|
|
#931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Dzień dobry
Właśnie zrobiłam porządek w kosmetykach pozbyłam się połowy i tak jakoś dziwnie dobrze się z tym czuje ![]() Kupiłam wczoraj mgiełkę radical i czekam teraz na szampon wzmacniający pharmacerisu który mi poleciła kobietka w aptece mam nadzieje że to pomoże mi troche na te włosy wypadające ![]() Aaa i kupiłam jeszcze lakier 11 do kolekcji Pogoda mnie wykańcza jest tak duszno ![]() Nina |
|
|
|
#932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje wyrzuty sumienia co do ilości posiadanych balsamów raptownie spadły
|
|
#933 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
przynajmniej u mnie mazidła do ciała idą jak woda
|
|
|
#934 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Weź, bo ja tu od rana zawału dostanę!
![]() Cytat:
![]() Do mnie możesz już przychodzić na terapię hihi. U mnie też się pozmieniało, a wczoraj wyszłam z Douglasa z nowym błyszczykiem ArtDeco. Miałam strasznie stresujący dzień i musiałam to sobie czymś wynagrodzić ![]() Przypomnij mi co zamówiłaś? ![]() Bossy pogratuluj mamie a co studiowała?Ninka trzymam kciuki, moja siostra zdała
|
|
|
#936 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Dobrze, że dzisiaj nic nie boli, a siostra mówi, ze opuchlizna mniejsza. Mam nadzieję, że do soboty będę mieć już normalną twarz, bo jedziemy z TŻ na weekend do jego znajomych i chciałabym zrobić dobre wrażenie.No właśnie wezmę albo Elseve albo Syoss na próbę (jak dotrę do Natury przypadkiem i skorzystam z promocji) albo John Frieda (ale tu muszę obadać ceny w D.) Wyniki na pewno będą super. Mam za 3 godzinki egzamin, ale jeszcze nie bardzo umiem cokolwiek. Zaraz siadam i nadrabiam. A po nim wakacje aż do września.![]() Wypróbuję dzisiaj moją nową paletę Clinique, mam w niej quad Spicy, a on zawsze mnie kusił
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#938 | |
|
Raczkowanie
|
witam również, miło tu u Was.
![]() Cytat:
o, moja rodzicielka też studiowała finanse, trudny kierunek.
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Z bolem serca musze sie do Was dopisac
W czasach studenckich kiedy bylam tzw. nomadem, ograniczalam kosmetyki do minimum, natomiast jak sie juz wprowadzilam na swoje, ograniczam do minimum miejsce w szafce Poniewaz mam bardzo wrazliwa twarz, a z kolorowki to wlasciwie uzywam obecnie dwoch rzeczy - rozwijam sie w pielegnacji ciala. Peelingi, mleczka, masla, zele pod prysznic i takie tam. Teraz sie zasadzam na grejfruta z TBS (coz to za nieszczescie ze TBS otworzyli w moim miescie!).
|
|
|
|
#940 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Witamy kolejną anonimową kosmetykoholiczkę
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
To podwójne gratulacje :0
Hej jak masz na imię? Opowiesz nam coś w skrócie o sobie
|
|
#943 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
Potem zdarzają się krótkie okresy opamiętania zwane odwykami tudzież dążeniem do minimalizmu.
|
|
|
#944 |
|
Raczkowanie
|
a co chciałybyście wiedzieć?
nie mogę przejsć obojętnie koło stoiska Clinique, a na imię mi Monika. Aktualnie zajmuję się wakacjowaniem, wizażowaniem i dorywczą, popołudniową pracą w sklepie osiedlowym. I oczywiście jestem nałogową kosmetykoholiczką z pięciomiesięcznym doświadczeniem.. (edyt) u mnie zaczęło się wzdychanie do kosmetyków w Douglasie i Rossmanie, oglądanie, czytanie recenzji, potem co raz częściej wpadałam do perfumerii, ale szkoda mi było wydawać pieniędzy, więc sobie planowałam, że kiedyś tam kupię, co raz więcej miłości, pragnień, dłuższa lista... aż wreszcie bez oporu kupowałam kilka takich samych kosmetyków na raz.p.s czuję się jak na wyzaniach AA ![]() iceflower - u, to rzeczywiście nie ciekawie.
Edytowane przez nxxy Czas edycji: 2009-06-30 o 14:22 |
|
|
|
#945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam ciemny (ale nie bardzo bardzo ciemny ) matowy fiolet Vipera Creation http://www.viperasklep.pl/vipera-fio...ion-p-474.html (jest jasniejszy niż na tym zdjęciu)Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla mamy, podziwiam !
![]() yyyyy no ten tego, pisząc , że nie mam nic w zapasach miałam na myśli Nic z balsamów, odżywek, szamponów, żeli i tych innych pełnowymiarowych, mam za to tonę miniaturek i próbek, z którymi przez najbliższe miesiące się będę rozprawiać W sumie z pełnowymiarowych zapasów mam tylko 2 kremy , maskę, piankę i peeling do ciała![]() Przyszły mi dziś sample Lumiere, zaraz będę testować i się malować Po testach na dłoni jestem zachwychona
|
#947 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
mam wyniki z ostatniego egzaminu
ale w ramach oczekiwania na wyniki poleciałam się 'odstresować' do Rossmanna i wyszłam z tonikiem Garnier dla wrażliwców (wiecie że nigdy go nie miałam?) bo był w dobrej cenie - 8,99zł bez żadnej promocji i nowym żelem Luksji rumiankowo-lawendowym ![]() A na Truskawie pojawił się Lucidity 06 w nowym opakowaniu Witam nowe dziewczyny
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Olejek do włosów i zachwalaną maseczkę z miodlą
![]() O kurczę, faktycznie trudny kierunek. Gratuluję ![]() Cytat:
Ale miałam nagłą akcję w pracy, stres na maksymalnym poziomie Uwielbiam takie nagle akcje. Na szczęście już po wszystkim.
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie widziałam tego żelu Luksja Widziałam tylko gruszka+awokado, mięta+trawa cytrynowa (te 2 kupiłam) i figa z czymś. Rumianek z lawenda musi pięknie pachniec Miętowy jest SUPER!! Czuć orzeźwienie, odświeżenie - na upały czy duszną pogodę - idealny
|
|
#950 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tonik różany miałam - i świetnie odświeżał, nawilżał, cudny zapach i wydajność.Cytat:
|
|
|
#951 |
|
po prostu Em :)
|
nosek, GRATULACJE!
![]() Ja się powoli pakuję, liczba kosmetyków do wzięcia rośnie w zastraszającym tempie. Ciekawe gdzie zmieszczę resztę..
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapłaciłam dziś za komplet Sagi o Ludziach Lodu Już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie Tylko gdzie ja upchnę 47 książek
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-06-30 o 15:21 |
|
|
|
|
#953 | ||
|
|
Cytat:
A tonik faktycznie bosko pachnie, uwielbiam taką "prawdziwą" różę. ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- em dzięki muszę podliczyć ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- już wiem 4,47
|
|
|
#954 |
|
po prostu Em :)
|
Może wrzucę, ale staram się ostatnio nie szaleć, zwłaszcza w pielęgnacji, bo nie mogę robić zapasów - muszę zużyć jak najwięcej do stycznia.
Może za miesiąc. ![]() SUPER!!! Naprawdę. Będziesz mieć stypendium?
|
|
#955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja ten tonik Garniera bardzo lubię, zapach rzeczywiście cudowny i fajnie odświeża buzię. A pudru to coś czuję, że zrobisz zapas skoro nadarzyła się okazja
|
|
#956 | |
|
|
U mnie na uczelni stypendium jest przydzielane nie wg średniej arytmetycznej tylko wg ważonej - tzn. jak dobrze wypadasz na tle swojej grupy.
np. jeśli masz 5,5 a cała grupa same 3 to masz wysoką średnią ważoną z tego przedmiotu. Tak jest sprawiedliwiej biorąc pod uwagę, że można sobie wybierać wykładowców, tych "trudniejszych" u których 3,5 to szczyt marzeń i tych, którzy stawiają 5tki od góry do dołu![]() Cytat:
![]() Niech się ten czerwiec wreszcie skończy!!! Od lipca ODWYK ![]() I wszystko byłoby fajnie gdyby nie mój TŻ - baran.
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-06-30 o 16:08 |
|
|
|
|
#957 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim
Jak mnie tu dawno nie było, nawet nie pamiętam O kosmetykach ostatnio nie myślę, ale zużywam dzielnie to co mam, więc niedługo chyba też osiągnę ideał Madziarry i nie będę miała zapasów żeli ani balsamów Bo szamponu używam tylko fitomedu i naprawdę nie kupuję innychCytat:
Ale niestety, u mnie na razie efektu nie ma - raczej zapchało mi się czoło, ale na razie nie chcę winić tego olejku, dam mu jeszcze szansę... Mi to chyba nawet powietrze zatyka poryCytat:
Dopiero dzisiaj się dowiedziałam od cioci (z innego miasta), że taka ulewa była - nie ma to jak być zorientowanym co się dzieje wokół![]() Super, gratulacje! Ciekawe kiedy ja się obronię.... Poprawka - kiedy napiszę pracę ![]() ![]() Cytat:
![]() Monika, piękny tekst - stoisko Clinique ważniejsze niż imię - prawdziwa NK ![]() Cytat:
Jakie one malutkie Jak dostałam kopertę, to myślałam, że to jakaś reklama, a nie paczka z próbkami wypróbuję, to też zdam relacje A skąd jeszcze ostatnio zamawiałaś? Bo ja się czaję jeszcze na cienie z Paint Cosmetics, czekam na przesyłkę z EGM no i oczywiście z EDM ... i chyba na razie ogłaszam odwyk, bo głupio być procho-manką no i tych proszków nie zużyję chyba do końca życia przy moim ostatnim malowaniu się![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Ależ mam sklerozę! Nosku! Gratuluję tak wysokiej średniej no i całej sesji
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za gratulacje dla Mamy
W niedzielę wyjechała odpoczać Ja mam jeszcze w piątek egzamin ze statystyki i też koniec. Z tego całego maratonu nie zdałam...fakultetu I mam na wrzesień. he he. no trudno.
|
|
#959 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Fajnie, że zużywanie idzie ci pełną parą, mam nadzieję, że ja wkrótce też dojdę do takiego stanu. Zapasy zaczęły mnie przytłaczać, najchętniej bym się wszystkiego pozbyła i skompletowała sobie zbiór od początku Cytat:
Mi się ona źle kojarzy, miałam dwa semestry i nic nie rozumiałam Ciekawe jak tam Nina, pewnie siedzi teraz gdzieś ze znajomymi i oblewają wyniki matur
|
|
#960 | |||
|
Miss Pudernica
|
Wchodzę, żeby złapać oddech od przeprowadzki i nauki i co widzę
![]() Cytat:
![]() Padłam i się chyba nie podniosę mi się kosmetyki same rozmnażają, nie ma innego wytłumaczenia.Cytat:
Cytat:
![]() Mój też jest baran, od jakichś 2 tygodni ![]() Ice a może Mypa, o ta: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...pair-mask.html Jest bardzo fajna, czasami stosuje ją jako odżywkę tylko na kilka minut. Lekka, nie obciąża (tylko nie trzeba jej za dużo nakładać), włosy są po niej takie sypkie, śliskie, gładkie ![]() Witam nowe kosmetykoholiczki
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

Podziwiam! ja mam 35 smarowideł do ciała i powiedzcie mi kiedy ja to zużyję!
Moje wyrzuty sumienia co do ilości posiadanych balsamów raptownie spadły

i 2 rozświetlacze, no i tusz do rzęs ale to schodzi na bieżąco. Ale 3 róże i puder brązujący poleciały w świat więc zastała zachowana równowaga mniej więcej

nie mogę przejsć obojętnie koło stoiska Clinique, a na imię mi Monika. Aktualnie zajmuję się wakacjowaniem, wizażowaniem i dorywczą, popołudniową pracą w sklepie osiedlowym.
I oczywiście jestem nałogową kosmetykoholiczką z pięciomiesięcznym doświadczeniem..
(edyt) u mnie zaczęło się wzdychanie do kosmetyków w Douglasie i Rossmanie, oglądanie, czytanie recenzji, potem co raz częściej wpadałam do perfumerii, ale szkoda mi było wydawać pieniędzy, więc sobie planowałam, że kiedyś tam kupię, co raz więcej miłości, pragnień, dłuższa lista... aż wreszcie bez oporu kupowałam kilka takich samych kosmetyków na raz.

tonik różany miałam - i świetnie odświeżał, nawilżał, cudny zapach i wydajność.
Mi się ona źle kojarzy, miałam dwa semestry i nic nie rozumiałam