|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Moderator
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Ja już po. Było cudownie. Wyszło tak jak sobie zaplanowaliśmy i tylko bukiet był z nieświeżych kwiatów.
Cudnie wyszło poprowadzenie nas przez dzieciaczki do ołtarza i wyprowadzanie nas z Kościoła. Płatki róż zamiast ryżu też fajnie wyglądały. On rodziców TZ dostaliśmy miły upominek w postaci ok. 100 balonów z helem w kształcie serc które poszybowały w niebo. Zimne ognie podczas 1 tańca też wyglądały ciekawie. Nasze ślubne autko podobało się wszystkim. Sala i kościół były ładnie udekorowane. Jeszcze tylko jutro sesja w plenerze i koniec ale tyle było czekania na ten dzień i już po...
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się czy nie malować się sama...
|
#3933 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja już zdecydowałam o tym jakiś czas temu...tez maluję się sama
mam nadzieję, zę wyjdzie dobrze
|
|
#3934 | ||||
|
Zakorzenienie
|
zaczne od podziekowan - motley anjadka agnes2008 groszek80 strobuluska kaska87 sollangelica diya1983 kliwia zielony_motylek anika2222 gold-fish rosette gucia0987 BEAMI rosette dziewczyny bardzo wam dziekuje naprawde bardzo poprawilyscie mi humor bardzo dziekuje za mile slowa...
![]() Kasia jaka modelka ehsss do modelki to bym chyba z 50 kg musiala wazyc ale dziekuje a komplement![]() zanetaa88 wolowy beda pokrecone rozpuszczone czesc lekko ebrana na boku i wpiete zielone kwiaty ![]() aaddiissyy niestety ten kolor niejest naturalny - naturalny jest mniej rudy ogolnie rudy ale nie az taki fajny bo czasem blizej mu do bladu czasem do szarosci a czasem taki marchiowy wszystko zaley od slonca i rozjasnienia ale w tym sie czuje jak w naturalnym ![]() Cytat:
uwielbiam zielen![]() Cytat:
zielony_motylek rewelacyjna relacja Cytat:
Cytat:
jescze raz dziekuje wszytkim za cieple slowa
|
|
|
#3935 | ||||
|
Zakorzenienie
|
rewelacja, bardzo dobrze wyglądasz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co prawda materiał na sufit sama kupiłam, ale to wydatek który się zwróci, bo albo wypożyczę go innym, albo upchnę dekoratorce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zielony motylku piękna relacja, aż się chce czytać |
||||
|
|
|
#3936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze, że ta żyłka na welonie jest cieniutka, więc nie "gryzie" się z dołem sukni
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
JESTEM !!
Melduje sie juz jako mezatka !! i na dodatek od dzis pani magister! Przepraszam ze sie wczesniej nie odezwalam, ale teraz jeste pierwsza chwila kiedy siedze przed kompem! Na razie w skrócie - BYŁO PIEKNIE ! Nam sie wszystko bardzo podobało,pogoda, nastrój i wszystko wszystko, goście tez zadowoleni, plakali nawet jak sie z nami zegnali i odjezdzali. Obiecuje jak najszybciej jakieś fotki wstawic ! |
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() Cytat:
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
katunia gratulacje
)))))))) miłego pieknego życia we dwoje
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Ja też melduje sie jako mężatka!
Jesteśmy maga zadowoleni - wg nas było super i pogoda piękna . W Kościele też było super. Oglądaliśmy wczoraj amatorski film i mamy wg nas nieustanny usmiech na ustach. Zreszta goście tez nam tak mówili. Jestem baaaaaaaaaaaaaaaaardzo szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Dokładną relacj i może jakies foto postaram sie wrzucic jutro. Bo w czwartek jedziemy w podróż poślubną. |
|
|
|
#3941 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
STO LAT takiego zarąbistego humoru jak teraz nadal ostrego jezyka zebys zawsze mogla sie wybronic i powiedziec co myslisz kolejnych lat cudownej przyjazni z twoimi kobietami nieustajacej milosci z tz no i ... zdrowka ![]() a do tego GRATULACJE! Cytat:
Cytat:
naprawde jest piekna... do tego piekne dodatki i bedzie cudnie. uwierz w to!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
czekamy na fotki![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
no bo chcialam je wczoraj zlozyc ale mowie ci wylecialo mi z glowy
![]() ![]() a ja naprawde pamietalam i mam nadzieje ze zyczenia sie spelnia bo sa prosto z serduszka
|
|
#3944 |
|
Raczkowanie
|
ja tez maluje się sama...co jak co, ale ja wiem najlepiej w jakim makijazu czuję się najlepiej i mam swoje sprawdzone kosmetyki (od zle dobranych puchną mi powieki...
![]() tylkokasia, Katunia, eseska - gratuluję Wam serdecznie, super, że jesteście zadowolone i Wasi goście również! tez chciałabym byc juz po....a tu jeszcze tyle nerwowego czekania i przygotowań...
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3946 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
eseska super ze wszytko sie udało. Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Katunia podwójne gratulacje, obrony i udanego wesela. Zycze ci wszytkiego dobrego na nowej drodze życia.
|
|
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny macie w swoich zbiorach moze jakieś ślubne makijaże w brązie?? Szukałam dziś dużo ale nic mi się nie podoba suknie mam białą wiec braz tak sobie pasuje ale chciałabym cos w chłodnym brązie z mocnym okiem te typowe ślubne makijaze jakos mi niepodchodza.
Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-07-01 o 00:19 |
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
A Ja się cieszę,bo dostałam e-maila że welon został wysłany
![]() Aga pewnie jest gdzieś na wizaz wątek o makijażach ślubnych. Ja znalazłam tylko takie coś. |
|
|
|
#3949 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć kobietki! Wczoraj odebrałam sukienkę (3.5 godziny czekałam na jej wykończenie) ... Teraz rozumiem dziewczyny, które mają wątpliwości co do trafności wyboru... Wczoraj coś takiego mnie dopadło czy to na pewno taka jakbym chciała
Dzisiaj wybrałabym chyba inną, ale już za mało czasu na zmianę.Miłego dnia!!! Jestem już w pracy, a za oknem piękne słońce ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
Zielony motylku super relacja!!! Cieszę się, żę wszystko się potoczyło po Twojej myśli!!! Teraz tylko dużo miłości Wam życzę!! Madzialenka super w tej kiecce wyglądasz AgatkaL nareszcie będziecie sami w swoim mieszkanku i odpoczniecie od tego stresu |
|
|
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę,że każda z Nas ma wątpliwości co do sukni ![]() To jest nie normalne . Jak to się mówi KOBIETA ZMIENNA JEST ![]() Dla facetów to tylko suknia jednorazowa. Dla Nas jednorazowa na całe życie. |
|
|
|
|
#3951 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes tutaj masz wątek makijaż ślubny --> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=88956
|
|
|
|
#3953 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dzieki ![]() Jeszcze miesiąc zostal do slubu wczoraj zrobilam sobie pazurki, moze zaraz wkleje jakies zdjęcie bardzo mi sie podobaja, są takie naturalne (bo tylko utwardzone zelem) do tego french ![]() kupilismy tez z TZ koszulę na slub. w kolorze delikatnego ecru oraz spinki do koszuli, srebrne z 3 lub 4 cyrkoniami (nie pamietam juz). dzis na 12 ide do Kosmetyczki, a TZ na 13. bylismy wczoraj na konsultacji. kobietka powiedziala, ze ani mikro ani ten piling nie sa mi potrzebna, ze mam sliczna cere i tylko jakies maski mi dzis połozy, a przed slubem jakies maski liftingujące i to mi wystarczy . + usunie kaszaki. u TZ troszke wiecej bedzie roboty, ale tez nie jest źle
|
||||
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia czym Ci będzie usuwała kaszaki i czy to bolesne jest
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
nie pytałam sie, ale chyba igłą
przynajmiej tak kiedys mi usuwali.
|
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
Aż mi ciary przeszły.
Ja boję się iść na regulację brwi, bo sobie je zapuściłam lekko. I zastanawiam się nad woskiem czy nad normalnym wyrywaniem. |
|
|
|
#3957 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale to chyba tak, żeby wszystko za idealne nie było- bo cała reszta cud miód malina!!! GRATULACJE! ![]() Cytat:
![]() Jak czytam takie fajne, przepełnione szczęściem relacje to az mi sie miło na serduchu robi! ![]() Cytat:
mnie właśnie wątpliwości dopadły co do mojej sukni ![]() (myślałam, ze to się nigdy nie zdarzy teraz wybrałabym taką całkiem prostą, bez ozdób.... napatrzyłam sie na Wasze i starsznie mi sie spodobały echh... moja jakas taka sobie jest.... i do tego boję się że jak się najem będzie mi w niej brzuszek widać, albo że jak te ramiączka wywalą to że będzie spadała... ehhh z milszych rzeczy - bylam wczoraj u kosmetyczki na oczyszczaniu i jestem suuuuperrr zadowolona! zrobila mi mikrodermabrazję twarzy, za pomocą ultradźwięków wprowadziła mi jakieś specyfiki w głębsze warstwy skóry i na koniec maseczka z alg na twarz i oczy... w szoku bylam jaki sprzęcior ma, bo chyba z rok u niej nie bylam... ![]() umowilam się jeszcze na plecy i ramiona ![]() dała mi naprawdę wieeelkie rabaty, bo i paznokcie bede u niej robic i makijarz i jeszcze przed ślubem przy paznokciach dostanę jeden zabieg z parafiną na dłonie gratis!! a slyszalyscie o tym, żeby efekt po parafinie był trwały to trzeba całą serię zabiegów wykonać? mi powiedziała że po jednym razie to tylko 2-3 dni będzie efekt... ale co tam to na ślub przecież ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
![]() mi kiedyś powiedziala kosmetyczka zeby umawiać sie na brwi 10 dni po okresie - wtedy najmniej boli podobno
|
|
|
#3958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
a co to są kaszaki
|
#3960 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Mój ma lakierki czarne, bo idzie w surducie angielskim. Oczywiście buty na zamówienie, bo takich kajaków (nr 46-47) nie robią
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

ale tyle było czekania na ten dzień i już po...

mam nadzieję, zę wyjdzie dobrze 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
dobrze, że ta żyłka na welonie jest cieniutka, więc nie "gryzie" się z dołem sukni 

Dzisiaj wybrałabym chyba inną, ale już za mało czasu na zmianę.