Żony doskonałe PM2008 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-29, 13:22   #3061
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

Hejka poniedziałkowo

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
jedziemy do Wisły, do Czarnego, mamy tam taką panią wypróbowaną i nie musielismy zaliczki płaćic (a w moim stanie to wazne, bo tak naprawde nie wiadomo do konca czy jedziemy czy nie)
to fajnie macie z tą zaliczką jeszcze raz miłego urlopiku

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Owieszczam, ze wczoraj po 8 godzinnych mekach zamknelam sesje Indeks wypelniony i wedruje do dziekanatu hi hi hi Tak sie ciesze! Teraz ponad 3 miesiace laby!!!! Juhu juhu juhu juhu juhu
no to gratulacje studentko

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
no i ta cholerna praca , której jeszcze nie tknęłam
Nie wiem co to bedzie

Lecę herbatkę zaparzyć któraś chętna?
ad. 1 jak to co to będzie lańsko na kolańsko
ad. 2 jak z cytrynką to poproszę

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
haha, a nie mam wcale takiego zamiaru Jakiegoś fioła w życiu mieć w końcu trza No wiecie, jak chcecie bardzo, to mogę popisać, jak to się umęczam przy przeprowadzce, jak to mnie brzuchol dzisiaj boli bo @, jak to mi mężuś czasem do wiwatu daje, jak to wzcoraj jeszcze mandat musieliśmy załapać, jak nam się auto psuje itd itp A głównie to jak mnie perspektywa mieszkania z teściami przeraża
Nooooo to ja już chyba lepiej zapomnę znowu o tym wyżej i pomyśle se znowu o szczeniolach
i Ty niby jesteś monotematyczna

Miłego dzionka kobietki
Stary 2009-06-29, 15:01   #3062
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Helloł

Witam po weekendzie Normalnie w tym moim urzędzie to cyrki sobie robią - raz wizaż zablokowany, dziś patrzę i można wejść -

W Krk było suuuuper weekendzik sie udał mimo pogody nie za bardzo. Przewaliliśmy całą przeznaczona kase ale nie żałowaliśmy sobie niczego. Mieszkanko było fajne tylko nad sama knajpą i pod oknami mieliśmy ogródek piwny knajpy pod nazwą "Piękny pies" gdzie impreza trwała do 7 rano no ale my też nie spaliśmy o terj porze .... Byliśmy na romantycznej kolacji a także na rundce po knajpkach na kazimierzu - wróciliśmy o 6 rano do pokoju Troszke pozwiedzaliśmy też. Z okazji rocznicy dostałam od męża wisiorek złote serduszko z cyrkoniami z przeplecionym maleńkim serduchem. Ja w końcu kupiłam małżonowi taką książkę - zbiór zasad, praw i cytatów o miłości w formie tak jakby kalendarza - na jednej stronie jeden dzień, data i cytat lub wskazówka do przemyslkenia. Powklejałam tam też kilka naszych zdjęć i powpisywałam nasze ważne daty teraz cidziennie przed snem będziemy sobie czytać jedną stronę i rozmawiać o tym

Oczywiście was przeczytałam całe
moonik - ale miałaś historię z tą burzą, ja tez się bardzo boje błyskaweic i grzmotów mimo że żadnej przygody nie miałam. Zawsze siadam w cichym kąciku w domu najlepiej bez okien bo się tak boję
milibili - gratuluje egzaminów a tytm co może ta pewna osoba powiedziec - a co ty sie będziesz przejmować ?? twoje życie i tyle
agunia - jakies nowe fotki słodkich kuseczek po weekendzie ?? duże już są ? edit - teraz dojrzałam stronkę - przesłodkie maluchy
izazusia - gratuluje męża magistra
czekoladka79 - gratuluję mieszkanka - podoba mi się istna promocja ale w sumie ceny niewiele wyższe od opola bo za takie jak piszesz po remoncie tez u nas tak koło 280 tys pewnie by było. I udanego wypoczynku na sycylii
soffi - gratuluje zamknięcia sesji
daguś - dobrze że z mężem macie za soba ten problem - i nie oglądaj sie za siebie, że tydzień stracony, co was nie zabije to was wzmocni dziś jeszcze zaraz lecę pooglądać twoje ostatnie wyczyny artystyczne - jak mi czasu starczy

Jeszcze nie napisałam - jest u nas dziś w urzędzie jakas konferencja i czy coś tam, nie ważne ale jest darmowa wyżerka (oczywiście niby dla członków konferencji .... Byłam oczywiście - jest catering z najlpeszej aktualnie knajpy w opolu. Jadłam pyszny makaronik ze szpinakiem i kurkami posypany parnezanem, mase rożnych dziwnych przekąsek, że nawet nie wiedziałam za bardzo co jem, oraz masę różnych owoców. Dobrze jest pracowac w urzędzie

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-06-29 o 15:03
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 17:55   #3063
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry
Długo mnie nie było W Międzyzdrojach byłam- na cztery dni Postałam w sklepie u teściowej, pospotykałam się ze znajomymi oraz spędziłam trochę czasu tylko z mężem Fajnie było tak na chwilę się oderwać

A od dziś znów praktyki Nie narzekam bo mam super ekipe i czas szybko leci. Kończe badanie konkurencji i dzis dostałam pierwsze zadanie preparatywne
W sumie już się przyzwyczaiłam ze wstaję rano, ale za to popołudniami chce mi się już spać Jak dobrze że szkoła do pażdziernika jest rozdziałem zamkniętym
Teraz jak coś czeka Kamila rekrutacja na elektrotechnikę
Paskudna u nas burza-wali piorunami na prawo i lewo-ale dobrze bo ducota była jeszcze gorsza-szczególnie w laboratorium. A już nieszczęsna klima mnie przewiała-poza tym śmierdzi więc staram się jej unikać jak ognia.
Poza tym u nas moze być znowu mała rewolucja-Kamil dostał propozycję nowej pracy (cv nie wysyłał, ktoś go polecił)i prawdopodobnie ją przyjmie.
W czwartek równiez będziemy mieć "gościa" -mama mi załatwiła Córka jej koleżanki ma kurs we Wrocławiu a ze jest z Pozanania i nie ma dojazdu przekima u nas. Kamil jest wniebowzięty bo to finalistka Miss Nastolatek 2002 roku
Stary 2009-06-29, 18:24   #3064
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Ale duchota... widac ze lato w pelni hihii

Anus super ze wyjazd sie udal, wszak tak mialo byc . Mam nadzieje ze za bardzo sie nie objadlas na tym dzisiejszym urzedowym cateringu, bo oczywiscie nam nic nie podrzucilas, taka z Ciebie kolezanka, no ladnie...

Izus najwazniejsze ze spedziliscie razem czas, a gosc... hymmmm no niezle grunt aby maz nie oslinil podlogi hihihi.

A ja wlasnie czekam na swoja polowke bo dzis jest na imprezie pozegnalno-imieninowej u kumpla, ktory byl u nas na weselu a razem pracowali a za 2 tyg zmienia firme.... mam nadzieje ze kontakty sie nie urwa....
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 18:59   #3065
paulinaizabela
Zakorzenienie

No hejka melduje ze wszystko przeczytalam... uff

a u mnie lato, lato wszedzie..... i przesylam Wam mnostwo slonka i ciepla
serio chyba tak jeszcze tu nie bylo zeby caly miesiac bylo cieplo i slonecznie

Babcia z siostra zadowolone z pobytu u nas chociaz jeszcze na zadnej wycieczce nie bylysmy - jutro chyba sie gdzies wybierzemy
W sobote mialam sie bawic na weselichu no ale nie pojechalismy szkoda... a,le wlasnie w sobote bylismy na potrojnej imprezie u znajomych (ur.obojga + 2 rocznica slubu) fajnie bylo i nawet wyskoczylysmy na 2 godz na balety same baby

a teraz cos nieprzyjemnego... jakos tak w piatek chyba jadlam paluszki i zab mi sie ukruszyl i do sadysty trza isc... mam wizyte 7 lipca... ciekawe ile tu zabule zeby mi go dosztukowala

Agatko brzusio cudowny i fryzurka tez

Katarzinko milego urlopowania

Soffi gratki zakonczonej sesyjki

Mili teraz dzidzus najwazniejszy ale za wynik tego ostatniego egz

Izka jak sie czujesz? lepiej juz?? i jak egz?

Izazusia Gratki dla mezusia

Marta i jak ta sprawa sie zakonczyla?? mam nadzieje ze pozytywnie i ze dobra decyzje podjelas

Czeko79 za mieszkanko - superowe jest a kuchnia sliczna
udanego pobytu na Sycylii

Anusia super ze rocznicowy wyjazd sie udal i prezenciki fajne

Malutka jak tam Dawidzio? nozia juz nie boli? buziak dla niego

Milego dzionka
Stary 2009-06-29, 20:04   #3066
kotekk81
Zakorzenienie

witam

wpadlam na sekunde sie tylko przywitac

odezwe sie pozniej jak internet i malz mi pozwola

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 20:28   #3067
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

CZEŚĆ SŁONKA
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Dziękuje Wam wszystkim kochane za trzymanie kciuków! Dzięki Wam udało się - 2 egzaminy do przodu teraz pozostaje mi czekanie na wyniki egzaminu który pisałam w sobotę rano
Izka jak Tobie poszło w ten weekend? Jak wyniki i egzamin?
Miluś GRATULUJĘ.
Wyniki dopiero w piątek poznam, ale wiem już, że wynik z egzaminu z poprzedniego tygodnia do przodu.
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
ad. 1 to kuruj się kochana dalej
ad. 2 mówisz i masz
Dziękuję Myszko. Już się wykurowałam, przeszło mi, na szczęście. Dziękuję za kciukaski.
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Także teraz trzymajcie kciukasy za finalizację transakcji i pozytywne rozpatrzenie wniosku kredytowego w banku.
edit. zapomniałam o fotkach tego mieszkanka.
czekuś trzyma mocno kciukaski.
Sympaatycznie wygląda mieszkanko
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Izka jak sie czujesz? lepiej juz?? i jak egz?
Dziękuję paulinko.

Izuś gratki dla męża.

Byłam dziś z siostrzeńcem Krzyska, siostrzenicą jego, bratankiem i Krzyśka siorką na pizzy , potem na lodach i mieliśmy iść na taki zamek w naszej okolicy, ale deszcz nam zepsuł plany z zamkiem. eh! Ale i tak fajniutko było.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-29, 20:37   #3068
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Długo mnie nie było W Międzyzdrojach byłam- na cztery dni Postałam w sklepie u teściowej, pospotykałam się ze znajomymi oraz spędziłam trochę czasu tylko z mężem Fajnie było tak na chwilę się oderwać

A od dziś znów praktyki Nie narzekam bo mam super ekipe i czas szybko leci. Kończe badanie konkurencji i dzis dostałam pierwsze zadanie preparatywne
W sumie już się przyzwyczaiłam ze wstaję rano, ale za to popołudniami chce mi się już spać Jak dobrze że szkoła do pażdziernika jest rozdziałem zamkniętym
Paskudna u nas burza-wali piorunami na prawo i lewo-ale dobrze bo ducota była jeszcze gorsza-szczególnie w laboratorium. A już nieszczęsna klima mnie przewiała-poza tym śmierdzi więc staram się jej unikać jak ognia.
Poza tym u nas moze być znowu mała rewolucja-Kamil dostał propozycję nowej pracy (cv nie wysyłał, ktoś go polecił)i prawdopodobnie ją przyjmie.
W czwartek równiez będziemy mieć "gościa" -mama mi załatwiła Córka jej koleżanki ma kurs we Wrocławiu a ze jest z Pozanania i nie ma dojazdu przekima u nas. Kamil jest wniebowzięty bo to finalistka Miss Nastolatek 2002 roku
A co to za ciekawa praca dla męża ?? wiąże się z przeprowadzką ? Miss nastolatek - no dosć osobliwy gosć
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Anus super ze wyjazd sie udal, wszak tak mialo byc . Mam nadzieje ze za bardzo sie nie objadlas na tym dzisiejszym urzedowym cateringu, bo oczywiscie nam nic nie podrzucilas, taka z Ciebie kolezanka, no ladnie...
A kto powiedział że wam nie zabrałam na wynos żarełka tylko nie mogłam tak otwarcie o tym pisac z kompa w pracy bo jeszcze by mnie nakryli to nakrywam do stolu - częstowac się
Cytat:
a u mnie lato, lato wszedzie..... i przesylam Wam mnostwo slonka i ciepla
serio chyba tak jeszcze tu nie bylo zeby caly miesiac bylo cieplo i slonecznie

Babcia z siostra zadowolone z pobytu u nas chociaz jeszcze na zadnej wycieczce nie bylysmy - jutro chyba sie gdzies wybierzemy
W sobote mialam sie bawic na weselichu no ale nie pojechalismy szkoda... a,le wlasnie w sobote bylismy na potrojnej imprezie u znajomych (ur.obojga + 2 rocznica slubu) fajnie bylo i nawet wyskoczylysmy na 2 godz na balety same baby

a teraz cos nieprzyjemnego... jakos tak w piatek chyba jadlam paluszki i zab mi sie ukruszyl i do sadysty trza isc... mam wizyte 7 lipca... ciekawe ile tu zabule zeby mi go dosztukowala
1. Dziękuję za słoneczko tylko cos takie mizerne ...
2. Super że imprezka się udała - babskie balety oj dawno nie byłam na takich
3. dentysta sadysta - brrr....
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
witam

wpadlam na sekunde sie tylko przywitac

odezwe sie pozniej jak internet i malz mi pozwola
a co ci maja nie pozwolić ?
Stary 2009-06-29, 20:59   #3069
paulinaizabela
Zakorzenienie

Anusia no to co tam wylozylas bo strasznie glodna jestem
Stary 2009-06-29, 21:32   #3070
malutka_24
Wtajemniczenie

Dobry Wieczorek
Normalnie zapomniałam Wam powiedzieć, że Dawidek obchodził dzisiaj swoje pierwsze imieninki zrobiliśmy mu malutkie przyjątko, które prawie całe przespał dostał mnóstwo ubranek, pluszowego misia i taką fajna malutką podusię

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
W Krk było suuuuper weekendzik sie udał mimo pogody nie za bardzo. Przewaliliśmy całą przeznaczona kase ale nie żałowaliśmy sobie niczego.

Z okazji rocznicy dostałam od męża wisiorek złote serduszko z cyrkoniami z przeplecionym maleńkim serduchem. Ja w końcu kupiłam małżonowi taką książkę - zbiór zasad, praw i cytatów o miłości w formie tak jakby kalendarza - na jednej stronie jeden dzień, data i cytat lub wskazówka do przemyslkenia. Powklejałam tam też kilka naszych zdjęć i powpisywałam nasze ważne daty teraz cidziennie przed snem będziemy sobie czytać jedną stronę i rozmawiać o tym
ad. 1 gratuluję udanego wypadu do Krakowa, będziecie miło wspominać rocznicę
ad. 2 fajny prezent dla męża

Cytat:

ad. 1 no witaj witaj
ad. 2 mężowi gratuluję pracy a gość extra

Cytat:

Malutka jak tam Dawidzio? nozia juz nie boli? buziak dla niego
ad. 1 współczuję ci tej wizyty u dentysty
ad. 2 po podaniu czopka nóżka przestała szybciutko boleć

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Wyniki dopiero w piątek poznam, ale wiem już, że wynik z egzaminu z poprzedniego tygodnia do przodu.

Dziękuję Myszko. Już się wykurowałam, przeszło mi, na szczęście. Dziękuję za kciukaski.
ad. 1 no to
ad. 2 to się cieszę, że ze zdrówkiem już lepiej

Cytat:
A kto powiedział że wam nie zabrałam na wynos żarełka tylko nie mogłam tak otwarcie o tym pisac z kompa w pracy bo jeszcze by mnie nakryli to nakrywam do stolu - częstowac się
no dobra ja już siedzę grzecznie przy stole razem z Paulinką. Teraz powiedz tylko co serwujesz nam pysznego na tym stole
Stary 2009-06-30, 00:08   #3071
czekoladka79
Zadomowienie

heykam

Meldujem się żem :
  • już spakowana,
  • umowa przedwstępna notarialnie podpisana,
  • papierzyska w banku złożone
Teraz pozostało siedzieć, pachnieć i trzepotać rzęsami w oczekiwaniu na decyzję kredytową. Ale ustaliliśmy termin podpisania umowy właściwej na max 29 września więc jeśli PKO BP da du....y to zdążymy jeszcze pognać do innych banków

Czy u Was też taki skwar upał i duchota?
Bo ja po dzisiejszym dniu to już nie kcem na Sycylię
Jutro oczywiście jeszcze gnam do pracy bo przecież bez Czeko to Bank upadnie i poniesie sromotną klęskę w pracy podłubię do południa a potem srrrruuuu na lotnisko w samolot i w kosmos .....eeekhhem tzn do Mediolanu a potem przesiadka i witamy w Palermo

Napiszę już z krainy makaronu i mafiozów

P.S. nie pochwaliłam się, że 12 lipca zaczynam wymowne sam na sam z tym native speakerem z RPA ..... mrrrrrr wrrrrrrrr ........ u mnie w domu ......mrrrrrrr wrrrrrr ........ z małżem za ścianą
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 06:51   #3072
agunia82
Zakorzenienie

Hejka Ja dzisiaj z samego rańca, bo mi tak brzuch dał do wiwatu przez @, że już od 5 nie śpie A tu jeszcze cały dzień praca a potem pakowanie i przewożenie rzeczy. Ja nie wiem jak ja dzisiaj przeżyje...

Czeko
zabierz mnie ze sobą w walizce błagam!!!!!!!!!!!!!!

Gratuluje podpisania umowy

A co do banku PKO BP, to mnie już trochę zaczynają wkurzać. Zwykle u nich rozpatrzenie wniosku kredytowego trwa 3 tyg (przynajmniej w naszych stronach ), a u nas niedługo już minie miesiąc, bo przenosili ten wydział co wydaje decyzje z Krakowa do Kielc i się zrobił taki burdel, że papiery najpierw poszły do Krakowa, a potem je do Kielc z powrotem odsyłali... Porażka Już byśmy mogli mieć spokojną głowę, albo działać w innych bankach, a tak to siedź na dupie i czekaj

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 08:59   #3073
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Cześć Izuś
fajnie, że sobie odpoczęłaś trochę
ale gość Wam się trafił
Cytat:
Dobry Wieczorek
Normalnie zapomniałam Wam powiedzieć, że Dawidek obchodził dzisiaj swoje pierwsze imieninki zrobiliśmy mu malutkie przyjątko, które prawie całe przespał dostał mnóstwo ubranek, pluszowego misia i taką fajna malutką podusię
to wszystkiego najlepszego dla Dawidka z okazji imienin , mój małż też Dawid, ale imieniny ma dopiero w grudniu
Cytat:

P.S. nie pochwaliłam się, że 12 lipca zaczynam wymowne sam na sam z tym native speakerem z RPA ..... mrrrrrr wrrrrrrrr ........ u mnie w domu ......mrrrrrrr wrrrrrr ........ z małżem za ścianą
Czeko, żeby Cie tam za swoją nie wzięli i do jakiejś bandy nie zgarnęli jako herszta swojego
życzę superaśnych wakacji
no i później ekstra lekcji z nativem

miłego dnia laseczki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 10:22   #3074
malutka_24
Wtajemniczenie

Heja Żoncie

Cytat:
w pracy podłubię do południa a potem srrrruuuu na lotnisko w samolot i w kosmos .....eeekhhem tzn do Mediolanu a potem przesiadka i witamy w Palermo

ad. 1 umowa podpisana to pozostaje Ci tylko życzyć udanej sycylijskiej przygody
ad. 2 żebyś tylko nie została jakąś panią mafiozową
ad. 3 brzmi bardzo obiecująco - zachęcająco

Cytat:
Hejka Ja dzisiaj z samego rańca, bo mi tak brzuch dał do wiwatu przez @, że już od 5 nie śpie A tu jeszcze cały dzień praca a potem pakowanie i przewożenie rzeczy. Ja nie wiem jak ja dzisiaj przeżyje...

A co do banku PKO BP, to mnie już trochę zaczynają wkurzać. Zwykle u nich rozpatrzenie wniosku kredytowego trwa 3 tyg (przynajmniej w naszych stronach ), a u nas niedługo już minie miesiąc, bo przenosili ten wydział co wydaje decyzje z Krakowa do Kielc i się zrobił taki burdel, że papiery najpierw poszły do Krakowa, a potem je do Kielc z powrotem odsyłali... Porażka Już byśmy mogli mieć spokojną głowę, albo działać w innych bankach, a tak to siedź na dupie i czekaj
ad. 1 współczuję
ad. 2 tak to już z bankami jest. Pamiętam, że jak my się staraliśmy o kredyt to też się nam trochę przedłużyło, bo zażyczyli sobie jakiś dodatkowych papierów

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
to wszystkiego najlepszego dla Dawidka z okazji imienin , mój małż też Dawid, ale imieniny ma dopiero w grudniu
w imieniu synka
Szukałam w kalendarzu kiedy właśnie przypadają jego imieniny, ale nie znalazłam, a na necie jak patrzyłam to znalazłam 3 daty: 26 czerwca, 15 lipca i 29 grudnia, a że Dawid jest z kwietnia to najbliżej mu do imienin właśnie w czerwcu

Miłego dnia kobietki
Stary 2009-06-30, 11:10   #3075
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Meldujem się żem :
już spakowana,
umowa przedwstępna notarialnie podpisana,
papierzyska w banku złożone
Teraz pozostało siedzieć, pachnieć i trzepotać rzęsami w oczekiwaniu na decyzję kredytową.
w pracy podłubię do południa a potem srrrruuuu na lotnisko w samolot i w kosmos .....eeekhhem tzn do Mediolanu a potem przesiadka i witamy w Palermo

Czekoladinko zabierz mnie...mnie zabierz!
Za decyzję kciukaski trzymiem.
Ale sie rozmarzyłam. Palermo...
NO to gratki Z małżem za ścianę?

malutka za ciepłe słówka. I leci buziak z przytupem do Dawidka.

Uciekam dziewcionki na opalanko, ale zobaczymy ile wytrzymiem z tym upałem i "roboszkami co to gilgają jak ja pierdziu!"
No to sru!
Stary 2009-06-30, 11:39   #3076
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dzieńdoerek Dziubki

Ale skwar i duchota Głowa mnie boli aż musiałam tabletką zarzucić
Cytat:
Anusia no to co tam wylozylas bo strasznie glodna jestem
Cytat:

no dobra ja już siedzę grzecznie przy stole razem z Paulinką. Teraz powiedz tylko co serwujesz nam pysznego na tym stole
Pisałam wczesniej co bufet oferuje i czekałam czekałam a żadna nie przyszła na wyżerkę
Malutka - dla Dawidka spóźniony buziak imieninowy
Cytat:
Teraz pozostało siedzieć, pachnieć i trzepotać rzęsami w oczekiwaniu na decyzję kredytową. Ale ustaliliśmy termin podpisania umowy właściwej na max 29 września więc jeśli PKO BP da du....y to zdążymy jeszcze pognać do innych banków

Czy u Was też taki skwar upał i duchota?
Bo ja po dzisiejszym dniu to już nie kcem na Sycylię
Jutro oczywiście jeszcze gnam do pracy bo przecież bez Czeko to Bank upadnie i poniesie sromotną klęskę w pracy podłubię do południa a potem srrrruuuu na lotnisko w samolot i w kosmos .....eeekhhem tzn do Mediolanu a potem przesiadka i witamy w Palermo

1. Gratuluję podpisania umowy przedwstępnej i żeby z kredytem poszło jak należy
2. Pozdrów mafiozów od nas i czekamy aż się zameldujesz na wizażu po przylocie
3. A to przystojnego będziesz miała tego nauczyciela ??
Cytat:
Dodaję ci dużo sił na cały dzień

Cytat:
Uciekam dziewcionki na opalanko, ale zobaczymy ile wytrzymiem z tym upałem i "roboszkami co to gilgają jak ja pierdziu!"
No to sru!
Oj zazdraszczam tego opalania ja już usycham tutaj w pracy

Ja na gwałt sie dokształcam z ustawy o zamówieniach publicznych bo muszę się zabrać za przetarg na ten mój program z hałasu a nic nie kumam ... Lecę w ustawy.

Stary 2009-06-30, 13:35   #3077
kasienka1985
Zakorzenienie

hej dziołchy
witam się z Wami serdecznie i chyba znikam, bo wizaz doprowadza mnie dziś do szału!!!
Pisałam już 4 razy odpowiedzi na Wasze posty i zniknelo mi to co napisalam

Więcej nie próbuje

Ale wczoraj u nas była ulewa luuuuuuuuuuuuuudzie prawie nam się wlewało do auta
Dzis za to cudnie- tylko porno i duszno
Miłego dnia szkrabki

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 13:39   #3078
kotekk81
Zakorzenienie

dobry dzien

oznajmiam ze malz pozwolil Kotowi na pogaduchy z Wami ale net nie i na dodatek malz sie smial ze mi zamontowali "ogranicznik wizazu " hahaha baardzo smieszne

wczoraj pol wieczoru robilismy paczke ktora w czwartek wysylamy do Polski...normalnie 25 kg sie uzbieralo a tu jeszcze ze 3 paczki trzeba bedzie wyslac i najlepsze jest to ze ja nadal nie mam sie w co ubrac i mam zrobiona liste zakupow rzeczy potrzebnych ktora nie zostala jeszcze zrealizowana

poza tym chyba mam "klopoty" kobiece, bylam dzis w przychodni i do ginekologa moge sie zapisac na 3 sierpnia szkoda ze chcialabym sie teraz z nim zobaczyc a poza tym 3 sierpnia bede juz w Polsce

Stary 2009-06-30, 14:22   #3079
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
wczoraj pol wieczoru robilismy paczke ktora w czwartek wysylamy do Polski...normalnie 25 kg sie uzbieralo a tu jeszcze ze 3 paczki trzeba bedzie wyslac i najlepsze jest to ze ja nadal nie mam sie w co ubrac i mam zrobiona liste zakupow rzeczy potrzebnych ktora nie zostala jeszcze zrealizowana

poza tym chyba mam "klopoty" kobiece, bylam dzis w przychodni i do ginekologa moge sie zapisac na 3 sierpnia szkoda ze chcialabym sie teraz z nim zobaczyc a poza tym 3 sierpnia bede juz w Polsce
No to nieźle macie tych rzeczy, ale powolutku wszystko wyslecie A z problemami kobiecymi - witaj w gronie ... mi też ostatnio coś się dzieje a do mojego gina odkąd chodze do pracy nie moge sie dostać tylko jeden dzień przyjmuje po południu i są to bardzo oblegane dni niestety.

U mnie mega burza własnie się skończyła - wywaliło nam na chwilę korki i nie zapisał mi się dokument którypisałam na kompie więc zastrajkowałam i nie pracuje już dzisiaj A teraz poda na całego a chciałam po pracy przejść się może na jakies zakupki Ale w deszczu to żadna przyjemność
Stary 2009-06-30, 14:35   #3080
malutka_24
Wtajemniczenie

U nas wczoraj wieczorem tak lało, że hej

Cytat:
malutka za ciepłe słówka. I leci buziak z przytupem do Dawidka.

No to sru!
ad. 1 buziak odebrany i przekazany synkowi
ad. 2 miłego opalanka

Cytat:
Pisałam wczesniej co bufet oferuje i czekałam czekałam a żadna nie przyszła na wyżerkę
Malutka - dla Dawidka spóźniony buziak imieninowy
ad. 1 to żem się spóźniła na wyżerkę, bo jak siadłam przy stole to już nic nie było
ad. 2

Cytat:
oznajmiam ze malz pozwolil Kotowi na pogaduchy z Wami ale net nie i na dodatek malz sie smial ze mi zamontowali "ogranicznik wizazu " hahaha baardzo smieszne

ad. 1 jaki dowciapny ten Twój mąż
ad. 2 tego pakowania i dużo zdrówka dla Ciebie
Stary 2009-06-30, 14:41   #3081
LilStar
Wtajemniczenie

hejo

skwar duchota parnota i na dodatek skasowało mi długiego posta do Was.łączę się z Anusią i też już nie pracuję dziś
a poza tym to wcale a wcale nie podoba mi się ta sytuacja popowodziowa

buziolki i miłego dnia
Stary 2009-06-30, 15:52   #3082
soffera
Zadomowienie

Hej babochy
U mnie swietna pogoda, oczywiscie Polacy juz chodza i gledza ze jest cieplo. Och
Za to moja myszka psinka jest chora, zrobila nam pobudke o 2 w nocy domagajac sie natychmiastowego wyjscia, potem o 6 to samo... Nie wiem czy nie powinnam juz z nia jechac do weta czy to przeczekac do jutra i wtedy zdecydowac... Och sie tak martwie

Dzieki Wam za gratuacje, jeszcze tylko rok i koniec
Anusia zazdroszcze romantycznego wypadu, ogladalam Wasze cudo zdjecia Zeby burza od Ciebie nie pryszla do mnie wrrr Swoja droga tez musze isc do ginka, ale jakos na razie mi nie po drodze wrrr
Dagus ha i jest miejsce na slynny dlugi plaszcz
Aguisa o psach to moglabym gadac dniami i nocami ale sie powstrzymuje (mocno) Ogladalam fotki mamusiu ale sa slodkie
Lilus jest to dosc dramatyczne, mojej kolezance zalalo totalnie piwnice i juz sa to straty.
Kotek hi hi ja bedac w Londynie tylko nieco ponad 2 miesiace zebralam 20 kg bagazu wiecej niz jechalam tam
Kasienka porno moze byc ale byle nie duszno
Malutka zapomnialam ze w innych czesciach Polski obchodzi sie imieniny - u nas prawie nikt o tym nie pamieta a jak juz komus sie przypomnie to od wielkiego dzwona
Czeko prosze nam chociaz jakies ladne fotki porobic zebysmy mogly chociaz popodziwiac te mafiozyjne krajobrazy :kciuk: za kredyt
Paulinko gdzie jedziecie na wycieczke?
Izusiu miss nastolatek ja jestem zazdrosnica, powiedzialabym NIE
Czeko21 ogladalam Twoje zdjecia i slowo honoru nie wiem gdzie Ty masz te 20 kg! Moze zatrzymujesz duzo wody i dlatego. Wygladasz kwitnaco i jestes sliczna

Kiedy Gosia wraca?
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 17:56   #3083
kotekk81
Zakorzenienie

wlasnie wrocilam z zakupow znaczy sie bardzo duze to slowo "zakupy" , tradycyjnie nie znalazlam nic wiec nakupilam majtek i skarpetek tak dla zasady zeby nie wracac z pustymi rekami

Stary 2009-06-30, 18:46   #3084
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cześć dziubki

Cytat:

ad. 1 to czekamy na wieści
Zacznę od tego, że w poniedziałek byłam zestresowana na maksa. Przyszła moja koleżanka, więc jej opowiedziałam o ekscesach pewnego Kontrahenta i błędzie jaki popełniła jedna z księgowych. Podeszła do mnie kierowniczka i pyta jak na tę sytuację zareagowałam, lekko drżącym głosem przyznałam, że wydałam dyspozycję do zamknięcia kredytu, a co za tym idzie dziś (czyli w poniedziałek) należy jak najszybciej skontaktować się z Dystrybutorem i poprosić o jego interwencję, w celu zwrotu wymaganych środków-co w konsekwencji będzie stanowiło nadpłatę na danym rachunku, ale księgowość jest już przygotowana na pewne przeksięgowanie i ... i w tym momencie przerwano mi , na moment zamarłam . Po chwili liderka znacząco zaczęła kiwać głową i w rozmowie ze mną i tą koleżanką- dała mi do zrozumienia, że słusznie postąpiłam, a moja reakcja jaka była w piątek była niezbędna .

Zdębiałam, ale też na taką odpowiedź czekałam.

Cytat:
Dzień dobry
Super, my pod koniec lipca jedziemy do Ustki

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Ale duchota... widac ze lato w pelni hihii
Dzisiaj miałam migrenę i to naprawdę ostrą, ledwo widziałam na oczy a głowa to myślałam, że mi pęknie.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-06-30 o 18:50
m.a.r.t.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 21:43   #3085
malutka_24
Wtajemniczenie

A co tu taka cisza

Cytat:
Malutka zapomnialam ze w innych czesciach Polski obchodzi sie imieniny - u nas prawie nikt o tym nie pamieta a jak juz komus sie przypomnie to od wielkiego dzwona
a co ja będę dziecku zabraniała okazji do świętowania a tak na serio to mama nas tak wychowała, żeby pamiętamy i obchodzimy nawet najdrobniejsze święta, oczywiście wystarczają nam życzenia i jakiś drobiazg na prezent

Cytat:
wlasnie wrocilam z zakupow znaczy sie bardzo duze to slowo "zakupy" , tradycyjnie nie znalazlam nic wiec nakupilam majtek i skarpetek tak dla zasady zeby nie wracac z pustymi rekami
ale to przecież bardzo przydatne części garderoby

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Zacznę od tego, że w poniedziałek byłam zestresowana na maksa. Przyszła moja koleżanka, więc jej opowiedziałam o ekscesach pewnego Kontrahenta i błędzie jaki popełniła jedna z księgowych. Podeszła do mnie kierowniczka i pyta jak na tę sytuację zareagowałam, lekko drżącym głosem przyznałam, że wydałam dyspozycję do zamknięcia kredytu, a co za tym idzie dziś (czyli w poniedziałek) należy jak najszybciej skontaktować się z Dystrybutorem i poprosić o jego interwencję, w celu zwrotu wymaganych środków-co w konsekwencji będzie stanowiło nadpłatę na danym rachunku, ale księgowość jest już przygotowana na pewne przeksięgowanie i ... i w tym momencie przerwano mi , na moment zamarłam . Po chwili liderka znacząco zaczęła kiwać głową i w rozmowie ze mną i tą koleżanką- dała mi do zrozumienia, że słusznie postąpiłam, a moja reakcja jaka była w piątek była niezbędna
wiedziałam, że Twoja reakcja jest jak najbardziej prawidłowa nie na darmo przecież jesteś naszą szefową
Stary 2009-06-30, 23:12   #3086
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Żony doskonałe PM2008

CZEŚĆ GWIAZDECZKI.
Cytat:
Hihi...ah Ty koteczku. No dobrze przyznam się,... bywa, że ja też tak kończę z majtolami w torbie.
Cytat:
Zacznę od tego, że w poniedziałek byłam zestresowana na maksa. Przyszła moja koleżanka, więc jej opowiedziałam o ekscesach pewnego Kontrahenta i błędzie jaki popełniła jedna z księgowych. Podeszła do mnie kierowniczka i pyta jak na tę sytuację zareagowałam, lekko drżącym głosem przyznałam, że wydałam dyspozycję do zamknięcia kredytu, a co za tym idzie dziś (czyli w poniedziałek) należy jak najszybciej skontaktować się z Dystrybutorem i poprosić o jego interwencję, w celu zwrotu wymaganych środków-co w konsekwencji będzie stanowiło nadpłatę na danym rachunku, ale księgowość jest już przygotowana na pewne przeksięgowanie i ... i w tym momencie przerwano mi , na moment zamarłam . Po chwili liderka znacząco zaczęła kiwać głową i w rozmowie ze mną i tą koleżanką- dała mi do zrozumienia, że słusznie postąpiłam, a moja reakcja jaka była w piątek była niezbędna
Super, my pod koniec lipca jedziemy do Ustki
NO to super reakcja Martuś. Tylko pogratulować.
A USTECZKA to ja lofffkam. Byłam chyba 4 razy i chetnie bym jeszcze pojechała tam. My tez pod koniec lipca sie wybieramy.
Cytat:
ad. 1 buziak odebrany i przekazany synkowi
ad. 2 miłego opalanka

Ale słońce szybko chwytało...tyle, że nic dziwnego, skoro wyszłam przed południem na największe slońce. Po poludniu się pokazały chmurki, ale wzięłam dzieciaki i pojeździliśmy rowerami, jakies 3km może zrobiliśmy. Malutko wiem, ale może w końcu zacznę jeździc tym rowerem.
Cytat:
Mnie też to dotyczy...i do gina w czwartek.
Cytat:
Ale skwar i duchota Głowa mnie boli aż musiałam tabletką zarzucić
Oj zazdraszczam tego opalania ja już usycham tutaj w pracy
U nas tez duszno i porno. Już takie czyste niebo było i pomyślałam, że cały dzien tak będzie, ale myliłam się. Co za pogoda!
Posiedziałam z pół godzinki i nie mogłam dłużej. Jak chodziłam, czy coś robiłam to jeszcze jakoś idzie wytrzymać, ale siedzieć to nie da się za długo.

Rozłożyli dzis dzieciakom basen i wstyd się przyznać, ale chyba się nie powstrzymam....Bę dą mnie siłą wyciągac z niego...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-06-30 o 23:14 Powód: literówka
Stary 2009-06-30, 23:25   #3087
mooonik
Zakorzenienie

Hej Baboszki

wróciliśmy wczoraj wieczorem tacy padnięci i wymęczeni po tym weselu że padliśmy jak muchy ale plan został wypełniony- pojedliśmy, popiliśmy i potańczyliśmy tak że jeszcze dziś mam trochę stopy zapuchnięte
wesele było świetne! jedzenie, muzyka, cała oprawa wszystko superowe!
a pogoda... chyba lepszej nie można sobie wymarzyć, było pięknie, słonecznie z delikatnym wiaterkiem, cud miód (a wyjeżdżaliśmy z kr w burzę i ulewę )
młodzi wyglądali ślicznie, młoda miała tak piękna suknię że nie mogłam się się napatrzyć na nią taka prosta ale zarazem bardzo elegancka i strojna a makijaż i fryzura sprawiły że Asia wyglądała jak nie ona
przez całą mszę młodzi się śmiali, czekaliśmy aż wybuchną głośnym śmiechem i niewiele brakło, bo jak ksiądz podchodził do nich przy przekazaniu znaku pokoju, potknął się na schodków i prawie spadł na nich z tekstem "prawie się zabiłem" co zresztą chyba cały kościół usłyszał
przy torcie para młoda dostała od ekipy lokalu kołysko-łóżeczko, myślę że fajny gest z ich strony , orkiestra grała bardzo fajnie, mimo że jak ich zobaczyliśmy to mieliśmy wątpliwości bo zespół składał się z dwóch "starszych panów' i bardzo młodej dziewczyny, ale grali spoko i tak typowo weselnie
jedyny minus to że o 3 skończyło się przyjęcie, tak tam po prostu jest i nie dało rady nic przedłużyć
poprawiny mieli w domu, w dzień poszliśmy na spacer nad San, płynęliśmy promem, wieczorem był grill, gitara i doborowe towarzystwo więc się wyśpiewaliśmy za wszystkie czasy aż nas rano gardła bolały

jesteśmy baaaaardzo zadowoleni z całej imprezy i jakby się dało to byśmy z chęcią powtórzyli

Malutka
dla Dawidka spóźniony buziak imieninowy

Daget fajnie że się z mężem dogadaliście,wiadomo że lepiej iść do przodu ale są takie sytuacje że się nie da, widziałam kapelusik- bardzo twarzowy, fajnie wymyśliłaś z tym kwiatkiem

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Witajcie robaczki!!!

Dziękuje Wam wszystkim kochane za trzymanie kciuków! Dzięki Wam udało się - 2 egzaminy do przodu teraz pozostaje mi czekanie na wyniki egzaminu który pisałam w sobotę rano

Jesteście niesamowite i niezawodne- mówiłam Wam, że Was uwielbiam?
Maleństwo zdecydowanie i nieporównywalnie ważniejsze! - dlatego nie rozumiem dlaczego się tak przyjmuje to chyba taka głupia ambicja i niskie poczucie własnej wartości... jak tak przemyślalam sprawę to stwierdziłam, że boję się, że od pewnej osoby usłyszę, że "zachciało mi się dziecka i teraz wszystko zawalam więc co ze mnie za matka bedzie skoro nie potrafię sobie juz teraz poradzić"....
gratulacje egzaminów
co do tej osoby to jak pisały dziewczyny "olać ją ciepłym moczem! "
co komu do tego że zdecydowałaś się na dziecko, przecież to Twoja decyzja i nikomu nie musisz się spowiadać z tego co robisz
jak to mówią "wrzuć na luz" i ciesz się ciążą

Cytat:
CZESC!!!!!!

Owieszczam, ze wczoraj po 8 godzinnych mekach zamknelam sesje Indeks wypelniony i wedruje do dziekanatu hi hi hi Tak sie ciesze! Teraz ponad 3 miesiace laby!!!! Juhu juhu juhu juhu juhu
no i dla następnej gratki wakacje się zaczęły

Cytat:
W Krk było suuuuper weekendzik sie udał mimo pogody nie za bardzo. Przewaliliśmy całą przeznaczona kase ale nie żałowaliśmy sobie niczego. Mieszkanko było fajne tylko nad sama knajpą i pod oknami mieliśmy ogródek piwny knajpy pod nazwą "Piękny pies" gdzie impreza trwała do 7 rano no ale my też nie spaliśmy o terj porze .... Byliśmy na romantycznej kolacji a także na rundce po knajpkach na kazimierzu - wróciliśmy o 6 rano do pokoju
no to będziecie mieli co wspominać później
to już wiem gdzie mieszkaliście
a z "Pięknego Psa" wyszłam kiedyś o 8 rano fajna knajpka , najlepsze jest jak się ludzie zaczynają bawić a że z braku miejsca do tańczenia to czasami nawet na stolikach się tańczy

Cytat:
No to sru!
jak tam opalanko i robaczki-gilgaczki ?
dobrze że Ci już przeszło choróbsko no i gratuluje egzaminu a za resztę

Cytat:
Hej babochy
U mnie swietna pogoda, oczywiscie Polacy juz chodza i gledza ze jest cieplo. Och
Za to moja myszka psinka jest chora, zrobila nam pobudke o 2 w nocy domagajac sie natychmiastowego wyjscia, potem o 6 to samo... Nie wiem czy nie powinnam juz z nia jechac do weta czy to przeczekac do jutra i wtedy zdecydowac... Och sie tak martwie
a bo Polacy to taki naród narzekaczy i nic im nie pasuje, jak pada źle, jak ciepło też źle
ja się cieszę że jest ciepło , uwielbiam słońce
jak tam psinka?

Cytat:
wlasnie wrocilam z zakupow znaczy sie bardzo duze to slowo "zakupy" tradycyjnie nie znalazlam nic wiec nakupilam majtek i skarpetek tak dla zasady zeby nie wracac z pustymi rekami
hehhee ja też tak mam jak nic nie znajdę to przynajmniej nakupuje majtków wszak tego nigdy za wiele

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2009-06-30 o 23:35
mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 00:21   #3088
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Hej Baboszki
wróciliśmy wczoraj wieczorem tacy padnięci i wymęczeni po tym weselu że padliśmy jak muchy ale plan został wypełniony- pojedliśmy, popiliśmy i potańczyliśmy tak że jeszcze dziś mam trochę stopy zapuchnięte
wesele było świetne! jedzenie, muzyka, cała oprawa wszystko superowe!
czekaliśmy aż wybuchną głośnym śmiechem i niewiele brakło, bo jak ksiądz podchodził do nich przy przekazaniu znaku pokoju, potknął się na schodków i prawie spadł na nich z tekstem "prawie się zabiłem" co zresztą chyba cały kościół usłyszał
przy torcie para młoda dostała od ekipy lokalu kołysko-łóżeczko, myślę że fajny gest z ich strony , orkiestra grała bardzo fajnie, mimo że jak ich zobaczyliśmy to mieliśmy wątpliwości bo zespół składał się z dwóch "starszych panów' i bardzo młodej dziewczyny, ale grali spoko i tak typowo weselnie
jak tam opalanko i robaczki-gilgaczki ?
dobrze że Ci już przeszło choróbsko no i gratuluje egzaminu a za resztę
moooniś to superek, ze zadowoleni. Ajjjjj jaj ja...ale szkoda, ze tylko do 3. No, ale za to na poprawinach pośpiewaliście....extra.
Parskneło mi się ze śmiechu, jak o ksiedzu przeczytałam...mam nadzieję, że nikogo nie obudziłam... E ...cicho wszędzie.
Wow co zaprezencior ze strony lokalu.

Agatko dziś sa Twoje urodzinki, wię życzę CI marzeń wielkich, żyj najpiękniej jak umiesz, wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością, wielu wzruszeń i cudownych chwil u boku męża, a dziecinka niech nadchodzi w odpowiedniej chwili, by uszczęśliwiać rodziców swoim pojawieniem się.
Stary 2009-07-01, 08:26   #3089
agunia82
Zakorzenienie

Hej dziubki

Po wczorajszym dniu dzisiaj chyba sobie muszę włożyć zapałki w oczy, żeby mi się nie zamykały... Padam na ryjek totalnie, zmęczona jestem przeokrutnie. Mieszkanie zdane, dzisiaj jeszcze nas czeka dalsza część rozpakowywania.... Ehhh mam już dość! Jak nie usnę dzisiaj na stojąco to będzie cud!

Agatko wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek!
Martuś wiedziałam, że będzie dobrze Fajnie, że docenili to, co zrobiłaś

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 08:33   #3090
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:

Aaaa to co innego

Cytat:
Dobry Wieczorek
U mnie w domku tez bylo wiele okazji do swietowania, a w rodzinie meza dopiero jak sie pojawilam zaczeli obchodzic swietowanie, ale nie lubie z nimi bo oni po 5 min najlepiej juz by od stolu odeszli i po imprezie.... brrryyyy

Cytat:
  • już spakowana,
:
Ty to jak zawsze mega tempo masz ale zapomnialas o jednej sprawie!!! Nie spakowalas mnie do walizki

Cytat:
Mam nadzieje ze juz jest duzo lepiej Agus

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
hej dziołchy
witam się z Wami serdecznie i chyba znikam, bo wizaz doprowadza mnie dziś do szału!!!
Pisałam już 4 razy odpowiedzi na Wasze posty i zniknelo mi to co napisalam

Więcej nie próbuje
:
Wiec czekamy na Ciebie dzisiaj

Cytat:
calkiem niezle te paki

Cytat:
Jak tam sunia? Ja to zazwyczaj na 2 badz 3 dzien jak nie przechodzi psa do bagaznika i do weta.... sie smiejemy ze juz stali bywalcy jestesmy

Cytat:

Zdębiałam, ale też na taką odpowiedź czekałam.
A widzisz, i tak mialo byc.

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Daget fajnie że się z mężem dogadaliście,wiadomo że lepiej iść do przodu ale są takie sytuacje że się nie da, widziałam kapelusik- bardzo twarzowy, fajnie wymyśliłaś z tym kwiatkiem
Super weselicho, a ten ksiadz to mnie rozbawil hehehe. Szkoda tylko ze tak krotko to wesele ale za to poprawiny tez udane i o to chodzi.Z malzonkiem juz dobrze, czasami zbiera sie na burze nie tylko w przyrodzie . A za kapelusik dziekuje przebardzo

Ide sie ogranac bo od wczoraj zmienily mi sie godziny pracy w lipcu i teraz mam od 11 do 15

Agaciorku nasz kochany rosnij duzy ukochany... hymm cos nie tak hihihi. A takl na serio to zycze Ci tego wszystkiego co jeszcze sie nie spelnili i aby kazdy dzien byl piekniejszy od poprzedniego. Bys sie spelniala jako zona, matka i ... kochanka

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-07-01 o 08:35 Powód: sklerojzon
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości