|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: Do którego miasta możesz przyjechać na Wymiatający zlot planowany na 11 lipca 2009 ? | |||
| Gdańsk |
|
10 | 32,26% |
| Kraków |
|
15 | 48,39% |
| Warszawa |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących- część III
To ja, zeby podtrzymać wątek przy życiu napiszę, ze też się z Clarinsa cieszę (a z ewentualnej przyszłotygodniowej akcji jeszcze bardziej
) Rachelo, gdzieś była, jak Cię nie było?
|
#3182 |
|
Zadomowienie
|
Hej Wymiataczki i Wymiatacze
Koto - bardzo ladne buty, chociaz bylam za obcasami Fenris - tunika sliczna, Ty slicznie wygladasz, kompleksy precz Nasturcja - ale turkusy Czarnazuziu dziekuje za linka, poczytam jutro ![]() Dobijcie mnie, drugi dzien z rzedu budze sie z bolem glowy
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okropnie żałuję, bo fajna atmosfera, pogoda piękna (spiekłam sobie buzię, bo zdrzemnęłam się na słońcu ). aż zastanawiałam się czy nie wybrać się z powrotem na ostatni dzień, ale jednak chyba nie ma sensu tłuc się tyle pociągiem na kilka godzin koncertów...ale na Arcticach byłam, najpierw blisko sceny, ale jak się zaczął koncert rozpaczliwie się wycofałam, bo myślałam, że mnie zgniotą i zaduszą... mimo że chłopaki mieli małe problemy ze sprzętem, to i tak koncert będę długo wspominać ![]() i pierwszy raz w życiu jechałam dzisiaj sama pociągiem ![]() jezu, od ostatnich 55 godzin spałam góra 3
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2009-07-03 o 13:26 |
|
|
|
|
#3184 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
Wg mnie to jest nic innego jak tylko alergia na pracę a właściwie to może być z tych dużych wahnięć ciśnienia
|
|
#3185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdecydowanie alergia na prace, niestety nie zanosi sie na zmiane, rynek pracy w moim rejonie ledwo zipie i oferuje tylko pol etatu. Wiec tkwie w znienawidzonym kolchozie wykonujac prace, ktorej nie znosze. ![]() Troche optymizmu - za tydzien o tej porze bede w samolocie w drodze do Lodzi
|
|
#3186 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Wiecie co? Zajrzałam sobie na gazetowe FoP i tam reklamują jakieś straszne przeceny zapachowe w Sephorze - co ciekawsze egzemplarze pewnie juz rozdrapane, ale moze mimo wszystko warto zajrzeć?
|
#3187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kijaneczko Cytat:
Ja wczoraj głupia ci** wysłalam puste smsy w nocy do wszystkich z książki Teresko, Ewo, Iwonko, Małgosiu, Kolu, Kasiu-Contax raz jeszcze Was przepraszam za zakłucanie ciszy nocnej.Mam głupi telefon, który zyje własnym zyciem, zła jestem ![]() Joasi poradze pojechać do Camaieu i Promod za długa falbaniastą kiecką Nareszcie piatek
|
||
|
|
|
#3188 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
a wszystko przzez tego nękajacego mnie telefonicznie idiotę - ostatnio dzwonił trzy raz w przerwach co półtorej godziny
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosiu, to prawda
![]() Dużo kolorówki i perfum kilka regałów klik |
|
|
|
#3190 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tymeno-pytałam o zlot ten w Krakowie
![]() A w Gdańsku możemy się umówić jak najbardziej,ja mogę w niedzielę po południu,we wtorek i czwartek.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3191 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Aaaa, a widział ktoś moze krótkie i niefalbaniaste kiecki? I nie na ramiaczka-makaroniki tylko takie ciut bardziej zakryte, zeby do biura była? Jedna wypatzryłam w Orsayu, idę po południu jej szukać...
A plaży już zazdraszczam, ja się bede balkonowac, o ile pogoda dopisze
|
#3192 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3193 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję
![]() Jeszcze niecała godzinka, ufff... |
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Winterku, przegrzało mnie chyba to słonko
![]() Ja do Krakowa nie dojade teraz Może w II poł. sierpnia mi sie uda jak będę urlopować się na południu Polski ale to dam znać jakbym była w okolicy |
|
|
|
#3195 |
|
Piers do przodu
|
Ja to bym z tej Sephorowej wyprzedaży drapnęła Innocent Rock w tej cenie ale na pewmo mi wykupią zanim dotrę do niej w poniedziałek
|
|
#3196 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mój mały poszedł spać po spacerze i obudził się z gorączką prawie 39st-nie wiem,może się przegrzał na dworze,bo nic innego mu nie dolega.Ta pogoda chyba tak działa na niego.
Ja do Sephory wolę nie zaglądać,ewent. kupię coś Małżowi na rocznicę ślubu.
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Moje turkusy dziekuja za komplimenta
zaskoczyla mnie Pani Aukcyjna, na moja prosbe o kupno kilku dodatkowych bryl na bransolete, odpisala, ze otrzymam je gratis ![]() Wspominam o tym, bo to dziwny wypadek na lini nieznajomy sprzedajacy kontra nieznajomy kupujacy. Jestem mile zaskoczona, niniejszym postanawiam zostac stalym klientem tego sklepu ( kto wie, moze popelnie sznur bezowego korala ) ![]() Kasiu Sanno, wielka szkoda liczylam na to, ze Cie w koncu zwizualizuje ![]() co sie odwlecze, to nie uciecze ciesze sie, ze kwarce ciesza i pasuja do wdziecznej szyjki Twej, o Pani ![]() Tako, przychylam sie do stwierdzenia Kasi Sanny ![]() Zuzia tyz sie pewno przychyli ![]() ja poluje jutro na ta druga, w niby zakardowy skorzany wzor, bedzie moze pasowac do zieleni ( a niech mnie ktora przelicytowuje, ostrzegam, ze sie nie dam )Jedna tylko z tych torebek mnie zawiodla, wyszly plamy na skorze ( spedzalam wakacje w duzej wilgotnosc powietrza, moze dlatego i rozkrecil sie sznur z koralikow, ale moze to byla wersja dla subtelnych kobietek co to nie nosza w torbisku calego dobyrku )Ten typ, ktory wlazl Ci w oczy, sprawuje sie dobrze ![]() aczkolwiek za chwile, chce sie nastepnej
|
|
|
|
#3198 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A poza tym to gratuluję zdanego egzaminu i trzymam kciuki za następny Cytat:
Co mi się jeszcze obiło o moje piękne ;-)) oczęta, to Nasturcjowe turkusy )Macham do wszystkich powróconych na łono wymiatającego wątku i oddzielnie zamachuję do Mahory ![]() I w ogóle do wszystkich macham, bo co mam nie machać, jak za niecały tydzień zaczynam ponad trzytygodniowy urlop. O tak się cieszę - Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2009-07-03 o 17:07 |
||
|
|
|
#3199 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Anuschko-
Dworzec gdyński to totalna porażka,gdański przynajmniej wizualnie ładnie się prezentuje
|
|
|
#3200 | |||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Fenrisie- gratuluję tuniki sama jestem na etapie poszukiwań tunik. Te, które przymierzyłam dotąd, a były dobre w strategicznych miejscach, dekolt miały taki, ze kto by z góry popatrzył, to podłogę by zobaczył ... ![]() jakkolwiek to brzmi ... ![]() Nasturcjo - piękne kamienie i kolor ich Kasiu - zrób kwarcom poka-poka Cytat:
Odkąd Kasia-san wkleiła linka przed zakupem swojej takiej torby stale oglądam sobie je na allegro w różnych zestawieniach kolorystycznych ... i myslę ... i myślę ... w końcu coś wymyslę ![]() może tak się stać, ze będzie ona znakiem firmowym Wymiataczki obok czerwonej szminki, meteorów, szpilek i pięknego zapachu ;-) Cytat:
![]() no i wyszła prawda na jaw, żem torba ![]() Cytat:
|
|
#3201 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
BigM-
żadna torba z Ciebie nie jest ![]() A tuniki STĄD nie chcesz?Świetnie leżą,szkoda tylko,że z krótkim rękawem jest tylko jeden model. edit-TA torba jest piękna
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-03 o 17:22 |
|
|
|
#3202 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
![]() Cytat:
Właśnie zrobiłam sobie pazurki na stopach na ładny, jasnoróżowy perłowy kolor, pedicure zaraz będzie łącznie z kąpielą i wybywam na kolejny mam-nadzieję-udany weekend. Założenie mam jedno - nie kłócić się. Może mi się uda. Udanego weekendu wszystkim |
|
|
|
|
#3203 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
niech Ci będzie - no to duża torebka
![]() Cytat:
ale właśnie brak krótkiego rękawa wśród tunik ![]() ta jedna niestety ani kolorem ani fasonem nie "moja" kupowałaś tam juz? myslę o tej śliwkowej na jesień Cytat:
ale już drugi raz się taka nie pojawiła ![]() pozostałe pojawiają się co jakiś czas
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-07-03 o 17:39 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3204 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mamo-ewent ślicznym plecaczkiem możesz być
Z BiuBiu mam TĄ bluzkę,tylko z białym paseczkiem i nosi się super.Chciałam TAKą,ale nie ma mojego rozmiaru.I czekam na dalsze projekty Kingi A jaką Kasia kupiła?
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję za gratulacje i kciuki. bardzo się przydadzą. |
|
|
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
mogę
Cytat:
aktualnie takowej nie posiadam ![]() sukienka tam jest na stronie , co mi się widzi, ale jej nie ma w sprzedaży ... zezowate szczęście moje a torebka Kasi-san, to była tak bardziej morelowo-bezowa z jasnobrązowym pasem
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-07-03 o 18:01 |
|
|
|
|
#3207 |
|
rude jest piękne:)
|
dotarlam do domu ,paaaadam normalnie
zimno zle ,goraco zlenie moge sie oprzec i nie zachorowac teraz na turkusy Nasturcjowe ,piekne sa Widze,ze torebki na tapecie , ja mam orzechowa(taki kolor chcialam) inosi sie swietnie ,mam tez z koralikami widze blysk zainteresowania u napotykanych osobnikow ,zostalam tez zaczepiona i spytana gdzie zanabylam takie cudo uprzedzala Nasturcja ,ze tak bedzie![]() BigeM dawno nie widzilam Ciebie
|
#3208 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja takowej też nie mam,wciągam co się da,a co się nie da to trudno,niech wisi Ja chcę tą niebieską sukienkę,która ma się dopiero pojawić.A jak już będzie to pewnie i tak jej nie kupię,bo ja taka wybredna jestem A raczej marudna ![]() Jak sukienki już bendom to se kupim
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-03 o 18:05 |
|
|
|
|
#3209 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale "momenty" miewa dobre, np. klif orłowski. Pamiętam Open`er z czasów kiedy był jeszcze organizowany na gdyńskim Skwerze Kościuszki. Byliśmy tam m. in. na Faithless
|
||
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem, czemu Ty mnie nie widziałaś
jestem codziennie ... ... o zmiennych porach
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

) 

okropnie żałuję, bo fajna atmosfera, pogoda piękna (spiekłam sobie buzię, bo zdrzemnęłam się na słońcu
). aż zastanawiałam się czy nie wybrać się z powrotem na ostatni dzień, ale jednak chyba nie ma sensu tłuc się tyle pociągiem na kilka godzin koncertów...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)