![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze cz. VIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Raczkowanie
|
Zainspirowana Wami wybralam sie na zakupy do polecanych lumpkow.
W jednym bylam na dostawie i kupilam 2 bluzeczki i 2 paski- troche bylam przerazona tymi agresywnymi babami, ale tez nie mialam zbytnio czasu bo sie spieszylam na umowione za godzine spotkanie dlatego tylko tak pogrzebalam w niektorych wieszakach. Pewnie jak bym poswiecila na to wiecej czasu to łowy byłby większe. Dodatkowo bylam tam pierwszy raz i nie wiedzialam jaka jest topografia sklepu ![]() Ale i tak jesem bardzo zadowolona ![]() Powiedzcie co sądzicie o moim lumpkowym debiucie ![]() 1. Torebeczka- nówka, z metką "Designed Exclusively For LANCOME, pasek no name, pasek Top Shop z prześmiesznym napisem "Made in POLLAND" ![]() 2. Bardzo porządny biały, skorzany pasek no name 3. Torebka Marks&Spencer 4. Śliczna bluzeczka bez metki wiec no name, troche za duza ale z paskiem wyglada super. 5. Satynowa bluzeczka z cekinami no name 6. Bluzeczka Oasis 7. Spodniczka Tigerlily Debenhams- dopiero w domu zauwazylam ze rozmiar to "12 years" ![]() 8. Satynowa, gorsetowa bluzka Oasis 9, 10, 11. I moja perełka- prawie nowa (miala fragment metki, mysle ze ktos mogl miec ja na sobie gora jeden raz) sukienka Premier de toi ![]() Troche jest na mnie za duza- odstaje ponizej linii biustu, dlatego zastanawiam sie czy ja sobie zostawic... |
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a to moje skromne: 1) bluzeczka z bufkami 2) torebka granatowa 3) kolorowy pasek |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Raczkowanie
|
I jeszcze ja w tej sukience. Nie wiem co z nia zrobic. Troche nie moj styl i odrobine za duza, ale jest sliczna !
Za calosc zaplacilam 56 zl ![]() Mam do was moze glupie pytanie- ale ta bielizna co wklejacie to tez jest uzywana? Czy np. tez z lumpka ale byla z metkami? |
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ale piękności wyszukujecie w tych ciucholandach
![]() ![]() candygirl666 mam identyczną sukienkę kupioną za ok. 60zł w sklepie kilka lat temu ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1246026567 Bardzo dobrze się nosi, zwiewna, na lato ![]()
![]() |
#967 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#968 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem ze sklepach powinny byc ale jakos przede mna uciekają:P rzadko po nich chodze i jak sporadycznie gdzieś wejde to nie ma takich ![]() I ładna ta sukienka! i tak nie widać ze za duża. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rzeczy pogrubione, baaardzo mi się podobają! ![]() Moje skromne ostatnie zakupki: 1. bluzeczka w groszki wiązana na szyje 2. jasno-szary kardiganik, H&M 3. Ciemno granatowa bluzka z śmiesznymi bufkami ![]() 4. Mocno żółta bokserka, Bershka (zdjęcie spsuło kolorek) ![]() 5. taka na lato kolorowa bluzka, z tylku ramiączka się krzyzują ![]() 6. Szal w tygrysie paski ![]() Jeszcze mama wynalazła mi białe długie spodnie H&M, ale wiszą i się suszą, może kiedyś jeszcze wkleje ![]()
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
achhh jesteście genialne
![]() Cocodrillo - hm nie wiem jak w rzeczywistości ale na zdjęciu sukienka wygląda całkiem całkiem, jest śliczna ![]() to może ja też się pochwalę, moje dzisiejsze zdobycze ![]() 1. torebeczka Atmosphere 2. tuniczka TopShop, na żywo o niebo ładniejsza ![]() 3. mini spódniczka Atmosphere 4. bluzeczka Cherokee, dla mamusi 5. sweterek Atmosphere, też dla mamusi 6. moja najulubieńsza - koszula Next, parę rozmiarów za duża ale z paskiem wygląda fantastycznie ![]() 7. spódniczka Dunnes Stores 8. dresik H&M 9. ..i rurki. Kkkasiekkk - aaa! jak ja kocham takie rękawki, na takie bluzeczki jak ta granatowa poluję od hoho.. i kardiganek też cudowny ![]()
Edytowane przez Akwarynka Czas edycji: 2009-07-01 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- [QUOTE=Akwarynka;13042599]achhh jesteście genialne ![]() Cocodrillo - hm nie wiem jak w rzeczywistości ale na zdjęciu sukienka wygląda całkiem całkiem, jest śliczna ![]() to może ja też się pochwalę, moje dzisiejsze zdobycze ![]() 1. torebeczka Atmosphere 2. tuniczka TopShop, na żywo o niebo ładniejsza ![]() 3. mini spódniczka Atmosphere 4. bluzeczka Cherokee, dla mamusi 5. sweterek Atmosphere, też dla mamusi 6. moja najulubieńsza - koszula Next, parę rozmiarów za duża ale z paskiem wygląda fantastycznie ![]() 7. spódniczka Dunnes Stores 8. dresik H&M 9. ..i rurki. Super zakupki a rurki to poprostu mega extra zazdroszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jejkuu Twoja tuniczka TopShop jest genialna!! ![]() ![]() Dziękuje za opinie ![]()
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#975 | |||||||||
Zakorzenienie
|
chwile mnie nie bylo, a tu takie lowy
![]() bolerko super Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#976 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ale piękna sukienka! Nawet jak za duża to ja bym ją jakoś zmniejszyła bo jest przepiękna ![]() Świetnie w niej wyglądasz po za tym!
![]() Edytowane przez Domitilla Czas edycji: 2009-07-01 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Raczkowanie
|
dziekuje wszystkim
![]() Akwarynka, Cocodrillo, gaddzinka - super łowy :O normalnie nie moge sie napatrzec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zadomowienie
|
śliczna. mam podobną ale czarna. kupioną za 35 zeta
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Kokon pro
|
dzieki babeczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Hah, to tak samo jak ja dzisiaj, potem albo jutro wkleję swoje łupy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
aale seksi wyglądasz!! Chodź w tej sukience śmiało!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to teraz moja kolej moje poniedziałkowe ![]() sukienka(na 11lat ![]() żakiet orsay(:Love: mój wymarzony, choć chciałam czarny...białym nie pogardziłam) 4,20zł torebka atmosphere(chyba)-8zł? pasek h&m 2zł
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |||||
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#986 |
Raczkowanie
|
moj pierwszy wpis na tym watku
![]() ![]() 1.kurtka river island 2.spodniczka h&m 3.tunika chilli pepper 4.sukienka CMD 5.(moja faworytka)h&m 6.tunika Urban Behaviour 7.koszulka na guziczki Miss Selfridge 1100_1320.jpg2100_1322.jpg3100_1328.jpg4100_1330.jpg5100_1332.jpg6100_1337.jpg7100_1336.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Konto usunięte
|
Cześć Dziewczyny to i ja pokażę moje wczorajsze zdobycze
![]() 1. Szara sukienka - Dorothy Perkins 2. Koszula - Atmosphere 3. Sweterek w panterkę ( wymarzony) - Atmosphere 4. Tunika - Atmosphere ![]() 5. Bluzeczka 6. Sukienka w gwiazdki - Atmosphere ( ślicznie leży) 7. Szpile - Atmosphere ( kupiłam w SH, nowiutkie z metkami, ale są troszkę przyciasne i nie wiem czy nie pójdą na all ) ![]() Edytowane przez 6335951a6f2125013706eea4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9a0ad25 Czas edycji: 2009-07-02 o 17:21 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 |
Raczkowanie
|
[1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;13055364]Cześć Dziewczyny to i ja pokażę moje wczorajsze zdobycze
![]() 1. Szara sukienka 2. Koszula - Atmosphere 3. Sweterek w panterkę ( wymarzony) - Atmosphere 4. Tunika - Atmosphere ![]() 5. Bluzeczka 6. Sukienka w gwiazdki - Atmosphere ( ślicznie leży) 7. Szpile - Atmosphere ( kupiłam w SH, nowiutkie z metkami, ale są troszkę przyciasne i nie wiem czy nie pójdą na all ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Raczkowanie
|
Butterfly86 mnie urzekła ta pierwsza kiecka. Boska
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.