![]() |
#3121 |
Przyczajenie
|
Dot.: tabletki YAZ - zbiorczy!
U mnie jak w szwajcarskim zegarku:
1 opakowanie - 4 placebo 2 opakowanie - 4 placebo Nawet pora dnia zbliżona. ![]() Popijam okolo 3/4 szklanki wody. Też jak w szwajcarskim... ![]() Buźki Kochane. |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Raczkowanie
|
"w razie potrzeby z niewielka iloscia wody" pisze tak hii... czyli można ale nie trzeba tak???
a mam pytanie czy dużo dziewczyn na tym forum przytylo po tych tabletkach...bo czytam,czytam..a tych stron jest dużo ![]()
#3123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3124 |
Raczkowanie
|
dobra,dobra:P jeszcze mam stresa po tej wizycie i to pewnie dlatego;]
#3125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3126 |
Raczkowanie
|
#3127 |
Zakorzenienie
|
mnie osobiscie to sie schudło co mnie bardzo cieszy... ale to raczej brak apetytu to spowodował co jest spowodowane przez tabletki... :P:P:P:P
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | |
Raczkowanie
|
A jeszcze jedno... wykryła mi nadżerke:/ i poeiwdziala,że nie jest duża... i czy jezeli wypisała mi tabletki to moge je stosowac?? ahh...i partner sie tym może zarazic?? Czy mamy używac gumki..;/ bo pani g. powiedziala ,ze nadżerke usówa sie po urodzeniu dziecka
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3129 |
Raczkowanie
|
nadżerka to mała ranka. może powstać w wyniku otarcia np.tamponu. tym sie nie da zarazić, nie musisz stosowć gumki. tabletki wystarczą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
ojj marudzisz dziewczyno ja waze 64 prz wzroscie 173 masz dobra wage to po co ja zmieniac??? <mysli>
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
i słusznie :P popieram kobieta w kazdej wadze jest piękna pod warunkiem ze sie akceptuje a katowanie sie nie ma sensu szkoda zdrowia, zycia i radosci z życia :P
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Raczkowanie
|
![]()
dziwne, ze Twoja gin ie wyjaśnila Ci co to jest nadzerka, jak sie robi itp. pamietam moja pierwsza gin. tlumaczyla wszystko jak malemu dziecku. chodzilabym do niej do dzis gdyby nie podniosla sie z wizytami, do tego wypisywała po dwie recepty. nowa gin. wypisała odrazu6...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3135 |
Przyczajenie
|
Ehh nie ma to jak nieodpowiedni ginekolog. Na temat nadżerki nic nie pomogę, bo wiedzy na ten temat mam zero, ale mam podobny problem. Ginekolog mi nic nie wytłumaczył wiedząc, że to moje pierwsze tabletki i muszę się dopytywać na forum.. heh wolał namawiać mnie do kosmicznie drogich szczepionek i na to poświęcił czas wizyty, ale mniejsza z tym.
W związku z powyższym liczę na Waszą pomoc. Jestem w połowie 4 opakowania no i wystąpiło u mnie brązowe krwawienie przypuszczam, że to krwawienie śródcykliczne, tylko że miałam takie coś tylko podczas pierwszego opakowania. Czy któreś z Was to sie zdarzyło ? Jeśli chodzi o dostawanie krwawienia to u mnie wygląda to tak 1 op.- 3 tab 2 op.-3 tab 3 op.- pierwsza różowa :| co też mi sie wydaje dziwne. Myślicie, że wszystko jest ok ? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3136 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mam zwiększony apetyt i często uczucie pustki w żołądku ![]() nie wiem czy nie zmienić tabletek ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
gorzej z krwawieniem śródcyklicznym- na 4. opakowaniu nie powinno się zdarzać. może udaj się do innego lekarza ![]()
![]() |
#3137 |
Przyczajenie
|
Dokładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Raczkowanie
|
nie ma co się denerwować
![]()
#3139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chyba ze po tych badaniach dopiero cos bedzie robiła ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3140 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a miałyście jakieś objawy przed okresem? Bóle brzucha czy coś? U mnie koniec dnia, jutro druga tabletka i kompletnie nic...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam objawów przed okresem..no chyba,że tuż tuż przed(czyli jakieś 2 h).Nie przejmuj się tylko cierpliwie czekaj.Nie ma powodów by zamartwiać się na zapas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3143 |
Raczkowanie
|
Panikuję, bo nie chce zmieniać tabletek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Przyczajenie
|
Hey Dziewczyny !
Mam nadzieję ,że mi pomożecie bo mi zaczyna brakować pomysłów ![]() Dziś jestem na 9 tabl. a mamy 29 czerwiec Krwawienie dostane 16 lipca , a nastepne 13-14 sierpnia - a problem tkwi w tym ,że jade 10 sierpnia na wakacje (na 8 dni ) ![]() ![]() Mogłabym połączyć opakowania ale boje się plamień ktróre często mi towarzyszą ![]() Macie może pomysł na inne rozwiązanie ? ![]()
#3146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli okaże się że masz zła cytologie lekarz zajmie się najpierw tym a dopiero potem nadżerką ( cytologia jest związana z czytością tam wewnątrz a nadżerka to właśnie "dziura" taka.. nie ma sensu grzebać w dziurze jak dookoła pełno bakteri bo będzie gorzej) nic się nei martw, czekaj na wyniki badania
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
BAN stały
|
Mam pyt jestem po okresie i wlasnie czzas wybrac sie na badanie krwi by dobrac tabletki podejrrzewam tylko ze jest cos nie tak bo od 4 mies mam czarne wlosy przy pepku a nigdy ich nie usuwalam oraz lewa piers jest znaczie mnniejsza od prawej no i wypadanie wlosow wraz z cebulkami suplementy nie pomagaja. Tab chce brac by sie zabezpieczyc przed ciaza no ale czy one choc troche pomoga na moje powyzsze dolegliwosci czy to ma szanse sie unormowac dzieki hormonom?Od jakiegos czasu zmagam sie z celulitem choc jestem chuda;/ Czy przy braniu tab moze mi sie jeszcze nasilic nie ma szans go zminimalizowac?
Edytowane przez spioch7 Czas edycji: 2009-06-30 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Przyczajenie
|
Dzikazabo, a mówiła Ci może czym to jest spowodowane ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.