

wystarczy Marzena