.:: Zelixa::. - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-30, 20:55   #4771
Marzeniusiaa18
Przyczajenie

GG do Marzeniusiaa18
Dot.: .:: Zelixa::.

ja w sumie tez jestem nowaa....ale jakos to bedzie...mysle ze to forum jest dobre bo kazdy z nas czytajac wypowiedzi innych mobilizuje sie do dalszego dzialania.

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez mona2007 Pokaż wiadomość
witam serdecznie, mam nadzieje ze osiągniesz swój zamierzony cel, napoczątku zawsze waga szybko leci po pozbywasz sie wody z organizmu, nieprzestrasz sie jak w pewnym momencie waga stanie to jest norma. zycze powodzenia

mozesz mi opowiedziec ile wazylas na samym poczatku i ile zrzucilas i w jakim czasie??

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Alka777 Pokaż wiadomość
Witam!
Mam nadzieje, ze dostalas moja wiadomosc i mam nadzieje, ze troszke rowniez przyczynilam sie do twojej decyzji
A wiec zycze duzo wytrwalosci i powodzenia w dazeniu do celu

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Witam drogie i kochane dziewczyny
Mam nadzieje, ze u was wszystko dobrze i ze kilogramki leca
Moje drogie, musze sie z wami tym podzielic - moja waga dzis wskazala . . . . . . . - 70,2 kg
A wiec 17 kg gdzies juz zlecialo
Poprostu nie moge w to uwierzyc!!!
Jeszcze sporo przedemna, ale poprostu jest to piekne uczucie!
Ale oprocz Zeli uzywam jeszcze jednego wspomagacza . . . . - Was
Naprawde jestescie bardzo wazne w moim procesie odchudzania i bez was nawet zela pewnie by nie dawala efektow
Dobra, dosc juz slodzenia , trzymajcie sie cieplutenko
jestem tu npwa i bardzo sie ciesze powodzeniaaa
mam pytanie w jakim czasie te 17 kg spadło??
Marzeniusiaa18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 21:22   #4772
Alka777
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Marzeniusiaa18 Pokaż wiadomość
ja w sumie tez jestem nowaa....ale jakos to bedzie...mysle ze to forum jest dobre bo kazdy z nas czytajac wypowiedzi innych mobilizuje sie do dalszego dzialania.

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

mozesz mi opowiedziec ile wazylas na samym poczatku i ile zrzucilas i w jakim czasie??

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Witam droga Marzeniusie
A wiec ta waga dosc szybko mi spadla, dlatego duzo cwicze, zeby nie bylo az tak wiele zbednej skorki :/
Zele biore juz 32 dni, ale moja waga poczatkowa 87 kg ostatni raz widziana na wadze byla 1 Kwietnia. Teraz juz bardzo powolutku spada waga, ale to nic, nic na sile
Alka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-30, 23:11   #4773
1969joanita
Raczkowanie

Do morewka!
Dziewczyno! Głowa do góry,moja waga jest podobna i też z nią całe życie walcze i tak jak ty 2 lata temu poszłam do endokrynologa przebadac hormony,oczywiscie hormony ok ale znalazł mi guzki na tarczycy ale one z nadwagą nie miały nic wspólnego.Poprostu za duzo jadłam. Lekarz przepisał mi Zelixe i pięknie po niej chudłam oczywiscie pod stała opieką lekarza przy kolejnej wizycie lekarz zbadał mi te moje guzki no i się zaczeło USG potem BIOPSJA,wynik koncowy operacja a po operacji waga idzie ciagle w góre od grudnia 15kg.Biore konskie dawki hormonu,mam niedoczynnosc tarczycy. Na ostatniej wizycie lekarz przepisał mi Zelixe biorę ją 2 tydzien i mam 1,30mniej oraz trzymam diete.Zaczynam walke z KG od nowa i wierze że się uda. Sorki ze to pisze ale ten twoj facet jest ciebie nie wart,tego kwiatu pół swiatu,ja bym mu pokazała gdzie raki zimują.Nie wszyscy faceci marzą o kobietach w rozmiarze "S" Życze powodzenia i wiecej wiary w siebie,my w rozmiarach XXXXL tez jestesmy fajne Pozdrawiam
1969joanita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 06:49   #4774
morewka
Przyczajenie

GG do morewka
Wink Dot.: .:: Zelixa::.

Cytat:
Napisane przez 1969joanita Pokaż wiadomość
Do morewka!
Dziewczyno! Głowa do góry,moja waga jest podobna i też z nią całe życie walcze i tak jak ty 2 lata temu poszłam do endokrynologa przebadac hormony,oczywiscie hormony ok ale znalazł mi guzki na tarczycy ale one z nadwagą nie miały nic wspólnego.Poprostu za duzo jadłam. Lekarz przepisał mi Zelixe i pięknie po niej chudłam oczywiscie pod stała opieką lekarza przy kolejnej wizycie lekarz zbadał mi te moje guzki no i się zaczeło USG potem BIOPSJA,wynik koncowy operacja a po operacji waga idzie ciagle w góre od grudnia 15kg.Biore konskie dawki hormonu,mam niedoczynnosc tarczycy. Na ostatniej wizycie lekarz przepisał mi Zelixe biorę ją 2 tydzien i mam 1,30mniej oraz trzymam diete.Zaczynam walke z KG od nowa i wierze że się uda. Sorki ze to pisze ale ten twoj facet jest ciebie nie wart,tego kwiatu pół swiatu,ja bym mu pokazała gdzie raki zimują.Nie wszyscy faceci marzą o kobietach w rozmiarze "S" Życze powodzenia i wiecej wiary w siebie,my w rozmiarach XXXXL tez jestesmy fajne Pozdrawiam
To widzę rzeczywiście miałaś sporo problemów. U mnie z tarczycą ok. Po prostu od dziecka wyglądam tak jak wyglądam. Teraz chcę to zmienić, przede wszystkim dla siebie

Jeśli chodzi o faceta, to wiem, że nie każdy lubi laski w rozmiarze S, mój lubi takie jak my Joanita Ja chcę schudnąć dla samej siebie, mam wiele powodów i jak narazie bardzo silną motywację. Założyłam sobie, że na Sylwestra starzy znajomi mnie nie poznają

Trzymam za Ciebie kciuki! Mam nadzieje, że wszystko Ci się unormuje, łącznie z wagą))
morewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 11:06   #4775
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

Witajcie wszystkie nowe dziewczyny,
Odchudzalam sie zela juz w tamtym roku, jednak po jej zaprzestaniu zamiast ustalic sobie reguly jakich powinnam sie trzymac zachlysnelam sie sukcesem i kilogramy wrocily wiec badzcie pwene, ze jak nie zmienicie swego nastawienia do odzywiania wszystko po zakonczonej kuracji wroci moze jeszcze z nawiazka.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt...QVP/weight.png

Bylo 19.10.09 - 85.3 * jest 83.7*Marzenie
- 65
meliameli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 13:17   #4776
mona2007
Wtajemniczenie

Cytat:

wiesz , nie moge się pochwalić jakimis super wynikami, największa moja waga wyjsciowa to 95kg, a obecnie waże 88,5kg, wiec sama widzisz jesli chodzi o zele to róznie bywało zaczęlam ją brać około 3 miechy temu zaczełam od 10 słabszej,niestety nic na mnie niedziąłała waga cały czas stała i nieczułam kompletnie jej dziłania po 22 dniach przeszłam na 15 z tym ze wykupiłam jej zamiennik lindaxa 15, i dopiero po ok. 3 tygodniach powoli powoli waga zaczęla spadać, teraz jestem juz na 2 opakowaniu lindaxy15 i utrata wojej wagi to 6,5kg, nie dużo alr ciesze sie z kazdego grama, mam nadziej ze to początek i ze dalej bedzie lepiej.
mona2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-01, 13:31   #4777
Tess81
Raczkowanie

GG do Tess81

witam Was kobitki U mnie 26 dzien na Zeli, czuje sie dobrze a na minusie niecale 4 kg mam nadzieje ze nie stane w miejscu tylko pojde dalej jak strzala Witam nowe Zelowiczki, zycze sukcesu
Szczegolnie chialabym napisac pare slow do Morewki. To smutne .co napisalas odnosnie Twojego facet... Jest mi bardzo przykro ,ze jestesw takim zwiazku. Mam nadzieje, ze to co napisze nie urazi Cie bo nie nie to jest moim celem.Mam nadzieje ze troche
Cie naprowadze na wlasciwy tor i dodam Ci wiary i sily. Piszesz ,ze nie masz sily w sobie aby sie rozstac z nim. Moim zdaniem masz wielka sile, bo pomysl ile musisz znosic na codzien i ile musisz tolerowac? Masz ogromna sile, bo zapewne taka sytuacja kosztuje Cie wiele nerwow i stresu. A pomim tego tkwisz w tym i znosisz to. A jesli nadal twierdzisz ,ze nnie potrafisz tego zrobic, to mzoe to Cie przekona. Pomysl o swoim zdrowiu, jesli on Cie zdradza, to czy masz pewnosc ze ta kobieta czy te kobiety sa zdrowe ? Potem on jest z Toba... Nie widaomo ze tak sie wyraze moze brzydko " na czym on siedzial" ? Jesli cie zdradza to nie dba nie tylko o Twoje uczucia ale przede wszystkim o Twoje zdrowie... To powinno byc moim zdaniem najwiekszym powodem aby go zostawic. Mam nadzieje, ze uwierzysz w siebie i zadbasz o siebie. Tego ci zycze z calego serca.
Tess81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-01, 17:12   #4778
morewka
Przyczajenie

GG do morewka
Wink Dot.: .:: Zelixa::.

Cytat:
Napisane przez Tess81 Pokaż wiadomość
Szczegolnie chialabym napisac pare slow do Morewki. To smutne .co napisalas odnosnie Twojego facet... Jest mi bardzo przykro ,ze jestesw takim zwiazku. Mam nadzieje, ze to co napisze nie urazi Cie bo nie nie to jest moim celem.Mam nadzieje ze troche
Cie naprowadze na wlasciwy tor i dodam Ci wiary i sily. Piszesz ,ze nie masz sily w sobie aby sie rozstac z nim. Moim zdaniem masz wielka sile, bo pomysl ile musisz znosic na codzien i ile musisz tolerowac? Masz ogromna sile, bo zapewne taka sytuacja kosztuje Cie wiele nerwow i stresu. A pomim tego tkwisz w tym i znosisz to. A jesli nadal twierdzisz ,ze nnie potrafisz tego zrobic, to mzoe to Cie przekona. Pomysl o swoim zdrowiu, jesli on Cie zdradza, to czy masz pewnosc ze ta kobieta czy te kobiety sa zdrowe ? Potem on jest z Toba... Nie widaomo ze tak sie wyraze moze brzydko " na czym on siedzial" ? Jesli cie zdradza to nie dba nie tylko o Twoje uczucia ale przede wszystkim o Twoje zdrowie... To powinno byc moim zdaniem najwiekszym powodem aby go zostawic. Mam nadzieje, ze uwierzysz w siebie i zadbasz o siebie. Tego ci zycze z calego serca.
Witaj Tess, dziękuję za wsparcie z Twojej strony.Wiem, że muszę to zmienić i pewnie zmienię... ale na wszystko musi przyjść czas.

Nie martwię się o zdrowie pod tym względem. Mój facet na szczęście fizycznie mnie nie zdradza ( jestem tego na 100% pewna), nie sypia z innymi kobietami i wiem to na pewno. Jego zdrady polegają na pisaniu z laskami z fotki, słodkich smsów z koleżankami.. Źle mi z tym, ale póki co nie mogę nic zrobić... Mam silniejszą motywację, żeby schudnać i zyskać pewność siebie, może zmienić pracę ( choć myślę, że jak schudne to i w tej co mam się dużo zmieni)...

Od wczoraj jestem na diecie - waga wyjściowa to 113,3kg. Nie wykupiłam jeszcze recepty na Zelixe, bo u mnie w aptece nie było, jutro mam nadzieję się uda

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego popołudnia!
Stary 2009-07-02, 20:11   #4779
Marzeniusiaa18
Przyczajenie

GG do Marzeniusiaa18

Witam moje kochane ** i jak tam wam dzionek minall??
Stary 2009-07-02, 21:07   #4780
karolcia73
Przyczajenie

czesc wszystkimjestem na zeli 16 dzien waga mniej 4 kg.ciesze sie ale gdyby waga mi tego nie pokazywala nie uwierzylabym bo wczale tego nie odczuwam ale oczywiscie jestem zadowolona.Nie mam zadnych skutkow ubocznych oprocz jednego niesamowicie uciazliwego a mianowicie strasznie ale to strasznie sie poce,nie jest ze tak powiem nieprzyjemny zapach poprostu jestem ciagle cala wilgotna musialam zrezygnowac z makijarzu bo wszystko splywa,wlosy doslownie wygladaja jakbym wyszla z kąpieli,nie moge zadnych lakierow uzywac bo wygladam strasznie,przestalam juz z domu wychodzic chyba ze to konieczne strasznie bo jest mi tak cholernie wstyd,czuje sie tak zaniedbana doslownie jak prosiak jak menel jakis brakuje mi jeszcze tylko czerwonego nosa.Napiszcie czy ktoras z was tak miala i kiedy moze to minac bo czuje sie fatalnie pod wzgledem psychicznym kiedy ciagle ze mnie kapie ,ciuchy poprzyklejane do ciala brrr okropnosc.Poza tym nic wiecej mi nie dolega .Pozdrawiam dziewczyny i pomozcie!!!!!!!!!
karolcia73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 21:41   #4781
1969joanita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolcia73 Pokaż wiadomość
czesc wszystkimjestem na zeli 16 dzien waga mniej 4 kg.ciesze sie ale gdyby waga mi tego nie pokazywala nie uwierzylabym bo wczale tego nie odczuwam ale oczywiscie jestem zadowolona.Nie mam zadnych skutkow ubocznych oprocz jednego niesamowicie uciazliwego a mianowicie strasznie ale to strasznie sie poce,nie jest ze tak powiem nieprzyjemny zapach poprostu jestem ciagle cala wilgotna musialam zrezygnowac z makijarzu bo wszystko splywa,wlosy doslownie wygladaja jakbym wyszla z kąpieli,nie moge zadnych lakierow uzywac bo wygladam strasznie,przestalam juz z domu wychodzic chyba ze to konieczne strasznie bo jest mi tak cholernie wstyd,czuje sie tak zaniedbana doslownie jak prosiak jak menel jakis brakuje mi jeszcze tylko czerwonego nosa.Napiszcie czy ktoras z was tak miala i kiedy moze to minac bo czuje sie fatalnie pod wzgledem psychicznym kiedy ciagle ze mnie kapie ,ciuchy poprzyklejane do ciala brrr okropnosc.Poza tym nic wiecej mi nie dolega .Pozdrawiam dziewczyny i pomozcie!!!!!!!!!
Witam! Czy kiedykolwiek badałas swoje hormony? Znam dużo osób co brały zelixe i miały jakies tam dolegliwosci po zelixe ale o takim silnym poceniu się nie słyszałam. Przerwij na pare dni zelixe i zobaczysz jak będzie.Pozdrawiam Gorąco
Stary 2009-07-02, 21:46   #4782
izun
Rozeznanie

Cześć KarolciaNie wiem ile masz lat,ale z tego co piszesz,to jedno przychodzi mi na myśl-HORMONY!I to nie koniecznie tarczyca!!!!Bierzesz tablety antyterrorystyczne???One potrafią nieżle dać kopa...jeśli możesz,napisz coś więcej...Pozdrawiam
izun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 21:58   #4783
1969joanita
Raczkowanie

Cytat:
Witam! Czy kiedykolwiek badałas swoje hormony? Znam dużo osób co brały zelixe i miały jakies tam dolegliwosci po zelixe ale o takim silnym poceniu się nie słyszałam. Przerwij na pare dni zelixe i zobaczysz jak będzie.Pozdrawiam Gorąco
Do karolcia 73
Czytałam twoją wczesniejszą wypowiedz że lekarz przepisał ci zelixa 15 a pozniej 10. Ja nie wiem jak to jest ale ja jak zaczełam brac zelixe 2 lata temu to 10 brałam przez 3 mce a potem przepisał mi 15. Masz dużą nadwage?

Edytowane przez 1969joanita
Czas edycji: 2009-07-02 o 22:01
Stary 2009-07-02, 22:56   #4784
morewka
Przyczajenie

GG do morewka

Cytat:
Witam moje kochane ** i jak tam wam dzionek minall??
Witaj Marzeniusiaa18! Mnie dzionek minął szybko Dietka, potem wodny aerobik. Ciągne nie zaczełam brać Zelixy, ale zaczynam od soboty, już zamówiłam w aptece u siebie pod blokiem

Trzeci dzień na dietce - waga nie drgnęła
Stary 2009-07-03, 04:51   #4785
CHMARZOLKA
Raczkowanie

GG do CHMARZOLKA

hejka
Witam wszystkie odchudzaczki
Ostatnio nie miałam czasu zajrzeć tu do Was bo zalatana jestem niesamowicie
Ale już nadrabiam-hehe(...a no i witam nowe koleżanki )
Dziś skoro świt wskoczyłam na wagę...no i równe 66kg nareszcie po 3 tyg.zastoju w końcu zaczęło się coś dziać...ale jestem SZCZĘŚLIWA-CIERPLIWOŚĆ MOJA ZOSTAŁA WYNAGRODZONA
waga wyjściowa(11.01.09)-84.8 :/
waga dzisiejsza(03.07.09)-66kg
ZRZUCONE 18.8KG

BUZIOLE KOCHANIUTKIE
CHMARZOLKA jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-03, 11:26   #4786
Marzeniusiaa18
Przyczajenie

GG do Marzeniusiaa18

ja jestem po 1 tygodniu zelixy i mam 2.5 kg za soba))
Stary 2009-07-03, 13:38   #4787
karolcia73
Przyczajenie

Cytat:
witajtez myslalam zeby odstawic zele ale w sumie co mi to da skoro i tak po paru dniach znow musialabym zaczac brac i tylko "wkurzalabym"swoj organizm bo jestem pewna ze to zwiazane jest z braniem zelki,ta moja nadmierna wilgotnosc pojawila sie w drugim dniu jej brania a nigdy wczesniej nie pocilam sie no chyba ze przy wielkim wysilkuJezeli chodzi o moje kochane kilogramy noooo to mam ich troszkejak zaczelam waga pokazywala 91,5 w tej chwili mam 86,8 jestem 17 dni na tym czarymary i jestem pelna wiary
IZUN jezeli chodzi o twoje pytanie to mam 35 lat i tak biore tabletki anty.tarczyce badalam jest ok, z hormonami kiedys mialam problemy byly to sprawy ginekologiczne a teraz to juz nie wiem,po czesci wlasnie lekarz przepisal mi leki anty zeby to wszystko regulowac no i jak je biore jest dobrze jak kiedys odstawilam momentalnie wszystko sie rozsypalo i tak biore juz 10 lat.Dzieki serdeczne dziewczyny za odp,wielkie buziole dla waspowodzonka zycze a ja coz wytre pot z czola i innych czesci ciala,zakladam recznik na szyje i zabieram sie za sprzatanie
karolcia73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 15:13   #4788
sylwusia085
Rozeznanie

Hej Dziewczyny! Ja tez nie zagladalam tu meeega dluuuugo myslalam ze bede przez 3 godziny musiala nadrabiac zaleglosci ale widze ze cos milczaco sie zrobilo Ja powiem tak prawie 3 miesiace sie juz katuje, tzn ostatnie 2 tygodnie sie obzeralam, nic nie pilnowalam, ale ciagle wchodzilam na wage, waga ciagle wskazuje 76 kg czyli te zrzucone 6kg sie nie zwieksza, przestalam narazie chodzic na fitness bo sa takie upaly ze az sie nie chce... nie wiem czy sie zmobilizuje, a juz za 2 tygodnie wczasy nad morzem niestety nie potrafie sie z nich do konca cieszyc bo mam swiadomosc jak wygladam Dodam jeszcze ze od wczoraj szukalam dla siebie stroju kapielowego dol 42, gora miseczka F TRAGEDIA! Mialam tak wielkiego dola ze juz chcialam te wczasy odwolac, na szczescie trafilam na jedyny sklep w moim miescie gdzie dostalam ostatni rozmiar F stanika, nie byl taki jaki bym chciala (wzor) ale coz w moim przypadku ciesze sie z tego co mam ehh troche sie rozpisalam, ale jest mi ciut lzej Pozdrawiam!
sylwusia085 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-04, 23:00   #4789
ella91
Przyczajenie

Hej Dziewczyny !

Długo się nie odzywałam... I Wam powiem ze wiele się zmieniło...
Coś nie tak zaczęło się ze mną dziać... Dzień jak co dzień zjadłam
śniadanko i wzięłam zelke... Pojechałam z mama na zakupy...
już w samochodzie było mi okropnie duszno... Wyszłyśmy z auta i poszłyśmy na targ po jakieś owoce... Nie minęło 10min... Ja byłam już cała spocona...
Cała bluzka mokra... Rety jaki wstyd! Z czoła kapał mi pot... włosy mokre... Cały dzień byłam osłabiona... Zasnęłam o godzinie 18 Naprawdę fatalnie się czułam... Następnego dnia poszłam do lekarza... Dostałam tyle skierowań na badania... MASAKRA ... Od 4dni nie biorę już zeli... I czuję się naprawdę lepiej W poniedziałek idę na pierwsze badanie i zobaczymy... Boję się ze teraz zacznę tyć ! Co robić ? Co Wy o tym myślicie dziewczyny?

Pozdrawiam Was cieplutko !
ella91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-05, 10:23   #4790
sylwusia085
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ella91 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny !

Długo się nie odzywałam... I Wam powiem ze wiele się zmieniło...
Coś nie tak zaczęło się ze mną dziać... Dzień jak co dzień zjadłam
śniadanko i wzięłam zelke... Pojechałam z mama na zakupy...
już w samochodzie było mi okropnie duszno... Wyszłyśmy z auta i poszłyśmy na targ po jakieś owoce... Nie minęło 10min... Ja byłam już cała spocona...
Cała bluzka mokra... Rety jaki wstyd! Z czoła kapał mi pot... włosy mokre... Cały dzień byłam osłabiona... Zasnęłam o godzinie 18 Naprawdę fatalnie się czułam... Następnego dnia poszłam do lekarza... Dostałam tyle skierowań na badania... MASAKRA ... Od 4dni nie biorę już zeli... I czuję się naprawdę lepiej W poniedziałek idę na pierwsze badanie i zobaczymy... Boję się ze teraz zacznę tyć ! Co robić ? Co Wy o tym myślicie dziewczyny?

Pozdrawiam Was cieplutko !
Hej, ja moge tylko powiedziec ze odkad biore zele tez starszliwie sie poce, mokre plecy, czolo i strasznie mi jest duszno, nie znalazlam lekarstw dla siebie na te dolegliwosci jedynym sprawdzonym jest nie wychodzenie z domu w takie upaly niestety nie zawsze moge sobie na to pozwolic mysle ze to kolejny ze skutkow ubocznych zeli... niestety
Stary 2009-07-05, 10:33   #4791
Pati1980
Przyczajenie

Zelixa jest szkodliwa tak samo jak i Meridia. Lepiej odchudzaj się z jakimiś bezpiecznymi środkami. Ja brałam Reduxil i schudłam 6 kg w 2 miesiące i jestem najlepszym dowodem na to, że nie trzeba się truć, żeby schudnąć, czy łykać jaichś przeczyszczających środków. Zelixa zaiera chyba efedrynę. Na poczatku będzie ok, ale potem wpadniesz w taką depresje, że ciezko bedzie sie podnieść. Ppyta w aptece, lepsze są suplmenty bez recepty. Ja stswaa uż różne, ale mnie njbardziej odpowiada Reduxil. Fajnie schudłam, dobrze się czułam No i opakowanie starcza na 2 miesiace, więc nie wykńczyło mnie to fnansowo.
Pati1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 11:33   #4792
kasia19987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pati1980 Pokaż wiadomość
Zelixa jest szkodliwa tak samo jak i Meridia. Lepiej odchudzaj się z jakimiś bezpiecznymi środkami. Ja brałam Reduxil i schudłam 6 kg w 2 miesiące i jestem najlepszym dowodem na to, że nie trzeba się truć, żeby schudnąć, czy łykać jaichś przeczyszczających środków. Zelixa zaiera chyba efedrynę. Na poczatku będzie ok, ale potem wpadniesz w taką depresje, że ciezko bedzie sie podnieść. Ppyta w aptece, lepsze są suplmenty bez recepty. Ja stswaa uż różne, ale mnie njbardziej odpowiada Reduxil. Fajnie schudłam, dobrze się czułam No i opakowanie starcza na 2 miesiace, więc nie wykńczyło mnie to fnansowo.
A co bys zrobila gdybys miala duza nadwage a nawet byla otyla i zadne suplementy by Ci nie pomagały?? Dalej bylabys taka pewna swego? Wiekszosc z nas nie łyka Zeli tylko dlatego ze ma taki kaprys. Ten lek przepisuje lekarz po wielu badaniach i chyba on lepiej wiem co zrobic zebysmy mogly normalnie funkcjonowac.

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

A co do efedryny nie wiem skad Ci przyszlo do glowy ze jest to jeden ze skladnikow?? Poczytaj to moze zrozumiesz. http://www.i-apteka.pl/product-pol-7...-tabletek.html
Zaczynamy--> 22.02.2010
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

kasia19987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-05, 12:21   #4793
lubelczyk
Raczkowanie

czesc ja nadal na zeli10 znow mi 15 lekarka nie przepisała no cóż
wlosy mi zaczely wypadac ale teraz biore witaminy i jest ok
u mnie jakos dziwnie centymetry mi sie zmniejszaja waga hmm bardzo pomalu spada ale lekarka mowi ze tak lepiej bo nie bedzie jojo

a niech sie dzieje co chce

hormony fajnie ze macie z nimi wszystko ok ja wlasnie przez nie duzo przybralam na wadze ja powinnam brac hormony non stop bo mam mało progesteronu biore to tyje nie biore to nie mam okresu hehe no i tak zle i tak nie dobrze

pozdrawiam
lubelczyk jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-07-05, 14:15   #4794
ella91
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sylwusia085 Pokaż wiadomość
Hej, ja moge tylko powiedziec ze odkad biore zele tez starszliwie sie poce, mokre plecy, czolo i strasznie mi jest duszno, nie znalazlam lekarstw dla siebie na te dolegliwosci jedynym sprawdzonym jest nie wychodzenie z domu w takie upaly niestety nie zawsze moge sobie na to pozwolic mysle ze to kolejny ze skutkow ubocznych zeli... niestety
Oj no to troszke mnie uspokoiłaś. Myślałam ze tylko ja tak mam... bo nikt nie pisał o tym na forum...
Stary 2009-07-05, 16:42   #4795
sylwusia085
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ella91 Pokaż wiadomość
Oj no to troszke mnie uspokoiłaś. Myślałam ze tylko ja tak mam... bo nikt nie pisał o tym na forum...
Wiesz co? Mozemy sobie tez to tlumaczyc tak, ze im wiecej sie pocimy tym wiecej kg i cm tracimy hihih, zarcik oczywiscie bo wiem jakie to jest uciazliwe, no ale cos za cos...
Stary 2009-07-06, 07:05   #4796
6monika
Przyczajenie

Hej Dziewczyny!!!

Dawno mnie tu nie było ale muszę się zwami podzielić, moją radością utraty wagi, Już od od tygodnia nie jestem na tabletkach Zelixy 15mg, a waga spada, troszkę więcej wróciło apetytu , ale to nic , ćwiczenia codzienne, nie pozwolą na przybycie po zbytych się kg, moja przygoda z Zelixa dobiegła końcowi i mam nadzieję że każda z was będzie tak szczęśliwa jak ja , po utracie tylu kg. Trzymam za was dziewczyny kciuki.

Schudłam w 4miesiące przy Zelixie 15mg , odpowiedniej diecie i odpowiednim ćwiczeniom, no i przede wszystkim samozaparciu wierze w siebie 21kg

Waga wyjściowa (03,03,2009)- 81kg
waga dzisiejsza to z dn.06,07,2009 -60kg

waga do przyjęcia i zadowolenia - 60kg
waga wymarzona z przed ciąży 2lata temu - 58kg
6monika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 08:30   #4797
madziorka27
Przyczajenie

hej dziewczyny mam pytanie lekarz zapisał mi zelixe15 na 2 miesiące i mam rzekomo schudnąc 20 kg tak mi powiedzial czy to rzeczywiscie realne???biorę 8 tabletke i nie chce mi sie jesc ale sie zmuszam ,teraz jest ok ale początki były tr\ragiczne pociłam sie strasznie w klacie mnie kuło a w nocy myslalam ze serce mi wyskoczy ale te dolegliwosci minely mam nadzieje ze bedzie ok

Edytowane przez madziorka27
Czas edycji: 2009-07-06 o 08:33
madziorka27 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-07-06, 08:39   #4798
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziorka27 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny mam pytanie lekarz zapisał mi zelixe15 na 2 miesiące i mam rzekomo schudnąc 20 kg tak mi powiedzial czy to rzeczywiscie realne???biorę 8 tabletke i nie chce mi sie jesc ale sie zmuszam ,teraz jest ok ale początki były tr\ragiczne pociłam sie strasznie w klacie mnie kuło a w nocy myslalam ze serce mi wyskoczy ale te dolegliwosci minely mam nadzieje ze bedzie ok
wszystko zalezy od twojej wagi wyjsciowej. jak wazysz z 200 kg to mozliwe
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 10:01   #4799
sylwusia085
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 6monika Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!!!

Dawno mnie tu nie było ale muszę się zwami podzielić, moją radością utraty wagi, Już od od tygodnia nie jestem na tabletkach Zelixy 15mg, a waga spada, troszkę więcej wróciło apetytu , ale to nic , ćwiczenia codzienne, nie pozwolą na przybycie po zbytych się kg, moja przygoda z Zelixa dobiegła końcowi i mam nadzieję że każda z was będzie tak szczęśliwa jak ja , po utracie tylu kg. Trzymam za was dziewczyny kciuki.

Schudłam w 4miesiące przy Zelixie 15mg , odpowiedniej diecie i odpowiednim ćwiczeniom, no i przede wszystkim samozaparciu wierze w siebie 21kg

Waga wyjściowa (03,03,2009)- 81kg
waga dzisiejsza to z dn.06,07,2009 -60kg

waga do przyjęcia i zadowolenia - 60kg
waga wymarzona z przed ciąży 2lata temu - 58kg
Hejka nie pozostaje nam nic innego jak pogratulowac Tobie zamodyscypliny, i zyczyc kntroli w przyszlosci
Stary 2009-07-06, 10:50   #4800
meliameli
Rozeznanie

GG do meliameli

6monika

Napisz cos o swojej diecie i ile czasu poswiecalas na cwiczenia bo wynik na prawde super.
Mam podobny cel i troszke wyzsza wage startowa wiec mnie zaintrygowalas.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt...QVP/weight.png

Bylo 19.10.09 - 85.3 * jest 83.7*Marzenie
- 65
meliameli jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości