|
|
#481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Przyjaźń jest najpiękniejszym ze wszystkich prezentów, jakimi możemy zostać obdarowani aby szczęśliwie ukształtować swoje życie.
Prawdziwa przyjaźń to doskonała harmonia tego, co ludzkie z tym, co boskie. Czym sen dla ciała, tym przyjaźń dla ducha - odświeża siły. Przyjaźń może istnieć tylko wśród ludzi prawych Przyjaźń jest chyba największym darem, jaki mądrość może ofiarować, aby uczynić szczęśliwym całe życie Miłość to dwie dusze w jednym ciele, przyjaźń - to jedna dusza w dwóch ciałach Przyjaźń jest drzewem, pod którym możemy się schronić Podobieństwa czynią przyjaźń radosną, różnice ciekawszą
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudo.Uśmiechnij się,to mi będzie lżej... Gdybyś zamiast odpłacać się tym samym, potrafił nie pamiętać.... .
|
|
#483 |
|
Rozeznanie
|
miłość.. stan zakłócenia równowagi emocjonalnej.
czy to ludzie z przeszłości spacerują po mojej głowie? Dozwolone wszystkie chwyty Ciągle zapominam twoje imię .. |
|
|
|
#484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ___ Lody śmietankowo - śmietankowe i Twój uśmiech.
A ja wiem, że jestem dla Ciebie jedyną księżniczką ! Pamiętam naszą ostatnią rozmowę.. I słowa Twe: Na pewno będziesz szczęśliwa, lecz już beze mnie. Zabij mnie, bo i tak umrę bez widoku Twoich oczu. Księciunio, pora wyczyścić pantofelki ! ![]() Co byś zrobił, gdybym Ci powiedziała, że chcę Cię na resztę mojego życia ? Z słuchawkami w uszach, próbując o Tobie nie myśleć. ____ Niczym kobieta fatalna wprowadzam zamęt w głowy, Bo szukam w Was zabawy, a nie drugiej połowy. ![]() |
|
|
|
|
#485 |
|
Przyczajenie
|
wciąż żyję szybko i nie patrzę na zakręty.
tak często się gubię i wypuszczam z rąk szczęście. myślę ile jeszcze mam kredytu w twoim sercu. połamany ludzik, bez Ciebie wszystko nie ma sensu! wiesz, w ciągłym pędzie, biegu, szarych ludzi szeregu, czasem w błędzie. szczegół! sorry, ale dziś nawet sam ze sobą się kłócę.
|
|
#486 |
|
Przyczajenie
|
Tam, gdzie jest wielka miłość, zawsze zdarzają się cuda
![]() Życie moze istnieć tylko dzieki miłosci _________________________ _________________________ Bo Ciebie ze mną tu nie ma ;( .moje życie będzie miało taki sens jaki sama mu nadam. Są dwa rodzaje kłamstw: -Jedne by uszczęśliwić siebie -drugie by uszczęśliwić innych Gregory House Nadzieji na prawdziwa miłość nie należy tracić z byle kim.. ![]() Edytowane przez ciaglemizle15 Czas edycji: 2009-07-01 o 19:08 |
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
jesteś tuszem na moich rzęsach.
do nieba uciekam, a ziemia ciągnie za sznurowadła. dotykamy się głosem. jest lżej. przysłowie mówi, że do serca mężczyzny trafia się przez żołądek. to prawda, ale nikt ci nie każe tyrać sześć godzin, żeby go nakarmić. czy zje poza domem, czy kupisz coś na wynos, żołądek jest pełny i serce otwarte. praktyczna zasada: jeśli dostanie coś ciepłego, będzie zadowolony. cała reszta to niepotrzebny wysiłek. mężczyźni z reguły nie mają problemów z mówieniem o miłości. pod warunkiem, że dotyczy to ich miłości do motocykla, samochodu, piłki nożnej lub do nich samych. o tej ostatniej mogą mówić praktycznie nieprzerwanie. |
|
|
|
#488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie bij![]() *Nie mogę Ci wiele dać... *Z naszych serc wyrzucana milosc, jak ogryzki po zjedzonych jablkach. Edytowane przez dziulinka Czas edycji: 2009-07-01 o 22:47 |
|
|
|
|
#489 |
|
Raczkowanie
|
I could sleep by myself or someone else
I would burn me alive Find me somebody else But I don't want to / mogłabym spać samotnie lub z kimś innym Mogłabym zacząć od nowa Znaleźć sobie kogoś innego Ale tego nie chcę./ lubię... miłość mieć w głowie lubię wtedy w uszy ciepło z oczu lepiej patrzy bo lubię... Ciebie mieć lubię a gdyby nie to że życzeń mam ze sto powiedziałabym jeszcze że jeszcze chcę jeszcze... szeptem wrzucać Ci do uszka o miłości smakołyki w rytm muzyki... Zakochałam się w czwartek niechcący Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-07-01 o 19:43 |
|
|
|
#490 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w części XI
. Pamiętam ten dzień i parę innych-tak jakby to było wczoraj. Sami wiecie, często nie chcemy czegoś pamiętac, staramy się o tym zapomniec, a życie płata nam takiego figla i robi nam to o czym niechcielibyśmy nigdy więcej słyszec, widziec ani czuc w naszej głowie. Pamiętamy o wpadkach, upadkach, bzdurach, czynach, głupotach które nawet nie powinny się zdarzyc. Często nawet tych złych-według nas rzeczy mamy więcej zapisanych w naszej podświadomości niż tych dobrych. No właśnie: tych złych-według nas, bo na pewno nic nie dzieje się bez przyczyny. Reasumując, uczmy się na swoich błędach!
Pisane na szybko, niestety więcej dziś nie wymyślę. |
|
|
|
#491 |
|
Raczkowanie
|
tewa1259 - miłoooo ; *
__ o 4 w nocy obudziły mnie gruchające na moim balkonie gołębie. Moje skojarzenia? M.I.Ł.O.Ś.Ć Anioły są nieprzewidywalne. Może następny bedzie taki jak Ty. mam chłopca z plasteliny, który jest taki sam jak Ty Hmm... My chyba wszyscy jestesmy tacy sami, chociaż różnokolorowi... Brak jakichkolwiek emocji, jak bezduszna istota...
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Bo całe nasze życie to
To nie te długie lata a Tych kilka krótkich dni i tych parę chwil z których Niby nie wynika nic Strzeżcie się bólu serca, bo krótki jest czas, w którym jesteście razem. Bo nawet jeśli Łączy Was wiele lat, Wydadzą Wam się one Minutami. Widzę, że niewiele rozumiesz Z tego co do ciebie czuję. |
|
|
|
#493 |
|
Raczkowanie
|
.. gdy ktoś historią się staje, każdy inaczej pamięta może lepiej zapomniećczy wraca dobre wspomnienia Z jednej strony śmiać mi się chce, Z innej jest mi z tym źle. Bycie drzazgą w oku rozbawia mnie, Gdy widzę jak drapiesz, drap ile chcesz . Nie jest fajnie, kiedy `przyjaciele` nie mają dla Ciebie czasu . Jeszcze mniej fajnie jest, kiedy dziwnym trafem nie mają go tylko dla Ciebie.. Boję się zbyt wielu niewinnych spraw i złowrogich spojrzeń Wtedy w domu zwykle ukrywam twarz, myśląc o .. ? Zaufaj, niczego już nie szukaj, a spróbuj spojrzeć na mnie jak na kogoś kto chce. Jedna czarna owca podkreśla biel wszystkich pozostałych. chodź. przystaniemy na moment. Edytowane przez zabuus Czas edycji: 2009-07-01 o 20:56 |
|
|
|
#494 | ||
|
Przyczajenie
|
Dziękujee kochana
Cytat:
Cytat:
ode mnie : , Ufam Twym słowom najszczerszym , Nie ma Cię gdy moje życie spada w dół , Gdy na mnie patrzysz w twych oczach nie ma mnie widzę w nich tylko żal i strach , Zegar odmierza w ciszy czas. Pospiesz się.! , Serce Ci oddałam, a w zamian co dostałam? Ból i łzy... , Nie chce tych bezsennych nocy Chce z radością witać każdy dzień, __________________ , Ta miłość jest już przeterminowana.! . Nie wracaj.! xd |
||
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
wzdycham do Twojego zdjęcia tak mocno, że brakuje mi powietrza w pokoju ;D
małe pragnienia ukryte w dłoni 30 cm ponad tym wszystkim i coś tu nie gra, a ja nie chcę tego widzieć drogowskazy serca znasz swoje miejsce w szeregu? swojska bliskość zaczyna się wtedy, gdy milczenie przestaje być niezręczne jego dłonie pachniały namiętnością gra o honor i nie ważne za czym tęsknie nie wiem czego mi brak, bo przecież wcale Cię nie znam lubisz czuć się mocniejszy niż reszta najmniej groźny ten, co najgłośniej szczeka
|
#496 |
|
Raczkowanie
|
xMartusiaczekx
*_________ postępujące skretynienie.
Ja chcę tylko przesunąć dłonią po Twoich włosach... kawy? herbaty? miłości? Pozwolił bym się w nim zakochała... Teraz nie pozwolił mi odzyskać mojej cząstki serca. S****ysyn. |
|
|
|
#497 |
|
Raczkowanie
|
coś optymistycznego, że wyjeżdzam nad morze.? ale nie żadne Hawaje tylko nasz Polski Bałtyk.? ;> może: Calineczka777, Kinderka13, nydee, Kamisha, hotiie, JednaNaMilion, lovers2friends, Toogether93, Onax3, Litlle Ballerina, Paajka, Limitowana, xDJakJaCieLubiexD, agatte, 3martyna3 i inne panie. <3 / proszęę. próbujesz mnie zrozumieć, kiedy ja nie wiem co mówię. na tej planecie trzeciej od słońca. pozaszywani niedopasowaniem..
|
#498 |
|
Raczkowanie
|
ciiri - miło mi
![]() Vivi12399 - <3 Cudnaa! ![]() A Ty rozszyfruj mnie szybciej Lubię truskawki, lubię również Twoje usta Szukasz dojścia do mnie, widać, jeszcze nie wiesz – jestem nieosiągalna Sięgam po Ciebie po prostu i biorę Serce jest za wysoko, a Ty mimo to, skaczesz, sięgasz po nie, robisz wszystko, by jest zdobyć, bo Ci zależy, cholernie zależy… Spoglądam wstecz i myślę, że jesteś naprawdę przystojny, kurczę! Z uśmiechem kochanie, z uśmiechem – mnie rzuć Mówi wszystko, co chcę Tęsknię za całowaniem w deszczu .
|
|
#499 |
|
Rozeznanie
|
wyglądam tak nierozsądnie . .
wiem, ale nie powiem ! przestałam liczyć na fart! fascynujesz mnie. |
|
|
|
#500 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
O takk... Świetny ![]() <3 zapowiada się ciekawie. czekam na resztę ;d <3 Cytat:
Trafiłaś w samo sedno, kochana. Genialne. <3 Cytat:
Jej, nie wierzę! dzięki! ![]() Witamy na pokładzie i bezczelnie Cię okradnę z tych opisów. Wielki buziak! <3 A ja wciąż naiwnie czekałam na Ciebie. Spoglądałam na telefon, ale tam tylko cisza. Mijały dni, a Ciebie wciąż nie było. I nie ma aż do dzisiaj.
Myślę, że mieć cię w d**** to najwięcej co mogę dla Ciebie zrobić. `Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękłoby ci serce...` wymiotuje uczuciami, wątpliwościami i troskami. uwolnij mnie. U studni jak wiadro - dryfujemy Tam gdzie niczego już dawno nie ma. `dlatego mam wiarę która daje siłę. dlatego mam siłę, dla której k***a żyję.` |
|||
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ciiri;13043017]cudowny!
![]() a kradnij skarbie ile chcesz rano jak się obudziłam to były to pierwsze słowa jakie wypowiedziałam i szybciutko je zapisałam ![]() _________________________ _________________________ __ wystarczy spojrzeć w te oczy, zanurzyć się na dłużej.
tylko dzięki Tobie zasmarkany sie uśmiecham <3 bo wiesz... Ty myślisz, że ja jestem taka niedoświadczona... Za mała na tak wielkie problemy...
|
|
#502 | |||
|
Przyczajenie
|
Vivi12399 - kochana
Little Ballerina - talencik Cytat:
aii. i znów kradnę te boskie opisy ![]() Cytat:
kradnę ![]() Cytat:
a tu ode mnie opisy: mam nadzieję, że komuś przypadną do gusti ^^, Powieki sa po to żeby nie patrzeć, jak odchodzisz na zawsze. , To był twój ostatni skok.! , bo wolność jest dwa kroki stąd, , Długą krętą drogą, szłam do nikogo, aż spotkałem Cię, , Ty nie wiesz, jak trudno pustym miastem iść.! , Sen winowajcy nie jest lekki ^^ , Kiedy opada mgła, to ból też opadł , Otrząsam się z goryczy najlepszych wspomnień , Zacząć od zera, zepchnąć w niepamięć Wszystkie problemy zamurować w ścianie , Chcę Doprowadzić Cię Do Szaleństwa! ; D , I nagle wszystko wokół warte jest... __________________ , Ta miłość jest już przeterminowana.! . Nie wracaj.! xd |
|||
|
|
|
#503 |
|
Raczkowanie
|
Mam prośbę ! Macie może jakieś opisy dotyczące tego, że mija rok jak przyjaźnię się z kolegą. Że się cieszę że go mam i że chcę żeby to jak najdłużej trwało.Że nie załuje ze odtrąciłam wszystkich znajomych tylko po to by być blisko niego. Może : keeendy Little Ballerina One for all Vivi12399 nastychick TwojaKokaina LittlePinkAngelxD Toogether93 Onax3 hotiie JednaNaMilion 3martyna3 xDJakJaCieLubiexD Kinderka13 agatte Onax3 i inne ;* PROSZĘ ! _________ przeszłość pie.dolę, bez żadnych złudzeń I teraz nadszedł czas, by sięgać gwiazd i iść coraz wyżej i wyżej!. (; |
|
|
|
#504 |
|
Raczkowanie
|
Little Ballerina merci i wielka vice versa
*xMartusiaczekx ![]() ![]() * <33________ W świętości tkwi większa pokusa niż w grzechu. Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-07-01 o 22:38 |
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham was! Okradam jestescie niesamowite podziwiam miłosc burzy wszelkie plany, lecz czy nie jest piękne budowac je na nowo? dzięki Tobie zrozumiałam czym jest papieros o 5 nad ranem miłosc, tak czekam. wole nie miec nic, niz miec cos na niby Pomyśl każdego dnia o kimś, komu mógłbyś za coś podziękować. Pamiętaj, wszystko jest możliwe! – Wczorajsze marzenia to dzisiejsza rzeczywistość Ujrzałam Anioła Stróża, który mi kazał pójść za sobą. To byłes Ty. Pragnę cię mieć w swym ręku jako podatne narzędzie dla spełnienia dzieł |
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
;************************ *
|
|
#507 |
|
Rozeznanie
|
Piąta rano i cisza jak ta.
Tuż przed snem nastawić popularną płytę I zagłuszyć nią niechciane myśli nie znoszące ciszy By nie zaspać zasnąć jeszcze przed północą I na osiem godzin uciec od decyzji zwanej samotnością. moje serce tak wybrało. wara Ci od tej decyzji. catering przywiózł ludzi, zaopatrzeni w gesty i słowa. moja marzenia? leżą sobie, podnieś. Bezsmakowe "nic" i nawet jakbym chciała doprawić, mam tylko pieprz i sól. Są siły by wytrwać. Karmi je szaleństwo. drżą błekitem TAMTE źrenice. Zaangażuj się jeśli chcesz. Ale unikaj miłości – jest ślepa.
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
zabuus:
![]() Jesteś jak mój pamiętnik, bo mogę się ze wszystkiego Tobie zwierzyć . Jesteś jak moje przeznaczenie , bo moja przyszłość zależy od Ciebie. On odchodzi- słońce zachodzi. <to jusss roczek> ![]() Są takie wydarzenia, które - przeżyte wspólnie - muszą się zakończyć przyjaźnią... Rok ! tylko dzięki Tobie zasmarkany sie uśmiecham [1]. przy Tobie szybko płynie czas.. jak nie wiem co. [rok] `teraz wiem, tak już jest. jesteś częścią mnie. ![]() nie wiem czy pomogłam bo smut w serduchu jak nie wiem co i brak weny ![]()
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2009-07-01 o 22:51 |
|
|
|
#509 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ;************************ *
` the girl with the broken smile .
` a ona nadal próbuje zrozumieć czemu ją tak bardzo chroniłeś ` ta mała wciąż zastanawia się dlaczego jej tak bardzo pomagałeś ` bo dziś brakuje jej Twojej dobrej rady, ciepłych słów ` umiałeś chwycić ją za rękę,kiedy spadała w mrok ` bo samotność jest jak zwierz, z morza powstaje by spotkać zmierzch `powiedz mi cokolwiek bo znów będziemy sami . `Jak to możliwe że tak nisko upadł anioł? `wiatr gra walca, świat zaraz zniknie .. |
|
|
|
#510 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ;************************ *
stajesz się moim ulubieńcem.
Najpiękniejszych dni w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same kochankowie których nawet śmierć nie rozdzieli<3 jeszcze nie dojrzałam, by mieć Cie na stałe. Pocałuj mnie teraz proszę i rozpal wszystko to, co w sobie noszę..<3
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

cudo.

nie bij
. 

^^