|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Cytat:
wiesz co uzywam bleda medów i nie myje zebów przed (to wiem ze jest napisane zeby przed nie myc) ,ale jak bym nie umyla po to bym chyba heftła to uczucie jak sie sciaga paski po wybielaniu jest obrydliwe bynajmniej dla mnie ja oczywiscie myje po jesczze do tego pasta wybielającą co prawda kolosqalnej roznicy przed i po wybielAniu nei ma ale łudze sie ze moze zadziała
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze umyje zeby, odczekam z pół godziny i wtedy
|
|
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
To jakaś nie kumata ta przyszła świadkowa.... mogłaś po prostu prosto z mostu powiedzieć - że ona była swiadkową na cywilnym, ale kiedyś obiecałaś XX że będzie świadkową w kościele. Przecież to Ty podajesz księdzu imie i nazwisko swiadków i co by zrobiła
przepychała się pod ołtarzem trudno, ale szkoda, ze się nie postawiłaś.... trochę tego nie rozumiem idę na spacer |
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz już po problemie.
Tylko nie przesadź żeby nie uszkodzić szkliwa. |
|
|
|
#4145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja od dzis używam pasków crest supreme, zamowilam na allegro 28 sztuk czyi kuracja na 7 dni 2 razy dziennie. Pisze zeby trzymac 30 minut, ja dzis trzymalam godzine i nie wiem czy to autosugestia czy co, ale ja widze roznice juz po tym pierwszym razie moze to zasluga tego, ze ja zeby do wybielania mam zawsze "wysuszone" tzn, pod gorna i dolna warge wkladam zrolowane chusteczki i pod jezyk, wtedy slina "nie kapie" na zeby, czyli nie rozwadnia żelu
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
zdajcie dziewczyny relacje czy crest działa bo jak na mnie to blend a medy za wiele nie pomogły
a słyszałam ze cresty są lepsze jakościowo
|
|
#4147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ta piosenka raczej nie pasuje.... pod spodem moje tlumaczenie, na szybko i triche "luźne" Mógłbym zacząć marzyc, ale nigdy to się nie skończy Jeśli Ciebie nie ma, możemy udawać Że śniłem/marzyłem Prosto z serca Mówisz że to łatwe, ale kto to mówi Że mogliśmy to od siebie oddalać Ale jest łatwiej Prosto z serca Daj mi to, prosto z serca Powiedz że możemy zacząć od nowa Wiesz, że nidgy nie odejde Jeśli tylko będę miał pewność Że pochodzi prosto z serca Zobacze Cie kiedyś na ulicy I nic co powiemy nie będzie miało sensu Śniłem Prosto z serca Daj mi to, prosto z serca Powiedz że możemy zacząć od nowa Wiesz, że nidgy nie odejde Jeśli tylko będę miał pewność Że pochodzi prosto z serca Daj mi to, prosto z serca Powiedz że możemy zacząć od nowa Wiesz, że nidgy nie odejde Jeśli tylko będę miał pewność Że pochodzi prosto z serca |
|
|
|
|
#4148 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A wineitki to robiłam tak tylko, żeby zobaczyć ile pójdzie tasiemki, więc tak trochę niezdarnie. Mam już lepszy nowy projekt. Pobrałam dekoracyjne pędzle do photoshopa i tam zrobię jak tu na zdjęciu. Tylko nie będzie tak ładnie jak tu, bo ja mam matowy papier. |
||
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Czemu to wolne tak szybko sie konczy?? mialam 2 dni urlopu i juz po nich zaraz jade spowrotem od mamusi do katowic bo jutro mam na rano do pracy wiec musze wstac po 4....Wiem, ze w tej mojej fryzurce widac wsuwki, a to ze jest za malo natapirowana z przodu to sama babka powiedziala ze przy normalnej fryzurce musimy bardziej natapirowac (chociaz ja nie wiem czy chce bardziej bo szczerze mowiac lepiej sie czuje w mniej wytapirowanych ale zobaczymy). A co do wsuwek to mysle ze tez sie bardziej postara bo teraz to tak na szybko bylo, zeby tylko zobaczyc jak to wyglada i czy mi sie podoba... ona to mi to w ogole chciala rozpuscic ale ja jej mowie ze ma mi tego nie rozpuszczac bo chce mamie pokazac... ale zanim mame spotkalam to lazilam jeszcze po miescie w tym upale. Przymierzalam rozne ciuchy wiec pewnie tez to mialo jakis wplyw na fryzure heheh ![]() Dzis za to bylam na makijazu... niby wszystko spoko, ale jak sie zblize do lustra to wygladam jak pudernica (nie jestem pewnie przyzwyczajona bo na codzien malo sie maluje), z daleka jest ok, a na zdjeciach prawie nic nie widac... i nie wiem szczerze mowiac myslalam ze mnie bardziej "zywo" pomaluje... nie wiem... ![]() Dokupilam dzis troche zaproszen... juz takich zwyklych w sklepie bo musimy pozapraszac jeszcze troszke znajomych bo lipa wyjdzie moj dziadek przezywa ze malo ludzi bedzie bo nie zapraszam jakiejs rodziny 7 woda po kisielu... a ja sie ciesze ze beda znajomi, ktorych mialam nie zapraszac, ale wiem ze sie z nimi bede lepiej bawic niz z jakimis ciotkami co ich 2 raz na oczy zobacze :PAaaa i kupilam dzis ponczoszki na slub
|
|
|
|
#4150 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadłam na chwilę...dziś była pierwsza noc na nowym mieszkanku ...fajowo
Teraz przyjechałam do domu (niestety na tym mieszkaniu nie mamy narazie netu)...i zaraz przyjeżdza TŻ i razem z mamą jedziemy odebrać suknie...trzymajcie kciuki, zeby wszystko było ok. Dzisiaj rano byłam u fryzjerki i zrobiłam się na blondi
|
|
#4151 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do winietek kup klej Magic - taki z precyzyjną końcówką jest do kupienia na Allegro i u nas na Złotoryjskiej ![]() ja robilam księgę gości i zaproszenia sama jego uzywalam jest super, bo starsznie szybko łapie i po zaschnieciu staje się przeźroczysty musze go jeszcze dokupic, bo mam juz tylko pol opakowania a tez winietki mnie czekają ![]() http://www.allegro.pl/item673487102_...aplikator.html
|
|
|
#4153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj wpadła mi w ręce gazetka ślubna i tam była reklama targów ślubnych październik 2009 i tak sobie pomyslałam, ze ja już wtedy będę po i się wruszyłam chyba pierwszy raz...Cytat:
robiłam nim zaproszenia i winietki. Jak zaschnie to jest strasznie twardy- szybko zasycha. Więc chyba sa dwa rodzaje tego kleju- opakowanie identyczne ! Nie jestem z niego zadowolona |
||
|
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
ja wybrałabym ten z róż, frezji i kalii
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
A my dzis dalismy na zapowiedzi
bediemy wisiec od niedzieli ![]() ![]() ![]() ![]() W ogole jaki ojciec nas przyjal. CIACHO!!!!!!!!!!!!!! szok! superowy i mial telefon dotykowy apple ![]() zaswiadczenie o zapowiedziach dostaje sie po ich wygloszeniu/wywieszeniuu prawda? Ponadto zalatwilismy swiadectwo bierzmowania, bo na akcie chrztu nie wpisali nic o bierzmowaniu
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-07-02 o 19:17 |
|
|
|
#4157 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A my dziś mieliśmy plener, niesty w połowie zaczeło tak lać że musieliśmy zrezygnować ale teraz już nie pada i wieczorem idziemy zrobić zdjęcia takie po zmroku.. mam nadzieje, że już nas nie zaskoczy deszcz bo się wkurze
|
|
#4158 |
|
Wtajemniczenie
|
Suknia odebrana i juz wisi u mnie w domku w pokrowcu na szafie
![]() Wszystko leży idealnie, welon zrobiły mi cudnie, bolerko też i dostałam nowa halkę. Doszyły mi jeszcze szelkę na szyję i powiem szczerze, ze z szelką wygląda nawet lepiej, chyba pójde w niej do kościoła. SUPER Jestem mega szczęśliwa i dopiero jak pakowałam suknię do samochodu, to dotarło do mnie, ze to już za tydzień...SZOK!!!
|
|
#4159 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest rzeczywiscie dość gęsty dlatego ta końcówka bardzo ułatwia - dajesz tylko kropelkę a trzyma bardzo mocno no i super jest to, że nie widać go po zaschnięciu Cytat:
|
|
|
#4160 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja juz jestem na nowym mieszkaniu, jak mi bylo smutno dzisiaj... polowe rzeczy zabralam z domku ale jeszcze nie wszystko chyba z tydzien sie bedzie wyprowadzac.. od dzis juz kazda noc z tz
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ktoś pytał czy była chora... w sumie tak miała już 2 operacje na guzy sutków. Sądzę ze miała przerzuty do kręgosłupa bo jej bardzo dupinka i tylne łapy siadły. W ciągu tygodnia strasznie sie pogorszyło. Poza tym prze 4 dni dawałam jej 4 lub5 zastrzyki dziennie. To przyniosło dobre efekty na 2 dni a potem niestety pogorszenie. I zapadła decyzja o uśpieniu. właściwie ja ją podjęłam. nie mogłam już obarczać tym mojej mamy bo moja mama by chyba zawału dostała gdyby to z jej ust padło że dzwoni do lekarza i mówi że musi przyjechać uspić psa. Myślę że nie przeszło by to jej przez gardło. No i tak strasznie zakończyła swój żywot... nasza kochana sunia ... |
|
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już się nic nie płaci według mnie PS1. czy was też wkurza ta reklama z krewetkami co jak rogaliki wyglądają???? PS2. przyjeżdża do nas dzisiaj teściowa z teściem na weekend, moich rodziców akurat nie ma, bo pojechali na wczasy, więc przez 2.5 dnia mam teściową "tylko dla siebie"....echhh......
I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie... Edytowane przez Strobiluska Czas edycji: 2009-07-03 o 06:55 Powód: literówki dziś sadzę jak ogrodnik-gęsto :/ |
|
|
|
|
#4165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-07-03 o 07:55 |
|
|
|
|
#4166 |
|
Raczkowanie
|
Daysy85 szczerze Ci współczuję
SAMBAdiJANEIRO super fryzurka, ja tez będę mieć podobną (17 idę na drugą próbną) A ja w środę odebrałam sukienkę, wczoraj byłam po bolerko (musiały zmodyfikować lekko, bo mnie trzeba brać inną miarą ) W sumie i tak nie chcę go zakładać, ale dawali gratis do sukienki, to brałam. Ale patrząc na tą zmienną pogodę w sierpniu może być różnie... W Krakowie leje!!! Przynajmniej jest czym oddychać, ale ulice już zalane ![]() Miłego dnia wszystkim!!! Dzisiaj już piątek!! |
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Strobli dzieki
u nas dwie neidziele ![]() Jak sobie pomysle ze znou mam stać w kancelarii 1,5 godziny to mnie trzęsie. ihihAle się opkazało że to ciacho to nowy probboszcz!! czad zaczne chodzic do kosciola normlanie D: Fajnie ze macie juz suknie Ja o swoja pojde zapytac w przyszlym tygodniu. Planowo od 10go ma byc w salonie. |
|
|
|
#4168 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Wczoraj zaliczyłam ostatni egzamin na 40 osób zdało tylko 15. Musimy sie teraz zabrać za powturzenie kroków 1 tańca bo w poniedziałek idziemy na lekcje a przez moją nauke na egzamin nic nie ćwiczyliśmy. W środe idziemy do księdza spisywać protokół no i musze sie w końcu wziąść za wypisywanie zaproszeń .
|
|
|
|
#4169 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
zapowieda sie cudowny weekend ![]() Rodzice walsnie wyjechali do kazimierza , beda tam do poniedziałku. zostałam tylko z bratem i na weekend Z sie do mnie wprowadza Moja mama sama to zaproponowała, abysmy sie sami nie bali heheCytat:
a jak z myciem zebow?? Cytat:
Dzis tańce |
||
|
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

przepychała się pod ołtarzem

zaraz jade spowrotem od mamusi do katowic bo jutro mam na rano do pracy wiec musze wstac po 4....

Tylko nie wiem, czy sklejać te tasiemki klejem czy taśmą dwustronną. Tą przykleiłam klejem biurowym i się trzyma
i tak sobie pomyslałam, ze ja już wtedy będę po
i się wruszyłam
chyba pierwszy raz...
i mial telefon dotykowy apple
u nas dwie neidziele