|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak wyobrazacie sobie wspolczesna wrozke...??
Czy macie jakies wyobrazenie o wrozkach badz ezoteryczkach? Czy moze spotkalyscie sie z jakims stereotypem, a moze znacie jakies nietypowe wyjatkowe wrozki?? Czy wrozka zawsze kojazy sie z czarnym kotem i szklana kula? Albo jak powinna wedlug Was wspolczesna wrozka z dwudziestego pierwszego wieku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak wyobrazacie sobie wspolczesna wrozke...??
Moim zdaniem w ogóle nie powinna wyglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Czyli co?? Niewidzialna ma byc czy jak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
nie uznaję tej instytucji
ale ja by się okazało, że może być niewidzialna, to chyba bym uznała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wyobrażam sobie ją jako normalną osobę...każdy wie, że szklana kula to rekwizyt a talię kart ma część kobiet kupujących kobiece pisemka (były dodawane w prezencie) Więc myślę, że te osoby niekoniecznie musza się wyróżniać. Choć pewnie gdy wchodzisz do "miejsca pracy" takiej wróżki to stylizacja musi być..ale nie wiem, bo nie byłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Duzo interesuje sie tarotem i znam osobiscie ludzi z tego kregu. Podchodze do tego tematu powaznie i z szacunkiem, bo tu chodzi o pewien dar. Oczywiscie, jest wiele dzis na rynku naciagaczy, a nie ludzi obdarzonych prawdziwymi zdolnosciami, a wiekszosc traktuje to dzis jako zabawe z przymrozeniem oka; Nowoczesne wrozki, ktore znam, sa normalnymi kobietami, maja swoj dom, dzieci, rodzine, a oprocz tego pomagaja innym; to jest ich praca. Posiadaja pewnien dodatkowy zmysl, widza i slysza wiecej. A oprocz tego sa 'normalnymi' kobietami ( i nawet jedna jest na wizazu
![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
he he ja tez takie znam...tarot,runy,czytani e z oczu i numerologia ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() No wlasnie faktem jest ze ezoteryka zaczyna wchodzic bardziej do naszego zycia ludzie zaczynaja sie tym interesowac aczkolwiek sa jeszcze tacy, ktorzy uwazaja to za totalne dziwactwo, np. u mnie w miescie w ksiadz na mszy dla dzieci ostrzegal ze wszystkie osoby zajmujace sie tego typu zeczami jak wrozenie itp itd sa opetani. Dlatego tez Was chcialam zapytac co sadzicie na ten temat. Ja mysle ze wiele z Nas moze miec dar ale w tym zabieganym pragmatycznym swiecie nie odkryc go po prostu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wygląda normalnie, niczym szczególnie się nie wyróżnia, poza tym ,że w jej oczach jest coś "dziwnego"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-06 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Moja ciocia jest wrozka.Ma ok 40 lat,blondynka bardzo delikatna uroda,tylko ona nie jest wrozka jakas od dziecka jak niektore czy cos takiego ale skonczyla astrologie czy parapsychologie i naprawde wiele sie sprawdza
Dla mnie ona jest taka wspolczesna wrozka,normalna kobieta,zona,matka nie odrozniajaca sie od innych kobiet na ulicy.No ale nie powiem podczas rozmowy wychodzi ze jest wrozka,duzo mowi o tym i w ogole ma inny sposob myslenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Współczesna wróżka, czrownica, wiccanka czy ezoteryczka to normalna kobieta. Z zewnątrz nic po niej nie widać naprawde wierzcie mi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Hmm, a czy na przylkad uwazacie ze trzeba miec specjalny dar, czy wystarczy szkolenie i odpowiednia znajomosc psychologii?
Czy prdzej zaufalybyscie wrozce wygladajacej osobliwie takiej, ktorej salon wrozb wygladalby jak kraina basni, czy tez raczej osobie, ktora wygladalaby normalnie? Pozdrowka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
hmm...ja mysle,ze kazdy czlowiek posiada taki "dar"nie kazdy za to ma go wystarczajaco rozbudzonego,zeby z niego korzystac.kursy,warsztaty ,szkoly z pewnoscia sa pomocne jesli sa prowadzone przez osoby,ktore sie na tym znaja i wiedza co robia.a cala otoczka,stylizacja,to jak wrozka wyglada nie jest wazne,wazne czy jest osoba ktora potrafi umiejetnie odczytywac informacje,ktore tak naprawde otaczaja nas z kazdej strony,tylko ze my ich nie dostrzegamy.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Ja sobie ją wyobrażam trochę jak z serialu "Mamuśki"
![]() Ale chyba fajnie by było, gdyby była odrobinę mistyczna, bransoletki, chusty, luźne kolorowe stroje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.