|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Cytat:
Ja mam trochę problem bo na mó ślub róże jeszcze nie zakwitną (choć Ty chyba masz tydzień po mnie.. ale może masz inne odmiany) I wymyśliłam.. obserwując w tym roku ogród mojej mamy, że będę polowała na bordowe piwonie sąsiadów Mój TZ jak widzi mnie przy kompie to od wejścia mówi: no nie a Ty znowu na tym wizażu.. a jak mu czasem pokazuję co piszemy mówi: no nie.. czy wy nie macie o czym gadać... a było wtedy o Kaśce i niewyżytości Tadzia... Mój TŻ pytał wtedy czy aby ja też pisze o tym co my lubimy "robić" |
|
|
|
|
#1082 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja tez
![]() wodka moze byc poprostu mniej albo bardziej ohydna ![]() Cytat:
), wiec postanowilam sobie, ze napisze go w lipcu, bo w sierpniu wyjezdzamy... ciekawe co wyjdzie z mojego postanowienia ![]() rosna jak na drozdzach na prawde tyle jedza, ze az mi czasem trudno uwierzyc jak one to w tych swoich malych brzuszkach mieszcza jedza chyba ze 3 razy wiecej na glowe niz Benio ![]() a Benio juz sie praktycznie przyzwyczail, ale roznica pokolen jednak jest widoczna no i robia sie coraz bardziej tlusciutkie no ale przeciez nie bede kociat dietowac... niech jedza ile chca - w koncu takie sa zalecenia moze sie za bardzo nie roztyja (na zalaczonym obrazku - jedna z paru drzemek w ciagu dnia )Cytat:
Cytat:
no to dobrze to ujelam - chamowe im robia ![]() a moj TZ jest zawiedziony, bo jego placowka juz nie bedzie w soboty otwarta... a on sobie lubil przyjsc w sobote posiedziec przed obiadkiem i zgarnac kase jak za caly dzien ![]() ja tam wychodze z zalozenia, ze dopoki nie zobacze na zywo to nie place z reszta chyba madrze robie, sadzac po roznych doniesienaiach o zaliczkach zaplaconych 'pensjonatom', ktore istnieja tylko na stronie www no i jednak lubie miec ta mozliwosc rezygnacji bez zadnych konsekwencji![]() Cytat:
i w sumie zadowolona z niego jestem bo on stwierdzil, ze chce lepszy no tak, ja moge miec gorszy... )Cytat:
heh ale bedziesz miala oskubane roze w ogrodzie po slubie Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-02 o 00:38 |
|||||
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
no, a my dzis zrobilismy inauguracje sezonu plywackiego
tzn. TZ zrobil - przeplynal jezioro tam i z powrotem (i nawet stwierdzil, ze idealna temperatura wody ), a ja posiedzialam z piwkiem na kocyku poogladalismy zachod slonca, a pozniej skoczylismy do takiej fajnej restauracji polozonej na wzgorzu, gdzie sobie na tarasie zjedlismy po salatce i popatrzylismy na polowke ksiezyca alez bylo romantycznie ![]() a jutro powrot do ksiazek
|
|
|
|
#1084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam dzisiaj u babci na 80 urodzinkach. Tyle ludzi się zebrało, że nie wiem. Najważniejsze, że solenizantka była zadowolona
|
||
|
|
|
#1085 |
|
Adwokat diabła
|
Lain, ale kociaki mają pozy do spania..
a myślałam, ze tylko te moje domowe tak śpią w dziwnych pozycjach.. nie spać, zwiedzać
|
|
#1086 |
|
Zadomowienie
|
zdaję jutro o 10:30
![]() łączony, najpierw teoria potem praktyka nie denerwuję się w ogóle, bo z racji choroby dużo od siebie nie wymagam ale jakbyście nie miały co robić to trzymajcie kciuki
|
#1087 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u nas pogoda iście chorwacka... 31-32 stopnie i możliwe burze po południu... barany zakute jakby ne mogło rano padać kiedy siedzi się zamkniętym w pomieszczeniu a po południu gdy człowiek wreszcie wychodzi z biura...może sobie byćgorąc upał i skwar..w sam raz na letnie wstępne opalanko
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-02 o 08:44 |
|
|
|
|
#1089 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie by to też przeszkadzało. Z drugiej strony każdy będzie wiedział,że Wy młodi to chyba do Was tak nie będą co?opowiadaj ![]() Cytat:
będzie urozmaicenie![]() Wilczyca trzymam kciuki ![]() eh słonko pięknie świeci a ja muszę się uczyć może wyjdę sobie przed balkon na podwórko i poczytam tam notatki
|
|||
|
|
|
#1090 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluje ![]() u nas 31 lipca bedzie 3,5 roku po zareczynach i rowno rok do slubu ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() ja bym sie pochlastala gdybym miala rodzine ktora wbija mi sie na kwadrat ( ![]() zebym ja we wlasnym domu nie miala swietego spokoju, bo a noz ktos zadzwoni do drzwi i mi przerwie akcje na stole w kuchni ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() no ale pewno zanim sie w koncu zbiore to troche minie, bo jeszcze trzeba sniadanko zjesc, pocwiczyc, wziac prysznic...
|
|||
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie osobiście raczej by to nei przeszkadzało... ja lubie jak ktoś przyjeżdza.. poza tym uważam, że dom TZ-ta rodziców to centrum waszego rodzinnego wszechświata Tańciu.. a gdy to będzie Wasz dom.. raczej nie sądzę że odziedziczy tę centrumowatość.. centrumowatość podąży za rodzicami TZ.. take jest moje osobiste własne automoniczne zdanie ![]() a co do kitków mója niunia tak fajnie śpi... na pleckach z brzucholkiem na wierzchu i łapuńki tak pozginane w paluszkach... jak chomiczek ślicznie wygląda... ale jest taka koszmarnie towarzyska coś chce i od razu komunikuje to na cały regulator lezie przez pokój z wielkim miałkotem na mordce.... Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-07-02 o 08:50 |
|
|
|
|
#1092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z reszta z nim mozna sobie pogadac - mowisz cos do niego a on odmiaukuje a ja juz rozumiem ten jego koci jezyk, bo w zaleznosci od intonacji wiadomo czego chce
|
||
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko woda super ciepła nie była
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-07-02 o 09:06 |
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj inauguracje sezonu opalaniowego zrobilam... stwierdzialm, ze przegladanie notatek w gorącu moze odbywac się z korzyscia dla mojej opalenizny
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
no ja byłam w pracy, więc po pracy miałam już tylko siłę i ochotę na kompiel w chłodnej wodzie
ale.... za jakieś 2 tygodnie powinnam mieć urlopik, to wtedy się przypalę sa sa sa
|
#1098 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Widać, że sezon wakacyjny się zaczął, bo strasznie mało piszecie Ja nadal wkuwam różne pierdoły Niech już ten tydzien minie i następny się zacznie. zostanie mi tylko jeden egzamin i wakacje![]() Dokładnie hehehe Mnie ostatnio wódka odrzuca, nawet na weselu nie piłam. Fuj![]() Cytat:
Zazdroszczę. Ja mam tak bliziutko jeziorko i często robie tam wypady. Ale przez tą #$% sesję nie ma kiedy. W przyszłym tygodniu![]() Cytat:
![]() Bo sama nie lubię jak ktos mi wpada do domu a ja np. nie mam posprzatane, bo akurat dzisiaj sobie daroiwałam, bo byłam zmęczona albo coś. hehhehe jestem wyczulona na tym punkcie
|
|
#1099 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale też w to wątpię![]() ja już trochę zaczęłam się uczyć ale też chyba wezmę prysznic bo jest gorąco albo pierw pójdę się powygrzewać a potem wskoczę pod prysznic![]() Lain głupio zabrzmi ale ciesze się,że nie jestem sama w cierpieniu ![]() mój kocurek chyba poczuł się znowu młody bo zaczął ganiać mi po pokoju bez celu Lain Twoje kociaki pewnie już nie śpią co? a Benio gdzie? ![]() Cytat:
ale jeśli tam nie mają za tyle miejca to imprezy i tak będą organizowane u Tanci![]() hehe kotki to mają te swoje pozy niezłe no,już Wam kiedyś wklejałam fotę jak mój lubi spać |
||
|
|
|
#1100 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki uraz zostal ![]() Cytat:
taka forma relaksu po calym dniu za biurkiem![]() Cytat:
nie zabrzmialo glupio ![]() Cytat:
choc pewno jeszcze jakies pol godzinki i bedzie spanie ![]() a Benio na balkonie probuje na krzesle znalezc chwile spokoju biedny... gdzie sie nie polozy to przybiegaja te dwa male galgany i halasuja ![]() wlasnie Czesio przyszedl na przytulanki
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-02 o 09:43 |
||||
|
|
|
#1101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nad jeziorko mam 10 km I tak jak mówisz też lubię jeździć tam żeby się zrelaksować Biorę książkę, kocyk i się opalam Ja chce nad jeziorko Ale te Twoje kociaki słodziutkie Dzięki Tobie chyba polubię kociaki.
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Barbi i Jino są najstarsze(bo to rodzeństwo) a reszta to dzieci Barbi ze szlajanek... Była jeszcze Honda.. mama Barbi i Jina ale zwiała pewnego dnia z domu zostało uznane że zjadły ją kuny mieszkające w pobliżu. Moja ciocia mieszka pod Piasecznem w domku takim małym bodaj 150 m2. z ogródkiem i tak dalej ..
|
|
|
|
|
#1103 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
) wydac tyle na to, jak zależy mi tylko na dwóch funkcjach.A ogród nie będzie źle wyglądała, bo mamy róże różnych odmian i mamy też takie malutkie krzewy z różami, których nie będe skubać Poza tym mamy jeszcze mnóstwo innych kwiatów![]() no to wszystkie jeden ![]() Cytat:
![]() Dlaczego Wy w wakacje wstajecie o 8 rano
|
|
#1104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
urządzimy sobie taki z TŻ w przyszłym tygodniu,jeśli pogoda pozwoli pojedziemy na cały dzień nad morze i się powylegujemy albo nad jakieś jeziorko ![]() smacznego ja kontynuuję naukę![]() aaa hehe już mają swój rytuał poranny a miauczą już? czy narazie dziwne odgłosy tylko?:Pbiedny Benio, mój Łatek go rozumie doskonale,też woli leżeć ,spać ,odpoczywać za to Kubuś(siostry piesek) przybiega co jakiś czas do niego i szczeka na niego,po czym odskakuję gdy Łatek się obudzi i biegnie z powrotem a za chwilę znowu przybiega i próbuję Łatka zaczepić łapą albo ugryść to ten biedak musi wskoczyć gdzieś wyżej np na parapet i tam sobie słodko zasypia znowu ![]() Ja wstaję wcześnie bo nauka nie daje mi spać;/ Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-07-02 o 10:00 |
|
|
|
|
#1105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale coz - wiek robi swoje... 2 miesieczne huligany i ponad 11 letni stateczny kocur... roznicy ukryc sie nie da ![]() Cytat:
no moj tez sobie mogl odbierac za ta sobote dzien w tygodniu, ale zazwyczaj nie odbieral nie wiem jakos tak mam ze jak nie trzeba to wstaje skoro swit a jak musze to sie zebrac nie moge ![]() Cytat:
![]() za to zawodowo umieja syczec - Benio ich nauczyl no, chwila spokoju - cale towarzystwo grzecznie zasnelo
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-07-02 o 10:04 |
|||
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
No to powiem Ci ze albo masz extra nasloneczniony ogród różan yalbo masz jakieś wczesne odmiany..Ja specjalnie poszłam na działke w sam weekend odpowiadający mojemu i nie widziałam żadnych róż które nadawałyby się do oskubania
a tak swoją droga to jak należy naszykować takie płatki.. rzeczywiście tydzień przed będziesz zbierała ?? bo ja ot tak myślałam najwcześniej w czwartek przed ślubem.. no ale ja to się nie znam ?? a my wczoraj poszliśmy nawiedzić księdza w kancelarii a ten się schował za tabliczką: czynne od 18:30 a że my byliśmy o 16:30 no to daliśmy sobie spokój i nie poszliśmy drugi raz... Tz mówi że sam pójdzie.. na dniach
|
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba najlepiej potrzymac je w lodowce... tak mi sie wydaje ![]() dobra, rozkladam mate i zabieram sie za cwiczenia miesnie na brzuchu - robcie sie! |
|
|
|
|
#1108 |
|
Zadomowienie
|
dobrego nauczyciela mają
niech śpią, Tobie przyda się spokój ![]() mój też śpi na mojej wersalce wczoraj wcisnął mi się na krzesło za plecami i ja miałam tylko kawałek dla siebie bo ten się rozłożył i co jakiś czas poszturchiwał mnie łapą![]() ok wracam do kategorii pracy... |
|
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) gdy ja otwierałam drzwi.. przez pierwsze dni syczała i zwiewała za lodówkepo jakimś czasie już tylko syczała.. a teraz mam wrażenie że jak tylko wyjde mała zasypia na wycieraczce przed drzwiami (caly czas mowa o drzwiach wejsciowych do mieszkania )Gdy przychodzi moj TZ to wyjatkowo bacznie mu sie przyglada i jest w stanie alarmu biegowego za kanape..Kiedyś teżstrasznie na niego syczała.. ale kazałam mu ją nakarmić to się niunia opamiętała i teraz przyłazi mu na kolana do głaskanialain zainspirowałaś mnie aż też sobie zrobię brzuszki |
|
|
|
|
#1110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to mój ma w każdym tygodniu jeden dzień To mi sie w tej pracy podoba![]() Dziś znów taki upał, że masakra. Dobrze, że nie muszę nigdzie jechać. ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() NIe wiem co wpływa na róże, ale rodzice je podcinają, nawożą i faktycznie mamy nasłoneczniony ogród, cień jest dopiero wieczorem a on rana jest słoneczko.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

Ale zrobilismy sporo km, musze kupic licznik do roweru, ale wszystkie ponad 50 zl kosztuja i mają jakies kosmiczne funkcje a ja bym chciała tylko dystans i ew. średnią prędkość. Ale sobie dziś pojeździłam, super było
I chyba nawet sie opaliłam

na prawde tyle jedza, ze az mi czasem trudno uwierzyc jak one to w tych swoich malych brzuszkach mieszcza 
(na zalaczonym obrazku - jedna z paru drzemek w ciagu dnia

nie wiem no... fajnie by mieć cały dom ale swój dom a nie czyjś