![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: the sims 2
Hejo!
Jednak mozna w Sims 3 stawiac wlasne puste parcele i domy ![]() Jak jestescie w widoku ogolnym czyli widoku na miasto ( tam macie swoje rodzinki, itp.) to po lewej jest menu i tam wybieracie Edytuj miasto ![]() Tam tez znajdziecie domki ktore sciagnelyscie z neta. Pozdrawiam
![]() |
#392 |
BAN stały
|
jesli chodzi o dodatki bo ktos pytał
![]() Mysle ze tak jak w 2,tzn moje dokumenty ea games the sims 2 (w tym wypadku 3) i do folderu downloads ![]() ---------- Dopisano o 02:55 ---------- Poprzedni post napisano o 02:55 ---------- Aha a to jest super strona z dodatkami do ts2 i ts3 ![]() ![]() http://www.thesimsresource.com/downloads |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
Gram dalej w Sims 3 i jakos nie przekonowuje mnie ta gra dalej :O Chyba wroce do Sims2 i poczekam sobie na dodatki ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Rozeznanie
|
Mnie się podoba, ale ja zawsze chyba mam tak, że co nowsze to lepsze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
A mnie to denerwuje, ze nie ma roznych fajnych dodatkow jak w S2 :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Rozeznanie
|
A mnie już po 2 dniu grania nudzi ta gra.
Nie wiem czemu,ale wydaje mi się,że oprócz tego miasta niczym nie różni się od 2,a jednak 2 bardziej mi przypadła do gustu ![]()
![]() |
#398 |
Zadomowienie
|
Hej
No szkoda ze w Sims 3 nie ma por roku i innych dodatkow,jednak bez tego jest troche nudna gra ![]() ![]() Ja mam nadzieje ze jak najszybciej pojawia sie jakies fajne dodatki w necie.Bo jak narazie z tego co juz jest to nic specjalnego :/ Choc mysle ze EA Games dobrze przemysla co ma dac do gry,bo teraz wyda dodatki i kase znow bedzie bic ![]() Wzucajcie fotki swoich domkow ![]() To moja nowa sypialka.
![]() |
#399 |
Rozeznanie
|
Sciagnelam simsy i pisze: musisz posiadac nastepujacy wolumin, aby kontynuowac wypakowywanie. Czyli co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Rozeznanie
|
Hmm oprócz dokupienia 1gb ramu, zamierzam zainwestować także w lepszy procesor i tutaj mam pytanie gdzyż kompletnie się na tym nie znam: czy procesor Intel Pentium e5200 będzie spełniał wymagania gry? Radzę się Was na tym forum, ponieważ naprawdę nikt nie jest w stanie odpowiedzieć mi na to pytanie, nawet panowie w sklepach z komputerami:O
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Albo jaki masz obecnie procesor?? Model?? Ten procesor będzie spełniał wymagania, ale ja proponowałaby core 2 duo. Tutaj będziesz miała wgląd na przedział cenowy,opinie innych użytkowników itp. W komputroniku nie polecam kupować ponieważ jest drożej. Chyba, że ktoś ma więcej kasy na sprzęt, to ten sklep jest naprawdę w porządku. http://www.komputronik.pl/Podzespoly...alog,kat,4819/
"If you live your life with no tomorrows Every day is just a road to sorrow..." Edytowane przez karolka2211 Czas edycji: 2009-06-11 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Flossy15 Czas edycji: 2009-06-11 o 12:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
BAN stały
|
A więc tak
![]() ![]() Przykładowa konfiguracja: Moja propozycja: Obudowa: Tracer TRO 115 LABIA (bez zasilacza) Zasilacz: Chieftec GPS 500AB-A 500W Płyta główna: Asus P5Q SE Procesor: Intel Core2 Duo E7400 2.80GHz Pamięci: Corsair Twin2X DDR2 2x2GB 800MHz CL4-4-4-12 (DHX Technology) Grafika: Radeon 4850 Asus 512MB Dysk: Seagate 500 GB Barracuda 7200.12 16MB SerialATAII Napęd: Sony/NEC Optiarc DVD/RW LightScribe SerialATA Cena: +/- 2000zł Oczywiście mając więcej $$ można złożyć coś lepszego, ale na tym zestawie pograsz w aktualne i przyszłe gry, będziesz zadowolona bo części są najwyższej jakości a nie jakieś zdechlaki z gotowych zestawow ![]() ![]() Edytowane przez lc0ne Czas edycji: 2009-06-11 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Rozeznanie
|
dzieki lcone, chyba zrobie tak jak mowisz, nie ma senseu pchac kasy w mojego staruszka...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Zadomowienie
|
mam problem z menadżerem obiektow sims 2 , gra jest wyłączona i nie chce sie uruchomić-wyswietla sie małe okienko "error", a jak właczę grę to jest napisane żeby wyłączyć sims2. Niech mi ktos poradzi co mam zrobić lub poleci inny program w polskiej wersji do porządkowania zawartości modyfikowanej bo mam już ponad 15 tys. objektów i wypada to jakos uporzadkować, zwłaszcza że pewnie duzo z tego nie działa. mam też pytanie o symbole plików: pliki które muszą być wcześniej instalowane (symbol czarno-szaro-biały przypominajacy otwarty kartonik z czyms wystajacym) powinny byc w download? Jest jeszcze symbol zapisanej kartki, nie wiem czy to w ogóle jest aktywny dodatek, podobnie z symbolem firefox i białej kartki z małym obrazkiem z kwiatkami w dolnym lewy rodu to wszystko mam w download i oczywiście całą mase pilików z symbolem karki a na środku jakby otwarte onko windows z szesciona malutkimi ikonami. W collections mam tylko to co sie sciagnie w formie folderu, no i garstke domów w innym pliku które musiałam zainstalowac. nie wiem czy dobrze to wszystko umieszczam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#407 |
Zadomowienie
|
A ja mam małe pytanie: jak zbudować schody do drzwi lub tarasu itp.. domu na fundamentach, bo nie mogę tego nigdzie znaleźć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Zadomowienie
|
O ile dobrze pamiętam to schody do fundamentów są w trybie budowy tam gdzie zwykłe schody z tym, że ikonka schody do fundamentów mają taką ikonkę z jakbe przerwanymi schodami. Wybierasz jedne z nich, ustawiasz w dowolnym miejscu i umieszczasz.
![]() |
![]() |
#409 |
Zadomowienie
|
Niech mi ktos odpiszę na ten problem co opisałam kilka postów wyżej bo nie wiem w jakich folderach co mam umieszczać, bo moze jak część z tego poprzekładam do innych to w grze bedzie wiecej dodatków. mam jeszcze pytanie:
1czy jezeli jakis obiekt znalazł sie w nie odpowiednik miejscu tzn. widoczny jest w grze np wśród biórek a to nie jest biórko tylko cos innego to czy da sie to jakoś przeżucić do innych rzeczy czy jedynie w kolekcjach mozna kombinować? ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- takie schody są w trybie budowy w katalodu schody tylko te na dole, musisz je przyłozyć w miejscu z którego mają "iść" w dół wtedy wyświetla się na zielone, obo opcji tych schodów masz babierki do nich. Jak uzywasz tych schodów wewnatrz domu to trzeba usunąć płytki nad nimi chyba co najmniej 3 bo inaczej się pojawi napis "nie mozna wydzielic przestrzeni nad schodami" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Chciałabym sobie ściągnąć jakieś dodatki, akcesoria do Sims2 np. na tej stronce znalazłam fajnie http://moj-swiat-z-the-sims2.bloog.pl/id,3653715,title,modne-ciuszki,index.html Ale nie wiem jakie mam rozszerzenie wpisać żeby działało ![]() Tam jest coś takiego napisane DOWNLOAD BRIDE OUTFIT klikam to i pobiera mi się jakiś folder z rozszerzeniem zip i tam są jakieś pliki czy coś i jak na to klikam to mi pisze, że w celu pobrania muszę kliknąć dwukrotnie na pliku z pakietem elementu ![]() Tak samo jak pobieram ze strony rapidshare, rozszerzenie też jest jakieś złe bo nie chce mi się nic uruchomić. Pomoże ktoś? ![]() Edytowane przez roxana222 Czas edycji: 2009-06-17 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Zadomowienie
|
roxana222
Musisz miec program winrar. Klikasz na DOWNLOAD BRIDE OUTFIT otwiera ci sie okno z zapisem i sciagasz plik ![]() Pozniej go klikasz prawym przyciskiem myszy wypakuj do...(nazwa tego pliku) pojawia Ci sie folder. Otwierasz ten folder i jego zawartosc wzucasz do Sims 2-Download i gotowe ![]()
Za kazdym nickiem kryje sie imie,za kazdym imieniem kryje sie czlowiek.Za kazdym czlowiekiem-uczucia. Szanujmy sie nawzajem w sieci.. Papierowo-zapraszam ![]() Edytowane przez monika1001 Czas edycji: 2009-06-18 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Rozeznanie
|
chyba zepsuły mi się simsy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Raczkowanie
|
kasiunia0504 ja też tak raz miałam. Tylko, że pościągałam jak głupia dodatków z neta i jak klikałam ,chyba na jakąś szafkę kuchenną ,to mi się simsy wyłączały
![]() ![]() ![]()
![]() |
#416 |
Rozeznanie
|
Mam pozyczone, ale to sa te same co wczesniej
![]() Ja też teraz ściągam jak głupia te dodatki, bo już nie umiem grać bez fajnych fryzur i ubrań ![]() ![]() EDIT: Zainstalowałam dodatek 'cztery pory roku', bo ten akurat lubie i o dziwo, ale simsy działaja ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasiunia0504 Czas edycji: 2009-06-25 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
A widzisz
![]() Ja ostatnio robiłam format i oczywiście skopiowałam sobie folder downloads. Obiecałam sobie, że spróbuje grac bez dodatków z netu. Nawet dnia nie wytrzymałam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#418 |
Konto usunięte
|
ja tez tyle mam
![]() od tego sie komp muli mam 4 pory roku tez teraz i simsy 3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
Pomocy! Mam problem z instalacją dodatków. A więc, wypakowałam je - i w ogóle wszyscy cacy, no i mam je w formacje PACKAGE [czyli tak jak powinny być]. Wrzucam je do folderu;![]() C:\Documents and Settings\Daniel\Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Downloads i normalnie mój komputer na nie nie reaguje ![]() ![]() Doczytałam w internecie jeszcze, że po uruchomieniu gry muszę gdzieś tam akceptować, to, że chce dodatki mieć w grze - ale mi nic takiego nie wyskakuje żeby cokolwiek potwierdzić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.