![]() |
#4771 | ||
Przyczajenie
|
Dot.: .:: Zelixa::.
ja w sumie tez jestem nowaa....ale jakos to bedzie...mysle ze to forum jest dobre bo kazdy z nas czytajac wypowiedzi innych mobilizuje sie do dalszego dzialania.
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
mozesz mi opowiedziec ile wazylas na samym poczatku i ile zrzucilas i w jakim czasie?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() mam pytanie w jakim czasie te 17 kg spadło?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A wiec ta waga dosc szybko mi spadla, dlatego duzo cwicze, zeby nie bylo az tak wiele zbednej skorki :/ Zele biore juz 32 dni, ale moja waga poczatkowa 87 kg ostatni raz widziana na wadze byla 1 Kwietnia. Teraz juz bardzo powolutku spada waga, ale to nic, nic na sile ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Raczkowanie
|
Do morewka!
Dziewczyno! Głowa do góry,moja waga jest podobna i też z nią całe życie walcze i tak jak ty 2 lata temu poszłam do endokrynologa przebadac hormony,oczywiscie hormony ok ale znalazł mi guzki na tarczycy ale one z nadwagą nie miały nic wspólnego.Poprostu za duzo jadłam. Lekarz przepisał mi Zelixe i pięknie po niej chudłam oczywiscie pod stała opieką lekarza przy kolejnej wizycie lekarz zbadał mi te moje guzki no i się zaczeło USG potem BIOPSJA,wynik koncowy operacja a po operacji waga idzie ciagle w góre od grudnia 15kg.Biore konskie dawki hormonu,mam niedoczynnosc tarczycy. Na ostatniej wizycie lekarz przepisał mi Zelixe biorę ją 2 tydzien i mam 1,30mniej oraz trzymam diete.Zaczynam walke z KG od nowa i wierze że się uda. Sorki ze to pisze ale ten twoj facet jest ciebie nie wart,tego kwiatu pół swiatu,ja bym mu pokazała gdzie raki zimują.Nie wszyscy faceci marzą o kobietach w rozmiarze "S" Życze powodzenia i wiecej wiary w siebie,my w rozmiarach XXXXL tez jestesmy fajne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o faceta, to wiem, że nie każdy lubi laski w rozmiarze S, mój lubi takie jak my Joanita ![]() ![]() Trzymam za Ciebie kciuki! Mam nadzieje, że wszystko Ci się unormuje, łącznie z wagą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Rozeznanie
|
Witajcie wszystkie nowe dziewczyny,
Odchudzalam sie zela juz w tamtym roku, jednak po jej zaprzestaniu zamiast ustalic sobie reguly jakich powinnam sie trzymac zachlysnelam sie sukcesem i kilogramy wrocily wiec badzcie pwene, ze jak nie zmienicie swego nastawienia do odzywiania wszystko po zakonczonej kuracji wroci moze jeszcze z nawiazka.
#4776 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Raczkowanie
|
witam Was kobitki
![]() ![]() ![]() ![]() Szczegolnie chialabym napisac pare slow do Morewki. To smutne .co napisalas odnosnie Twojego facet... Jest mi bardzo przykro ,ze jestesw takim zwiazku. Mam nadzieje, ze to co napisze nie urazi Cie bo nie nie to jest moim celem.Mam nadzieje ze troche Cie naprowadze na wlasciwy tor i dodam Ci wiary i sily. Piszesz ,ze nie masz sily w sobie aby sie rozstac z nim. Moim zdaniem masz wielka sile, bo pomysl ile musisz znosic na codzien i ile musisz tolerowac? Masz ogromna sile, bo zapewne taka sytuacja kosztuje Cie wiele nerwow i stresu. A pomim tego tkwisz w tym i znosisz to. A jesli nadal twierdzisz ,ze nnie potrafisz tego zrobic, to mzoe to Cie przekona. Pomysl o swoim zdrowiu, jesli on Cie zdradza, to czy masz pewnosc ze ta kobieta czy te kobiety sa zdrowe ? Potem on jest z Toba... Nie widaomo ze tak sie wyraze moze brzydko " na czym on siedzial" ? Jesli cie zdradza to nie dba nie tylko o Twoje uczucia ale przede wszystkim o Twoje zdrowie... To powinno byc moim zdaniem najwiekszym powodem aby go zostawic. Mam nadzieje, ze uwierzysz w siebie i zadbasz o siebie. Tego ci zycze z calego serca. |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie martwię się o zdrowie pod tym względem. Mój facet na szczęście fizycznie mnie nie zdradza ( jestem tego na 100% pewna), nie sypia z innymi kobietami i wiem to na pewno. Jego zdrady polegają na pisaniu z laskami z fotki, słodkich smsów z koleżankami.. Źle mi z tym, ale póki co nie mogę nic zrobić... Mam silniejszą motywację, żeby schudnać i zyskać pewność siebie, może zmienić pracę ( choć myślę, że jak schudne to i w tej co mam się dużo zmieni)... Od wczoraj jestem na diecie - waga wyjściowa to 113,3kg. ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego popołudnia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Przyczajenie
|
Witam moje kochane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Przyczajenie
|
czesc wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Rozeznanie
|
Cześć Karolcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czytałam twoją wczesniejszą wypowiedz że lekarz przepisał ci zelixa 15 a pozniej 10. Ja nie wiem jak to jest ale ja jak zaczełam brac zelixe 2 lata temu to 10 brałam przez 3 mce a potem przepisał mi 15. Masz dużą nadwage? Edytowane przez 1969joanita Czas edycji: 2009-07-02 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Przyczajenie
|
Witaj Marzeniusiaa18! Mnie dzionek minął szybko
![]() ![]() Trzeci dzień na dietce - waga nie drgnęła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Raczkowanie
|
hejka
![]() Witam wszystkie odchudzaczki ![]() Ostatnio nie miałam czasu zajrzeć tu do Was bo zalatana jestem niesamowicie ![]() Ale już nadrabiam-hehe(...a no i witam nowe koleżanki ![]() Dziś skoro świt wskoczyłam na wagę...no i równe 66kg ![]() ![]() waga wyjściowa(11.01.09)-84.8 :/ waga dzisiejsza(03.07.09)-66kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 |
Przyczajenie
|
ja jestem po 1 tygodniu zelixy i mam 2.5 kg za soba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() IZUN jezeli chodzi o twoje pytanie to mam 35 lat i tak biore tabletki anty.tarczyce badalam jest ok, z hormonami kiedys mialam problemy byly to sprawy ginekologiczne a teraz to juz nie wiem,po czesci wlasnie lekarz przepisal mi leki anty zeby to wszystko regulowac no i jak je biore jest dobrze jak kiedys odstawilam momentalnie wszystko sie rozsypalo i tak biore juz 10 lat.Dzieki serdeczne dziewczyny za odp,wielkie buziole dla was ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny! Ja tez nie zagladalam tu meeega dluuuugo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4789 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
![]() Długo się nie odzywałam... I Wam powiem ze wiele się zmieniło... ![]() Coś nie tak zaczęło się ze mną dziać... Dzień jak co dzień zjadłam śniadanko i wzięłam zelke... Pojechałam z mama na zakupy... już w samochodzie było mi okropnie duszno... Wyszłyśmy z auta i poszłyśmy na targ po jakieś owoce... Nie minęło 10min... Ja byłam już cała spocona... ![]() Cała bluzka mokra... Rety jaki wstyd! Z czoła kapał mi pot... włosy mokre... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4791 |
Przyczajenie
|
Zelixa jest szkodliwa tak samo jak i Meridia. Lepiej odchudzaj się z jakimiś bezpiecznymi środkami. Ja brałam Reduxil i schudłam 6 kg w 2 miesiące i jestem najlepszym dowodem na to, że nie trzeba się truć, żeby schudnąć, czy łykać jaichś przeczyszczających środków. Zelixa zaiera chyba efedrynę. Na poczatku będzie ok, ale potem wpadniesz w taką depresje, że ciezko bedzie sie podnieść. Ppyta w aptece, lepsze są suplmenty bez recepty. Ja stswaa uż różne, ale mnie njbardziej odpowiada Reduxil. Fajnie schudłam, dobrze się czułam No i opakowanie starcza na 2 miesiace, więc nie wykńczyło mnie to fnansowo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- A co do efedryny ![]()
![]() |
#4793 |
Raczkowanie
|
czesc ja nadal na zeli10 znow mi 15 lekarka nie przepisała no cóż
wlosy mi zaczely wypadac ale teraz biore witaminy i jest ok u mnie jakos dziwnie centymetry mi sie zmniejszaja waga hmm bardzo pomalu spada ale lekarka mowi ze tak lepiej bo nie bedzie jojo a niech sie dzieje co chce hormony fajnie ze macie z nimi wszystko ok ja wlasnie przez nie duzo przybralam na wadze ja powinnam brac hormony non stop bo mam mało progesteronu biore to tyje nie biore to nie mam okresu hehe no i tak zle i tak nie dobrze pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4796 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!!!
Dawno mnie tu nie było ale muszę się zwami podzielić, moją radością utraty wagi, Już od od tygodnia nie jestem na tabletkach Zelixy 15mg, a waga spada, troszkę więcej wróciło apetytu , ale to nic , ćwiczenia codzienne, nie pozwolą na przybycie po zbytych się kg, moja przygoda z Zelixa dobiegła końcowi i mam nadzieję że każda z was będzie tak szczęśliwa jak ja , po utracie tylu kg. Trzymam za was dziewczyny kciuki. Schudłam w 4miesiące przy Zelixie 15mg , odpowiedniej diecie i odpowiednim ćwiczeniom, no i przede wszystkim samozaparciu wierze w siebie 21kg Waga wyjściowa (03,03,2009)- 81kg waga dzisiejsza to z dn.06,07,2009 -60kg waga do przyjęcia i zadowolenia - 60kg waga wymarzona z przed ciąży 2lata temu - 58kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny mam pytanie lekarz zapisał mi zelixe15 na 2 miesiące i mam rzekomo schudnąc 20 kg tak mi powiedzial czy to rzeczywiscie realne???biorę 8 tabletke i nie chce mi sie jesc ale sie zmuszam ,teraz jest ok ale początki były tr\ragiczne pociłam sie strasznie w klacie mnie kuło a w nocy myslalam ze serce mi wyskoczy ale te dolegliwosci minely mam nadzieje ze bedzie ok
Edytowane przez madziorka27 Czas edycji: 2009-07-06 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4800 |
Rozeznanie
|
6monika
Napisz cos o swojej diecie i ile czasu poswiecalas na cwiczenia bo wynik na prawde super. Mam podobny cel i troszke wyzsza wage startowa wiec mnie zaintrygowalas.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.