|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Mżawka, kapuśniaczek czy oberwanie chmury czyli 30. już już cz. XI
Cytat:
Studiuję na UE od roku I tak sobie niecnie podczytuję Wasz wątek, bo myślę o drugim kierunku i "badam" konkurencję ;pBierzesz wyniki z języka obcego i przedmiotu kierunkowego (geografia, matma, historia bodajże, chemia, itp). W zależności jakie poziomy pisałaś- do rozszerzonego dodajesz 100 i dzielisz przez 2, do podstawowego dodajesz 40 i dzielisz przez 2. I dodajesz to, co Ci wyszło Mam nadzieję, że jasno wytłumaczyłam
|
|
|
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strona UE mi padła
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz czas na mnie
![]() pol pp 79% ang pp 68% geo pp 64% hist sztuki pr 64% wiem że z takimi wynikami szans na Historię Sztuki nie mam, ale może ta Etnologia no i Archeologia ![]() ![]() no ale cieszę się że zdałam
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
musze Wam powiedzieć, że jesteście prawdziwe MISZCZE!!
![]() ![]() GRATULACJE ja też mogę się pochwalić, że zdałam polski P - 71% (jestem mega pozytywnie zaskoczona, bo próbne ledwo zdawałam) angielski P - 88% biologia P - 78% jedna dziewczyna ze szkoły zdała polski R! na 100% szacun! ![]() idę na obiad, życzę Wam miłego świętowania!!
Edytowane przez Renia90 Czas edycji: 2009-06-30 o 14:50 |
|
|
|
#3275 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() polski pr- 88% angielski pr- 86% historia pr - 54% ![]() Historyce! Pochwalcie się ile macie Ja jestem historia zalamana, bo najwiecej sie na nia uczylam
|
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja pisalam podstawe i w sumie to jestem zaskoczona, bo myslalam, ze gdzies 30% ledwo wyskrobie
|
|
|
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn po 100 do każdego przedmiotu? moge się myslić, bo dawno nie sprawdzalam, ale coś tak mi świta ![]() właśnie, właśnie, a jaki kierunek na UEP? ![]() nie podoba mi się tamta rekrutacja ! nie wiem, czy wszystko zrobiłam i w ogóle
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł, wita Was Paula, zmęczona Paula.
![]() Zaraz Was nadrobię i naskrobię, co i jak. xD
|
#3281 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje wyniki :
J. polski R - 68% J. ang P - 86% WOS R - 66% Nie jestem zadowolona bo próbne mi poszly o wiele lepiej, szczególnie polskim jestem zawiedziona Na próbnych ogolnopolskiej i wewnątrzszkolnej miałam po 80%, a na ang ponad 90% zawsze jak robiliśmy na prywatnym matury (co 2 tyg..). Pociesza mnie jedynie to że wybieram się na zaoczne tak czy siak ![]()
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
Oswiadczam iz ja nizej podpisana Ilo16na czyli ILona
Zdałam ![]() Nie ma sie czym chwalic wiecej ![]() geografia nie byla bardzo na granicy ale pierwsza cyfra to 3. Niemiecki 1 cyfra to 5 Polski pierwsza cyfra 6 Podanie o poprawke sierpniowa napisane.. Ale zapomnialam zapytac czy moge zmienic konspekt na sierpien(tematu nie moge)
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
ejj Dziewczyny co składają na UWr wpisujecie wyniki?? czy czekacie aż wam wypełnią z rejestru?
|
|
|
|
#3284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3285 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam nie będę pisać tutaj wyników za dużo obcych osób nas podgląda.
Jak ktoś chce bardzo wiedziec to moge wyslac PW. Jeszcze raz wszystkim gratuluję
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Ilona no to super
Dziewczyny gratuluję Posiedziałam godz na słonku, ale skwar w ogóle to mnie głowa coś boli i chyba pójde w kimę ![]() Zte ważne że zdane jak chcesz możesz mi napisać
Edytowane przez marcia1003 Czas edycji: 2009-06-30 o 15:08 |
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko mam problem..nie mam sie za co spic Ale niedlugo bedzie przelew z UP
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
ale jak, w tamtym roku próg na finanse był bodajże 171 ...
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
link do progów pkt (na samym dole):
http://www.ue.poznan.pl/pag/i/9201.php link do zasad rekrutacji: http://bip.ue.poznan.pl/uploads/asse...008-09_101.pdf
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz też jeszcze co do rekrutacji na UWr, bo chcę wpisać nr matury i dzień wystawienia, no i spoko to jest ok. ale później trzeba wybrac znowu szkołę, oke, miejscowość. No i mi nie chce wskoczyć Liceum Ogólnokształcące :/ zmienia się to cały czas w OKE.... Dziewczyny wiecie o co chodzi?
|
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No stress, będąc po czwartym roku studiów naprawdę nie jestem jako obca podglądająca żadną konkurencją . Ludzie są po prostu ciekawi jak Wam poszło, jednako czytając rok cały o stresach maturalnych chce się wiedzieć jak w końcu się to wszystko skończyło .
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będzie mi się chciało iść później do sklepu to kupię to jak będziesz miała wypłatę to poszalejesz
|
|
|
|
|
#3293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do tego miejsca wydania świadectwa to chodzi o OKE we Wrocku i ponizej masz rubryke INNE i tam wybierz Wroclaw ul Zielinskiego ... O ile na pewno masz na swiedectwie Wrocław kolo daty i jestes z dolnego Bo świadectwo zostalo wydane tam a nie w Twoim liceum
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troche szkoda z tym polskim bo ja sie od maja martwilam o geografie nie zdana a nie o polski i swiadectwo bym miala...a mam tylko informacje.
|
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak się martwiłaś gegrą
|
|
|
|
|
#3296 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie martw sie ta historią. Ja historie zdałam lepiej niż wos co mnie dziwi, a przejmuje sie wosem i polskim ;/ Da sie przeżyć ale jak sie czyta ze ktos mial 9X to sie żal robi ![]() Cytat:
W ogóle gratuluje wszystkim! Na szczęscie to juz za nami, widze ze wiekszość zadowolona i tak ma być! ![]() A. Byłam u tego fotrogafa ale był inny pan. Wiec tylko powiedzialm spokojnie ze wczoraz zrobiono mi bez ucha i ze dzisiaj prosze z. Kładłam kase na blat a ten mowi ze nie trzeba, stare zjdecia oddałam i teraz mam dobre. Czyli wszystko jest ok. ![]() Malwinkaaa! wpisujesz sobie wyniki sama? a jak mam przedmiot zaznaczony na R a obok sie pojawilo tez miejsce na poziom P to co z tym?
Edytowane przez xCarmen Czas edycji: 2009-06-30 o 15:23 |
|||||
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniejsza z tym wszystkim, co ma być to będzie
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
We wrzesniu
![]() No martwilam sie gegra a oblalam polski.. z pisemnego mialam 67% PP.
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na początku chciałabym pogratulować Wam
Cieszę się, że jesteście w większości zadowolone i napisałyście nawet lepiej niż się spodziewałyścieI dziękuję za kciuki <>w czwartek szykujcie się do powtórki> ![]() No to zaczynamy. xD Dojechałam do kato przed 10:00, ale nie mogliśmy znaleźć tego wydziału. Pytaliśmy się ludzi - nie wiedzieli Na korytarzu ludzie ze słownikami , grubymi ksiażkami, zeszytami pełnymi noteatek. A ja przyszłam taka "bidulinka" - z torebką A w necie było, że 10:00 Tak się wściekłam Ale okazało się, że oni zrobili sobie jakąś nową listę i i tak każdy wchodził przypadkowo. ![]() Przede mną wyszła taka dziewczyna i zaczęła ryczeć. Miała omówić twórczość Konwickiego, a nie wiedziała kto to. cdn
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra. Wchodzę. W jeden sali dwie komisje naraz egzaminują
Nawet się skupić nie można. W mojej facet-luzak i starsza facetka. I...cztery krzeszła, jedno odsunięte. Więc ja:- Tutaj mam usiąść? ![]() A facet: - Nie! Usiąź na środku. (jak na środku jak cztery krzesła ).Usidałam na drugim ![]() <może wprowadzę oznakowanie: J to ja, F to facet, B - babka >F: Na pewno chce tu pani siedzieć? J: Obojętnie. F: Wybór krzesła to bardzo ważna sprawa! Na tym, na którym pani usiadła jeszcze nikt nie zdał. Może jednak pani zmieni? J: Zostanę. Może ja będę pierwszą osobą, która na nim zda. ![]() Potem kazali mi gadać o sobie, o tym, co chce robić p otych studiach. Zaczęłam gadać, że mam predyspozycje. xD A oni: "jakie?". Zaczęłam wymieniać, a potem powiedziałam, że jestem tez odważna![]() B: W jakich sytuacjach wykazała się pani odwagą? ![]() J: Na przykład wybierając to pechowe krzesło. <to było głupie, wiem> B: No, ale to taka mniejsza odwaga. J: Trudno mi powiedzieć, na bandżi nie skałałam jeszcze ![]() B: Ja skakałam! F: Ja też! W tym zawodzie trzeba skoczyć na bandżi J: No to moze kiedyś skoczę. xD F: Proszę mi powiedzieć ile jest 2 do potęgi czwartej J: <patrzę >F: No przecież mówiła pani, że trzeba umieć liczyć w tym zawodzie ![]() Wiecie co, to niby łatwe pytanie, banalne., każdy wie ile to jest, ale w takim stresie Zaiweisiłam się na chwilę xD W końcu:J: No 16! ![]() F: Dobrze, że pani wiedziała. xD B: Dobrze, proszę wylosować pytanie. Chwila prawdy ![]() Czytam "proszę scharateryzować polską szkołę filmową" Ucieszyłam sie nawet, bo wiecie, że kocham polskie kino. ![]() Tu miałam szczęście w sumie. No i ledwo powiedziałam, że zwiastunem tego nurtu było Pokolenie Wajdy a za pierwszy film uznawany jest Kanał, a babka mi przerwała. B: A co wiesz o Andrzeju Munku? No to powiedziałam, że to też przedstawiciel psf, a jego twórczość jest uznawana za zupełne przeciwieństwo twórczości wajdy, ona znowu przerwała: B: Wymień jego filmy. J: <wymieniłam> B: Nie mam więcej pytań. No i koniec. W ogóle nie dali mi się wykazać. Nie wiem czy to dobrze, czy źle ![]() Na to pytanie mogłabym dłuuugo odpowiadać. ![]() Niektórzy mieli więcej pytań, 2 albo 3. Różnie. ![]() Potem wracałam do domu i zadzwoniła moja wych. kiedy odbiorę świadectwo Powiedziałam, że przed 15, a ona zaoferowała, że mi przeczyta wyniki ![]() I teraz uwaga, szok. Jestem maksymalnie zszokowana: geo R - 93% ![]() ang R - 99% ![]() Szok, szok, szok! I dostałam nieoczekiwanie 120 zł stypendium w sekratariacie Za wysoką średnią na koniec A w domu czekały na mnie trzy kartki ![]() jedna z Muminkami
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

Studiuję na UE od roku

no i Archeologia 
szacun!

Ja pisalam podstawe i w sumie to jestem zaskoczona, bo myslalam, ze gdzies 30% ledwo wyskrobie
tzn po 100 do każdego przedmiotu? 

, grubymi ksiażkami, zeszytami pełnymi noteatek.
Ale okazało się, że oni zrobili sobie jakąś nową listę i i tak każdy wchodził przypadkowo.