|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mżawka, kapuśniaczek czy oberwanie chmury czyli 30. już już cz. XI
Widzę że nie tylko ja się odchudzam
Dzięki za pocieszenie dziewczyny
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
Flames ładny av!
![]()
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Paula czekamy na opowieść
|
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, dziwnie. Filmówka jest świetna
![]() Egzamin jakoś poszedł. Miałam panią dziekan w komisji. Nawet spoko była. Ale druga baba jakaś taka...yyy. Siedziała z miną głupka i nic się nie odzywała a na koniec dowaliła m ipytanie o malarstwo. ![]() Dziekanowa od razu zapytała, gdzie skaładałam jeszcze papiery. Potem zauważyła, że wygrałam konkurs na esej i się zdziwiła. To jej o tym opowiedziałam, a potem o olimpiadzie i że to wszystko tak trochę przypadkowo, bo mnie to za bardzo nie interesuje. Ona na to, że jestem skromna. i czy publikowałam gdzieś woje prace (jakie prace, wtf i kazała opowiadać. xD Potem zapytała, oc sądzę o Lawie. No i na koniec, że nie ma żadnych pytań. Ale musiała się głupia babka druga odezwać i "a może powiesz coś jeszcze o malarstwie?" (jakaś maniaczka - co drugą osobę o malarstwo pytała na mój gust uczy historii sztuki) Dla mnie to masakra, bo malarstwo zawsze miałam gdzieś. xD A przecież jej o Leo da Vinci nie powiem xD No i ja do niej, że może lepiej nie, bo to nie jest temat, ktory mnie interesuje. To jej powiedziałam, że Łempickiej obrazy mi się ostatnio spodobały, bo je gdzieś na necie widziałam i cośtam pościemniałam. ![]() Najgorsze jest to, że w ogóle nie padło nic o mojej innej działalności - wolontariacie na festiwalach itd. W ogóle nie wiem, czy to przeczytały... Niby rozmowa ok, ale wydaje mi się, że mnie nie przyjmą własnie dlatego, że sobie pomyslę, że nadaję się do czegoś zupełnie innego... Kurde. Bałam się właśnie tego.No i kandydatów było ponad 160 czyli jakieś 7-8 na miejsce W tym ludzie, którzy już pracowali przy produkcji. Oprócz tego przysiadł się do nas syn producenta I to znanego, wyprodukował m.in. Miodowe lata... A ten koleś, syn, tam grał nawet i pisał scenariusze! (2. odcinków )Więc ja nie mam szans z takimi ludźmi niestety ![]() A co najlepsze - hit dnia. Jak przyjechałam, to zaniosłam świadectwo do sekretariatu i zaczęłam obczajać ludzi, żeby się z kimś zapoznać. No i patrzę, siedzi jakaś sympatycznie wyglądająca dziewczyna. Wiecie kto to był? Ta laska z Nowej Zelandii z grona ![]() I w ogóle, kurde, zapłaciłam wczoraj opłatę do Poznania a ponoć w Kato są już wyniki (a miały być 7!) - tyle że nie w necie. Boję się tam jutro zadzwonić. Na forum dużo osób już pisało, że się dostało. Kurde, tym gorzej, bo mniej miejsc zostało ![]() PS Sorry, że tak nieskładnie piszę, ale spałam 5 godzin niecałe, jestem wykończona i wszystko mnie wkurza.
Edytowane przez paula007 Czas edycji: 2009-07-02 o 21:05 |
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 tęcze u mnie były ![]() teraz siostra mnie dopuściła na komputer, zabieram się za szperanie właśnie też |
|
|
|
|
#4058 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Paula ja Cie podziwiam
Jeju marze teraz o dobrej książce... ale wszystko w domu przeczytane. I smutno mi sie zrobiło ![]() czuje sie jak jakas oferma....Myślicie ze mozna sie samemu nauczyć grać na gitarze? Moze ktoraś z was gra?
Edytowane przez xCarmen Czas edycji: 2009-07-02 o 21:14 |
||
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Paula na pewno nie jest tak źle i się dostaniesz
|
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie nie mam nic sobie do zarzucenia, dałam z siebie wszystko, byłam sobą, jakoś wyzbyłam się strsu przy rozmowie - zwłaszcza dziś. Ale cóż.
Może do katowic się dostanę, ale do łodzi - sen się skończył ![]() Jutro się wezmę w garść i zadzwonię do tych katowic, bo nie wytrzymam tutaj całego łikendu:/ sydunia czemu nie mówiłaś, że Manufaktura taka bajerancka?
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eee, ale ja nie raz mówiłam, że to jedyne miejsce, które tam lubię
|
|
|
|
|
#4062 |
|
BAN stały
|
Paula gratuluje odwagi i zapału
ja nie wiem czy zdecydowałabym sie na studia gdzie musiałabym przejsc egzamin wstępny ![]() robi sie ciemno wiec moge isc biegac |
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Paula na bank się dostaniesz
Ja zaraz wskakuje na rower. Tzn. najpierw muszę znaleźć jakiś fajny film, bo samo pedałowanie mnie nudzi.
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie, nie mówcie mi tak. Muszę być przygotowana na pesymistyczne rozwiązanie.
sydunia najlepsze są dzieci w kąpielówkach ganiające wokół tych minifontann
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie ćwiczyłam ale darowałam sobie 8min buns bo taki gorąc u mnie w pokoju że masakra :/
Paula! było dobrze! a w pytaniu o malarstwo mogłaś zapytać czy możesz wskoczyć na wizaż na sekundkę zapytać o coś koleżankę ![]() moim zdaniem sobie świetnie poradziłaś! teraz idę wziąć szybki zimny prysznic. na chwilkę mi ulży chociaż
|
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Malwinka
Niby dobrze ale wiem, że źle. Niestety nie jestem córką/wnuczką/chrześnicą żadnego producenta. Brr. Tzn. mi nie chodzi, że oni dostają się po znajomości, bo nie. Tylko, że wiecie. Jak się jest dzieckiem kogoś takiego, to z zawodem jest się już od małego na ty:d, ma się możliwość bycia na planie zdjęciowym i takie bajery. Ychhhhhhh Aaa, w ogóle spotkałam dwóch kolesi, którzy byli też w Kato. I oni do mnie, że się dostali do Katowic. Ja takie oczy No bo wyniki miały być siódmego... I kazali mi przy nich tam dzwonić zapytać czy się dostałam Głupia Paula
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Paula przeczytalam co napisalas i jak oni Cie nie wezma to beda debilami do potegi
Ty dla mnie to jakies miszczu pod kazdym wzgledem. Krol Midas czego nie dotknie to zloto! Chetnie postawilabym Cie przed najwiekszym zarozumialcem z mojej klasy. On sie puszyl jak paw bo jechal do Wawy na ta olimpiade jezyka polskiego i wybrali go w jakims polowie poetyckim. Jak tak tu to wszystko piszesz to serio az sie czuje troche taka glupia i naiwna ze myslalam ze moge sie dostac na to dziennikarstwo.... A tak z innej beczki to dzis paskudny dzien. Betinka olala mnie do reszty dzisiaj na rzecz mojej siostry to strzelilam focha na nie obie ja stad w kosmos. Niech spadaja na palmy. A dzis dostalam 1 wyplate. Wydalam juz troche kasy. Walizka juz prawie spakowana i jutro w droge. Tylko dlaczego ja sie tym wszystkim wogole nie ciesze? Ah tak bo wczoraj wszystkie moje plany i marzenia legly w gruzach...
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam... nasżło mnie na frytki to sobie zrobiłam
![]() Paula napewno się dostaniesz i to Katowic i do Łodzi
|
|
#4070 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Paula, w sumie sadzę, że masz szansę równiez tu,bo nei rzpesadzajmy - nie wszyscy mają osiagniecia jak te pare co wymienilas (w sensie scenariusze na koncie)
![]() Życzę powodzenia w Katowicach i w Łodzi i dowiedzenia się, iż się jest na liście przyjętych ^^ ![]() Co do tunik bo było na poprzedniej stronei to mam taką bluzkę w kwiatki drobne ale odkad przytylam dwa kilo i mam oponkę na brzuchu to rpzy patykowatych nogach i chudych rekach wygląda to jak ciąża o.0 Sista musi byc dobrze
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2009-07-02 o 21:56 |
|
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no xD żadna głupia! Jesteś Maturzyściem! Masz zadzwonić i się dowiedzieć że się dostałaś! |
|
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Och, Arkadia :przutul: Mam nadzieję, że uwzględnią to Twoje odwołanie.
Co do mnie...jaki tam miszczu. Żałuję trochę, że sama o tym festiwalu nie zagadałam ale dupa. W sumie nie było źle ale każdy generalnie wychodził zadowolony... Mam wrażenie, że babki nie czytały mojego życiorysu i pupa będzie ![]() Marg, nicRu kochane jesteście Próbuję nie panikować, ale teraz mi się to wszystko skumulowało jeszcze ze zmęczeniem. Byłam silna, poradziłam sobie ze stresem a teraz chce mi się płakać normalnie. Dziwnie się czuję, muszę iść zaraz spać.
|
#4073 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Aj tam Paula
W najgorszym razie jesli w Łodzi rządzą układy to masz przeciez ogromne szanse na to, ze jesteś już przyjęta w Katowicach
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam GA
ja chcę 6 sezoooon!!! Paula! Dostaniesz się! Ja tam nadal kciuki trzymam Idę ćwiczyć
|
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, nie nadrabiam. Nawet nie próbuję.
Wpadłam się pożegnać. Pojawię się 12 może, a jak nie to kiedyś tam po drodze. Chyba, że mnie na studia nie przyjmą- wtedy nie wiem co zrobię ale na razie kichać na to. Trzymać kciuki w sobotę za mnie, bo mam swój pierwszy występ przed taką bandą dzieciaków i jeszcze będą siedzieć moje panie ze szkolenia u których egzamin w sierpniu mam z metodyki nauczania xD |
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
Do soboty dziewczynki!
Do klikniecia juz z domku! ![]() ![]() ![]() Paula przestac marudzisz GE NIU SZU! Jak sie dostaniesz i tu i tu to sama osobiscie zjawie sie u Ciebie w domu kolo miasta N i Nakopie Ci do dupy! KPW?!?!?! NO! Ja zawsze mialam plan awaryjny. I widac skonczy sie rokiem na zaocznych we Wrocku + praca. Co zrobic z takimi wynikami moge sobie pomarzyc o dziennych
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4077 |
|
Zadomowienie
|
kurka, a ja mam nerwa, bo robilam oplate rekrutacyjna na UWr przez neta i nie ma tam pola Nazwa zleceniodawcy, tylko automatycznie wyswietla nazwisko i adres posiadacza konta, a UWr wymagaja wpisac PESEL. a opłacanie rekrutacji kończy się jutro. A co, jak nie zaksięgują?
|
#4078 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Arkadia jesteś madra i w ogóle . Twoje wyniki wyglądają jakby ktoś się naprawdę uwziął i nie liczył Ci do WOSu i histy wypracowan
Takze mam nadzieje ze odwolanie cos da.ja tez mam plany awaryjne - zarządzani i inz produkcji/inzynieria środowiska. W ogole to nie wiem jak ustawic kierunki (musze ustawic je ktory chce najbardziej, ktory najmniej), a musze jakos sensownie gdybym sie na pierwszy nie dostala... Echu..
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
ale ze mnie debil! debil do ntej potęgi!!!
kopnijcie mnie! albo najlepiej mnie z mostu zrzućcie M. mi właśnie zaproponował wyjazd nad morze. Jutro w nocy wyjazd, na sob i niedziele. A ja się zastanawiam. Sama z nim nie pojadę xD bo tak jakoś dziwnie i nie wiem co teraz. no ych ych ych...ałć, aż mnie głowa zabolała od tego walenia w mur xD |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

Dzięki za pocieszenie dziewczyny
Blog kosmetyczno-pazurkowy

i czy publikowałam gdzieś woje prace (jakie prace, wtf
To jej powiedziałam, że Łempickiej obrazy mi się ostatnio spodobały, bo je gdzieś na necie widziałam i cośtam pościemniałam.
I to znanego, wyprodukował m.in. Miodowe lata... A ten koleś, syn, tam grał nawet i pisał scenariusze! (2. odcinków

Głupia Paula

no xD żadna głupia! Jesteś Maturzyściem! Masz zadzwonić i się dowiedzieć że się dostałaś!
ja chcę 6 sezoooon!!!
Do klikniecia juz z domku!