|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z sagi Zmierzchu
no z tym faktycznie moga byc problemy. ale to zostawmy w rekach Harrego
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3992 |
Raczkowanie
|
"Jego cichy baryton pieścił moje uszy.
-Śpij skarbie. Niech ci się przyśni coś miłego. I nie przejmuj się- tylko ty obudziłaś moje serce. Już zawsze będzie należeć tylko do ciebie. Śpij, moja jedyna miłości. To powiedziawszy zaczął nucić moją kołysankę." Ej kurde ten cytat jest ze Zmierzchu nie? Z którego dokładnie rozdziału, bo mnie to "męczy" ![]()
"Bylam niczym osamotniony księżyc - satelita, którego planeta wyparowala w wyniku jakiegos kataklizmu. Mimo jej braku, ignorując prawo grawitacji, uparcie krążylam wokół pustki po swojej dawnej orbicie"
|
![]() ![]() |
![]() |
#3993 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
– Na zawsze razem – obiecał mi, pochylając się, żeby mnie pocałować. Całował mnie bardzo na serio – powoli, ale coraz namiętniej... Zdążyłam zapomnieć o bożym świecie, lecz na ziemię sprowadził mnie głos Alice: – Bello, czas się przebrać! Czy naprawdę nie mogła zaczekać? Edward zignorował siostrę i naparł na moje wargi z jeszcze większą energią. Serce waliło mi jak oszalałe, a zaciśnięte na szyi Edwarda dłonie pokryły krople potu. – Chcecie spóźnić się na samolot? – Alice nie dawała za wygraną. – Spędzicie uroczy miesiąc miodowy, koczując w hali odlotów. Edward odsunął się ode mnie tylko na ułamek sekundy. – Sio! – mruknął i zabrał się z powrotem do całowania. – Bello, chcesz polecieć ubrana w suknię ślubną? Puściłam jej pytanie mimo uszu. Zresztą, było mi naprawdę wszystko jedno. Alice jęknęła cicho. – Powiem jej, dokąd ją zabierasz – zagroziła Edwardowi. Zamarł na moment, a potem spiorunował ją wzrokiem. – I pomyśleć, że coś tak małego, może tak działać człowiekowi na nerwy.
![]() |
#3994 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3995 |
Raczkowanie
|
Śpij skarbie. Niech ci się przyśni coś miłego. I nie przejmuj się- tylko ty obudziłaś moje serce. Już zawsze będzie należeć tylko do ciebie. Śpij, moja jedyna miłości.
To powiedziawszy zaczął nucić moją kołysankę. Tak, to z Zaćmienia, dokładnie rozdział 8 ![]() Widzę, że już znalazłyście rozwiązanie ![]() Gratuluję pomysłu xD -Bałam się ponieważ z oczywistych względów nie powinnam przebywać z tobą sam na sam. A obawiam się, że tego właśnie bym chciała i jest to stanowczo zbyt silne uczucie - Mówiąc, przyglądałam się własnym dłoniom. Ciężko mi było się do tego przed nim przyznać. -Rozumiem- odparł w zamyśleniu- Rzeczywiście, jest, czego się bać. Pójście za głosem serca w takim przypadku z pewnością nie leży w twoim interesie. Spochmurniałam. -Powinienem był zostawić cię w spokoju - westchnął- Powinienem teraz wstać i odejść w siną dal. Tylko nie wiem, czy potrafię. -Nie chcę, żebyś sobie poszedł - wymamrotałam żałośnie ze wzrokiem wbitym w ziemię. -I właśnie dlatego powinienem tak uczynić. Ale nie martw się, z natury jestem samolubną istotą. Pragnę twego towarzystwa zbyt mocno, aby słuchać głosu rozsądku. -Cieszy mnie to.
![]() |
#3996 |
Raczkowanie
|
własnie mialam pisac ze to 8 rozdzial
![]() a no znalazlysmy. nie wiem czy dobry ale zawsze jakis jest ![]() o jeszcze jedno: czy Ray Bany sa u nas modne? bo ostatnio sprzeczałam sie z moja mama o to, bo ona mowila ze nie sa :/
![]() |
#3997 |
Raczkowanie
|
To ja Ci mówię, że są...
Mój kumpel ma, w sumie wygląda jak pedał, ale ... jakby tak się przyjrzeć to słodko w nich wygląda ![]()
![]() |
#3998 |
Raczkowanie
|
o chlopak mojej sasiadki tez ma i wg mnie wygląda w nich świetnie. No ale moja mama jest kilka stuleci za murzynami więc nie bardzo wie co jest modne. A jak wyśmiała moje Ray Bany to mnie totalnie zatkało! powiedziala ze są smieszne i jesli nawet sa modne to na pewno nie takie jak ja mam :/ no bo ja babci je zakosiłam. Boze myslalam ze cos zaraz rozwale :[ ale juz sobie znalazłam grupke ludzi, krórzy mogą potwierdzic ze są modne więc...
![]() |
#3999 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pajuska25 nie przejmuj się mamą. Jak nie rozumie to my jej możemy to na "spokojnie" wytłumaczyć. A jak Twoja babcia je miała, to sorki, ale chyba nie jest ślepa i głucha, i wie co kupiła.. ![]() A jak mama dalej będzie się "stawiać" to dawaj ją tu.. widzisz, że jakoś sobie radzimy w tym babińcu, więc z nią też sobie poradzimy. I nawet jej przy tym włos z głowy nie spadnie.. obiecuje... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4000 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po pierwsze dostała je od wujka, więc wujek by jej chyba wiochy nie kupował... Po drugie.. tymbark.. to już dość przekonywujący argument ![]() A jak nie, to mówię, dawaj tu mamuśkę... My jej wytłumaczymy co znaczy słowo modny... Prawda dziewczyny? ;>
![]() ![]() |
![]() |
#4002 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() lece papa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Raczkowanie
|
-Musiałaś dojść do wniosku, że jestem chory psychicznie.
-Nie rozumiałam, co takiego się stało. Jak mogłeś tak szybko mnie znienawidzić? -Według mnie byłaś demonem zesłanym z piekieł na moją zgubę. Zapach twojej skóry.. Ach, byłem bliski szaleństwa. Siedząc z tobą w ławce, wymyśliłem ze sto różnych sposobów na to jak cię wywabić z klasy. Przy każdym z nich walczyłem z pokusą myśląc o mojej rodzinie, o tym, jak mógłbym robić im coś takiego. Po lekcji wybiegłem, czym prędzej, byle tylko nie poprosić cię, żebyś poszła gdzieś ze mną. Edward przerwał ten ciąg bolesnych wspomnień, by spojrzeć na moją zmienioną szokiem twarz. Przesłonięte wachlarzem rzęs miodowe oczy spoglądały groźnie i hipnotyzujące zarazem. -A poszłabyś- dodał z przekonaniem. Starałam się zachować spokój. -Bez wątpienia- szepnęłam. -(..)Gdyby na moich oczach polała się krew, nie potrafiłbym się opanować i pokazał swoją prawdziwą twarz. Tyle, że wpadłem na to dopiero po fakcie. W tamtej chwili przez głowę przemknęło mi jedynie :"Błagam, tylko nie ona". Mimo iż zwierzał mi się, jak bardzo pragnie odebrać mi życie, współczułam mu, że tak bardzo się męczy. -Isabello- wymówił starannie moje imię, wolną dłonią mierzwiąc mi pieszczotliwie włosy. Gest ten był tak swobodny, że przeszył mnie dreszcz. - Bello, nie potrafiłbym żyć z myślą, że pomogłem ci zejść z tego świata. Nawet nie wiesz, jak mnie ta wizja prześladuje.- Spuścił oczy ze wstydem.- Twoje ciało, blade, zimne, nieruchome... Już nigdy miałbym nie zobaczyć twoich rumieńców i tego błysku intuicji w oczach, gdy domyślasz się prawdy... Nie, tego bym nie zniósł- Spojrzał na mnie z twarzą wykrzywioną bólem.- Jesteś teraz dla mnie najważniejsza. Jesteś najważniejszą rzeczą w całym moim życiu. -Siedzę teraz tu tobą, co oznacza, że wolałbym umrzeć niż trzymać się od ciebie z daleka. - A to dopiero- mruknął Edward- Lew zakochał się w jagnięciu.-Spuściłam wzrok, drżąc z ekscytacji na dźwięk tego najcudowniejszego ze słów. -Biedne, głupie jagnię- westchnęłam. -Chory na umyśle lew masochista- Przez dłuższą chwile wpatrywał się w ciemną ścianę lasu i zaczęłam się zastanawiać, o czym rozmyśla. -Cóż...-zamyślił się na chwilę.- To, dlatego, że byłaś tak blisko. Większość ludzi instynktownie nas unika, nasza odmienność odrzuca. Nie spodziewałem się, że się do mnie przysuniesz. I ten zapach bijący od twojej szyi...-Zamilkł, niepewny jak to przyjmę. -Nie ma sprawy- rzuciłam swobodnie, chcąc rozładować atmosferę.Podciągnęłam koszulkę pod brodę- Zakaz eksponowania szyi. Zachichotał; podziałało.
![]() |
#4004 |
Przyczajenie
|
"Grzeczny wilkołak to najlepszy przyjaciel pod słońcem." ;dd
lubię tooo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja spadam spać
![]() Edwardowo-Emmettowo-Jacobowych snów ![]() Do jutra ![]() Muszę jeszcze przyjaciółce bajki poopowiadać, bo małpa nie da mi spać ![]() Pa ![]()
![]() |
#4006 |
Zadomowienie
|
Boże! Dziewczyny! Od 17 do teraz grałam w The Sims 3. Boże, jak to potwornie wciąga! W ogóle nie zwraca się uwagi na uciekający czas!!! ;O Masakra! Nie grajcie w to!! ;p
Taaaak się dziewczyny o Edwarda kłócą... Weźcie go sobie ![]() I Kochane Moje, Ray Bany są jak najbardziej teraz w modzie. Z modą jestem zawodowo powiązana, więc możecie mi wierzyć ;] Teraz właściwie każde okulary przeciwsłoneczne można nosić, Nie ma wyjątków, więc śmiało zakładaj swoje i ciesz się zazdrosnymi spojrzeniami ;d Idę spać, bo teraz będę chyba odsypiać kolejne 12 godzin ![]() ![]() ![]() Nie rozpisujcie się za bardzo!! ;d Wracam jak tylko wstanę ;p Bużkaaaa ;** ![]() Ja jeszcze mam takie pytanie ;p Jak sobie wyobrażałyście Bellę w trakcie czytania książki, przed obejrzeniem filmu? Przypominała Isabellę z filmu? Noo i na koniec to co znalazłam ![]() Kolorowych ;** ;d
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Raczkowanie
|
oo no to napuszcze na cb mame w razie konfliktu modowego AgeleSS
![]() tez grałam w tym tygodniu w simsy ale jakies 3 godziny (tylko!) ale tez sie na maxa wciagnęłam. Ja zaczęłam czytać Sage dopiero jak film obejrzałam. Bo tak naprawdę to na początku nie chciałam tego czytać, ale po obejrzeniu filmu (koleżanka zabrała mnie na urodziny na Zmierzch bo ona chciała obejrzeć) powiedziałam, że musze to przeczytać bo to jest cudowne ![]() ![]()
![]() |
#4008 |
Raczkowanie
|
Cześć kochane moje
![]() Tęskniłam ![]() Ale mam do nadrobienia ^^ skrócicie mi co się działo ? ![]() ![]() Teraz pilnuje dzieci więc, nie mogę nadrobić. Okrutna wiadomość komp mi się zepsuł, ale format pomógł, tylko teraz nie mam ani jednego cytatu ![]() A na dodatek nie jestem w domu ![]() Kochammmm Was ![]()
#4009 |
Raczkowanie
|
no więc tak: planowałysmy bitwe o Edwrda ale zrezygnowałysmy z tego i postanowiłysmy go sklonować. Rozmawiałysmy jeszcze o pseudofankach Roba i teraz jesteśmy jego ochroniarzami
![]() ![]()
![]() |
#4010 |
Raczkowanie
|
ojeju..to tak ^^
Jestem za klonowaniem ^^ tylko, żeby te klony były podobne bardziej do Edwarda niż do Roba :P Te pseudo fanki są okrutne ![]() Dlatego mi słowo fanka źle się kojarzy :P My jesteśmy TE WYBRANE my to co innego ![]() Mi się te okulary tak sobie podobają ![]()
#4011 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No nie, to ja od dzisiaj musze Tymbarki kupować ![]() No, a książke przeczytałam dopiero jak w tv zwiastuny filmu zaczęły lecieć
![]() Edytowane przez Odmienna Czas edycji: 2009-06-30 o 09:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Raczkowanie
|
ee taniej ci na Allegro wyjdzie. tam sa nawet za 15 zl ^^
mi juz tymbarki obrzydły, bo w jeden dzien to chyba z 5 wypijałam. i tak przez caly tydzien.
![]() |
#4013 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
![]() Wczoraj myślałam jeszcze nad tym, jak podzielić Edwarda między nas, i jakoś nic innego mi nie wpadło do głowy, jak tylko kolony... Tylko mam nadzieję, że Harry się na to zgodzi.. ![]() Jakoś tak mi się nasunęło: - Znasz tę historię z Biblii? - spytał znienacka, wciąż wczytując się w pusty sufit. - Tę z królem i dwiema kobietami, które kłócą się o dziecko? - Jasne. Król Salomon. - Zgadza się, król Salomon - powtórzył. - Rozkazał rozciąć dziecko na pół... ale to był tylko taki test. Żeby zobaczyć, kto odstąpi swoją część, byle tylko ocalić malucha. - Tak, pamiętam. Spojrzał wreszcie na mnie. - Bella, już cię nie będę próbował rozciąć na pól. Rozumiałam, co ma na myśli. Chciał mi przekazać, że kocha mnie bardziej od Edwarda i że rezygnuje ze zdobycia mnie, żeby to udowodnić. Zapragnęłam bronić swojego ukochanego, wyjaśnić Jacobowi, że Edward postąpiłby tak samo, gdybym tylko go o to poprosiła, gdybym tylko mu na to pozwoliła. To ja egoistycznie starałam się zatrzymać ich obu. Nie było jednak sensu wszczynać dysputy, po której Jacob czułby się tylko jeszcze gorzej.
-Co takiego? -Mącisz mi w głowie. ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Maaarcia Czas edycji: 2009-06-30 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Raczkowanie
|
Trzeba go czymś przekupić
![]() Tylko czym...................
![]() |
#4015 |
Raczkowanie
|
zgodzi sie zgodzi
![]() ![]() ![]() ![]() a jak nie to sobie znajdziemy innego czarodzieja to nam sklonuje Edzia ![]()
![]() |
#4016 |
Raczkowanie
|
haha... chyba nie chcesz prosić Hermiony o pomoc?
![]() |
#4017 |
Raczkowanie
|
nie nie Hermiona odpada! jeszcze dla niej trzeba by było klonować Edzia! A przecież nie wiemy czy ona nie jest przypadkiem pseudofanką. Biedy musialby przebywac caly czas z tym potworem... a z nami przeciez bezpieczny bedzie
![]()
![]() |
#4018 |
Raczkowanie
|
Szalone!
Wiecie co, czasem się naprawdę czuję jak w szpitalu psychiatrycznym...:hahaha :
![]() |
#4019 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4020 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No co ty My jesteśmy normalne............tylko , że w nasz nie do końca normalny sposób ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.