Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-02, 19:21   #1171
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Normalnie aż parsknęłam śmiechem jak to przeczytałam Te słowa dotyczą mojego szwagra Kupił sobie z moją sis po weselu Golfa IV w dieslu i teraz się czuje

A co do dewelopera, to ceny bardzo korzystne, ale też mi się nie podobają te aneksy Ale z tego co pamiętam Samoa chce mieć aneks.

no to ja mówię o czuciu sie w Audicy albo BMWAle dobra, zmieńmy juz temat, ja po prostu w życiu nie będe się wozić rzęchem dobrej marki i zgrywać paniska jakbym co najmniej równowartośc mieszkania na niego wywaliła.O

No ja chce aneks, a najlepiej taki, żeby w razie czego w przyszłości można było postawic ściankę działową i żeby z salonu zrobic trzeci pokój. Póki co planujemy 3 pokoje - salon i dwie sypialnie, bo przecież dwoje dzieci może razem mieszkać w pokoju, nic im sie nie stanie a własnie jakby cos to stawiamy ścianę i robimy sypialnio salon (oby nie) i jest cacy
Poweim Wam, ze kusi ta WieliczkaCiekawe czy jeszczą tam taksówki jakbysmy z imprezy wracali czy jedno musi nie pić

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Jak tak czasem czytam wypowiedzi niektórych z Was, to cieszę się, że "znamy się" tylko wirtualnie, bo musiałabym Was na żywo zabić ;/ Normalnie jestem wieśniarą, bo "wożę" swą pupeczkę starym 12 letnim ukochanym "rzęchem"

Dziwna sytuacja sprzed chwili:
dzwoni dzwonek do drzwi, ponieważ latam w stroju kompielowym po domu (gorrrąco piekielnie) to krzyczę, że "chwileczkę", zanim znalazłam koszulkę, przypomniało mi się, że drzwi są na klucz zamknięte, więc szukam kluczy... Trwa to dłuższą chwilę... Otwieram drzwi, a za nimi facet, lat ok 33, podaje mi kartkę na której było napisane, że jest głuchu.... No to przepraszam gardzo, ale skąd wiedział, że ma 5 minut czekać pod drzwiami, bo ja się guzdram??? Wyświetlił mus ię na moich drzwiach napis, jak wrzeszczałam, żeby poczekał? Okazało się, ze żaden z niego niesłyszący, opierniczyłam go trochę i się zmył ;/ Czuję niesmak... Jak można tak bez ceregieli wyciągać od ludzi pieniądze i to jeszcze w taki bezczelny sposób! Grrrr
w krk w restauracjach chodzi taki pan i kladzie na kazdym stoliku porcelanowa figurkę i karteczkę, że jest głuchoniemy i cos tam zbiera na głuchoniemych i można w zamian za figurkę dac kasę, my raz daliśmy, ale teraz olewamy, bo ilez można.

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
115 a nie 70 ale coś w tym jest, że każdy oblany egzamin nas czegoś uczy, więc nie podchodzę do tego jak do tragedii...no ale fajnie by było zdać

jej, Chilanes, ale dziwna sytuacja z tym "głuchym"
no i bardzo dobre masz podejście, bo niektórzy to twierdzą, że przeciez tak dobrze jeżdżą i tylko taki mały błędzik, że pod prąd pojechali a co to jest skoro z nich taki super kierowcaAlbo tiwerdzą, że nie wymusili tylko egzaminator sie uzwiął.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
dlatego Samoa ma obecnie duzo wieszy wybor mieszkan niz ja te aneksy to jakas plaga
ciekawe ile kosztuje postawienie takiej sciany
moi znajomi mieli w cenie, nic nie płacili - dawali projekt gdzie chcą ściany i deweloper zatiwerdza zmiany i stawia ścianę, wprawdzie nie wiem jak to wyjdzie, bo jeszcze się buduje

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
jak ja nie lubię takich sytuacji... jeszcze rozumiem jak ktoś naprawdę potrzebuję pomocy...
ale jak np. podchodzi do mnie koleś, który ledwo stoi na nogach... albo widać, że na całym ciele ma wypisane, że mu się chce chla* i brakuję kasy.... i jak nagle mówi da Pani 5 zł na bułkę i jak ja chce mu tą bułkę kupić a nie dawać kasy to jeszcze usłyszę wiązankę jaka to ja jestem... już bym wolała, żeby powiedział daj mi 5 zł na winiaka bo mnie trzęsie to by ode mnie prędzej dostał a nie....
okropne

też zdawałam kopertę
tylko mi się jakoś za pierwszym razem udało
wszyscy byli w szoku oczywiście bo nawet mama w tajemnicy przede mną dała mojemu bratu pieniądze na poprawkę, żeby mi od razu opłacił (nie ma to jak wsparcie wśród najbliższych )

tak więc jak pokazuję przypadek Lain czasami warto wziąść coś na uspokojenie
tylko gorzej jakby to zbyt mocno na Ciebie podziałało i byś w końcu z samochodu nie chciała wcale wysiąść

ja miałam kopertę i to takie ukośne parkowanie i zdałam za pierwszym razem a tak sie nasłuchałam jak to uwalają, ze mimo, że jechałam bez błędów to się spinałam czy ten pan powie, ze zdałam czy nie Ale zdalam tylko mi powiedział, że powinnam wczesniej zacząc hamować i jako ciekawostkę mi powiedział, że pociągi zaczynaja hamowac kilometr przed stacją
Ja jak mam duzo monet w portfelu i ktos do mnie podejdzie to zawsze daję kase, jakos nie umiem odmówić A pan żul z tramwaju mówił mi, że jak dam takiemu jedzenie to on i tak je sprzeda.
Stary 2009-07-02, 19:24   #1172
lain
Zakorzenienie

Cytat:
też zdawałam kopertę
wszyscy byli w szoku oczywiście bo nawet mama w tajemnicy przede mną dała mojemu bratu pieniądze na poprawkę, żeby mi od razu opłacił (nie ma to jak wsparcie wśród najbliższych )
u mnie paradoskem bylo to, ze koperta byla moim ulubionym manewrem ktory robilam z zamknietymi oczami. no ale co nerwy potrafia zrobic z czlowiekiem po tych dwoch egzaminach mam do koperty uraz
z reszta pierwszy raz mnie ulali za to ze kolo bylo doslownie 1cm na bialej linii...
dobrze, ze teraz parkuje sie na miescie, bo moim zdaniem to byla glupota

ja tam sama wzielam sobie pieniadze na egzamin stwierdzilam, ze jakby cos poszlo nie tak to szkoda czasu

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Ciekawe czy jeszczą tam taksówki jakbysmy z imprezy wracali czy jedno musi nie pić
jezdza normalnie taksowki tylko troche drozej wychodzi, bo to juz inna strefa

Cytat:
moi znajomi mieli w cenie, nic nie płacili - dawali projekt gdzie chcą ściany i deweloper zatiwerdza zmiany i stawia ścianę, wprawdzie nie wiem jak to wyjdzie, bo jeszcze się buduje
a no to super tylko jeszcze trzeba trafic na taki aneks ktory po postawieniu sciany nie stanie sie ciasna klitka
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 19:33   #1173
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

wilczyca, don't worry zdasz innym razem
Co do examu, to miałam rękaw, prostopadłe przodem i ruszanie z ręcznego. Na mieście było kilka stresujących momentów, ale wszystko się udało
Ogólnie zdałam za pierwszym razem, ale teraz trochę żałuję. Może jakbym dłużej elką pojeździła, to nie zrobiłabym ryski na samochodzie ojczulka i może do tej pory bym jeździła. A tak mam uraz i od ponad 5 lat nie byłam za kółkiem Nie ma co gdybać, tylko się przełamać
Wróciłam do formy psychicznej i mogę normalnie z Wami gadać bo przez ostatnich kilka dni tylko jeden temat miałam w głowie
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 19:34   #1174
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Co do examu, to miałam rękaw, prostopadłe przodem i ruszanie z ręcznego. Na mieście było kilka stresujących momentów, ale wszystko się udało
ja ten zestaw mialam za trzecim razem - tym zdanym
Stary 2009-07-02, 19:36   #1175
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
ja jezdze 10-letnim
załóżmy klub wieśniar
Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
115 a nie 70 ale coś w tym jest, że każdy oblany egzamin nas czegoś uczy, więc nie podchodzę do tego jak do tragedii...no ale fajnie by było zdać

jej, Chilanes, ale dziwna sytuacja z tym "głuchym"
No naprawdę
Cytat:
jak ja nie lubię takich sytuacji... jeszcze rozumiem jak ktoś naprawdę potrzebuję pomocy...
ale jak np. podchodzi do mnie koleś, który ledwo stoi na nogach... albo widać, że na całym ciele ma wypisane, że mu się chce chla* i brakuję kasy.... i jak nagle mówi da Pani 5 zł na bułkę i jak ja chce mu tą bułkę kupić a nie dawać kasy to jeszcze usłyszę wiązankę jaka to ja jestem... już bym wolała, żeby powiedział daj mi 5 zł na winiaka bo mnie trzęsie to by ode mnie prędzej dostał a nie....
okropne

też zdawałam kopertę

tak więc jak pokazuję przypadek Lain czasami warto wziąść coś na uspokojenie
tylko gorzej jakby to zbyt mocno na Ciebie podziałało i byś w końcu z samochodu nie chciała wcale wysiąść
Ja jak zdawałam, to był ostatni rok, gdy było jeszcze zaliczanie na"placu". Miałam kopertę, parkowanie po skosie i zawracanie na 3

A co do tej sytuacji, to tak, jak piszesz, jakby prawdę powiedział, ze nie ma pracy, jest głodny, nie ma na rachunki, to jakoś bym tą kasę z portfela wyciągneła i dała, ale jak mnie ktoś w żywe oczy kantuje, to mnie trzęsie!
Cytat:
[.....]w krk w restauracjach chodzi taki pan i kladzie na kazdym stoliku porcelanowa figurkę i karteczkę, że jest głuchoniemy i cos tam zbiera na głuchoniemych i można w zamian za figurkę dac kasę, my raz daliśmy, ale teraz olewamy, bo ilez można.
[.....]

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

ja miałam kopertę i to takie ukośne parkowanie i zdałam za pierwszym razem a tak sie nasłuchałam jak to uwalają, ze mimo, że jechałam bez błędów to się spinałam czy ten pan powie, ze zdałam czy nie Ale zdalam tylko mi powiedział, że powinnam wczesniej zacząc hamować i jako ciekawostkę mi powiedział, że pociągi zaczynaja hamowac kilometr przed stacją
Ja jak mam duzo monet w portfelu i ktos do mnie podejdzie to zawsze daję kase, jakos nie umiem odmówić A pan żul z tramwaju mówił mi, że jak dam takiemu jedzenie to on i tak je sprzeda.
Takie sytuacje w lokalach to "norma", u nas takich wypraszają pracownicy lokali. Ja przestałam dawać, bo ileż można, sama mam mało, a jeszcze komuś na picie mam dawać? No bez przesadyzmu kurdę no!
Stary 2009-07-02, 19:45   #1176
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie paradoskem bylo to, ze koperta byla moim ulubionym manewrem ktory robilam z zamknietymi oczami. no ale co nerwy potrafia zrobic z czlowiekiem po tych dwoch egzaminach mam do koperty uraz
z reszta pierwszy raz mnie ulali za to ze kolo bylo doslownie 1cm na bialej linii...
dobrze, ze teraz parkuje sie na miescie, bo moim zdaniem to byla glupota

jezdza normalnie taksowki tylko troche drozej wychodzi, bo to juz inna strefa
jak sa dwie próby podczas egzaminu to ja za pierwszym razem najechała leciutko na linie i kazal mi drugi raz zaparkować, ale sie spięłam, bo sobie myslę, że pięknie tak na placu sobie spieprzyć egzAle druga póba była ok i pojechalismy na miasto a na mieście tyo juz w ogóle luzik Moim zdaniem parkowanie na mieście to super pomysł, szkoda tylko, że czasem próbuja sie wcisnąć w miejsce koło normalnych aut

Cytat:
wilczyca, don't worry zdasz innym razem
Ogólnie zdałam za pierwszym razem, ale teraz trochę żałuję. Może jakbym dłużej elką pojeździła, to nie zrobiłabym ryski na samochodzie ojczulka i może do tej pory bym jeździła. A tak mam uraz i od ponad 5 lat nie byłam za kółkiem Nie ma co gdybać, tylko się przełamać
Wróciłam do formy psychicznej i mogę normalnie z Wami gadać bo przez ostatnich kilka dni tylko jeden temat miałam w głowie
ja własnie dlatego nie chcę wsiadac za kierownicę czyjegos auta, bo nie chce zarysować czy w cos wjechać. Musisz sie przełamać, macie teraz swoje autko to powoli zacznij jeździć najpierw po wiosce a później juz Cię poniesie gdzies dalejAle rozumiem, że sie martwisz wsiąśc do Waszego, bo nie chcesz zepsuć, bo ja mam identycznie i bardzo nie chciałam auta, bo nie chciałam zniszczyćTo po co prawko robiłam Ale w końcu zycie mnie zmusilo do jazdyAle dalej się boję, bo nie chcę rozwalić i tz się na mnie wkurza, bo mowi, że takim sposobem to ja nie powinnam z domu wychodzić, bo wiadomo, że różne rzeczy sie zdarzają i dopóki specjalnie nie przerysuję auta to będzie okAle j ai tak się ciągle martwie i jeżdżę ostrożnie

Ide na say yes to the dress, bo mam tv tylko dla siebieA później hantleki w łapki, aerobic z youtube i ćwiczonka
Stary 2009-07-02, 20:11   #1177
kaska87
Zakorzenienie

przyznaję, ze nic nie nadrobiłam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 20:37   #1178
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
już, nadrabiać bo bęcki

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 20:45   #1179
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:

A co do tej sytuacji, to tak, jak piszesz, jakby prawdę powiedział, ze nie ma pracy, jest głodny, nie ma na rachunki, to jakoś bym tą kasę z portfela wyciągneła i dała, ale jak mnie ktoś w żywe oczy kantuje, to mnie trzęsie!
No... ja już wolę dać takiemu co np. gra na gitarze i ma na karteczce uczciwie napisane, że zbiera na piwo niż takiemu co ściemnia nie wiadomo co a kasę i tak przechla...
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 20:49   #1180
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
co Ty sobie w ogóle wyobrażasz
to my tu piszemy takie mądrości, a Ty tak wpadasz i jak gdyby nigdy nic się jeszcze przyznajesz, że nas nie czytasz....
phiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dobrze Ci radzę popraw się... jutro Cię przepytamy

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 21:08   #1181
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No... ja już wolę dać takiemu co np. gra na gitarze i ma na karteczce uczciwie napisane, że zbiera na piwo niż takiemu co ściemnia nie wiadomo co a kasę i tak przechla...
a co byś powiedziała gdyby do Twojego stolika podszedł facet .. widać ze bezdomny i powiedział dajcie zł na hamburgera (w macu)
a potem jeszcze złotówke na herbate (oddałam chłopu swoją jeszcze nie nadpitą) Chlop powiedział mi wprost ze mieszka na dworcu i że jest bezdomny i że ten pan co siedzi na przeciwko to nei dał mu złotówki i że jest policjantem (słuszne spostrzeżenie jaki normalny człowiek zabiera do maca dziecko o 22:30)
pomędził pomędził.. wyjątkowo towarzyski i rozgadany... ale przynajmniej miał coś ciepłego do jedzenia i picia

mam totalne nafochowanie na cały świat.... jestem brzydalem
albo dajecie Kaśce fory albo umówiłyście się żeby mnie unikać

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-07-02 o 21:50
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 22:02   #1182
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
mam totalne nafochowanie na cały świat.... jestem brzydalem
ja jestem, ale nikt nic nie pisze więc też milczę

Stary 2009-07-02, 22:06   #1183
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem, ale nikt nic nie pisze więc też milczę
ja albo pójdę spać albo popłakać na PW

chyba musze zajrzec w swoj kalendarzyk bo dawno nie mialam takiej znizki formy psychicznej
prawie zabilam dzis TZ

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-07-02 o 22:08
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 22:07   #1184
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja albo pójdę spać albo popłakać na PW
co się stało
w mordę jeża skąd masz drugie ostrzeżenie

Stary 2009-07-02, 22:07   #1185
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a co byś powiedziała gdyby do Twojego stolika podszedł facet .. widać ze bezdomny i powiedział dajcie zł na hamburgera (w macu)
a potem jeszcze złotówke na herbate (oddałam chłopu swoją jeszcze nie nadpitą) Chlop powiedział mi wprost ze mieszka na dworcu i że jest bezdomny i że ten pan co siedzi na przeciwko to nei dał mu złotówki i że jest policjantem (słuszne spostrzeżenie jaki normalny człowiek zabiera do maca dziecko o 22:30)
pomędził pomędził.. wyjątkowo towarzyski i rozgadany... ale przynajmniej miał coś ciepłego do jedzenia i picia
No to najlepiej takiemu dać jedzenie i herbatę, a nie kasę. Moją babcię kiedyś pod domem zaczepiła kobieta, że chce pieniądze na chleb, więc babcia myk do sklepu i kupiła jej bochenek. Babcia weszła do domu i patrzy przez okno a ten babsztyl chleb wyrzucił do śmietnika Jak ktoś twierdzi, że głodny to najlepiej mu jedzenie dać, a kasę to można wrzucać na jakieś sprawdzone akcje do puszek, przynajmniej takie jest moje zdanie.
Stary 2009-07-02, 22:08   #1186
lain
Zakorzenienie

Cytat:
że jest policjantem (słuszne spostrzeżenie jaki normalny człowiek zabiera do maca dziecko o 22:30)
eeee a co ma ze tak zapytam piernik do wiatraka nie lubisz policjantow?

Cytat:
Stary 2009-07-02, 22:09   #1187
chilanes
Zakorzenienie

spokojnej nocy dziewczyny, mnie czeka jutro ciezki dzień ;/
Stary 2009-07-02, 22:11   #1188
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
to ja życzę powodzenia

Madziulka
ile jeszcze mamy te kciuki trzymać umrę z ciekawości

Kubusewa jak będziesz coś pisać na PW to bez byków bo się źle czyta o tej porze taki bełkot

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-02 o 22:12
Stary 2009-07-02, 22:16   #1189
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
chili dałabym CI buziaka na szczęście .. ale chyba nie ma sensu bo jakaś taka jestem felerna

lain... nic nie ma do rzeczy.. podejrzewam że facet albo zaświecił temu bezdomnemu blachą albo gnatem.. i tyle.

kasia napisalam Ci pw i wybacz jesli sa byki za pozno mi napisalas a ja nie jestem w nastroju do poprawiania tego dziobania
Stary 2009-07-02, 22:19   #1190
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
chili dałabym CI buziaka na szczęście .. ale chyba nie ma sensu bo jakaś taka jestem felerna
kubusewa, nie jesteś felerna, jest dziś taki dzień ot co..
ale się u Ciebie mnożą te ostrzeżenia, hm...

zaraz zasnę, muli mnie

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-02, 22:20   #1191
lain
Zakorzenienie

Cytat:
lain... nic nie ma do rzeczy.. podejrzewam że facet albo zaświecił temu bezdomnemu blachą albo gnatem.. i tyle.
heh bo tak to zabrzmialo jakby fakt bycia nienormalnym i przyprowadzenie dziecka o tej porze do Maca mozna bylo wytlumaczyc przez to, ze jest policjantem dlatego sie zdziwilam taka logika rozumowania
Stary 2009-07-02, 22:25   #1192
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
heh bo tak to zabrzmialo jakby fakt bycia nienormalnym i przyprowadzenie dziecka o tej porze do Maca mozna bylo wytlumaczyc przez to, ze jest policjantem dlatego sie zdziwilam taka logika rozumowania
facet jako policjant ma nienormowany czas pracy wiec to ze prowadza dziecko o tej porze do maca jest normale z jego punktu widzenia.. bo jesli bylby np po rozwodzie i to ona wychowywalaby dziecko no to raczej nie sadze ze pozwolilaby na tak pozny taki posilek
a moze jest samotnym rodzicem... nie wazne.. moim zdaniem musial mu po prostu albo czymś zaświecić albo coś mu do słuchu powiedział... a może się znają z widzenia...
inna sprawa, ze facet miał bojówki takie no dość solidne buty i obstrzyżony jakby prosto od fryzjera wojskowego.. wiec coś w tym musiało być

black daj mi spokoj.. jeszcze wizaż mnie dobija
Stary 2009-07-02, 22:25   #1193
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
O tej porze logika tez może trochę szwankować. I wzrok przy okazji też. Ja się właśnie zastanawiałam (pisząc pracę mgr) co to są leki NASIENNE
Stary 2009-07-02, 22:28   #1194
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
O tej porze logika tez może trochę szwankować. I wzrok przy okazji też. Ja się właśnie zastanawiałam (pisząc pracę mgr) co to są leki NASIENNE
a Ty, na którym roku studiów jesteś bo chyba jesteś rocznik 87 poszłaś szybciej do szkoły czy co?

Stary 2009-07-02, 22:31   #1195
lain
Zakorzenienie

Cytat:
facet jako policjant ma nienormowany czas pracy wiec to ze prowadza dziecko o tej porze do maca jest normale z jego punktu widzenia.. bo jesli bylby np po rozwodzie i to ona wychowywalaby dziecko no to raczej nie sadze ze pozwolilaby na tak pozny taki posilek

Ewciu ale mialas rozkminy
Stary 2009-07-02, 22:33   #1196
kaska87
Zakorzenienie

Lain jak maluchy śpią czy wariują?

ja idę zaraz spać bo już wymiękam, a o 7:00 muszę wstać

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-07-02 o 22:35
Stary 2009-07-02, 22:35   #1197
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:

Ewciu ale mialas rozkminy
rozkmin był ala specjalnie dla lain przed chwilą
wtedy to ja raczej myślami byłam w szpitalu przy tacie.. bo jak na mnie wizyty w macu o 22:30 to tez nietypowe zachowanie... a co do chłopa .. no se był dziecko miał jedli w macu
no i tyle
gdyby nie ten bezdomny w zyciu bym chlopa na taki rengen nie wziela
Stary 2009-07-02, 22:37   #1198
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain jak maluchy śpią czy wariują?
radosnie brykaja
stwierdzam, ze sporo urosly - jak tu przyjechaly to spokojnie mogly przejsc przez taka szczeline od oparcia krzesla a teraz juz nawet glowy nie wcisna

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-07-02 o 22:38
Stary 2009-07-02, 22:37   #1199
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
rozkmin był ala specjalnie dla lain przed chwilą
wtedy to ja raczej myślami byłam w szpitalu przy tacie.. bo jak na mnie wizyty w macu o 22:30 to tez nietypowe zachowanie
jak najbardziej typowe my kiedyś jak wracaliśmy z imprezy to o 1:00 w nocy byliśmy

Lain i co one czekają aż Ty się położysz i one do Ciebie się wryją czy jak im się zachce

Stary 2009-07-02, 22:40   #1200
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a Ty, na którym roku studiów jesteś bo chyba jesteś rocznik 87 poszłaś szybciej do szkoły czy co?
I tu mnie masz Zgadłaś. Rodzice mnie wygonili jak miałam 6 latek No ale dzięki temu skończyłam właśnie IV rok i za roczek skończę tą męczarnię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości