|
|
#3091 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Witam z 10tego piętra hotelu z widokiem na całe Palermo.
Mój małż już pognał na konferencję, a ja zaraz biorę torbę i ruszam w miasto w poszukiwaniu mafii ![]() Jestem załamana bo tu nikt ni w ząb ani słowa po angielsku ..... nawet obsługa na lotnisku ..... koszmar jakiś. Wczoraj w knajpie dogadywaliśmy się na migi bo menu także było po włosku bez anglojęzycznego tłumaczenia ...... więc jak dzisiaj gdzieś zginę w tym gąszczu uliczek to nie będę mogła nawet o drogę zapytać ![]() Troszku mnie to przeraża ale co tam najwyżej małż mnie będzie szukał Dobra buzioliki i leeeeeeceeeee bo szkoda dnia a tu od 14tej do 16 tej to lepiej nie wyłazić bo skwar nie do wytrzymania. |
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
No i pojechala... beze mnie
.... Ech... Widac Wlosi taki sam narod jak Hiszpanie, angielski beeeee. No to czas uczyc sie migowego. ![]() Agus duuuuzo sily i nie daj sie ![]() A ja od kilku dni mialam wam cos pokazac.... wiec wrocilam ile sil w nogach aby znowu nie zapomniec Oto fociaki |
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
daguś
A teściowie na 4 piętrze mieszkają, więc duchota tam na maxa! Właśnie zrobiłam sobie mega mocną kawę. Oj coś czuję, że dzisiaj w pracy za wiele nie zrobię...Psinak boska, kocurek jak kocurek Rośnie Wam ta pannica jak na drożdżach!I nie tylko Ciebie czeko zapomniała do walizki spakować! ![]() Czekoladko nasza, dajesz sobie radę z bankowcami, to i z tamtejszymi tubylcami też sobie poradzisz! I pamiętaj, że wiele z nas bardzo by chciało być na Twoim miejscu teraz i nie dogadywać się tam po angielsku
|
#3094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pannica rosnie, ale pozwol jej 2 dni na cos to juz nieposluszna na maksa sie robi... ach .... tylko sie zstad wyprowadzic bo za duzo tu ludzi i Ty wychowujesz po swojemu a reszta rozpuszcza.... |
|
|
|
|
#3095 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Ahoj
Burza od Anusi jednak przygnala wczoraj do mnie Ale za to dzis idziemy do kina Agatko wszystkiego co najlepsze Cytat:
Uwielbiam takie z microfibry i niskie zeby mi ze spodni nie wystawaly....Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas tez wesele skonczylo sie o 3, my zaczynamy bardzo wczesnie (slub o 12) i po prostu nie da rady bawic sie dluzej2. ![]() 3. Mysle ze juz lepiej, juz jej nie przeczyszcza, wczoraj zjadla, humor ma dobry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co za igraszki hi hi hi |
||||||||
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agatko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!! |
|
|
|
|
#3097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodko wyglądają razem ![]() Agatko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
|
|
#3098 | |||
|
Rozeznanie
|
ufff... ledwo zyje... czy u Was tez tak goraco??? MASAKRA
do tego zepsula nam sie pralka i wszystkie te przepocone ciuchy musze w lapkach... plecy chca wyjsc z siebie... ja tez... nigdy nie myslalam ze na upal bede narzekac... Cytat:
Cytat:
DZIĘKUJE za zyczonka, za pamiec Cytat:
|
|
|
#3099 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie Wy sie wszystkie podziewacie?!?!
Lece do Was a tu pustki - nie mowcie ze wszystkie sie opalacie
|
|
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żoncie ja chyba padne!! taki upal -nie moge wytrzymac-cala mokra jestem!! nogi jak balony...... 10 lipca przyjada montowac nam drzwi z komandora obecnie piore ciuszki dla malej......bo potem czeka mnie prasowanko ![]() uciekam chyba pod prysznic- bede tam siedziec caly dzien
|
|
#3101 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. tylko nie zasnij tam pod tym prysznicem
|
|||
|
|
|
#3102 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Agaciorku-Kręciołku wszystkiego co najlepsze ![]() w końcu słoneczko ale szkoda że ja w pracy-nie ma to jak po lecieć na sol ![]() Piesia I kicio slodziaki ![]() miłego dnia |
|
|
|
#3103 | ||||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ PSZCZÓŁKI.
Cytat:
Gdzie Antonio? ![]() U nas też tak. Ale coś sie zachmurzyło i będzie padać. ![]() No to BALANGA. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gangsterko nasza uważaj tam na siebie. Cytat:
Cytat:
![]() A ja dziś goszczę u siebie bratanka 7-letniego. Muszę miec oczy dookoła głowy, bo jak sie spotka 7-latek z 10 latkiem to wesoło się robi.
|
||||||
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka żoneczki
Wczoraj bylam z babcia i siostra na shoppingu a na mnie @ sie czai i pewnie jeszcze dzis przyjdzie bo brzuchol boli strasznie ![]() Agatko wszystkiego najlepszedo z okazji urodzinek Malutka spoznione zyczonka imieninowe dla Dawidzia oby rosl nam zdrowiutko Czeko 79 za kredycik i udanego urlopowania nie zgub sie tam tylko i uwazaj na rodzine Soprano Kotek a gaciorow nigdy za wiele Marta Gratki trafnej decyzji Moonik super ze weselicho udane, a obolale nogi sa na to najlepszym dowodem ![]() Agus to milego pomieszkiwania u tesciow ![]() Daget super foteczki a ostatnia chyba najlepsza wyglada jakby Czika chiala wszamac koteczka Izka i co pluskalas sie?? |
|
|
|
#3105 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziubki
![]() Pisałam dziś zaraz z rana wiadomość na wizażu, tworzyłam ją 20 min i jak chciałam ją wysłać to nagle - zablokowali mi wizaż ![]() Agatko - najlepsze życzonka i buziaczki urodzinowe Moonik- fajnie że imprezka weselna się udała Motyw z księdzem mnie powalił Daguś - słodkie fotki dwóch łobuzów ale ciągle się martwię o koteczka- przeżył te zabawy ? ![]() Czeko79 - jak tam zapoznałaś już jakiś mafiozów ?? Zazdroszczę tego widoku z hotelu - czekam na fotki i to jak najszybciej z tym klimatem "antyangielskim" Włoch to jestem w szoku - przecież to taki turystyczny kraj, to już nawet u nas prawie w każdej knajpie jest menu po angielsku ![]() soffi - ja tam do ciebie burzy nie przegnałam ![]() Idę robić kawę mrożoną - z lodami waniliowymi i bita śmietaną a na górze czekoladowe wiórki Która chce ????????Paulinka -zakupkami sie pochwal
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-07-01 o 17:50 Powód: zakupki chcę zobaczyć :) |
|
|
|
#3106 | ||
|
Zakorzenienie
|
a m oj brzusio coraz wiekszy
![]() Cytat:
Cytat:
daj znac czy przyszla@...........ja mialam tak samo a bylam juz w ciazy-brzuch mnie bolal jak na @ a ta nie przychodzila......
|
|
#3107 |
|
Wtajemniczenie
|
Agaciorku , słodki nasz kędziorku:
Z okazji urodzin droga Agatko życzę byś była wspaniałą matką Duzo radości i cierpliwości A przede wszystkim- mnóstwa miłości Aby się w życiu Twym układało Dobra wszelakiego nie brakowało Byś zawsze piękna jak dzisiaj była By była w Tobie ogromna siła Niech zawsze los Ci pogodnie sprzyja Niech się nie zgubi w Twym życiu przyjaźń Pamiętaj także-zawsze i wszędzie każda z "Peemek"przy Tobie będzie ![]()
|
#3108 |
|
Rozeznanie
|
yyy po Izusiowych zyczeniach to nie mam sie co wychylac,ale:
Agatko wszystkiego naj naj najpiekniejszego! zdrowej i slicznej Majeczki milosci, szczescia i spelnienia najskrytszych marzen!Aguniu-ja chyba tez z tych monotematycznych o jednym moge gadac...chyba niedlugo utworzmy nowy watek" ulubiency zon doskonalych" i tam do woli bedziemy mogly gadac o jednym nie przeszkadzajac zbytnio tym ktore nie chca czytac....Moonik-super ze wesele udane my za miesiac mamy slub i wesele mojej siostry i juz musze zaczac kombinowac co z panienskim i jakis prezent ![]() Lil-cos ucichlas ostatnio... Soffi-gratulacje zakonczonej sesji!!! teraz odpoczynek! zasluzony jak najbardziej! Izus- spoznione gratulacje dla malzona!! daj znac jak po wizycie goscia...czy podloga za bardzo nie obsliniona ![]() Marta- a tak sie martwilas!!! decyzja sluszna to moze i jakos szefostwo Cie nagrodzi?! Czeko- mnie nei wzieleas na Sycylie?????????? why???why???? ooooo why????? a tak swoja droga to pamietam z wyjazdu do Wloch jeden tekst " non capito inglese" <nie wiem czy tak to sie pisze> wrzuc nam chociaz fotki zebysmy mogly Ci zazdraszczac jawnie!!! Daget-jak sie psinka dogaduje z kociakiem?? bo wlasnie zastanawiam sie jak ta "ksiezniczka" (czyt.kocica tesciow) zniesie obecnosc psiaka i to nie wcale malego...Anusia-fajnei ze wyjazd udany wypoczac pewnie nie wypoczeliscie skoro pozno/wczesnie wracaliscie do pokoju, ale wyjazd udany i to najwazniejsze!Mili-masz od nas zakaz przejmowania sie tekstami innych/czy mysleniem co kto moze uwazac...DBAJCIE O SIEBIE!!! Malutka- baaardzo sponiony buziak dla Dawidka i ode mnie...chyba wybaczy ciotce taki poslizg za tego buziaka???? ![]() ehhh wybaczcie wiecej grzechow nie pamietam....a ze mozg mi paruje to chyba jasne... ale ja tam wole ciepelko niz brzydka pogode... chociaz wybralabym sie poopalac i napic sie zmnego piwka zamiast kisic sie w robocie!!! ehhhhhhhhhh jak mis ie chce urlopu!! ale podobnie jak Aga zamierzam go poswiecic wychowaniu malenstwa i z wyjazdu nici...no chyba ze na dzialce posiedze z psiorkiem
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
zycze Ci wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas ![]() ![]() |
|
|
|
#3110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuje dziewczyny. A teraz mam do Was pytanko . Wyobraźcie sobie, że dzisiaj mój mąż dostał zaproszenie na n-k od jakiegoś dziwnego konta. Co się okazało- był to nick naszej kamerzystki ze ślubu, która napisała mężowi wiadomość, że jak mamy ochotę to możemy ocenić jej galerię . Na początku nie wiedziałam o co chodzi. Pod koniec napisała, że umieściła kawałek naszego ślubu na swojej stronie internetowej ![]() ![]() . Szybko zajrzałam na te galerie na nk a tam..... nasze zdjęcia ze ślubu tak zwana stop klatka . Najgorsze jest to, że ona nas nie pytała o zdanie czy wyrażamy zgodę na rozpowszechnianie naszego filmu i fot! Wyobraźcie sobie, że pod koniec wiadomości dodała tekst "ma nadzieje, że się nie gniewacie" Co za brak klasy! Nie dość, że na film czekaliśmy prawie pół roku! Za każdym razem jak się z nią kontaktowaliśmy zbywała nas tym, że jest chora ona, później mąż, później córka, raz na ospę raz na grypę. Aż nie dało się w to wierzyć! Później kolejna akcja: dwa razy musiała nagrywać płytki, bo coś się zacinało w jednej scenie, zmieniła nam kilka podkładów muzycznych mimo, że się umawialiśmy na co innego a teraz jakby nigdy nic prosi o komentarze i chwalenie jej przed obcymi ludźmi! Jestem wściekła, bo nie mam zamiaru żeby mnie ludzie oglądali, komentowali, ściągali pliki itp. Mówię do F. skoro tylko do ciebie napisała to jej odpisz, że najpierw powinna nas spytać o zgodę, chociażby z grzeczności. Po drugie nie mam zamiaru, żeby wykorzystywała nasz wizerunek na jej własne potrzebny, bo niby co my z tego mamy? Ona w niektórych sytuacjach nie była wobec nas fer, a teraz co robi? ![]() Dziewczyny jak byście zareagowały? Bo F. mówi, że on nie potrafi do niej tak napisać, ale jak ja się zaraz jeszcze bardziej nakręce to odpisze jej i to jeszcze dziś!
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-07-01 o 20:32 |
||
|
|
|
#3111 |
|
Wtajemniczenie
|
Wykorzystanie wizerunku bez zgody jest karalne-chyba że mieliście to w umowie.
Ja bym zrobiła aferę-a mój Kamil to by ją nieźle opieprzył
|
#3112 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podam CI taki przykład, że moja koleżanka(z którą nie miałam az tak bardzo dobrych kontaktów) spytała czy może wstawić fotki w internecie, bo chce się zareklamować i to sobie cenię. Najważniejsze powinno być w takiej sytuacji tylko i wyłącznie wasze zdanie...a to, że nie zapytała, świadczy o jej nieprofesjonalności. Nie wyobrażam sobie sytuacji gdzie nasz fotograf wstawia gdzies nasze fotki bez naszej wiedzy...może i bym się zgodziła, ale gdybym je zobaczyła po fakcie, to chyba bym mu coś połamała....wrrrr... Ja na Twoim miejscu bym napisała i to szczerze co o tym myślę, że sobie nie życzę itd. Nawet gdyby to był ktos bliski. Rozpisałam się...przepraszam, ale mnie to sama wzmburzyło,..... Cytat:
|
||
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co innego gdyby was zapytała o zgode ale w takiej sytuacji masz prawo sie wsciekac i zrobic jej awanture
|
|
#3114 |
|
Wtajemniczenie
|
Marta ja bym tego napewno tak nie zostawiła tylko od razu pisała do tej panny chociażby na nk - że nie życzycie sobie aby wykorzystała wasz wizerunek, że najpierw powinna się spytać czy chociaz uprzedzić (tak jak pisała iza chyba ze macie to w umowie). Nie szczędź jej słów - co ci teraz zależy
i tak samo masz prawo pisać nawet jak ona napisała do twojego tż. No a jak nie poskutkuje - postraż ją paragrafem na wykorzystywanie czyjegoś wizerunku bez zgody. Izka leci do ciebie duuuża kawa |
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad. 2 No i pewnie tak jak ja, i tak byś nie zamieniła tego na urlop pod palmami martuś absolutnie ta babka nie ma prawa robić czegoś takiego! Powinna była najpierw zapytać o zgodę i koniec kropka! Napisz jej co o tym myślisz i poproś o usunięcie tych materiałów, to jest cholernie nie fair to co ona zrobiła!
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Martus jednym slowem owa Pani zachowala sie skandalicznie
) a potem napisalabym albo bym zadzwonila do tej milej Pani ze zadam usuniecia naszego filmiku dziewczyny jak fatalnie sie czujeee wlasnie sacze lodowate piwko jak ktoras chetna to czestowac sie |
|
|
|
#3117 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć lachonki
![]() Wróciłam i mam mega lenia. Nic mi się nie chce, najchętniej wróciłabym w espaniolskie klimaty Było cudnie, chyba Egipt przestanie być mój ulubiony Wyjazd rozłożyliśmy: 3 dni zwiedzania 4 dni odpoczynku. Byliśmy w Maladze (sami, pociągiem) w Granadzie i na Gibraltarze. Najbardziej podobało mi się samodzielne zwiedzanie, nikt nas nie poganiał. Hiszpania i jej klimat są just boskie, polecam każdemu. Bardzo podoba mi się hiszpańskie spędzanie czasu wspólnie z rodziną np na plażę oni zjeżdżają całymi rodzinami i fiestują sobie. Trafiliśmy na noc świętojańską. To dopiero była fiesta: palili ogniska na plaży i tańczyli do rana (z malutkimi dziećmi zresztą)Sangriję piłam jak dla mnie za słodka i owoce morza też pojadłam, ale stwierdziłam, że to chyba nie dla mnie ) za to mieliśmy w hotelu takie angielskie śniadania więc codziennie żarłam....BEKON, normalnie chyba go uwielbiamWklejam niżej kilka fotek. Takie bardziej prywatne wstawię na NK ale już nie dziś - idę spać. W ogóle to dopiero dzisiaj mogę się do komputera dostać bo wcześniejsze dni mąż mi blokował, musiał pracować. Jeszcze nawet dokładnie sama swoich zdjęć nie obejrzałam W pracy też mam zachrzan bo tydzień mnie nie było, ale postaram się zajrzeć. BuziakiPs. Agatko duże duże buziaki!!! i 100 lat!!! 1. Widok z Gbraltaru 2. Alhambra 3. Plaża $. widoczek z pokoju hotelowego |
|
|
|
#3118 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Agatko
Życzę Ci dzisiaj wszystkiego na ziemi, co Twoje życie w sen piękny zmieni, co Ci pozwoli uśmiechać się zawsze, śnić sny przepiękne i najciekawsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mooonik fajnie, że jesteście zadowoleni z wesela Aguś musicie wytrzymać jeszcze chwilkę Czeko79 no to teraz masz motywację do nauki włoskiego ![]() Daget Czika jest taka rewelacyjna, że nawet z kotkiem się dogaduje Soffera a na co idziecie do kina ![]() Czeko21 wychodzi na to, że teraz łazienka jest najchłodniejszym pomieszczeniem w mieszkaniu ![]() Paulinko ![]() Gosia cieszę się, że wycieczka się udała, a fotki cudne A tak w ogóle to Dobry Wieczór ta pogoda mnie i synka wykańcza
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
No dzisiaj już w końcu bardziej wyspana, a że wszystko już rozpakowane, to po pracy laba! ![]() I w nocy jakby mniej duszno było, bo wiał lekki wiaterek, więc można było pospać ![]() Gosiu super, że wypoczynek się udał. No teraz niestety powrót do rzeczywistości, ale z tego co pamiętam, to nad morze się chyba jeszcze wybieracie? Więc jeszcze troszkę i kolejny odpoczynek będzie ![]() Buziole laski i miłego dzionka!
|
#3120 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
miłego dnia lachonki |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

.... Ech... Widac Wlosi taki sam narod jak Hiszpanie, angielski beeeee. No to czas uczyc sie migowego. 
hand-made: urodzinowo na 40tkę
Rośnie Wam ta pannica jak na drożdżach!
Uwielbiam takie z microfibry i niskie zeby mi ze spodni nie wystawaly....
)

. Najgorsze jest to, że ona nas nie pytała o zdanie czy wyrażamy zgodę na rozpowszechnianie naszego filmu i fot! Wyobraźcie sobie, że pod koniec wiadomości dodała tekst "ma nadzieje, że się nie gniewacie"