|
|
#631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
so damn beautiful. jeszcze jeden dzień muszę wierzyć, że kiedyś wszystko wreszcie zrozumiesz. usuwam Cię z mojego życia i nie będziesz zajmować miejsca nigdzie. tak będzie lepiej. powiedz, że będzie dobrze. że coś będzie. fotografia jest jak seks - jeśli uczucia nie ma, to nawet technika nie pomaga.
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-07-02 o 21:53 |
|
|
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
`Bo te szczególiki wkradają się motając umysł jak chochliki . Koloryzują myśli niczym barwniki.<3
Pozwalam aby kołysały mnie kolejne dni, jest cudnie.<3 .a nazywać Cię 'moim' to najsłodszy sen, jaki znam.. Gdybym mogła zobaczyć przyszłość. Zobaczyć, co przyniesie mi wiatr. Może znalazłabym tam Ciebie.. odnalazła inny świat. Gdybym mogła znaleźć, przyszłości drogę,bez wahania postawiłabym na niej nogę. Podążyła ścieżką przed siebie.. by na końcu odnaleźć Ciebie.
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję (;
99 % tego co stanowisz , jest niewidzialne . podobno pasowaliśmy do siebie . teraz moja tęsknota nie pasuje do Twojej obojętności. wyłączę sobie serduszko na jakiś czas. tak, żeby nie kochało. Gdy poszliśmy nad staw, a temperatura sięgała -15, ostrzegałeś mnie bym nie wchodziła na lód, bo może się złamać. Lód wtedy nie pęknął, ale dwa tygodnie później, gdy widziałam Cię z nią nad tym samym stawem, pękło. Moje serce. jak małe dziecko oczarowane sztuczką iluzjonisty. nie zawsze w życiu są tęcze i motyle.
|
#634 |
|
Raczkowanie
|
ja chciałam tylko dodać moje słowa do TŻ [; jakos mi się spodobały ;D
czasem ludzie zapominaja ze milosc jest darem .. nie kazdy moze ja miec .. jest bardzo rzadka, zazwyczaj sie o nia modlimy. ale wychodzi to na marne .. ja sie nie modlilam, a jednak zdobylam milosc mojego zycia (Ciebie) .. dlatego powinnimismy dziekowac za to co nas spotyka. za kazda przyjemna chwile ... a wlasnie ja teraz takie przezywam
|
|
#635 |
|
Raczkowanie
|
_Anusia_ więcej, częściej! <3
RealGirl89 cudna Ty Ja rozumiem, że miłość może być ślepa... ale bez przesady, gówno da się wyczuć węchem, nie trzeba na nie patrzeć! ![]() ![]() Umówię się z Tobą na spacer podczas burzy... choć marna, to zawsze jakaś szansa, że pier*olnie Cię piorun. ![]() ![]() ![]() Moją misją jest sprawić byś płakał. Nie będę za Tobą latać, bo nie mam w zwyczaju dawać więcej niż dostaję. Wybacz, ale nie poczekam, aż znów zawiedziesz. Szkoda mojego czasu. - Będziesz moja tej nocy... ![]() - Ahh, kolego, lepiej schowaj tego fistaszka i zmykaj do domu ![]() (kolejna z życia ):ja: przestań już tyle jeść, zobacz jak Ci brzuchol rośnie! tż: jak to mówią, każdy ptaszek ma swój daszek... ![]() ja: daszek dla ptaszka?! mi to już prędzej zaczyna wyglądać na zadaszenie dla bezrobotnego ![]() ![]()
|
|
#636 |
|
BAN stały
|
dziękuję za pochwały, na prośby nie odpowiadam, nie mam czasu.
![]() _ może to właśnie jest piekło, a my o tym nie wiemy? i choć czasem mówię 'idź do diabła' wiedz, że po chwili dodam 'i zabierz mnie ze sobą'. dlaczego uciekłam? bo głupia wierzyłam, że będzie mnie gonił. za dużo drżących powiek i hipokryzji cieknącej z ust. za dużo mnie i ciebie, ale wciąż jakby nas mało. a ja uwielbiam cię za to, że potrafisz się odnaleźć w tym głupim świecie. i że nigdy nie zjadasz ostatniego kawałka czekolady. ty, ja i ta nasza pieprzona, wyimaginowana wielka miłość. śmiał się tak głośno, tak panicznie, jakby już nigdy w życiu miał się tak szczerze nie roześmiać. uwielbiam stykać moje rzęsy z górnej powieki z tymi z twojej dolnej. i co, mam teraz płakać, bo znowu coś się spieprzyło? musiałabym przepłakać całe życie, kochanie. a prawdziwych powodów do płaczu niewiele. i płakać za tobą też nie warto. nie powiem ci żegnaj, co najwyżej 'do jutra'. znasz mnie przecież doskonale. myślisz, że wiesz, a tak naprawdę nie wiesz nic. dzisiaj jeszcze mam prawo źle dobrać kolor sukienki. dzisiaj jeszcze tak. prawdy właściwie nie ma, ona nie istnieje. jej nikt nie nauczył się doceniać. a ty? ty leżysz na poziomie moich wysokich obcasów. już dawno nie sypałeś mi do herbaty tych kilkuset ziarenek cukru. |
|
|
|
#637 |
|
Raczkowanie
|
jesteśmy zbyt głupie by to zrozumieć i zbyt zapatrzone w siebie by się nawzajem ratować, ale przynajmniej jesteśmy w tym wszystkim ciągle razem.
chcę zburzyć i zbudować nową rzeczywistość. mam ochotę postawić mu pomnik ze złota i wprowadzić banknoty, na których będzie jego podobizna. wierze, że nasz kres już się skończył. już niewidomi, sami, pod papierowymi powiekami drżące światło błądzi; ja - marchewkowa, ty - bardziej milczący. ratuj się sama lub zgiń. dopiero późną nocą przy szczelnie zasłoniętych oknach gryziemy z bólu ręce, umieramy z miłości. zmienić swoje życie, coś w stylu przestać jeść, pić, może inaczej, przestać czuć, może jeszcze inaczej. nie chcę być niesłowna, naprawdę się staram.. składam.. zbieram się, siebie zbieram.. nigdy nie należałam do nikogo tak naprawdę, może dlatego, że nikt nigdy nie potrafił być na tyle blisko by należeć do mnie.
|
|
#638 |
|
Rozeznanie
|
wystarczy jeden twój gest , wzrok , uśmiech . jedno słowo .. a już czuję się szczęśliwsza . zawsze zabraknie mi czasu, lub chęci |
|
|
|
#639 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze zamknij drzwi,
Schowaj szczęście na resztę dni. Niech to się nie kończy, Niech to wiecznie trwa. Nauczymy się siebie na pamięć Każdy szczegół ważnym będzie... `Bądź pewny ja poruszę świat By móc Ci dać coś więcej ! <33 Stukot szczęśliwego serca Który nie każdy może usłyszeć ;*
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
Waga słów jest wielka, ale Ty musisz ją unieść.
Czytaj z ruchu moich warg : n i e. -Podobno masz do sprzedania miłość... -Tak, mam, ale jeśli ją kupisz musisz liczyć się z konsekwencjami. -A dużo ich ? -Hm, nieprzespane noce, przepłakane dni, zmarnowane życie... i takie tam.
|
|
#641 |
|
Rozeznanie
|
wiesz, zawiódł mnie dzisiaj ktoś najbliższy. ktoś komu ufałam bezgranicznie. ktoś na kim teoretycznie mogłam polegać zawsze. właśnie.. teoretycznie.
ale bądź przy mnie gdy będzie naprawdę źle. gdy wszystko będzie sie sypało. gdy będziemy się nawzajem nienawidzieć. wtedy najmocniej będę cię potrzebowała. niby nic mi nie jest, a jest mi wszystko. ostatnio wszystko się pieprzyło, przecież wiesz. przepraszam, że tak późno przyszło mi na myśl to jedno słowo -nadzieja.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-07-02 o 23:38 |
|
|
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
Gramy w banały w filmy dla gówniarzy Halo?! Ja się nie chce wtrącać, ale do cholery ja zyje ! xd nadal nie wyobrażam sobie, do czego zazdrość ludzka doprowadza. im bardziej się staram, tym bardziej ludzie mają mnie w dupie. i rozmowa ![]() x : O ja, błysnęło się na niebie !! z : Myślałam, że to ktoś fleszem z aparatu daje po oknach. ;| x: ZNOWU FLESZ *śmiech* xD. x: Uśmiechnij się do zdjęcia. 3... 2... 1. [CISZA] z : Już? ![]() x : Aparat się popsuł. [ZAGRZMIAŁO] x: O, już działa. Ale ty dzisiaj fotogeniczna ;d dzieki za pochwały ;*
|
#643 |
|
Zadomowienie
|
ahh, moja kochana.
a wszystko co musisz zrobić, to założyć słuchawki, położyć się na ziemi i słuchać CD Twojego życia. krok po kroku, niczego nie możesz przeoczyć. wszystkie utwory w jakiś sposób są potrzebne, aby iść dalej. pauza, przewijanie, play i jeszcze raz, i jeszcze. nie wyłączaj nigdy swojego ulubionego artysty, kontynuuj nagrywanie, zbierz wszystkie utwory, by wypełnić chaos, który masz wewnątrz siebie. i jeśli pojawi się jedna łza, kiedy będziesz słuchał, nie bój się. to będzie łza fana, który słucha swojego ulubionego zespołu, by przeżyć. by wiedzieć co dalej. coś takiego. (:
|
#644 |
|
Zadomowienie
|
I don't care if I never see u again . /wali mnie to, nawet jeśli cię już nie zobaczę./ am I supposed to put my life on hold because u don't know how to act ?! /czy powinnam przyhamować swoje życie tylko dlatego, że ty nie wiesz jak masz działać ?!/ I'm a single girl swag . /jestem włóczęgową singielką./
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-07-03 o 12:37 |
|
|
|
#645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozwalił mnie ten tekst ![]() _________________________ ____ *You are the reason that I breathe... * Wykorzystaj tę chwilę i się zakochaj.! *You are the reason that I still believe... *Chcę w końcu przeżyć prawdziwą miłość... *You are my destiny... *I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love. *...i posiadam wszystko oprócz miłości, której potrzebuję... ![]()
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
! dziewczyny, miałabym prośbę
przejrzałam już trochę pozostałe wizażowe wątki, ale może macie coś lepszego .. czy macie może w swoich zbiorach opisy dotyczące imprezy? a konkretniej chodzi mi o wieczór panieński (nie mój ) byłabym wdzieczna coś w stylu: - Piątek! Piątek! Piątek - ze zgrozą krzyczy wątroba, t's Friday night. Let's get drunk, albo Its Friday night! Im out getting drunk, high, and laid, see you all at confession in the morning If the sky that we look upon Should tumble and fall Or the mountains should crumble in the sea I won't cry, I won't cry No, I won't shed a tear Just as long as you stand Stand by me Gdyby Niebo, na które spoglądamy skłębiłoby się i spadło lub morze pochłonęło góry, Nie będę płakał, nie będę płakał nie, nie uronie łzy, Tak długo jak będziesz przy mnie, będziesz przy mnie. Noc, miasto, czas dla poszukiwaczy wrażeń Dziś moc mam jak marzyciel na dropsach Bez ryzyka, bez stresu Świat do góry nogami odwracam ![]() Kartka, długopis, worek marihuany Gdzieś daleko od błysków fleszy Nad kartką umysłowy stretching ![]() Masz za dobrze? Czar może prysnąć Co z ludzką godnością, pytam Zamiast śmiać się na płytach Muszę za szczęściem wzdychać. Patrząc na chmury nad miastem Powoli zamykam oczy. Daj spokój z bólem I tak zbyt wiele czuję Komuś naprawdę tutaj zależy Mówili nie patrz, mówili nie dotykaj Mówili nie myśl, co zdarzyć się może Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-07-03 o 01:18 |
|
|
|
#647 |
|
Przyczajenie
|
(kolejna z życia ):ja: przestań już tyle jeść, zobacz jak Ci brzuchol rośnie! tż: jak to mówią, każdy ptaszek ma swój daszek... ![]() ja: daszek dla ptaszka?! mi to już prędzej zaczyna wyglądać na zadaszenie dla bezrobotnego ![]() ![]() [/QUOTE] Znam też podobne z życia X: ej masz coraz większy brzuch Y: no ale przecież każdy ptaszek ma swój daszek X: no spoko, ale baldachim to juz k*rwa przesada ![]() ![]() ![]() ____________ Mówili na Nią słońce... Miłość od nowa się zacznie Moje serce bije tak głośno jak Zygmunta dzwon Bo nasza miłość jak pochodnia |
|
|
|
#648 |
|
Raczkowanie
|
gdyby oczy nie plakaly, a usta sie wciaz smialy
Ile razy można mówić, że będzie Już lepiej, że będzie już dobrze? "nie dotkniesz cienia, a jednak on istnieje" A kiedy zmądrzeję zobaczę sens niewyjaśnionych znaczeń Czemu wszystko się zmienia i nic nie jest po staremu ' ' Mam dosyć tego, nie chcę już patrzeć na to ' dostarczę Ci tarczę, może nie wystarczę, ale będę tuż obok bez końca sobie wmawiam jeszcze rade dam Wędrówka bez granic, w podróż ze światem `Między nami rytm słów odstępów między słowami lepiej jest na chwilę zgubić drogę w biegu niż wciąż stać` co by się stało, gdyby się nie stało to, co się stało? nieważne. `..to strasznie boli gdy patrzę jak sypie mi sie świat..` `jest prze***ane, jak ludzie mają na***ane. co siedzi w głowach? słowa wciąż te same, powtarzane. w zwierciadle ploty obraz zakłamany Jak nienawidzisz to powiedz to prosto w oczy..! wycięty jak z żurnala mody. obecnie : wszystkie problemy zamurować w ścianie. poza tym, sliczne opisy ![]()
|
#649 |
|
Gość
|
This is my greatest memory: You by my side..
I can picture You here with me, and if a tried this cant be a crime, at least I can hold You in my mind. /To jest moja najlepsze wspomnienie: Ty przy moim boku.. Mogę narysować Ciebie tutaj ze mną, i jeśli spróbuję to nie może być przestępstwem, co najmniej mogę trzymać Cię w mojej pamięci./ Theres no one left to finger. Theres no one here to blame. Theres no one left to talk to, honey, and there aint no one to buy our innocence. /Nie ma nikogo, by wskazać palcem. Nie ma nikogo winnego. Nie ma nikogo by poniósł karę, skarbie, bo nie ma nikogo, kto by kupił naszą niewinność./ it's over and done but the heartache lives on inside. /to już skończone choć ból ciągle trwa./ it's nothing, but some feelings. /to nic, tylko trochę uczuć./ and I know when I die, you'll be on my mind. /i wiem, że kiedy umrę będziesz w moim myślach./ now your pictures that you left behind are just memories of a different life. /obrazy które zostawiłeś po sobie, są wspomnieniami naszego życia./ there's no price I won't pay to say these words to you. /nie ma ceny, której bym nie zapłacił, żeby powiedzieć Ci te słowa. we'll find a place where the sun still shines /znajdziemy miejsce, gdzie nadal świeci słońce./ "jest dostatecznie smutno,jezeli samemu jest sie nieszczesliwym,ale jest jeszcze smutniej,kiedy wszyscy inni twierdza,ze tez sa nieszczesliwi" Przychodzi taki czas w życiu, kiedy niczego nie można być pewnym.To co się widziało wcześniej, wydaje się błędne lub niezrozumiałe. To wszystko wali się, całe moje jestestwo, bycie, kruszy się, rozpada się i nie można pozbierać kawałków. Następnego dnia trzeba wstać z łóżka jako względna całość i funkcjonować by nie być odwiezionym do psychiatryka. na betonie, różową kredą napisałam KONIEC. jak wystukane na klawiaturze słowo, na końcu napisanej powieści. |
|
|
|
#650 |
|
Rozeznanie
|
takie to czyste,jasne dobre.
nie wiem jak ci mam podziękować,nie wiem jak ci być wdzięczną. nie wiem jak sobie dam radę. mam takie piekielne kłopoty,że nie wiem jak mi głowa na karku siedzi. nie krzywdź mnie słodki,jasny mój,wierz mi.
|
|
#651 |
|
Raczkowanie
|
I'm not a princess, It's not a fairytale....
It's too late for you and your white horse... Farewell My summer love... Czekam chwili kiedy we mnie, będzie więcej Ciebie niż mnie... Kiedy nie bedę prosić a wszystko będzie mi dane... a ufać to milczeć... i czekać cierpliwie aż się spełni... cuz you and I both... love In the restless world like this is, love is enden before it's began.. I'm addicted to the beatiful days And beautiful smiles. ![]() ![]() and too many moonlight kisses, seem too cool in the warmth of the sun..
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Liv89 Czas edycji: 2009-07-03 o 09:38 |
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
on ci się tak...przygląda. tak intensywnie. jakby był twoim ochroniarzem, gotowym w każdej chwili osłonić cię własnym ciałem przed strzałem..czy coś w tym rodzaju.
kochasz mnie tylko dla przyjemności. a potem przez kilka godzin moje serce szybciej biło, a na twarzy pojawił się uśmiech, taki szczery, taki, że aż boli szczęka i brzuch i chcesz przestać. ale nie możesz, po prostu. nie oddawaj dla faceta całego 'sklepu ze słodyczami ' na raz. dawaj po jednym cukierku. mogłabym powiedzieć, że cie lubię. ale po co mam kłamać? ma usta warte grzechu. ma spojrzenie warte grzechu. a serce jej nie warte nic. |
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
wśród ludzi jest więcej kopii, niż orginałów... swoją wyobraźnią mogę namalować Twój obraz na powietrzu,na wodzie we mgle. jesteś radościa w moich oczach ...
|
|
#654 |
|
Zadomowienie
|
dla Ciebie potrafię się uśmiechać nawet, gdy jest źle.
![]() I would've kept you forever .. [chciałabym zatrzymac cie na zawsze.] Twój uśmiech jak tysiąc cukierków i dwa tysiące żelek! z oczu Twych kraść każde spojrzenie. zastanów czy chcesz mieć tak wiele. W moim innym świecie jest inna prawda Tu ciebie nie ma, to tylko wyobraźnia ej kochanie, moje uczucia do Ciebie silne jak sztorm na oceanie. mój słodki, jak malinowy Redd`s .. ![]() Myślę chłodno w świecie paranoi. Noc szans, kiedy większość w snach odpływa. you said we wouldn’t be apart.. [mówiłeś, że nie możemy żyć bez siebie.] Rysowane Tobie w gazecie serce... Papierowe zdjęcia robione wszędzie. Bóg rozdaje a diabeł karty miesza.. wypełniaja przestrzeń nie posiadając myśli. smutek z dymem wylewam z płuca na zewnątrz Twoje porażki z sobą to nie jest mój problem! czasem bywa tak, że coś ważnego się urywa, zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przypływa od dawna nie ma w nas zwątpienia kocham stać tak bez ruchu, myślę, jak ludzie dodają tyle kłamstwa do uczuć
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
TiS -
![]() ilusion - ![]() ______ nazwij to jak chcesz. obserwują każdy Twój ruch, widzą, jak zmieniasz stronę, włączasz play, wiedzą jak pracuje Twój mózg.' znasz moją prawdę. czemu nie chcesz, żeby ten przejaw prawdy stał się jawny? gdy naciągasz swoją pewność aż do granic jesteś w to wplątany. z ręką na Biblii.
|
#656 |
|
Zadomowienie
|
Lubię nawet nienawiść, którą mi serwujesz.
mój rozum udał się na wakacje. Nigdy tego nie planowaliśmy przecież. tak po prostu musiało być. wybierz lepszą przyszłość, jaką ja miałam w przeszłości. przyszedł, i jakby nigdy nic powalił mnie na twarz. niebieską kredką namaluję Ci czerwone serce. Niemożliwe? Powiedziałabym raczej nierealne, tak jak my. (znaleziony) Kinderka13- miło mi ![]()
Najważniejsze to pokochać siebie i swoje życie, zamiast płakać nad tym czego się nie ma, Zamiast płakać nad sobą. Uśmiech daje wszystko... Edytowane przez lall Czas edycji: 2009-07-03 o 11:12 |
|
|
|
#657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najcudowniejsze.!!!!!!:cm ok: |
|
|
|
|
#658 |
|
Rozeznanie
|
Zachwyca mnie swoją niedoskonałością.
Zostaniesz moim najsłodszym wspomnieniem ? Nie wyglądaj. Nie rób. Kochaj. Dorysowane rzęsy. Śnieżnobiały uśmiech. Herbaciane rumieńce. - czas podbić świat. Bezcelowe spojrzenia, w których Ciebie brak. Ławka w parku i wspomnienia z nią związane. Dlaczego gdy odszedłeś odczułam brak połówki mego serca ? Przecież nigdy nie byliśmy złączeni..
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-07-03 o 11:29 |
|
|
|
#659 |
|
Raczkowanie
|
Tak często Cię widzę
Choć tak rzadko spotykam... Smaku Twego nie znam Choć tak często Cię mam na końcu języka... burdel w mej głowie jak w damskiej torebce. I kocham jak się złościsz jak udajesz focha tylko po to by za chwile chwycić mnie w ramiona i czule całować <33 Jest jak jest. I cholera tak mi dobrze (;
|
|
#660 |
|
Raczkowanie
|
`..Czuję smak chwili, choć była bardzo krótka
Smak jak ciepła wódka z plastikowego kubka Kto pił życia nektar zna ten smak To chwila, a pamiętasz jak pachniał wtedy świat Znasz gęstość powietrza, odcień czerni W tych momentach czapki z głów nawet niewierni.. nie mam pretensji, nie czuję nienawiści.. [..wszystko zależy od nas samych, rusz dupę, zrób coś, jeśli pragniesz zmiany..] dziewczyna antykryzysowa. brak Ci wdzięku. Dajesz mi szczęścia kilogram. <33 Kochaj mnie jak wariat. 'Jeśli miałbyś się martwić gdzie wyszłam z kumplami pamiętaj jestem tylko Twoja Jeśli myślisz, co robię, gdy się nie odzywamy pamiętaj jestem tylko Twoja Kiedy milczy telefon, nie ma ze mną kontaktu pamiętaj jestem tylko Twoja A to wszystko być może tylko kwestią przypadku bo jestem tylko Twoja...' Masz tu szczylu stoo procent stylu ‘czasem warto złapac bliznę od życia.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

)

):![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

coś w stylu:
wystarczy Marzena