|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
O lol faktycznie Kaśka
Ale ze mnie Mega matołek ![]() ![]() usunę to całkiem bo zbłaz Ej to jak Ty masz 444 to ja też Bajer full Ja wczoraj odkryłam że się przestaję w ogóle jarać weselem i wczorajsze rzeczy to tak załatwiliśmy z PIotrkiem żeby mieć z głowy po prostu.. A dekoracje idę wybierać z kuzynkami dziś bo TŻ powiedział że on jest facet i go kolory na sali średnio interesują , żeby tylko czarnych nie było ![]()
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
większość tak ma
|
#963 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja o tym że w końcu wakacje i mogę w końcu poodpoczywać i się TŻtem nacieszyć ile tylko chcę
![]() A poza tym idę do mojej wakacyjnej pracy Sprzedaję kostiumy kąpielowe
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#965 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Finanse i rachunkowość przedsiębiorstw ![]() Cytat:
![]() A co do domu to się zgadzam. Też jak sie wprowadzalismy to mało sprzętów było. Ja miałam tylko łóżko i małą komode(na spółkę z siostrą), tylko rodzice mieli sypialnię zrobioną Ale powoli wszystko się zrobiło. Pokój kominkowy dopiero po 3 latach od wprowadzenia Cytat:
![]() To ja mam 451 ![]() ![]() ![]() Dzisiaj miałam straszny sen, że w ciąży byłam. I myślałam co tu z weselem zrobić. Czy przyspieszać czy robić tak jak było w planach. Koszmar normalnie. Jak się obudziłam to musiałam dotknąć brzucha czy to prawda czy nie hahahaha. Gosica gratuluję pracy ![]() zawsze trochę kaski wpadnie
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-07-01 o 08:12 |
||
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na telefonie zdarzy mi sie czasem w sapera jak wyklad jest nudny ![]() co do jarania sie slubem... u mnie utrzymuje sie mniej wiecej staly poziom 'niejarania'. poziom czasem troch skoczy do gory jak jestem na etapie szukania czegos w necie ![]() TZcik na szkoleniu dostal za darmoszke swoj wlasny elektroniczny podpis wypas ![]() ale dzis sie wczesnie obudzilam... sama siebie nie poznaje ![]() a te dwa male galganki zaraz wyczaily, ze juz nie spie i tu przyszly... teraz leze z lapkiem w lozku, a one po mnie mnie biegaja, bo sie gonia mam tu w poscieli walki kotow ![]() ja do pracy ide dopiero od poniedzialku, bo przez ten tydzien jescze sie ucze na ostatni egzamin i zalatwiam sprawy uczelniane (wpisy itp.)
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-01 o 08:16 |
|
|
|
|
#968 |
|
Zadomowienie
|
kobietz klawiatura mi osyalala ,jak to naprawic
|
|
|
|
#969 |
|
Wtajemniczenie
|
ctr i shift naciśnij jednoczesnie
![]() Ja zawsze wyłączałam komputer ale wczoraj brat mnie nauczył szybciej "naprawiać"
|
#970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już naprawione ![]() idę se zrobić nie pożywne śniadanko sasasa hod doga w moim wykonaniu czyli parówka,bułka i ser ![]() Lain jak tam kotki teraz? ![]() mój kocurek sobie słodko śpi na moim nie pościelonym łóżku :P Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-07-01 o 09:16 |
|
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dodatku przyszli panowie zamontowac nowe lustrzane drzwi do szafy na przedpokoju, bo stare sie 'wyjezdzily', wiec maja dodatkowa rozrywke. mam nadzieje, ze tam panom nie beda przeszkadzac
|
|
|
|
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
Joł Laski
![]() Jak dzionek się zaczął?? U mnie suuuper Piękna pogoda za oknem, zielony park, tylko niestety masa ludzi się zjechała bo zawsze we środy mamy "targ" w naszej Dębicy i właśnie mam wystawę stołów do jadalni pod bramkąZaraz sie zbieram do miasta - muszem zrobić zakupki jedzeniowe bo moi Rodzice wracają dzisiaj z Mazur więc trza dobrą kolacyjkę przygotować, rozglądnę się za prezentem dla Mamci na urodzinki i za czymś dla TŻta bo jutro obchodzimy naszą 4 rocznicę 3majcie się cieplutko i milusiego dzionka!!
|
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
a mi nowych nie pociągnie komp, bo za stary jest już ;(
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo a my mamy za 3 tygodnie 8 rocznice TZ wczoraj stwierdzil, ze chyba dzien po rocznicy wezmie sobie wolne w pracy, bo trzeba bedzie porzadnie zabalowac (a nasza rocznica wypada we wtorek )my sobie z okazji rocznicy nie kupujemy prezentow tylko zawsze probujemy jakos super ja uczcic w tym roku niestety na szczyt zadnej gory nie wejdziemy przez ten wtorek, ale moze jakas restauracja, a potem tance i drinki w ramach after party
|
|
|
|
|
#975 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawskie kochane stworzonka![]() Cytat:
![]() a co dobrego zrobisz? ![]() Lain my też staramy się zawsze uczcić specjalnie rocznice kiedyś kupowaliśmy sobie prezenty ale jakoś od tego odeszliśmy i teraz raczej to taki "nasz" dzień Twój TŻ lubi tańczyć? a kiedy idziecie na naukę tanga?
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-07-01 o 09:36 |
||
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na tango planujemy isc tak od jesieni/zimy zeby sobie wszystko powoli przyswoic i potem na weselu w miare sprawnie zatanczyc moze na kursie znajdzie sie jakas mila osoba, ktora nam jakis ukladzik opracuje
|
|
|
|
|
#977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój też lubi ale jednak zawsze się trochę stresuje jak mamy wyjść i zatańczyć heh![]() no tak,jasne,lepiej ćwiczyć a potem super zatańczyć (na płycie będzie to uwiecznione ) sama bym tak chciała jak Wy tango mmm super pomysł ale mój TŻcik jednak jest zbyt wstydliwy żeby dać taki popis i chyba byśmy się za bardzo stresowali,ale w sumie kto wie,może jeszcze go namówię na jakiś kurs a jaki podkład muzyczny byś chciała? ten? http://www.youtube.com/watch?v=as59Id4eHhc&NR=1 |
|
|
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poki co chcemy do tego http://www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A juz nawet trenowalismy co nieco ( tak pokracznie ze sie prawie posikalismy ze smiechu to jest super http://www.youtube.com/watch?v=cj5m4...eature=related ale raczej nie do sukni slubnej
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-01 o 10:07 |
|
|
|
|
#979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie widziałam filmu i nie wiem o co chodzi.
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ona nie umie tanczyc, a on jest niewidomy i ja prowadzi ![]() my chcemy do tej muzyki, ale na pewno nie bede tanczyc tak jak ona swoja droga, bardzo polecam film "Zapach kobiety" piekny jest |
|
|
|
|
#981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehehe no wiadomo, że nie tak jak ona: Muzyka jest super A film postaram się obejrzeć
|
|
#982 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a mi sie nie podoba
Cytat:
![]() Cytat:
A tak z rana to nie mam weny![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale dziś piękna pogoda Poczytam sobie książkę w ogrodzie W ogóle juz lipiec Zmieniłam dzis kartkę w kalendarzu a amam taką z widokami różnch miejsc na świecie i teraz mam piękne zdjęcie z wysp greckich
|
|
#983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe zawsze to już jakaś próba a to drugie to hmmm może coś by się dało pokombinować zobaczycie na tym kursie
|
|
|
|
|
#984 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to juz w sumie nam zwisa jakbysmy mieli nowke sztuke to pewno bardziej bysmy sie przejmowali ![]() jak sa w miare nowe szczotki na myjni to tak bardzo nie niszczy tylko trzeba sprawdzac najpierw stan szczotek ![]() coz.... lenistwo gora ![]() a ty widze uczynne dziecko jestes... to moze kiedys ci i nasze podstawie to z rozpedu wypucujesz ![]() my chyba dzis skoczymy na odkurzanie, bo nam sie wczoraj wybitnie nie chcialo no coz - mielismy pewno zaleglosci do nadrobienia to nie marnowalismy czasu na odkurzanie auta ![]() Cytat:
ja mam kalendarz z parkami - szczeniaczek + kociatko na kazdy miesiac inna parka w innej aranzacji... mama wybierala ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
dlatego zatanczymy tango ugrzecznione ![]() OMG ![]() zobaczcie co znalazlam na youtube jak sobie ladowalam filmiki do cwiczenia http://www.youtube.com/watch?v=-z-UxEZ6yA0&feature=fvw Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-01 o 10:46 |
|||
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą właśnie też na civicu mamy rysy nabyte na parkingach hipermarketów, bo jakies debile nie potrafia wysiąśc z auta, żeby nie ***nąć drzwiami o auto stojące obok Albo jak jest taki plastik na zderzaku(taki waski pasek na krawędzi) to kiedyś tez nam ktoś w zderzak przywalił, bo plastkik się rozruszał, wkurzające to jest. Ale wlasnie auto swoje lata ma, więc juz się nie spinamy. A jak kupimy nowe to to juz bedzie takie, że będziemy na strzeżonym stawiać, żeby nie miało kontaktu z tymi wszystkimi burakami, którzy nieszczą cudze auta.Lubie myc auta Tylko ni elubię wyciagac myjki i odkrecac wody w garażu jakbys mi to wszystko przygoptowała to bym Ci mogła umyć![]() My mamy w kuchni taki z rysunkami zamków w Polsce i teraz jest Wawel Mama nie wybierala tylko dostała MOja przyjaciółka ma taki z kotkami jak Ty
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam czasu siedzieć teraz na necie bo mnie nie ma całe dnie w domu i takie są tego skutki ze tęsknię za wami ![]() ale ogólnie to jest fajnie zamowiliśmy 500 butelek wódki na 2 wesela i dostaliśmy rabat 3zł na każdej butelcepo drugie remont startuje lada dzień po trzecie dzisiaj chyba kupimy odkurzacz po czwarte teściową szlag trafił i po ślubie chce wyeksmitować gdzieś szwagra za dopłatą niech sobie kupują jakąś kawalerkę czy coś bo ona z nimi nie wytrzyma- jej słowa więc ja z tżtem niby mamy dostać cały dom teściów... z czego średnio się cieszę... ale nie stać mnie póki co na budowę własnego i nie mam ochoty na kredyty do konca zycia... ale to jeszcze wszystko takie półsłówka a nie konkretne plany więc nie wiadomo nic. wybaczcie że nie pocytowałam wszystkiego na co bym chciała odpowiedzieć ale za duuuuzo tego było
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakos poczatkie roku mieli na oddziale jakiegos pacjenta, ktory pracowal w firmie kolportazowej i im przyniosl jakies stare gazety i mamie sie m.in. trafil numer Playboya z kalendarzem a ze mama nie wiedziala za bardzo co z nim zrobic to powiesila w pokoju brata na scianie brat nie protestowal |
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
byłam własnie w owocowo-warzywnej części ogrodu i jadłam poziomki, agrest i porzeczki
Pycha, ale taki upał, że masakra, spadam pod prysznic, bo inaczej się nie da.
|
#989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wow, to bardzo długo Gratuluje serdecznie!!My zawsze kupujemy jakieś bardzo malutkie drobiazgi i tez staramy się gdzieś wyskoczyć na jakąś fajną, romantyczną kolację Tylko tu w Dębicy nie ma zbyt dużego wyboru jeśli chodzi o miłe knajpki, ale coś wymyślimy Co jak co, ale restauracyjka, tańce i driny też się interesująco zapowiadają![]() A co do numeru Playboya Twojej Mamy to z moja są podobne chece! Mamy w domku kablókę z przeróżnymi programami m.in. mieliśmy Gay Tv!! O lol. Chciałam raz włączyć sobie TVN Style - program 38. Gay Tv był na 388 i niechcący o zgrozo mi się właśnie tak wcisnął bo mamy glupiego pilota! I kurcze dwóch faciów się mizia a ja w panice usiłuję przełączyć i tu pilot się zaciął. No masakra jaki wstyd. Na dodatek wpada Mama do pokoju i mówi" "Ty czekaj, czekaj, nie przełączaj. Co oni tam wyprawiają??!!" Szana, planuję zrobić risotto z kurczaczkiem, papryczką, pomidorkiem, groszkiem i kukurydzą zapiekane z serku Nieskromnie się pochwalę, że jest PYSZNE!! Serdecznie polecam wszystkim fanom kuchni włoskiej
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
mi ostatnio rodzice przywiezli ze wsi wlasnie porzeczki, maliny, wisnie hortensje i borowki amerykanskie... i to tak sobie lezy... czasem ktos cos skubnie... ale chyba zgnije jak sie czegos z tego nie zrobi
![]() jakos nie jestem fanem owocow ![]() ide zmyc maseczke i zabieram sie za cwiczenie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

Ale ze mnie Mega matołek

jak można tak lubieć gry komputerowe
Ja tego po prostu nie kumam. Sama co najwyżej pogram trochę w Kulki albo pasjansa jak czekam na TŻ albo na coś czekam i nie mam czym wypełnić kilku minut czekania, bo szkoda mi zaczynać cokolwiek jak wiem, że nie skończę 

zawsze trochę kaski wpadnie
na telefonie zdarzy mi sie czasem w sapera jak wyklad jest nudny 

hehehe 
Co jak co, ale restauracyjka, tańce i driny też się interesująco zapowiadają
Nieskromnie się pochwalę, że jest PYSZNE!!