Mamusie Zimowe Listopadowo-Grudniowe - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-30, 13:08   #3991
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008
Dot.: Mamusie Zimowe Listopadowo-Grudniowe

Katekatee Gratulacje syneczka

magdawikp gratuluje córci

No u mnie jest podobnie na badaniu że monitor mam obok głowy i musze się troche wychylić ze zobaczyć dzidzie,ale następnym razem położe sie w drugą strone jak się będzie dałoale dopiero 22 lipca(daleko)
Chciałabym już wiedzieć co będziemy mieć
Opalam się ale za długo nie umie siedzieć zaraz mi słabo

Edytowane przez Maria2008
Czas edycji: 2009-06-30 o 13:17
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 13:17   #3992
zmarzenka
Raczkowanie

Z tą pogodą to tak ze skrajności w skrajność. I jak się człowiek ma czuć przy takich zmianach.
Brak poczucia cudzego humoru.
zmarzenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 13:25   #3993
zaharia
Rozeznanie

magda - gratulacje ZDROWEJ dziewczynki,

co do piersi - urosly, sutki sie powiekszyly i to mi sie nie podoba, ja mam ciemna karnacje wiec tych zyl tak bardzo nie widac, ale sa.
jednak musze dodac, ze przez bardziej obfity biust czuje sie "grubo"

opalanie - pamietajcie aby zaslaniac brzuszek, bo promieniowanie jest bardzo niezdrowe dla maluszkow:ehe m:

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

mamuski pisalyscie o ubrankach dla dziewczynek, potwierdzam, ze zdecydowanie jest wiecej dla dam, jednak zobaczcie w "zara" , wczoraj bylam i dla chlopczykow mnostwo slicznych ciuszkow. zakupilam kilka ciekawych dla mlego mojej siostry (termin ma na sierpien) - sliczne jeansy, swetrki koszule i koszulki, ogrodniczki, kurteczki. a nie wspomne o bucikach - cos pieknego.:ehe m:
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 13:38   #3994
gucia6
Zakorzenienie

Domi, jesli chodzi o opalanie, to nie lubie sie wylegiwac, natomiast to co zlapie podczas spacerow to moje .
A u ginekologa, to sam monitor jest odwrocony ode mnie i od tz, zeby doktor mogl spokojnie pracowac, ale wszystko jest podlaczone do wielkiego telewizora naprzeiwko lezanki, takze pewnie widzimy lepiej niz sam gin

Zaharia , ja cie musze przeprosic. Od samego poczatku przylaczenia sie do watku pisze do ciebie Zahira i dopiero dzis spostrzeglam, ze jest inaczej Mam nadzieje, ze mi wypaczysz
Stary 2009-06-30, 13:41   #3995
domi7ks
Zakorzenienie

Co do opisu piersi, jam ma tak samo, wczesniej miałam takie srednie, teraz sie powiekszyły, ale ogólnie jest okej. Choć...od kolezanki też usłyszałam, że mam mleczarnie

a wczoraj mi przyszły dwa pasy ciążowe i sa okej. Własciwie wczoraj z tz chodzilsimy duzo po miescie i ciagle mi sie bluzeczka podwijała, zaluje ze juz wczoraj nie zalozyłam jednego
A w ogole to juz mamy wiele rzeczy na oku do mieszkaka, dzis tez idziemy ogladac

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 13:52   #3996
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

magda graylacje dziewczynki

U nas ostatnio zostało imie KAMILA i jak narazie do tej pory trwa, mi sie bardzo podoba ale mojemu mezowi z poczatku nie bardzo, ale teraz juz sie pomalu przekonuje i chyba zostanie Kamilka zobaczymy.

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

A jesli chodzi o piersi to mije sa duzo wieksze niz mialam, bo ja mialam malutkie piersiatka jakies niebieski zylki mi przeswituja ale jeszcze nie tak bardzo

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 14:03   #3997
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Brombusiu, moje malenstwo tez czasami ma tak, ze jednego dnia jest bardziej aktywne a drugiego mniej. Ale z nami tez tak jest, ze raz jestesmy na wysokich obrotach, a kiedy indziej nic nam sie nie chce. W koncu dzidzia tez czlowiek
Już mnie kilka razy pokopał dzisiaj, ale chyba jakiś leniwy jest.
Ja troszkę czasami panikuję, ale nic na to nie poradzę, że się martwię.

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Mamusie no własnie, jak to jest z tymi wizytami jak idziecie z Tz to oboje widzicie dzidziusia, czy np. głownie Tz? U mnie Tz, mi to czasem lekarz wykreci monitor, ostatnio mało się tam nie popłakałam, bo chciałam widzieć więcej.
Acha i pytanko: opalacie się coś?
My widzimy oboje, z jednej strony siedzi lekarz, a po moim drugim boku TŻ i wszyscy widzimy, co się dzieje na monitorze.

Co do opalania, to ja nie lubię leżeć plackiem i się opalać, poza tym nie mam ogródka, więc sprawa dodatkowo utrudniona.
Ale przed słońcem się nie ukrywam

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
" pępowinę ma pomiędzu nogami, tu powinny wystawac klejnoty rodzinne, ale ich nie widzę, za to sa wargi sromowe to co jest?"
ja na to - "dziewczynka"
a on - " nie zdrowe dziecko"
domyślam się, ze dziewczynka zdrowa więc Dudziakowa możesz zmienić kolor
Gratulacje
To będziecie miały przewagę liczebną w domu teraz

Strasznie u mnie dziś ciepło, całe szczęście przed chwilą przeszła tu mała burza, popadało i powietrze się oczyściło.

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 14:03   #3998
elalank
Zadomowienie

magda - gratuluję córeczki, kolejnej małej księżniczki! A chyba miałaś mieć synka? czy mi się pomyliło?

domi - dobrze, że poprawa w domu nastąpiła! cieszę się!!

Jeśli chodzi o opalanie, to długo nie wytrzymuję na słońcu, wolę sobie posiedzieć w cieniu, jedynie nogi wyciągnąć na słoneczko!

U na badaniu też mam zawsze monitor przed sobą, a na drugi monitor patrzy lekarz. A TZ może sobie wybrać, na który wygodniej mu patrzeć!

W piątek idę na wizytę, więc dowiem się kiedy będę miała USG połówkowe, nie mogę się doczekać. Już bym chciała poznać płeć. Ostatnio byłam w Tesco i jest przecena ciuszków, i zakupiłam tylko 2 body, bo tylko to było unisex, reszta albo różowa albo niebieska, a w ciemno nie chciałam kupować.

Czekam też na bulgotki, ale nadal cisza!!
elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 14:05   #3999
nedzia
Raczkowanie

Helo
no to na tyle było by tej pięknej pogody, własnie u mnie spadł deszcz i burza straszliwa... Wiec koniec opalanka
Dawno mnie tu nie było , wiec wszystkim dziewczynom gratuluję zdrowych bobasków. Nie zawsze mam czas tu napisac ale czytuję was regularnie więc duchem jestem z wami.
Dudziaczku trzymaj się tam i nie poddawaj. Napewno wszystko dobrze się skonczy
Jesli chodzi o moje piersi to trochę mi urosły, sutki mi sie powiekszyly i od początku są strasznie wrażliwe na dotyk.Niektórzy mówią że strasznie mi urosły ale ja tego tak nie widzę po moich staniczkach. Jednak ze względu na to że :.....moja babka nie miała pokarmu, moja mama nie miała pokarmu i moja siostra tez nie miała pokarmu podejżewam że ja tez go nie bedę miec choć baaaardzo bym chciała karmić Dzidka piersią.
Za tydzien mam spotkanie z ginem i juz nie moge sie doczekac u mojego gina wygląda to tak, ze on ma swój monitorek a ja mam osobny duży monitor na którym wszystko doskonale pan doktor mi pokazuje.
Jak tam u Was pogoda kochanienkie bo tu dusznoooo............ nic sie nie chce, czuję sie dzis jak mucha przed burzą
Idę gotować obiadek: kotleciki, ziemniaczki i marchewe z groszkiem
ściskam
nedzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 14:13   #4000
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

Elalank no tak poprzednio stwierdził, ze chłopak teraz, ze dziewczynka ciekawe co będzie na 3 usg - dobrze ze są tylko dwie możliwości
ale tak na pewno to będę wiedziała jak się urodzi
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 14:22   #4001
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
Czekam też na bulgotki, ale nadal cisza!!
Elu, już niedługo

Cytat:
Napisane przez nedzia Pokaż wiadomość
Jednak ze względu na to że :.....moja babka nie miała pokarmu, moja mama nie miała pokarmu i moja siostra tez nie miała pokarmu podejżewam że ja tez go nie bedę miec choć baaaardzo bym chciała karmić Dzidka piersią.
U mnie tak samo, ani babcia, ani mama nie karmiły, a ja nie dopuszczam na razie do siebie takiej myśli.
Jakoś tak się nastawiłam, że będę karmić piersią, że jestem pewna, że tak będzie.
Urodzimy, zobaczymy

Stary 2009-06-30, 14:25   #4002
kamilla123
Rozeznanie

Witajcie!!

U mnie w końcu lato zawitało, już od wczoraj jest bardzo gorąco. Dlatego po śniadaniu idę do ogrodu poleżeć w cieniu na leżaku. Teraz wróciłam do domu, bo jest strasznie parno i duszno. No i byłam ciekawa co u Was
Cieszę się, że dzieciaczki zdrowo rosną Ja odliczam już dni do piątku...
Podczas USG wszystko widzę, bo lekarz ma dwa monitory, jeden dla siebie przy tym całym sprzęcie (gdyby był tylko ten to rzeczywiście nic bym nie widziała), a drugi telewizorek przede mną, chyba z 19 cali więc wszystko super widać

Dudziakowa trzymaj się!!! Leżenie w szpitalu nie należy do przyjemności, ale przynajmniej masz stałą opiekę lekarską, tak jest dla Was bezpieczniej

Nedzia masz na obiad dokładnie to samo czym ja się wczoraj zajadałam
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 14:36   #4003
magdawikp
Wtajemniczenie

ja także podczas USG wszystko widzę i nie wyobrażam sobie aby było inaczej- tylko, ze robię prywatnie więc płace
wczoraj stwierdziliśmy z TŻtem, ze chcemy płytkę i musieliśmy dopłacic za to 35 zł zgroza
trzy lata temy mieliśmy nagranie za darmo w tym samym gabinecie
Stary 2009-06-30, 14:46   #4004
domi7ks
Zakorzenienie

Ja też chodze prywatnie. U pierwszego lekarza własnie był taki drugi monitor, ale on sie nei nadawal na prowadzenie ciąży. wolałam iść do bardziej "sprawdzonego", no ale kurde ten tak monitor ma beznadziejnie

Stary 2009-06-30, 14:48   #4005
kolanosia
Rozeznanie

Hej mamuśki!
A czy któraś myślała już o takim trójwymiarowym usg? Wiem, że nie wnosi nic pod względem diagnostycznym, ale za to fajna pamiątka. W którym tyg warto takie zrobić i czy orientujecie się ile kosztuje?
Stary 2009-06-30, 14:51   #4006
magdawikp
Wtajemniczenie

u nas 4D kosztuje jakieś 200-250, pamiątka fajna ale droga ja raczej pas wolę nagranie
Stary 2009-06-30, 15:29   #4007
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Ja byłam na przyzierności i było super widać na nim rączki nóżki...w porównaniu gdzie chodze się badać to naprawde widać super. Chce też iść tak koło 30 tyg. ciąży na usg i nagrać na płytke w tedy dzidzia będzie już duża. Nie wiem ile to będzie kosztować ale wiem ze nagranie na płytke kosztuje 30zł a samo badanie chyba koło 100zł więc nie ma tak dużo.
Dziewczyny mierzyłyście swoje brzuszki w pasie?
Ja mamrano 83cm a na wieczór mam większy 86cm
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 15:30   #4008
tarasia
Wtajemniczenie

Dudziakowa trzymaj się kochana! musisz być silna za dwoje!

Gratuluję zdrowych dzieciaczków i poznania płci - wreszcie jakaś dziewczynka...

co do piersi to też mi się bardzo powiększyły no i te sutki są na pół piersi - nie no trochę przesadziłam ale też mi się powiększyły - i cały zcas są nadwrażliwe także tż nie ma z nich żadnego pożytku

dzisiaj rano po przebudzeniu stwierdziłam, że muszę uwiecznić mój brzuchol. tak więc załączam mój podchodowany 16 tygodniowy bębenek. jak się patrzy tak na zdjęciu to niewiele widać ale w ciuszkach jest już wyraźnie wystający. No i przepraszam za negliż - mogłam narzucić coś na górę...
Dzisiaj chciałam się wcisnąć w stare rybaczki ale nawet się nie dopięłam.
Czuję jak rozszerzyły mi się biodra, bo na wadze tylko 2kg+
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Untitled.jpg (36,1 KB, 50 załadowań)

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 15:41   #4009
zaharia
Rozeznanie

ja pomalu zaczynam myslec o pokoiku dla miriam, poogladalam lozeczka i kolyski, komody...
a dzis zamowilam napis na sciane.
www.peticado.pl

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

gucia - oczywiscie wybaczam

tarasia - ladny brzusio, a mamusia niezla laseczka

mi w tym tygodniu brzuch wyskoczyl jak oszalaly, mam o 6 cm wiecej niz w zeszly wtorek.
musze sie wziasc za solidne smarowanie, poniewaz w takim tepie sie wybrzuszyl i groza mi rozstepy a ich nie chce!!!
tak nazekalam, ze go nie mam a teraz sterczy dumnie z przodu[IMG]file:///C:/Users/Dagi/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Dagi/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
12.12.12 zoi

Stary 2009-06-30, 16:02   #4010
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
Ja byłam na przyzierności i było super widać na nim rączki nóżki...w porównaniu gdzie chodze się badać to naprawde widać super. Chce też iść tak koło 30 tyg. ciąży na usg i nagrać na płytke w tedy dzidzia będzie już duża. Nie wiem ile to będzie kosztować ale wiem ze nagranie na płytke kosztuje 30zł a samo badanie chyba koło 100zł więc nie ma tak dużo.
Ja mamrano 83cm a na wieczór mam większy 86cm:D
Ja sie nawet nigdy to tej pory nie mierzylam nawet jestem ciekawa ile mam w pasie jak tylko sie zmierze to wam napisze

Ja jestem w 20 tc i przytylam 4 kg wydaje mi sie ze chyba nie tak duzo co ??[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
ja pomalu zaczynam myslec o pokoiku dla miriam, poogladalam lozeczka i kolyski, komody...
a dzis zamowilam napis na sciane.
www.peticado.pl

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

gucia - oczywiscie wybaczam

tarasia - ladny brzusio, a mamusia niezla laseczka

mi w tym tygodniu brzuch wyskoczyl jak oszalaly, mam o 6 cm wiecej niz w zeszly wtorek.
musze sie wziasc za solidne smarowanie, poniewaz w takim tepie sie wybrzuszyl i groza mi rozstepy a ich nie chce!!!
tak nazekalam, ze go nie mam a teraz sterczy dumnie z przodu[IMG]file:///C:/Users/Dagi/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Users/Dagi/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
Ja tez juz pomalu buszucje po necie i ogladam roznerzeczy dla malej, u mnie niestety nie moge sobie poszalec bo narazie mieszkamy u rodzicow i mamy jeden pokoj i tam tez damy lozeczko ale jak sie tylko przeprowadzimy do siebie to mala bedzie miala swoj sliczny pokoik

Aniołek[*]
Stary 2009-06-30, 16:10   #4011
brombusia
Zakorzenienie

Tarasiu fajny brzuszek
Zaharia czy Ty czasem nie miałaś zamiaru zdjęcia nam tu wrzucić
To proszę wrzuć, najlepiej taki z palmami w tle
Z tymi brzuszkami tak już jest, że wyskakują w ciągu tygodnia. Ja pamiętam w maju, to mój jeszcze był taki dość skromny, a teraz sterczy do przodu tak, że nie ma żadnych wątpliwości, że to ciążowy.

Stary 2009-06-30, 16:17   #4012
gissh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość
Ja mamrano 83cm a na wieczór mam większy 86cm
U mnie dzisiaj 16t+3d, zmierzyłam się przed chwilą w pasie i mam 84cm Dawno się nie mierzyłam i nawet nie wiedziałam że aż tyle cm mi przybyło No ale w końcu dzidzia rośnie to i mamusia też
W biodrach też mam o 4cm więcej niż przed ciążą, a na wadze jak na razie + 1,5kg, czyli chyba w miarę ok...

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 16:41   #4013
gucia6
Zakorzenienie

U mnie brzuchol wystaje, ale jaks wrzuce na siebie cos luzniejszego, to nie wyglada az tak ciazowo

A w pasie (mierze na wysokoscie 1 cm nad pepkiem) to mam juz 83 cm, przed ciaza mialam 65. W biodrach sie jeszcze nie mierzylam, ale nie czuje roznicy kiedy wkladam przedciazowe spodnie. Natomiast z waga jestem na +5kg, wiec chyba nie jest zle

Wiecie co, to straszne co teraz napisze, ale po raz pierwszy zobaczylam brzydkiego bobasa. Kumpela przeslala mi fotke z jej 10mc synkiem, ale on jest dosc utyty i mial taka mine, ze pasowalby do filmu Chucky... brrr.... Mam nadzieje ze przynajmniej jest milym dzieckiem.

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-06-30 o 16:55
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 17:20   #4014
zaharia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
U mnie brzuchol wystaje, ale jaks wrzuce na siebie cos luzniejszego, to nie wyglada az tak ciazowo

A w pasie (mierze na wysokoscie 1 cm nad pepkiem) to mam juz 83 cm, przed ciaza mialam 65. W biodrach sie jeszcze nie mierzylam, ale nie czuje roznicy kiedy wkladam przedciazowe spodnie. Natomiast z waga jestem na +5kg, wiec chyba nie jest zle

Wiecie co, to straszne co teraz napisze, ale po raz pierwszy zobaczylam brzydkiego bobasa. Kumpela przeslala mi fotke z jej 10mc synkiem, ale on jest dosc utyty i mial taka mine, ze pasowalby do filmu Chucky... brrr.... Mam nadzieje ze przynajmniej jest milym dzieckiem.
wierze, oja kumpelka po urodzeniu tak plakala nad swoja corka, a po miesiacu mala taka sliczna byla, teraz ma 6 lat i jest pieknoscia chodzaca

co do kg to widze, ze idziemy prawie wszystkie leb w leb, od 4 do 6 kg w20 -22t.c
znaczy jestesmy w normie, ja w pasie mam 77cm, ale przed ciaza mailam... (zreszta nie powiem, bo mi wstyd ale naprawde malo, w sklepie gdzie zamawiala suknie slubna brali wymiary, to jeszcze po tem dzwonili z 3 razy aby sie upewnic.)

tak mialam wkelic zdjecie ale musze przyczaic sie na mojego tz, chociaz musze dodac, ze pomysl tarasi bardzo mi sie podoba, samowystarczalna kobitka, chce zdjecie - lustro , pstryk i juz

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

oooo dzisiaj wtorek, ravenne miala obrone, ciekawe jak jej poszlo - moglaby juz cos napisac bo mnie reka boli od trzymania kciukow.
12.12.12 zoi

Stary 2009-06-30, 17:41   #4015
Ravenne
Raczkowanie

Zahario dziękuje ślicznie za trzymanie kciuków, tylko proszę mi się tam nie przemęczać i już je puścić Gratulacje, że księżniczce nic nie wyrosło

Dziękuję Wam wszystkim kochane za trzymanie kciuków, bo poskutkowało i obroniłam się na 5 Odpowiadałam z zegarkiem w ręku- 5 minut, wylosowałam proste pytania, także mam ten stres za sobą Mała Alicja dzisiaj od rana zdrowo kopała, żeby dodać mi otuchy

Rano byliśmy jeszcze u ortopedy z wizytą, bo dokucza mi biodro i kolano. Kolano to normalka, ale z biodrem stwierdził, ze mam zespół napięcia lędźwiowo jakiegoś tam. Mam się oszczędzać, nie dźwigać, nie schylać się i nie przytyć dużo w ciąży. A po porodzie wizyta kontrolna.

Ja przytyłam jak dotąd 1,5kg (od wagi wyjściowej 74 kg, bo schudłam do 71 i teraz nadrobiłam), a obwód brzucha przed ciążą 74 cm, a teraz mam 94. Dołączam zdjęcie, jutro zaczynamy 20 tydzień

Kachula gratuluje synka, a Magdzie dziewczynki

Mi piersi powiększyły się o jeden rozmiar, mam bardzo mocno widoczne zielone żyłki (mam jasną karnację) i bardzo duże i ciemnie sutki. Przerażający widok czasem

A jak to jest kochana z USG połówkowym ono też ma jakieś ograniczenia czasowe, tak jak przezierność? Muszę się zapisać na nie, ale do ginekologa idę dopiero w 22 tygodniu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC11875.jpg (31,6 KB, 39 załadowań)
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 17:49   #4016
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
obroniłam się na 5
Gratulacje
I brzuszek jaki fajny !

Stary 2009-06-30, 18:17   #4017
domi7ks
Zakorzenienie

Ravenne gratuluje obrony masz piekny, ciążowy brzuszek

tarasia sliczny brzuszek

Ja w miejscu, gdzie kiedys była talia mam 67 cm kiedys mialam tak 62-63

A brzusze mierze w najgrubszymm mijescu i mam 81 cm, ale i mnie to jakieś 2 cm pod pepkiem, a Gucia nad pepkiem mierzy.hmmm:con fused:

Zahario no własnie chcemy zdjecia z palmami

Stary 2009-06-30, 18:19   #4018
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Gratulacje
I brzuszek jaki fajny !
Dolanczam sie Revene ogromne gratki

Aniołek[*]
Stary 2009-06-30, 18:35   #4019
kachula27
Zakorzenienie

Rav ogromne gratulacje!!!!

Jeny u mie tak goraco ze wysiedziec nie idzie a jeszcze zmienilismy okna i nie mamy jeszcze rolet beda dopiero za tydzien a u mnie po poludniu caly czas slonce daje po oknach wiec wyobrazcie sobie jak ja tu plywam

Tarasiu i Rav super brzuchaczki

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg

Edytowane przez kachula27
Czas edycji: 2009-06-30 o 18:41
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 18:40   #4020
kachula27
Zakorzenienie

To i ja pokaze brzuchola-zdjecie z pobytu nad morzem,ja to ta wieksza po lewej,druga brzuchatka to moja siostra
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03733.jpg (93,0 KB, 57 załadowań)

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości