|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przygotowania w toku bo ślub już w tym roku - PM-ki 2009 cz.12
Złotko dzięki
|
|
|
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
jaga_2001 dla Ciebie obiecane zdjęcia trenu.
|
#4234 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
ivoclar, elganja, zgadnij_MS, MistrzyniWKochamCieMisiu
Wszystkiego najlepszego ![]() A za tydzień MY MY MY miłego weekendu Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2009-07-03 o 16:42 |
|
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gold, szybko zleciało co?? my za 4 tygodnie "mdleje" |
|
|
|
|
#4237 |
|
Rozeznanie
|
Zaneta nie mialam bolerka gdyz zadne nie pasowalo, do kosciola mialam awaryjnie szal z organzy, ale mama go trzymala w lawce gdyby wrazie ksiadz sie cos czepial, ale na szczescie nic nie mowil, a ramiona mialam przykryte welonem
![]() agnes208 o ile dobrze pamietam to byl jakis dworek w zbydniowiu i tak dookola byl park, tez bardzo fajne miejsce Na zamku bylismy w krzysztoporze, cudne miejsce, napewno wybierzemy sie tam dokladnie go pozwiedzac Mielismy jeszcze jechac na niby wydmy ktore gdzies sa w piasecznie, ale niestety bylo za goraco, a tam jeszcze trzeba troche wchodzic wiec nie dalibysmy rady ani ja w sukni ani tZ w garniturze a moj makijaz by splynal. Mam nadzieje ze juz dzisiaj fotograf zadzwoni ze sa do odebrania albumy
|
|
|
|
#4238 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4239 |
|
Rozeznanie
|
Mi tez urwal sie kawalek sukni bo dol to pierwsza warstwa byla organza potem tiul a potem juz chyba blyszczaca tafta, i wlasnie ktos mi nadepnal i urwal mi sie kawalek tiulu, to juz go oberwalam do konca, a nie bylo i tak widac bo bylo przykryte organza
Nawet sie zbytnio tym nie przejelam
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Azzis, dziekuje
Twoja kieca to jakos tak specjalnie szyta, ze mozna tren tak fajnie podpiac. U mnie niestety tak sie nie da, a tez mam z koronki...![]() Przylaczam sie do zyczen dla jutrzejszych PM-ek. ![]() Ja smigam roic zupe dla lubego, bo od 2 dni sam sobie gotuje. Trzeba kozystac poki slonce swieci.
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
ale u mnie w regionie tort jest po oczepinach dopiero
![]() a jak tam twoje koło?? nie przeszkadzało?? pytam bo tez bede miała halke z kołem. ale halka jest na rzep i guzik zapinana w talii wiec nie sądze aby mi sie zsunęla przez biodra dziewczyny wlasnie dzwonialm do saksofonisty. powiedzialam, ze go chce ma sprawdzic, czy 1 sierpnia ma wolne(ale mysli, ze tak bo było poza domem teraz) za 250zł (jest z innego miasta wiec musi dojchac ok 30km, ale dojazd wliczony w cene)) zagra mi : - przed domem jak goscie zaczna sie przyjeżdzac do czasu az wyjde z domu i pojade do koscioła - w kosciele: - wstep (mogo sobie cos wybrac ale poleca mi W. houston I'll always love you - co wy na to?? - potem ave maria - na wyjscie (ale ja chyba wezme organiste i mendelsona mi zagra) potem ok 15 utworów przy składaniu zyczen az goscie wszyscy złoza i pojadą co wy na to?? Poleciła mi go mojej mamy znajoma, bo gral u jej corki w kosciele ( w tym samym co ja bede brała slub) |
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
W moich rejonach tort tez jest wwozony na sale po oczepinach.
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4244 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ja mam nadzieje nie schudne przed slubem, a jak cos to nie za duzo. suknie mam rybke, wiec musi byc dobrze dopasowana.
a macie w suknie (w srodku) taka jakby gumę wszyta, co sie ja naciaga nad pasem, zapina, potem zapina sie suknie dopiero i ona dodatkowo ma trzymac suknie aby sie nie zsuneła. bo a własnie takie cos mam ![]() tylko martwi mnie to, ze halka jest biała a sukia ivory ale panie powiedziały, ze tak jest, bo halki i tak nie widac.
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
oooo, jak fajnie
to moglybysmy sie na chwilke spotkac ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- madzia, ja tez mam te gumke a halke tez bede miec biala.
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
ooo fajny pomysł
bedziemy juz wtedy męzatkami ja bardzo chetnie, mam nadzieje, ze sie jakos uda. jedziemy tam z TZ, jego siostrami i os. towarzyszacymi oraz TZ ojcem i pewnie jego kobietą :/ narazie wiem gdzie bedzie slub i wesele oraz nocleg , nie wiem tylko co z poprawinami. bo 3 lata temu u siostry tej dziewczyny poprowiny były w domu. ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- to mnie troche uspkoiłas, bo myslałam, ze tylko ja mam białą. |
|
|
|
#4248 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za rade, tym bardziej, ze ja suknie odbieram na 3,5 tyg przed slubem
![]() zastanwiam sie czy po odbiorze sukni nie tanczyc w mojej halce naszego pierwszego tanca bo teraz tancze w spodniach wiec jest inaczej
|
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję się świetnie
Dwa dni temu widzieliśmy jak boje jego serduszko ![]() Nie mam większych dolegliwości (tylko jeszcze czasem ból podbrzusza i piersi). Mam lekarza, którego mogę Ci nie polecić (który źle określił wiek ciąży i przez to tak mnie nastraszył, że wyszłam z gabinetu z rykiem, byłam u niego pierwszy i chyba ostatni raz). Teraz chodzę do takiego młodego lekarza (ma może z 32-33lata). Byłam u niego raz, ale już wiem, że będzie prowadził moją ciążę Pełen profesjonalizm Jak się takiego młodego lekarza nie boisz, to mogę Ci podać namiary
|
#4251 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4252 |
|
Zakorzenienie
|
no fakt, nie pomyslalam
![]() dzwonił TZ, bedzie po 19 i pytał czy moge mu zrobic obiad. wrrr o 16 gotowałam dla brata i siebie a teraz dla TZ. ma szczescie ze musze tylko ziemniaki obrac. moi rodzice jak wyjechali zostawili nam obiady na kazdy dzien
|
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Takiej to dobrze.
Ja dzisiaj grochową robiłam jednym okiem. Pisze jednym okiem,bo remont mam w mieszkaniu i nie jestem w stanie siedzieć w dwóch miejscach na raz. A mielonym to się chyba już przejadłam Ale takie chili can carne bym zjadła
|
|
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak nie to moze udko z piekarnika ?? hehe
|
|
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, pierwsza spowiedź zrobiona, wrażenia średnie, niby Ok ale ksiądz bardzo zasadniczy...
W czwartek przed ślubem idziemy na 20.00 na 4-godzinny koncert Michaela w Multikinie...
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka, a gdzie te wesele bedzie?
Mysle, ze zawsze jakos bedzie mozliwosc, chociaz na chwile sie spotkac. ![]() A ja robie zupy z zamrazalnika. :P Kupuje gotowe mieszanki zupne, gotuje wywar (najczesciej na kostkach rosolowych), pozniej przed koncem gotowania przyprawiam roznymi przyprawami do smaku i volia. Nawet moj dziadek je chwalil. A z TZ to czasem caly gar potrafimy "opedzlowac" Dzis musialam zrobic zupe, bo od tygodnia, gdzien w dzien jemy TZ danie popisowe, czyli boczek smazony. Juz na sama mysl o nim robi mi sie niedobrze... Drugie dana kombinuje juz po swojemu
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Spowiedź.
To jeszcze przed Nami. Mieliśmy nauki w Kopenhadze i boje się,że ksiądz coś wymyśli.że Nam nie przyjmie papierka.Choć wcześniej mówił,aby tam dokończyć. 10 tysięcy razy pewnie jeszcze do spowiedzi. I za każdym razem to samo ? Nie rozumiem.. |
|
|
|
#4260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ma byc wszystko tak jak u jej siostry. slub w kosciele katedralnym ul Rynku Kosciuszki wesele w pałacu Branickich (tam gdzie medycyna) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

Twoja kieca to jakos tak specjalnie szyta, ze mozna tren tak fajnie podpiac. U mnie niestety tak sie nie da, a tez mam z koronki...

ale panie powiedziały, ze tak jest, bo halki i tak nie widac.

hehe