|
|
#301 |
|
Gość
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Calineczka777 - oj kochanie chyba mówisz o sobie
![]() suve -dobrze, że chociaż Ci sprawiłam uśmiech na twarzy ![]() Kamisha - moje wspaniałe talentowe słoneczko nydee - głośno wstyd mi się przyznawać że notorycznie coś od Ciebie zabieram ![]() Płakałeś że chcesz do mnie wrócić, Jej płakałeś, że się narzucam. I to był najgorszy z możliwych tygodni w moim życiu. Tydzień zdrady. Jakoś uda mi się iść przez życie Z uśmiechem na ustach Z połówką serca... Teraz już wiem czemu nie miałeś kasy na koncie. Słodkie sms o 2 w nocy... A mi o 22 wciskałeś kity że idziesz spać i nie masz czasu.! A podobno to ja, Miałam zdradzać Cię... Ta sama bajera do każdej laski. Gdy pisałeś ze mną, też miałeś dziewczynę? I szczerze współczuję, Każdej dziewczynie, która Cię pozna. |
|
|
|
#302 |
|
Rozeznanie
|
znasz ból tak mocny, że aż przestajesz go odczuwać? czujesz się wtedy taki nieobecny na tym podłym świecie i chyba nawet dobrze Ci z tą nieobecnością.. chyba najwyższa pora zniknąć z mojego życia, co? Panu już podziękujemy za udział w programie pt. 'zabawa uczuciami' może dzisiaj się zakocham. kto wie, może znowu uwierzę że po coś to serce mam. dobrze wiedziałeś że jestem nieufna i z dystanesem podchodzę do ludzi. mimo to sprawiłeś, że bezwiednie oddałam Ci mój cały świat. miałam racje że ufać nie warto. jesteś moją paranoją <3
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
co pozostanie po mnie?
a marzenia jak krew czerwona płynie w mojej żyle. kiedy sens życia umarł w Tobie.. ja wierzę w przeznaczenie. zatrułeś mnie tym uczuciem. idziesz ciągle gdzieś przed siebie i tak ciągle płaczesz. ciągle walczę.
|
|
#304 |
|
Raczkowanie
|
i poczujesz przez skórę, najprościej, że powietrze się składa z czułości.
przyszłam do ciebie w nadziei, że mnie wyleczysz. lubię naszą samotność we dwoje, niepokoje schowamy w pokoje. znów jesteśmy piękni i ociekamy lukrem jak te pączki, którymi wczoraj rzygałam i jestem szczęśliwa w tej sekundzie. wystarczy się nie poddawać i próbować jeszcze raz. i jeszcze. i jeszcze... masz przecież całe życie. a mur którym tak szczelnie otaczałam się przez te wszystkie lata, zburzyłam, gdy pierwszy raz pozwoliłeś mi poczuć szczęście, które jest tak realne ku*wa realne że aż boli. brakuje mi tlenu, a sylaby czyjegoś imienia wciąż odbijają się od ścian. nie umiem zapomnieć bo zwyczajnie nie pamiętam, próbowałam zrozumieć, a tymczasem powinnam zacisnąć zęby i walczyć żeby nie przegrać. na tym to chyba polega. a moja szklana skóra zdaje się pękać i nie mam już pancerza.. jesteś moim końcem świata i najlepszym powodem by żyć.
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
gorący oddech. gorące dłonie. On. chłopaku, chyba zapomniałeś, że kochasz tylko mnie. zabierz mnie tam... gdzie się budzi nocą życie...
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Trudno patrzeć w oczy, które nie patrzą w Ciebie. Nie będę udawać. Będę nie kochać. Żałosne są Twoje prośby o powrót. A za tydzień znów to samo? Nie chcę patrzeć w lustro. Boję się wiedzieć, kim teraz jestem... Gdy znów zobaczyłam Cię z inną, tylko umocniłam się w postanowieniu, że do końca życia zero dupków na oku. Kiedyś ja płakałam. Wkrótce będzie płakać ona. Najważniejsze, że skończyło się najgorsze. .
|
#307 |
|
Raczkowanie
|
Zostawiasz-wrasasz, zostawiasz-wracasz, a weź chłopie spie**alaj bo kto wytrzyma taką huśtawkę emocji....
I dziś napewno to wiem że nie warto jest kochać za dwoje.... Znów napisał 'cześć mała' zamiast 'witaj gwiazdko'.... zwykły kumpel.... Patrzę w Twoje oczy, uparcie się przyglądam... ale nie! za nic nie widze tam siebie ![]() A Ty mi graj, A Ty graj i śpiewaj mi o naszej miłości^^ Lecz każdy wie że po pijaku to nie zdrada i nie ja jego a on mnie^^ Rzeczy stan? teraz ja z nim a Ty sam^^ |
|
|
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
nydee - dziekuję kotek, za komplement ;d ;*** <3
---------------------- niektórzy czekają całe życie by poczuć ciepły promień słońca na swoich twarzach. wychylają głowy w wiecznym oczekiwaniu na przyjście kogoś, kto ubarwi im życie, nie wierzysz?. wyjrzyj przez okno. odetchnęłam i zagrzałam serce promieniami pożyczonymi od Słońca. obejdę się bez Nich wszystkich, jesli chcesz to .. zadzwon. Cichy głos w mojej głowie podpowiada mi co mam robić: otrzeć łzy i biec tam… Tam, gdzie wiem, że Cię znajdę. Gdzie zawsze idziesz, gdy Ci jest smutno, gdy Cię zranię. Jednak jeszcze nigdy nie zadałam Ci takiego bólu. Co zrobię, co powiem, gdy stanę naprzeciwko Ciebie? O ile będę w stanie w ogóle coś zrobić, nim uciekniesz znowu przed mną. Muszę spróbować. Tak, głowa już podniesiona, oczy otwarte… Czy ja dobrze widzę? Czy to Ty stoisz kilka kroków ode mnie, dysząc lekko? Oczywiście że to Ty. Czy mogę podejść bliżej? Nie, czy mogę podbiec bliżej?. |
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
... Wartyś Ty grzechu,Orzechu
1 . życie jest śmiechu warte.. 2 . Nie próbuj mówić o miłości, bo ona w słowach się nie mieści. 3 . Nie filozuj.. ________________________< 3 "Jeżeli mnie kochasz, przyjmiesz mnie oszpeconego, kalekiego, starego,chorego, pod warunkiem jednak, że będę sobą. Jeżeli mnie kochasz, pragniesz mnie, a nie tylko mojego odbicia. Jeżeli mnie kochasz... " |
|
|
|
#310 |
|
Raczkowanie
|
a mój krzyk odbił się echem po pustym mieszkaniu, i przełamał tę śmiertelną ciszę.
Nie wiem czy kocham, ale ciągle tęsknie. moje życie jest jak puzzle.. Ciągle czegoś brakuje.. szukam farby, by pomalować mój świat Śpiew ptaków rozwiał ciemną chmurę. Ten pokój, od czasu Twojego odejscia, nawet latem jest pokryty śniegiem. Stała na środku pokoju. Jak zawsze cała w bieli, jak zawsze upiornie... ; *
|
#311 |
|
Raczkowanie
|
Zwariował świat który mnie wychował.
W tańcu zmysłów, nad przepaścią. Zimna jak lód ulica była. Ja liczę każdą chwilę, ja liczę każdy dzień. Będę wierzyć w to, że to był zły sen. Noce nieprzespane, dni w słońcu skąpane. Jesteś marzeniem co kradnie mi sny. Jesteś tęsknotą co wypełnia me serce.
|
#312 |
|
Zadomowienie
|
Uwielbiam zakochiwać się w Tobie każdego dnia.
Minuta za minutą, dzień za dniem... kolejny rok - tęsknię.
|
|
#313 |
|
Przyczajenie
|
Give me some fish, can you give me some fish? --> Świetna reklama
![]() Przepraszam, ale źle zacytowałam - munieq89 ;* `.. śmierć nosi czarny stanik `.. ona i on dla siebie zwariowali ` Kochankowie ciemności. ` zostań uchem ściany ` .. Modlę się o deszcz, niech ulice łzami spłyną ` Modlę się o wiatr aby rozwiał mój ból i tęsknotę za Tobą ` To nie pora by się bać - Wakacje ! ` .. po drugiej strony tęczy są drzwi do Twojego burdelu ` Czasami chciałabym mieć zielone oczy takie które nie potrafią płakać, czasami chciałabym mieć skamieniałe usta takie które nie potrafią całować, chciałabym mieć martwe ręce takie które nie potrafią ogrzać, chciałabym mieć puste serce, które nigdy nie pokocha [gdzieś przeczytałam] ` Cofnij czas, pieprz.ony Czarodzieju. Tak kazałeś na Siebie wołać ` a w głowię wojna myśli niepoukładanych ` ... jeśli boisz się wyjść na głupka, to nie zasługujesz na miłość. Nazywajcie mnie głupkiem do potęgi n ;( ` była taka .. pusta. Oczy miała jak lalka - martwe `.. kruche życie, zdeptane marzenia ` owocowe święta niestosownych uniesień ` truskawkowe stopery na bezbarwne dni To moje coś w porównaniu z Waszymi to NIC ![]() PAPERGIRL - hołd w Twoją stronę Jesteś cuudna
Edytowane przez ChwilaUlotna Czas edycji: 2009-06-30 o 10:50 |
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postaram się uważniej przeglądać posty. Ode mnie: Nie przyszłam tu, by Cię zatrzymać,
Ale chcę, byś zaczekał. Samo patrzenie na Ciebie utrudnia rozstanie. Czy możemy wrócić do tego jak było kiedyś? |
|
|
|
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
* Moja pogoń za rozumem, za Toba, za czasem, za życiem...
* Ja czekam sobie czekam... czekam... Jeszcze się miniemy przyrzekam. * Brakuje mi siły by walczyć z tym... ale się nie poddam się - moja zasada. * Sama pośród wielkiego świata. * Nie no co Ty! Życie w ogóle nie jest dziwne. * Czsem mi się wydaje, że wszytko się uda, że będę szczęśliwa. * Czasem jestem dla ciebie słoneczkiem, jedynym w swoim rodzaju, a czasem śmieciem. * Life is brutal beybe i pogódź się z tym. * Nasze pragnienie powodują nasze cierpienia.
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ona Cię kocha, tak jak ja kochałam...?
Złożyłabym w Twoje dłonie więcej, niż cały świat. wiara w miłość ginie.... Jesteś więźniem moich marzeń. Nienawidzę patrzeć, gdy patrzysz na inną. .
|
#317 |
|
Rozeznanie
|
miłość i rozczarowanie.
w przejściu... przedsmak lata. wszystko jasne. czy to już nałóg? z takim trudno żyć! pokonać strach. liczy się każdy dzień. czysty obłęd. kwiaty... kwiaty... kwiaty... nie z każdej mąki będzie chleb... kochać mądrze. oddaję tobie, co kryję w sobie.
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
Miłość zgubiona w przeciągu
Proszę o kilka oddechów dla poprawienia nastroju Wiesz co, ja to nawet kocham ten Twój głupi tik oczami Lecz nie zapominaj, że nasz miłość może wstać w każdej chwili z łóżka Dla Ciebie? Zapomnę o moim bezdźwięcznym głosie i wystąpię w ‘Szansie na sukces’, żeby tylko Cię pozdrowić Retrospekcja się zaczyna w mojej głowie, każdego wieczoru Powiem teraz, a TY otoczysz mnie swoim ciepłym ramieniem do końca życia, tak? .
|
|
#319 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę, długo mnie tutaj nie było i już XI część.
szybko tak. ^^Pamiętasz te chwile spędzone razem ? jeśli tak - zapomnij. call my name and save me from the dark. - powiedz moje imię i uratuj mnie z ciemności. Być z Tobą to jest prestiż. Trzeba umieć iść słoneczną stroną życia. nothing else matters. proszę naucz mnie latać, nie każ mi chodzić po ziemi. podniebny taniec. Na co komu przebudzenie. Ja już nie umiem grać w to trzeźwo. Nocą nadchodzi inny wymiar lęku. Małolatki merdają dupami bo chcą mieć fajnego chłopaka. _______________________ 'Za bardzo go kochałam, a miłość nie rządziła się zasadami logiki.' |
|
|
|
#320 |
|
Rozeznanie
|
och Kochana wzajemnie. ;**
____________________ podobno w życiu trzeba odważnie kroczyć przed siebie... ale jakoś mi ciężej, gdy nie ma Ciebie obok.
Zamykam oczy i widzę tylko przestrzeń. czy znalazłbyś mnie, gdybym ci powiedziała gdzie sie ukryłam? stoisz pomiędzy mną, a prawdą. mogę ci zadać bezsensowne pytanie? Otwieram okno, oczy zamyka senność.
|
|
#321 |
|
Zadomowienie
|
Calineczka777 - Przepraszam kochanie, że nie pomogłam.
ale nie miałam wczoraj okazji wstąpic na wizaż a dzisiaj już chyba są Ci niepotrzebne, te opisy bo pewnie już któreś wybrałas. ![]() ______________________ pierd.olisz, że tęsniłeś za wspólnymi chwilami. chyba musimy zacząć od podstaw Powiedz mi, co czujesz, kiedy widzisz krew - czy zamykasz oczy, by nie widzieć zła? Usiadłam na tym brzegu, woda koiła bół wędrówki słuchałam krzyku mew i widziałam w tym ludzi kto głośniej kto lepiej. Skarbie przestań, powracać do tych starych chwil Ciągle widzę jak słodko oddychasz. Ej dotknij mnie, rękami, ustami w usta. Chcę się tanio sprzedać i móc utkwić w Twoim szczęściu. Ulotne chwile łap i miej je w pamięci. Ale czas mija a ja mijam razem z nim. I czuję się kur.wa całkiem żałośnie, gdy myślę o Tobie nocą i błądzę Dotknij, daj mi pocałunek słodki Przypominam sobie sny o pięknej przyszłości do której wszystkie drzwi są zamknięte, już bezpowrotnie. chciałabym zdobyć cały świat, zrobić to dla Ciebie Znów tylko do mnie możesz zwrócić się Ja doceniam każde słowo, każdy twój szept Chcę byś czuł, byś widział to, że jestem Nie będę ciebie zwodzić, bo dobrze wiem czego chcę. Ja tobie pragnę dowieść, że jesteś moim Bogiem, ja muzą twoją będę na każdy dzień i w każdym momencie Zegarek wybił godzinę tamten czas nie powróci.
|
#322 |
|
Raczkowanie
|
* Posadź mnie po prawicy swojej i zalicz mnie w poczet swoich świętych
* Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga to opowiedz mu o swoich planach na przyszlosc... * brakowałoby mi Ciebie nawet gdybyśmy nigdy się nie poznali... * Co wtedy gdy przyjdzie pustka umysłu??? * Miłość to szanowanie ludzkich uczuć a nie wystawianie ich na próbę * Kobieta nie jest taka sama dla wszystkich * zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć. * Kochać mnie to szaleństwo * Lubię siebie. Jestem najlepszą rozrywką, jaką mam. * Kobieta, zwodniczy demon w masce anioła, tańcząc odbiera mi rozsądek
|
#323 |
|
Przyczajenie
|
Dawno mnie nie było ;*
-bo każdy wschód słońca zapowiada mi Ciebie. - idziemy kijem mieszać piach? xD - idę na sanki, pier.dolić czerwiec - beztrosko do celu - z nadmiaru szczęścia strzele sobie w łeb. Edytowane przez FlOdi Czas edycji: 2009-06-30 o 12:12 |
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
... i może dobrze że los nie postawił na nas.
dotyk zastępował im słowa - przez palce przenikały wszystkie uczucia , wszystko to , co niewypowiedziane . rozmowa nie była potrzebna . książę na białym koniu?! co najwyżej frajer w maluchu... -A gdybym powiedział Ci, że Cię kocham? - Uciekłabym gdzieś daleko, na koniec świata... - Dlaczego ? - Bo jeżeli naprawdę byś kochał, pojechałbyś za mną. lepiej zaliczać się do niektórych niż do wszystkich.
|
#325 |
|
Przyczajenie
|
Dla Ciebie? Zapomnę o moim bezdźwięcznym głosie i wystąpię w ‘Szansie na sukces’, żeby tylko Cię pozdrowić
REWELACYJNY ;oooooooooo ! tak w ogóle to tu nowa jestem ale od 1 wątku śledzę wasze opisy, są niepowtarzalne =)
|
|
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
kilka opisów ode mnie ;P "Bo nie tylko do rozumnych świat należy, A trzeba go przeżyć, We własne siły uwierzyć" "Świat jak z komiksów, sen z powiek spędza. Człowiek i nędza, cel dowieźć ten ciężar." "Zbyt późno by zostać, zbyt wcześnie by mówić że jest dobrze." "Łatwo się zgubić gdzieś między marzeniami. Otaczani szarymi problemami, osądzani pochopnie" "Promień chwili, wolność złap i nie daj się oszukać!" "świat problemy piętrzy, Nic nie ulepszysz. Trzeba to pieprzyć" "Nie mnie oceniać lepszych. Rzecz w tym, że ciężko zamknąć pysk w odniesieniu do reszty" "Wszystko ma swoje priorytety, niestety Wszystko ma swoje wady, zalety" moze cos sie Wam spodoba pozdrawiam Was |
|
|
|
#327 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Chwilę mnie nie było, a wy.. pędzicie jak burza! WITAM W NOWEJ CZĘŚCI MOJE SKARBY! ![]() Jestem tutaj z wami tylko do soboty rano bo popołudniu wyjeżdżam i nie będzie mnie 2 tygodnie. Niestety raczek nie będę miała możliwości zaglądać na wizaz. Mam nadzieję, że nie zapomnicie o mnie. Kocham! <3 Nigdy nie sądziłam, że życie może takie być (życie bez Ciebie). Nigdy nie sądziłam, że życie może być tak dziwne - jak niebo, które nie jest niebieskie. Wiem, że wciąż tu jesteś. Wiem, że wciąż Ci zależy. Wiem, że podążasz za mną do miejsc, które dzielimy tylko Ty i ja. Wiesz, że jesteś moją miłością. Wiesz, że zawsze mi zależało. Mogłam być daleko, bez Ciebie, ale moje serce zawsze było tutaj. Nie pozwalałam sobie myśleć o Nim. Przywiązywałam dużą wagę do przestrzegania tego zakazu. Oczywiście zdarzało mi się go łamać - nie byłam święta - ale szło mi coraz lepiej. Potrafiłam unikać bólu przez kilka dni z rzędu. W wyniku tej strategii pogrążałam się w marzeniu.. Wolałam jednak otępienie i putskę w głowie od rozpaczy i natłoku męczących myśli. Jeśli nie kochasz, zamknę oczy aby nie widzieć, że w Twoich oczach nie ma miłości, gdy mnie przytulasz. Bo przecież nie sprawię byś mnie kochał, a Ty nie zmusisz swojego serca, by biło dla mnie jeśli nie bije.. Leżąc w ciemności zaczynam wszystko rozumieć. Moje serce się uspokaja, napełnia się siłą i nadzieją, ale nie Tobą.. Nie zamierzam pokazywać słabości, będę się uśmiechać. W jednej chwili stoisz na.. zdawałoby się pewnym gruncie i wiesz, że możecie ufać sobie bez reszty.. A w drugiej, z powodu jednej uwagi, ten grunt usuwa Ci się spod nóg i zostajesz nagle zawieszona w powietrzu. ________________________
styrana, letes, nydee, Little Ballerina, NieZTejBajki, kee, kamisha, 12 Stonka, kirkeblack, dontlookdown, carmnkaa, Plotkaraaa, KaMa2704, papergirl, Paajka , powinnam, defacto. <3
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-06-30 o 14:26 |
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Przez Sen czuje Cie i Śnie ze Cie chce.
..Nikt nie przypuszczał co się tutaj stanie Grono przyjaciół pozytywnie, klimatycznie Bo z przyjaciółmi tymi jest fantastycznie.. I love to play with fire Gdzie się podziała .. mapa świata ? 'w głowie mi siedzisz wciąż. o Tobie myślę dzień i noc, czy tego chcę czy nie...' |
|
|
|
#329 |
|
Gość
|
Ej skarby może macie jakieś opisy o tym że ; gorąco jest my szalejemy pijemy , bawimy sie do białego rana i zapominamy o smutkach ?
A mówiłeś, że 'na zawsze razem' - odizolowana od rzeczywistości..
|
|
|
|
#330 | |
|
Raczkowanie
|
`.. i tak Cię zamknę w jednym pokoju, żeby mieć Cie tylko dla siebie`
- Czekam na Ciebie.. - na mnie, a po do czego ja Ci jestem potrzebna..? - no zebys przyszla do mnie, bo misia zgubilem i nie mam sie do czego tulic.. ![]() alee to juz było...---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
Będzie trochę dymu to ten polski sen Tej nocy będzie jasno jak w dzień Susza w gardle przerywa sne pobutka, w głowie mi szumi jeszcze wczorajsza wódka, wczorajsza noc wcale krótka nie była, a dla nie których pewnie się jeszcze nie skończyła może cos sie przyda
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

<3
ale nie miałam wczoraj okazji wstąpic na wizaż a dzisiaj już chyba są Ci niepotrzebne, te opisy bo pewnie już któreś wybrałas.
ale od 1 wątku śledzę wasze opisy, są niepowtarzalne =)