|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mżawka, kapuśniaczek czy oberwanie chmury czyli 30. już już cz. XI
Juz wiem na PK też jest ten pierwszy i alternatywny kierunke do wyboru. Na budownictwo mam nikłe szanse sie dostać.....dobra żadne. Powinnam, więc dać 1. transport, 2. budownictwo...... No ale: rodzina mi każe nie odpuszczać i tak głupio dawac w takiej kolejności- to juz lepiej od razu sobie to budownictwo odpuścić.
Z drugiej strony jak dam odwrotnie to boje się, ze juz na nic sie nie dostane. ![]() Co myślicie?
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie tylko fizycznie ale i psychicznie ![]() zrobiłam 8 min abs, Tamile dzisiaj odpuszczam(no chyba, że później) bo musze coś załatwić a po tych ćwiczeniach się ze mnie leje dobra uciekam, wrócę późniejszym wieczorem ![]()
|
|
|
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu miałabys się na nic nie dostać jak dasz na odwrót?
|
|
|
|
|
#3394 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Sonnerin moze sie spotkamy na studiach
![]() Gaia będzie ok. Mój kolega rok temu sie dostał na budownictwo na wydziale inzynierii środowiska z takim wynikiem. I jest calkiem zadowolony. Hm.. w sumie trudno mi coś doradzic, bo sie bardzo zastanaiwam czy skladac papiery na PK. Rodzice znaleźli w piwnicy dwa baniki z winem, zlewamy do butelek. Na razie 10L wyszlo i kończą się nam butelki po wodzie mineralnej o.0
|
#3395 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na pogode co by wrócić do biegania (mam miesięczną przerwę jużJa dziś Tamilee i lece na leg magic jeszcze |
|
|
|
|
#3397 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O jaką szczegolowa punktacje chcesz spytac? Tez bym chetnie to zobaczyla
|
|
|
|
|
#3398 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ok. ok 14-14.5L wina o.0 Fajnie, ze to przeleżalo 20 lat w piwnicy...
Kurcze, nie wiem czy tych 85 zł pozalowac, czy nie. Bo na AGH sie dostanę raczej. Ale kurczę dobrze byloby sie zabezpieczyc Polibudą... No i nadszedł czas wyborów.
|
#3399 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Na OKE jest. Chyba ze w waszych okręgach nie ma wyników w OBIEGU.
|
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozumiem tegoTak na cały jutro wyjeżdżam
|
|
#3401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze przede mną będą ci, którzy dadzą transport na 1 wybór.
|
|
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przypomniało mi się coś jeszcze. xD
Jak przyjechałam do tych Katowic, to już tak mi się chciało sikać, że masakra. A tam jak na złość we wszystkich kibelekach oznaczenia - kółeczka i trójkąty. Może to glupie - na pewno głupie - ale ja mam zawsze problem, który jest który ![]() No i wchodzę tam, a stamtąd wychodzi koleś ![]() Ja już zgłupiałam Wyszłam za nim i "To jest w końcu damska czy męska toaleta?" ![]() A on: "Yyy, koedukacyjna" xD Cytat:
Ale chyba zapłacę za ten Poznań, bo nigdy nic nie wiadomo.
|
|
#3403 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Jak dziwnie to wymyślili!Paula, ja niby tak dobralam kierunki, ze sie powinnam na AGH na jeden z tych 5ciu dostac. Ale ja okropna panikara jestem... W sumie rok temu progi wyglądały tak (pisze po kolejności, która wstępnie wybralam): 1. matma - 500/400 (źródła różnie mówią) 2. ZiIP - 425 3. Inz Środowiska - 500 4. Turystyka i Rekreacja xD, dopiero otworzyli 5. Ochrona Środowiska - 430. Na bank się na coś dostanę, ale i tak się boję, taka moja natura xD
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-06-30 o 18:32 |
|
|
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA nie zdalam polskiego ustnego w maju..co jest niezlym paradoksem bo przez 4 lata z tego przedmiotu mialam 4 a mature pisemna napisalam na 67% ale szerzej juz o tym pisalam i nawet mi sie denerwowac znow nie chce.
|
|
|
#3405 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 1. wchodzisz na dane osobowe. 2. zakładka : wyształcenie 3. na dole w "rubryce" nowa maura piszesz: nr dokumentu , date wydania. 4.dajesz wybierz z listy, wybierasz miasto dla nas to bedzie Kraków. 5.niżej Miejscowość : tez Kraków a tam gdzie pisze szkoła ja zaznaczyłam: OKE kraków Aleja Focha. ( bo mam do wyboru INNa albo to wiec wybrałam to) Ale szczerze mówiąc nie wiem czy tak ma być ale chyba tak, tam gdzie skzoła poprostu ma byc OKE krakow i adres tego OKE. Bo to jest chyba adres wydania właśnie tego naszego świadectwa dojrzałości. A przeciez ono nie było wydane w naszych szkołach.
Edytowane przez xCarmen Czas edycji: 2009-06-30 o 18:34 |
|||
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
Matkooo, nawet się nie da to Poznania zalogować
Pewnie tłumy teraz walą.Mogłam wcześniej wpłacić i mieć spokój
|
#3407 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Poczekaj trochę, ja o 14 nie moglam na AGH, wiec sie zarejestrowałam na UJ, a potem udalo mi się wejść na AGH w końcu.
|
#3408 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ktore sie na Uniwersytet Warszawski rejstrowały! !
Czy jak dodałyście zdjęcie na konto to ono było albo jest cały czas w stanie czekającym na akceptacje?
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama zareagowala natychmiastowo. Jak jej tylko wspomnialam o odwolaniu sama obdzwonila i objezdzila wszystko co sie da. Juz ma wszystkie papiery w domu jutro idzie poslac faxem. Moja kumpela z klasy tez sie odwoluje z polaka bo tez ma 38% ( czyzby ten sam egzaminator nas sprawdzal?
)Ona wyslala dzisiaj no i ma juz termin we Wrocku na 2 lipca. Ja jutro ide pogadac z szefem mojej szklarnii ale nie wiem czy mnie pusci do Polski na te 3 dni. Bedzie ciezko bo boje sie goscia i jak go widze to uciekam i nie wiem czy z nerwow jak mu jutro bede tlumaczyla sytuacje nie udalwie sie wlasnym jezykiem zwlaszcza ze bede muala nawijac po angielsku. Blagam 3majcie za mnie kciuki jutro bo od tego goscia zalezy wszystko.
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#3410 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Arkadia
Będzie dobrze. To chyba faktycznie kwestia egzaminatora ;| Mnie zdziwily wyniki z majcy, bo strasznie dobrze w szkole poszła ;/ W tym sensie ze jest duzo b.wysokich wynikow.
|
#3411 |
|
Zakorzenienie
|
Arkadia może faktycznie na kogoś "ostrego" trafiłyście
![]() Trzymam kciuki, żeby szef Cię puścił do Polski
|
#3412 | ||
|
BAN stały
|
Kurcze... wsyztskie sie cieszycie swoimi wynikami.. chyba tylko mi sie chce płakac...
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
powiedz jak to załatwiła? bo ja nie mme do tego głowy a zalezy mi...
|
||
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
ide opijac te wyniki...
|
|
|
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kto pisemnych nie zdal w tamtym roku mogl poprawiac w sierpniu tamtego roku. w ogole siedze i mam nerwa |
|
|
|
|
#3415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no ja się nadal zastanawiam czy wpisywać te % czy nie xD i Mama powiedziała że jest zadowolona z moich wyników i jutro idziemy na zakupyyyy acha i jeszcze taka sprawa z innej beczki. Ugryzł mnie komar w kolano które mi spuchło jak 150 i boli :/ jestem uczulona na komary i meszki ale jeszcze tak nigdy nie spuchłam :/ czym moge zastąpic wapno? Edytowane przez maalwiinkaa2 Czas edycji: 2009-06-30 o 19:08 |
|||
|
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka moja mama poszla do mojej szkoly do sekretariatu i poprosila o taki formularz do wypelnienia i nr faxu i pozniej go przefaxuje na ten numer i bedzie czekac na telefon od pani ktora poda termin na ktory mam sie stawic we Wrocku. Tyle
![]() Sluchajcie jakie jaja chlopak z mojej klasy ktory kocha historie i chcial isc na studia na historie i naprawde ma ją w malym paznokciu u nogi zawsze rozwiazywal polowie klasy ( W TY MI! ) sprawdziany bez mrugniecia okiem na 5 jezdzil na olimpiady i wogole wogole ma UWAGA 46%?!?!?!?!!!! MASAKRA wogole z mojej klasie najwiecej z histy to 66% reszta ok 40% jedna dziewczyna nie zdala ![]() ![]() Dziewczyny ryly przez caly rok a maja 30 i 32%..... w mojej szkole tak podobno wszyscy.
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#3417 |
|
Zadomowienie
|
Burbonik
jestes najlepsza, ta fiza i angol marzenie Tak patrze na te Wasze wysokie wyniki to dochodzę do wniosków, ze strasznie wysokie progi beda jak wiekszosc z Was ma powyzej 80.. :P stresuje sie przez was :P
|
#3418 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Matko
W sume niektorzy egzaminatorzy bywaja wredni (patrz pan ktory oblał na ustnej u mnei w szkole w tym roku kilka osób), ale makabra! U nas w Krakowie byla w dobrych szkolach sieczka wlasnie na ustnych a u was na pisemnych... Strach pomyslec do ktrego województwa poszly wasze matury...Szarość Tęczy - mnei tez to przeraza.... Ale wierzę, że będzie dobrze.
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-06-30 o 19:15 |
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje tym którym nie gratulowałam jeszcze
![]() eh, moj wynik mnie zaskoczył.. muszę ponownie przejrzeć jutro kierunki, może znajdę coś jeszcze na co moglabym zlozyc ![]() nicRu wiesz że ochorna środowiska na UJ to jest ten kierunek hm wpsomagany czy jakoś tak? tzn 30% najlepszych studentów dostaje 1000zł miesiecznie ja kocham mojego egzaminatora, że zaliczył mi tak wysoko biologię. bo wystarczyłoby że trafiłabym na innego i mogłabym mieć nawet 30% mniej ![]() jestem padnieta, muszę się odrodzić szybko i party
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
Vinka dzięki wielkie
A moi rodzice tylko powiedzieli że zawiedli się bo tak słabo mi chemia poszła a to że reszta poszła jak na mnie dobrze to nic... no trudno
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

nie tylko fizycznie ale i psychicznie

Pewnie tłumy teraz walą.
)

nicRu o Ty pipezysz przeciez masz super wynik