![]() |
#2671 |
BAN stały
|
Dot.: Matura 2010
dzięki
![]() ja to się już nie mogę doczekać egzaminu i tego, żeby mieć prawko na ręce... ja już chcę jeździć............ nawet nie wiesz jak bardzo chcę jeździć ![]() a na jazdę eLką też muszę trochę poczekać, bo zostało mi tylko kilka godzin przed egzamin :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
no to lipa.. ja dzisiaj miałam wracać swoją furą do domu (45km), aleee się cykam trochę, bo na Mazurach dużo policji... nie daj Boże by mnie złapali.. to nie dość, ze mandat 500-1000zl.. to jeszcze by mi zabrali prawko, którego jeszcze nie zrobiłam
![]() wolę nie ryzykować.. ![]() więc dla bezpieki moim samochodem wróci tato, a ja z mamą ich samochodem. (Muszę jechać z mamą bo ona sobie sama nie poradzi, nie bardzo jej wychodzi jazda samochodem.. chociaz ma prawko od 20 lat ![]() ![]()
#2673 |
BAN stały
|
nie no, to już lepiej poczekać aż się zrobi to prawko i wtedy się wyszaleć, niż teraz łamać przepisy i stracić prawko jeszcze zanim się je zrobiło
![]() ![]() a niektórzy tak mają, że robią prawko i wcale nie jeżdżą... nie rozumiem takich ludzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() no ba ![]() Cytat:
![]() jest autko teraz trzeba egzamin przyspieszyć ![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=Blk;13050516]ja też zdaję maturę w przyszłym roku... nie widzi mi się to cosik ;p[/QUOTE] witamy ![]() Cytat:
![]() nie strasz, bo się wszyscy od nas odwrócą ![]() dużo czasu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry Wam ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |||
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Cytat:
![]() ![]() Czemu sobie wkręciłam, że w Olsztynie? ![]() ![]() Jak ja wyszłam z samochodu jakiś chłopak z mojej grupy biegnie w moją stronę z radosnym okrzykiem 'Zdałem' i rzuca się na mnie ![]() Fajnie było ![]() ![]() Hahaha, szybka jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() Gratuluję teorii ![]() Dziewczyny, opowiadałam Wam jaki był facet na teorii u mnie? ![]() Chyba nie, więc opowiem ![]() Gdy skończyłam ten test to zgłosiłam to egzaminatorowi. On do mnie podszedł, patrzy na monitor, na mnie i mówi 'Oj, Beata, Ty to bezwstydna jesteś.' Ja takie oczy ![]() ![]() ![]() Śmiać mi się chciało ![]() Cytat:
Żeby nie było, że jestem pesymistką to mówię, że to jest realizm a nie pesymizm ![]() ![]() Ja też nic nie odziedziczę. Będę mogła sobie co najwyżej Matizem pośmigać od czasu do czasu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Wtajemniczenie
|
mtynai zakochałam się w twoim aucie
![]() ![]() ![]() I takiej to dobrze prawka jeszcze nie ma a już auto ma ![]() ![]()
![]() |
#2678 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#2680 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
No może, ale szalało się na dyskotekach szkolnych ;D
Cytat:
Ściągam Króla Lwa, jak ja kocham tą bajkę. I ebooki też, ale oczy bolą od czytania. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2682 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie tak samo, i ja tez 2 razy ryczałam pod tym WORDem, za 2 razem tylko miałam łzy w oczach ale za to siedziałam w samochodzie i wyłam egzaminatorce ![]() ![]() ![]() Król lew, lubiłam ta bajeke jak mała byłam, zawsze na koniec płakać mi się chciało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
'Król Lew' to najsmutniejsza bajka na świecie, ale jaka piękna
![]() Dziunie, idę coś porobić, bo mnie oczy od patrzenia w monitor bolą ![]() I jeszcze mi się humor zepsuł trochę. Koleżanka z klasy wczoraj nie zdała egz. na prawko i ma termin 23 lipca. Tylko ja mam takiego cholernego pecha w życiu. Wszyscy mnie dobijają. Tylko mama stoi za mną murem i cały czas pociesza. Idę porobić coś pożytecznego. Może posprzątam? Wyniosę niepotrzebne książki? ![]() Będę później ![]()
![]() |
#2684 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() fajny gość ![]() ![]() ja punciakiem, ale też tylko czasem pewnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
też bym mogła zrobić coś pożytecznego, ale tak mi się nie chce ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |||
Zakorzenienie
|
Każdy tak ma
![]() Podrzuć terminy matur, jak masz gdzieś pod ręką ![]() że co? ![]() ![]() Cytat:
![]() dobreee ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja miałam odziedziczyć Astrę, ale się nie opłacało, żeby czekała i rodzice sprzedali. I mi coś kupią ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-07-02 o 12:44 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak szybko by się pozmieniało ? A to można taniej odkupić auto, które jest używane do jazd próbnych. Oni tam mają zawsze w salonach i po jakimś czasie sprzedają dosyć tanio a właściwie niezniszczone. Nie wiem czy w Toyocie też ale w Renault na pewno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Flawless
|
No co xP Nie lata Wam na wizażu cały czas taka reklama krewetek z McDonald'sa?
Bo mi ciągle i mnie wkurza ![]() Byłam w mieście po trampki, oczywiście nigdzie nie ma -.-' I wróciłam z herbatą liptona ![]() U mnie upał straszny, nienawidzę takiej pogody x|
![]() |
#2689 | ||
Zakorzenienie
|
Jednak nie sprzątałam, ale już się zbieram i posprzątam
![]() ![]() Cytat:
![]() Zwiewał przed policją? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]() Nawet nie spojrzałam czego dotyczy, bo mnie bardzo wkurza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Raczkowanie
|
jeej nie nadążam za Wami. Mi prawo jazdy było bardzo potrzebne, bo rodzice przeprowadzili się na wieś a ja nie lubie wsi, zdalam ale mimo to auta swojego nie mam, czasem tata toyote mi daje
![]() wróciłam własnie z domków z nad zalewu, ajc cieżko było;D w ogóle musze Wam opwiedzieć co sie stalo haha;d kupliśmy 0,7 wódki i zabrał ją mój kolega i miał ją wziąć na wyjazd. Przyjeźdzamy do domków pytamy Go czy ją wziął a moja druga koleżanka, ze Ona przecież ją miała. I wiecie co okazało się, ze tak sie zawiesiła, ze myslala, ze Ona ją wzięła i mielismyjedną naszą 0,7 i drugą bo Ona zabrała ją rodzicom z barku haha.
uważam, że nie każdy jest wyjątkowy. kocham swojego chłopaka. dążę do spełnienia marzeń. mam normalną rodzine. uwielbiam wysokie obcasy. boje się najbliższych decyzji. Edytowane przez kasickaa Czas edycji: 2009-07-02 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, tu chodziło o te sprowadzane. W Toyocie? Bo ja właśnie o Opolu mówię ![]() Sorry, przeczytałam Opole ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Noo, bo on taki fajny jest ![]() I też sobie ściągnęłam płytę Farny ![]() A dzisiaj byłam pod swoim lo, popatrzyłam na listy. I spotkałam swoją, już byłą, nauczycielkę od biologii. Pogadałam sobie z nią, jak miło, z jakimś nauczycielem z gimnazjum to by było nie do pomyślenia ![]() A teraz idę kosić trawę ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-07-02 o 14:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() na przykład ja ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() fajna??? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Firmowym też, zapytali czy ma prawko, ona tak to jej dali ![]() W końcu stwierdziła ze sobie zrobi. I zdała za pierwszym razem. A instruktor lekko się zdziwił gdy na jazdy przyjechała samochodem. ![]() Też mam a czasem mi reklamy wyskakują. I ciekawe czemu cenzuruje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Rozeznanie
|
a ja mam swój egzamin już za 6 dni
![]() poza tym...dzisiaj zrobiłam...coś głupiego ;D coś na co decydowałam się chyba ze 3 lata ![]() poszłam do fryzjera....i... swój jaśniutki blondzik przefarbowałam na ciemny brąz ![]() ![]() TŻ mnie zabije ![]() PS; rzeczywiście ta reklama krewetek jest wkurzająca. wr
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A nie bała się tak jezdzić bez prawka?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() też bym się zdziwiła ![]() Cytat:
ed. 1 aaaaa 500 post ![]() ed.2 opuszczam was ![]() miłego wieczoru Wam ![]() Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2009-07-02 o 16:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() do pracy rodacy i zarabiac na wlasne autko! ![]() Cytat:
![]() ![]() wszystkie reklamy sa wkurzajace :P przyznam Wam sie ze kurcze jestem ciekawa co tam slychac u eks, ale on nie pisze, wiec i ja nie napisze ;P poczynilam postep bo praktycznie juz o nim nie mysle xD wczoraj sie zdarzylo wieczorem, ale to sie wytnie ![]() ach swedza paluszki zeby wystukac smsa, ale nie! zawsze to 16gr w kieszeni ![]() ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-07-02 o 16:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |||
Zakorzenienie
|
No i nie sprzątałam
![]() Kolega do mnie przyszedł. To co, miałam przy nim sprzątać? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wiesz, jakies trzeba miec xD ja akurat w tym momencie przyjelam podejscie ekonomiczne ^^ jak zobaczylam ostatni rachunek na tel to chcialam uciekac z domu ![]() przez rok mialam dwa tel. jeden w POPie i mialam co miesiac pakiet 600smsow :P kupowalam dwie kart po 5zl i kupowalam pakiet za 6zł... czyli niejako za 10zl mialam 600smsow.. no a ze telefon mi sie zepsul to od jakiegos czasu mam jeden.. na abonament... no i jakos tak wyszlo ze w ostatnim miesiacu wyslalam 850smsow.. a pakiet darmowych mam jedynie 250 ;] wiec rowne 600 platne ![]()
![]() |
#2700 |
Rozeznanie
|
jakoś mi dziwnie. Cięzko się przestawić. przechodzę koło lustra i zastanawiam się "to ja?"
![]()
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.