|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
Vesenko mi,mi wysli bajaderki wygladam tak
![]() i kawalek tarty
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
A ja trzy wielkie malinowki
![]() Wykwintna kolacja ![]() Zarezerwowalam apartament w Chorwacji, jestem happy, bo udalo mi sie po atrakcyjnej cenie. W Tui do 2.07 licza euro po 3,6 Szpile Tulipa ![]() Piekne! Zazdroszcze, bo sama chodze w plaskatych, w wyzszych nogi mnie bola
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Mniam, smakowita
nie jadłam jeszcze tarty z kurkami
|
|
|
|
#2944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przez cały dzień czuję się, jakby mnie ktoś solidnie przetrącił Jakaś masakra normalnie - nie kontaktuję, co się dookoła mnie dzieje, co ludzie mówią, bo śpię na stojąco, rzeźnia. Już nie mówię nic o jakości mojej pracy dziś Kiedy skończy się ten atmosferyczny koszmar? Teraz też padam - idę pod prysznic i spać, bo do niczego więcej nie jestem zdolna.
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
da się zrobić
![]() Dobra wyszła. Nie miałam pomysłu na resztę kurek, a tak przesmażyłam, wrzuciłam na podpieczone ciasto (francuskie z Lidla oczywiście ), zalałam śmietaną zmiksowaną z jajkami, solą i pieprzem. Posypałam odrobinką startego sera i do piekarnika na jakieś 15 minut. Wszystko.
|
|
|
|
#2946 |
|
|
Kocham slonce ,cieplo ,lato ,nie moglam sie juz doczekac ,a teraz to co sie dzieje na dworze nie wiele ma wspolnego z ciepla sloneczna pogoda ,to sauna zwalajaca z nog , odbierajaca zdolnosc myslenia
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaze Wam cos
![]() Dzisiejszy spacer. 1- rzeka, jezioro czy inny staw? 2- nie, to tylko boisko (w oddali widac bramki) ![]() Tez mam dosyc, wszystko jakies takie oblesnie wilgotne jest, pranie nie schnie tylko sie kisi. Bleah. Vesenko, ja chce bajaderke, ja! Uwielbiam. Te 'resztki' ciast sa pycha
|
|
|
|
#2948 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a tak łydeczkę to nie łaska pokazać ![]() Tulipanko ładne szpilki, choć co ja tam się znam na tym ![]() Homyku Mahoro gratuluję sukienki Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Joaś oszczędzaj się
|
||||||
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamacham tylko wieczornie do Was
I na wstecznym odrobię ostatnie nieobecności moje... |
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2951 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Idę poćwiczyć na stepperze,ta pogoda chyba mi zaszkodziła
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie wieczornie
Przez burzę dopiero mogłam włączyć komputer ![]() Idę nadrabiać wątek. Ale wcześniej chwilowo odpalony komputer ukazał śliczne buciki Tulipanki Ja mogę tylko pomarzyć ![]() Przez moje chore dyski( Ale kiedyś się latało ![]() Vesenka też tartę zrobiła
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Nie
![]() .
|
|
|
|
#2954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę do Finlandii.Cytat:
często smakują mi bardziej niż produkt wyjściowy ![]() a bajaderek starczy dla wszystkich ![]() ![]() Ta Tymenowa narobiła mi takiego apetytu,więc pomyślałam,że co mam też nie mieć, jak mogę mieć
|
||
|
|
|
#2955 |
|
|
To ja chyba jutro zrobie tarte z truskawkami ,robicie mi smaka
|
#2956 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
nawet nie będę komentować tego, co się w chwili obecnej dzieje u mnie w pracy. Stęskniłam się za Wami wiecie? ![]() Na początek prywata BigMamciu i Homyczku jeszcze nie dotarły Meteorki. Jak tylko się pojawią, dam znać. Vesenko jeśli chodzi o noclegi na Słowacji to niestety dawno tam nie byłam i nic nie mogę polecić. Ostatni letni wypad na Słowację uskutecznialiśmy w 2004 roku bodajże, tak żeby z noclegami. Tulipanko - zobaczyłam Twoje buty i autentycznie ![]() Piękne Podziwiam za zdolność chodzenia na 13 cm obcasie, u mnie 10 to max ![]() Aniołku - cieszę się, że wróciłaś do moto jazd Lusterkiem się nie przejmuj ![]() Tako ![]() Cytat:
![]() No niestety dobrze się domyśliłaś. Nadal nie wyrabiam się z pracą w normalnym czasie i kibluję po godzinach ![]() ja chcę na Bora Bora Mahoro bardzo ładna sukienka a w ogóle to nie pamiętam czy już Cię witałam w wątku czy nie, w razie co nadrabiam i witam Cytat:
Jak spadł deszcz, to natychmiast wszystko parowało, powietrze było aż ciężkie od wilgoci. Cytat:
Ja już 2 razy zamawiałam i jestem zadowolona. Cytat:
![]() Cytat:
Trochę zazdraszczam, bo kocham Chorwację. Ale zazdraszczam tylko trochę, bo wszystko wskazuje na to, że nam uda się pojechać do Włoch w Dolomity Będziemy łazić po ferratach ![]() Z tej okazji kupiłam sobie dzisiaj uprząż, którą będę wypróbowywać w czwartek na ściance ![]() Jeszcze tylko lonża i kask i odliczam dni do wyjazdu Terresito - gotujesz Ty się na przyjazd do Krakowa? przypominam, że masz do odebrania nagrodę, którą wygrałaś w tłustoczwartkowym konkursie
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2009-06-30 o 23:24 |
|||||
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać Piękne Panie
Prezesko ![]() Aniele nie poobijaj się za mocno na tych jazdach ![]() Miłego dnia.
Clock Machine - Bije Dzwon HAPPYSAD - Długa droga w dół http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/274/ Edytowane przez tharoon Czas edycji: 2009-07-01 o 05:14 Powód: skleroza |
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać środowo
![]() U mnie Dnia Śpiocha ciąg dalszy. Miałam dziś wstać wcześniej, żeby umyć włosy, ale kiedy obudziłam się i pomyślałam, że mogę spać godzinę dłużej, a włosy związać, dylemat ten rozstrzygnęłam w sekundę Więc będę dziś zombie, ale za to wyspanym I pachnącym Ogródkiem Śródziemnomorskim.A po pracy idę dziś dalej szaleć zakupowo - wczoraj zanabyłam fioletowy T-shirt do fioletowych japonek i fioletową bluzeczkę, dziś szukam czegoś na dół ![]() Miłej środy!
|
#2959 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Powitać
W 3mieście zapowiada się kolejny upalny dzień,co mnie cieszy Bo moje z zeszłego roku się rozkleiły i co mam nie mieć nowych,jak mogę mieć Tylko 13cm obcasy omijam szerokim łukiem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Lato w Gdańsku, nareszcie |
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
U mnie słonko irkax pozdrawiam
|
#2962 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
może to tak wybiórczo wysyłali ??? ![]() Witam się szybko i lecę na mityng firmowy z goownym szefem edit: Jednak dostanę - kurier w drodze
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-01 o 12:14 |
|
|
|
|
#2963 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Figaro Ja czasem, ale też nie za często, zakładam wysokie obcasy. Najbardziej lubię takie 6-centymetrowe Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie będzie poka-poka ale skoro wszyscy się czymś chwalą, to ja też się pochwalę Doleciała wczoraj moja flaszka Ambre Gris Balmain i zapach jest obłędny Miłego dnia Edytowane przez homyk Czas edycji: 2009-07-01 o 09:04 |
||||||
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Homyku, gratuluję
Gdańszczanki, moze spotkamy się popołudniową albo wieczorną porą w weekend? |
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałyśmy się spotkać z Aniołkiem i Magneticą w piątek, by obdzielić się tokijskim mleczkiem, ale nic z tego obdzielania się nie będzie
|
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
sie wypowiem refleksyjnie dzien jak co-dzien a jaki piekny ![]() Tomku vel Tygrysie jesli kiedykolwiek zechce wypchnac z polki jakakolwiek butelke tego na B. ( nawet jesli to bedzie krem po goleniu ) trza mnie natychmiast skierowac do lekarza. Tego od glowy.dodam tez nowe, lecz po staremu wszystko macie piekne, smaczne i wspaniale
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda
Ciężko nam się spotkać ostatnio. Miłego spływu Iwonko, dobrze się wyfiltruj |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
Tymeno, Homyku, gratuluje nowych flakonów. Tako, mam nadzieje,że dzisiaj już lepiej witam Irkę Homyku, miłego spływu. ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- juz byłam z Synkiem na pobraniu krwi- troszke płakał ale w nagrode obiecałam Mu za bycie dzielnym- autko z serii "cars". a jak sie chwalicie to i ja sie pochwale. wczoraj mieliśmy znajomych, którzy wrócili z USA. bardziej to sa moich rodzicow znajomi niż nasi ale czesto spotykamy sie z nimi np. na imieninach czy grillu u rodziców. bardzo bylismy ( miło) zaskoczeni jak dostaliśmy od nich prezenty w postaci perfum. choc jest to dośc ryzykowne kupować prezent w postaci flakonu. ja otrzymałam Moschino Couture a małz Dior Farenheit 32. a synek autko. Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-07-01 o 10:44 |
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w razie czego zglosze sie na PW po instrukcje Wymachuje do wsjech spalam dzis 6 godzin!
|
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Homyku ![]() Gratuluję flaszeczki Pytanko Czy kupowałaś u nas,czy w zagranicznej perfumerii?Widzę,że na fragrancex.co
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, a tak łydeczkę to nie łaska pokazać