|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WYPRZEDAŻE Wiosna/Lato 2009
Cytat:
![]() A i czy już cała biżu jest przeceniona? jakiś czas temu była półka z wybranymi rzeczami za 2 5 i 10 zł, a te fajniejsze nic a nic - jak jest teraz? |
|
|
|
|
|
#722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez chodze juz od tygodnia chyba i nie moge trafic na te ceny 5,10,15 :/ a byla w 3 h&m ...
blog biochemiczno kosmetyczny http://biochemiakosmetyczna.blogspot.com/ "Samotność jest złudzeniem.Myśli człowieka krążą zawsze koło innych ludzi i łączą go z ich obcym losem,który na próżo strara się odepchnąć." Z. Nałkowska ("Granica") |
|
|
|
|
|
#723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#724 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy już ktoś pisał, ale w Housie jest już -77% wyprzedaży - dzisiaj dostałam newslettera
|
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie wiecie może czy w New Yorkerze są przecenione już te bluzy (załącznik)? Byłam w niemieckim, ale tam cena dalej taka sama.
|
|
#726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze troche zostało, wiec moze uda Ci się coś kupic, a i okulary równiez były, ale tylko jeden wzór, takie całe czarne
|
|
|
|
|
|
#727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale pewnie zależy kto gdzie ...Może jakieś Łodzianki się wypowiedzą? jak tam w Galerii i Manu? |
||
|
|
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Wizażanek orientuje się na jakie promocje będzie można liczyć podczas dzisiejszej nocy wyprzedaży w Magnolii? W sumie wyprzedaże w pełni, więc nie wiem czy jest sens jechać?
Jeżeli macie jakieś informacje dajcie proszę znać
|
|
|
|
|
#729 |
|
Szanelowa Madżesti
|
A czy ktoś orientuje się jak wyglądają wyprzedaże w Forum w Koszalinie, bo będę akurat jutro przejeżdżała więc grzech nie wpaść
|
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, są gdzieś przecenione takie okulary?
zdjęcie z all Edytowane przez ola91 Czas edycji: 2012-03-15 o 22:06 |
|
|
|
|
#731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeju, co się tam działo Przeceny bardzo duże-bluzki po 10,20 zł, spodnie dużo kolorów po 30 zł Duże zniżki na stroje kąpielowe, okulary poprzeceniane na 10 zł, kosmetyki tak samo(błyszczyki nawet na 7,50), torebki, portfele(jeden śliczny w taką panterkę, b. elegancki za 20 zł) Tłum ludzi, do przebieralni kolejki , więc ludzie rozbierali się normalnie w sklepie i przymierzali sobie bluzki, spodnie normalnie przy wszystkich Nawet z megafonu ogłosili , że z powodu takich kolejek do przymierzalni można kupić bez przymierzania i potem zwrócić jak nie będzie pasować. Szaleństwo, ale może jeszcze dzisiaj coś zostanie bo wczoraj był szał. |
|
|
|
|
|
#732 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jeżeli chodzi o sweterki, to w Stradim były okropne kolory, mnóstwo z krótkim rękawkiem. W Berschce średnio ciekawe te sweterki też. Nie widziałam niestety takiego, o jakim mówisz. Proponuję udać się do Zary - tam właśnie upolowałam taki kremowy kardigan, śliiiiczny Dziewczyny, to niemożliwe, żeby już się zaczęła druga tura, musi przecież coś dla mnie zostać
|
|
|
|
|
|
#733 |
|
Rozeznanie
|
witam
![]() może któraś z Was chciała by wziąś udział w zamówieniu ze strony http://www.ae.com/web/browse/hp_clea...atId=clearance sklep- American Eagle mają teraz korzystbne przeceny,potrzebujemy kilku chętnych na wątku american eagle ![]() zapraszamy
|
|
#734 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
wkurzylam sie dzis w H&M u siebie
![]() myslalam, ze bedzie wiecej biżu przecenionej a tylko pare kolczykow, ze 3 wisiory, jakies korale i jedna uszkodzona bransoletaa reszta, czyli lancuchy, grube bransolety,.. w ogole nie jest przeceniona, nic a nic weszlam tu i pocieszylam sie troche, bo widze, ze w niektorych H&M tez nic nie przecenili ![]() w Orsay naprawde duzo przecenionych ciuchow, ale czekam na jeszcze jedna ture
Edytowane przez 6roove Czas edycji: 2009-07-03 o 15:54 |
|
|
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
a u mnie w hm okulary w tym stylu nie sa przecenione, jak wiekszosc innych. okolo 25 zl kosztuja. przecenione sa tylko 1 czy 2 modele nietwarzowe wcale. wiec co miasto to inaczej...bo i torebki po 40 ciagle a w niektorych hm juz po 20. no chyba ze to wszystko dziala z opoznieniem;]
|
|
|
|
|
#738 |
|
Rozeznanie
|
Orientuje się ktoś jak tam w Galerii Krakowskiej? bo nie chce jechać na darmo 100 km ;/ poszukuje jakiś tanich rurek
|
|
#739 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A Ty jesteś z Rzeszowa może?? Bo ja się wybieram w środę i nie wiem czy na coś liczyć, sklepy o które mi chodzi to h&m, new yorker, promod, vero moda, deichmann, orsay Tak więc, jeśli jest tu ktoś z Rzeszowa, proszę o opinię
|
|
|
|
|
|
#740 |
|
BAN stały
|
ja kupilam dzis skórzaną mini za 32 zł z 112 zł w New Yorkerze, były jeszcze w tej cenie m. in. fajne skórzane krótkie kamizelki-bokserki...
|
|
|
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
planuje jechać na zakupy do Bydzi do Focusa 31 lipca jak myślicie czy to dobra data, można się obkupic ?
|
|
|
|
|
#742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tylko czy ta przecena na caly asortyment obowiazuje i od kiedy? bo w sklepie internetowym jest przecena -55 i na glownej tez taka informacja, ze tylko -55%. Wybieram sie w poniedzialek i mam nadziee, ze juz bedzie ![]() edit: znalazlam informacje, ze ta obnizka obowiazue od 3 lipca, czyli dzis i na wybrane modele
Edytowane przez Zielone_korale Czas edycji: 2009-07-03 o 18:33 |
|
|
|
|
|
#743 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
house jest teraz -55%, bo byłam dzisiaj w silesi. ten sklep wygląda coraz bardziej tragicznie. same buty, torby i koszulki były ![]() Cytat:
jeżeli nie masz daleko to zajrzyj tydzień przed
Edytowane przez halapuca Czas edycji: 2009-07-03 o 18:43 |
||
|
|
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
że tak zapytam, orientujecie się może dziewczyny czy na wyprzedażąch w GK dostane szare rurki? nawet nie chodzi mi o takowy jeans, może to byc cienki materiał, ale własnie w tym konkretnym kolorze i kroju. Tak się własnie zastanawiam czy znajde cos tak do 70zł, bo wybieram sie w pon. do Krakowa...
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mala relacja: w graffice bylam, w H&M -jest troche wieszakow z przecenionymi rzeczami, np.spodnie, szorty, sukienki, jakies bluzki, bielizna, spodnic nie widzialam, bizuterii jest malo przecenionej, ale cos tam moze Ci sie spodoba, okulary przecenione w ogole mi sie nie podobaly, torby glownie 40-60zl, jedna brazowa za 20zl, ale bez suwaka, tylko z takim innym zapinaniem (ale i tak chyba kupie )Orsay -bardzo duzo bluzek, topow przecenionych, sukienki, spodnice, dzinsy na pewno 60-80zl, spodnice 50-70zl chyba, Camaieu -baaardzo duzo ciuchow w obnizonej cenie, ale te co chcialam sa jeszcze slabo przecenione, wiec poczekam paskow duzo bylo po 20-30zl, bluzek, koszulek, topow -ladne, ale w orsayu tansze, w kazdym razie nie mialam czasu tego wszystkiego przejrzec ![]() Plaza: House -duzo bluzek, topow <40zl, spodni troche, sukienki jakies, spodniczki (zajrzyj sobie na strone House'a Reserved -nic mnie tam nie zaciekawilo, jakies slabe promocje, ponoc ciuchy meskie sa w dobrych cenach i jest wybor Deichmann -buty plaskie juz za 20-50zl, na obcasie troche tez po 50-60zl, ostatnie pary wiadomo -tanie. I wlasciwie tyle odwiedzilam, nie mialam czasu na wiecej ![]() pzdr
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
eee ogolnie to jakas tragedia.
w camaieu niby druga tura wyprzedazy i spodnie szorty 80 zl. -.- |
|
|
|
|
#747 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny powiedzcie mi gdzie znajdę dżinsowe szorty do 40 zł?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pojadę to zobaczę, może mi się coś spodoba, szkoda, że Rz-w tak do tyłu zawsze.
|
|
|
|
|
|
#750 |
|
Raczkowanie
|
hey, a orientuje się ktoś jak tam wyprzedaże w silesi w katowicach ?
wybieram się nie długo i warto wiedziec na co zwrócić uwage
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.