Ostrowieckie Panny Młode cz.III - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-03, 13:40   #2311
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III

justys mam to samo. juz mi sie nie chce tu siedziec ale na szczescie jeszcze godzinka i do domku smazyc rybke
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 14:03   #2312
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Dziewczyny co myślicie o tych butach http://buty-slubne.net/index.php?p75...wzor-204-26-32
Mnie się podobają ale nie mogę się zdecydować czy zamówić przez internet

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 14:09   #2313
mehja
Zakorzenienie

Cześć
Nie było mnie całe przedpołudnie bo prądu nie było na całych Pułankach Nad razem piorun trafił w tą elektownię i dopiero teraz naprawili. Nosiło mnie od rana, nie wiedziałam co ma robić bez wizażu bosz, co za nałóg ale przynajmniej posprzątaliśmy całe mieszkanko na jutrzejszą imprezę. A dziś Tż po pracy idzie na wieczór kawalerski z kolegami z pracy więc pewnie wróci nad ranem a jutro jeszcze tyyyle do załatwienia

Goście dzwonią do nas ustalać szczegóły i pytają min. czy chcemy coś dostać zamiast kwiatów bo teraz duzo ludzi nie chce kwiatów. Powiedziałam, że wino
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 14:10   #2314
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Ja bym nie odwazyła sie na zakup butów przez internet, po drugie jak dla mnie wysoki obcas
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 14:13   #2315
mehja
Zakorzenienie

Obcas faktycznie wysoki ja bym się w takim zabiła bo przymierzałam ostatnio.
Rozmiar to nie problem bo jesli okazałoby się, że nie pasuje to można wymienić. Tylko nie wiem czy odkryte pięty pasują na ślub to nie będzie zbyt mało eleganckie
Ale buciki ładne
Stary 2009-07-03, 14:33   #2316
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Ja rzadko chodzę na obcasach, ale moje najwygodniejsze buty mają 7cm, więc może nie byłoby tragedii, zwłaszcza że to taki słupek a nie szpilka. Buty można w ciągu 10 dni zwrócić bez podania przyczyny na swój koszt. A co do odkrytej pięty to mnie się nigdy zbytnio nie podobały buciki z zakrytymi palcami i piętami, takie których najwięcej jest w sklepach, myślałam nawet o sandałkach. Nie wiem czy to eleganckie, ale takie mi się podobają
No i wydaje się, że nie ma problemu -tylko zamawiać - a ja i tak się waham i boje

Mel B 14/14 +
Stary 2009-07-03, 14:33   #2317
azakowana
Zakorzenienie

Pasują odkryte pięty jak najbardziej. Może nawet bardziej niż odkryte palce
Buciki super. Ja bym się nawet nie zastanawiała tylko kupiła. Potem jakby nie pasowały to można przecież zwrócić.
Stary 2009-07-03, 14:42   #2318
katalinka17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o tych butach http://buty-slubne.net/index.php?p75...wzor-204-26-32
Mnie się podobają ale nie mogę się zdecydować czy zamówić przez internet

Bardzo ładne, eleganckie, ja miałam butki bez pięty i jestem bardzo zadowolona, przede wszystkim stopa się tak nie poci.
Jeśli jesteś przyzwyczajona do takiego obcasa to ja jestem na tak!

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 14:47   #2319
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Przyzwyczajona to może nie, ale liczę że będzie dobrze Mam 4 tygodnie na zakup butów, bo na przymiarkę ide 3 sierpnia, a nic mi się w sklepach nie podoba. Obawiam się trochę koloru, bo mam sukienkę biała perła

Mel B 14/14 +
Stary 2009-07-03, 14:57   #2320
katalinka17
Zadomowienie

Z tego co widziałam na zdjęciu to będą pasować. Dziewczyny butów praktycznie nie widać, nie ma co się przejmować detalami Ja długo szukałam pasujących butów, bo suknie miałam perłową,kolor niezidentyfikowany, zmieniał się w zależności od światła, wkońcu kupiłam zwykłe białe, bez pięty, z kokardką, w czasie wesela zmieniłam na jasne, na paseczku, bez obcasa. Najważniejsza jest wygoda.

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 15:48   #2321
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Zaraz zmywam sie do domu, nareszcie
Stary 2009-07-03, 15:53   #2322
azakowana
Zakorzenienie

A ja jeszcze godzinę
Stary 2009-07-03, 15:58   #2323
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Uciekam do domku pa

Mel B 14/14 +
Stary 2009-07-03, 16:27   #2324
madziaciu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Cześć
Nie było mnie całe przedpołudnie bo prądu nie było na całych Pułankach Nad razem piorun trafił w tą elektownię i dopiero teraz naprawili. Nosiło mnie od rana, nie wiedziałam co ma robić bez wizażu bosz, co za nałóg ale przynajmniej posprzątaliśmy całe mieszkanko na jutrzejszą imprezę. A dziś Tż po pracy idzie na wieczór kawalerski z kolegami z pracy więc pewnie wróci nad ranem a jutro jeszcze tyyyle do załatwienia

Goście dzwonią do nas ustalać szczegóły i pytają min. czy chcemy coś dostać zamiast kwiatów bo teraz duzo ludzi nie chce kwiatów. Powiedziałam, że wino

Hmmm, ja też z Pułanek ale o tym ze nie było pradu nic nie wiem...

Kasiunia buty ładne aczkolwiek mnie akurat cos nie pasuje ten czubek bo jest taki podniesiony. Tak odstaje troche... Ale obcas ładny i materiał z którego zrobione... zmierz sobie stopę linijką i bedziesz wiedziała który nosisz rozmiar. Na stronce pewnie jest podana długość wkladki.
madziaciu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 16:30   #2325
Marcia23
Raczkowanie

Witam Was Dziewczyny u mnie też nie było prądu od rana;/ korzystając z okazji odwiedziłam babcię

Kasiuni_a bardzo ładniutkie te buciki, takie zgrabne
Jesli chodzi o buciki jestem tego samego zdania co Katalinka praktycznie ich nie widać spod sukni, a biorąc pod uwagę "taneczny" charakter TEJ nocy, stawiałabym raczej na wygodę i ja tak zrobiłam mimo że jestem niska, kupiłam buty na niskim obcasie, tak żebym nie umierała już po kilku tańcach a z reguły tak bywało na weselach

Jesteśmy z TŻem na etapie zastanawiania się nad prezentem dla rodziców...ehhh juz sama nie wiem jaki byłby najlepszy
A za niedługo wybywam na ostatnie spotkanie w poradni
Marcia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 17:02   #2326
beatrice1234
Rozeznanie

Byłam dziś w Deichmanie koło Billi, było kilka butów ślubnych, różnych na wysokim obcasie, na niskim, bez palców i z czubami, w sumie to się nie przyglądałam za bardzo bo u mnie jeszcze tyle czasu do wybierania butów, ale ceny były dość atrakcyjne. Prawie za darmo
beatrice1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 17:42   #2327
veroeve
Rozeznanie

Hej, a ja dzisiaj w łóżku cały dzień. Od wczoraj choruję, jakaś grypa żołądkowa czy coś w tym stylu. Na jedzenie patrzeć nie moge, wszystko mnie boli, jestem nieżywa

Cytat:
Napisane przez beatrice1234 Pokaż wiadomość
Byłam dziś w Deichmanie koło Billi, było kilka butów ślubnych, różnych na wysokim obcasie, na niskim, bez palców i z czubami, w sumie to się nie przyglądałam za bardzo bo u mnie jeszcze tyle czasu do wybierania butów, ale ceny były dość atrakcyjne. Prawie za darmo
Ja nie mam zaufania do butów z D, CCC itp. Ilekroć tam mierzyłam coś na obcasie, to były niestabilne. Po dwóch krokach złamałabym nogę w kostce.

A za 6 tygodni ja będę przeżywać maksymalny stres. Za tydzień mam się kontaktować w sprawie pierwszej przymiarki. Za dwa tygodnie odbieramy garnitur.

Dużo osób odmówiło przyjazdu na ślub. Nawet mój chrzestny, ale w sumie czego więcej mogłam się po nim spodziewać. Przedkłada jakieś swoje wyimaginowane urazy ponad to. W ogóle obciach będzie, bo nie będzie ani brata ani siostry mojej mamy, za to przyjedzie siostra cioteczna, co nie była w tych stronach 30 lat. Zawsze wiedziałam, że rodzeństwo mojej mamy nie prezentuje najwyższej klasy, ale nie sądziłam, że upadli tak nisko. A wszystko przez to, że upieprzyło im się, ze dziadkowie śle rozporządzili majątkiem. Najlepsze jest to, że moja mama ma zapisane najmniej, a oni i tak mają pretensje o nie wiadomo co
veroeve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 18:18   #2328
ninuska
Zadomowienie

No, nareszcie mam chwilę wolnego.

Jej, dokładnie za rok o tej porze bedziemy juz po obiedzie i pewnie po pierwszym tańcu

kasiuni_a butki super

Mam nadzieje,że ta sobota bedzie nareszcie ładna. Trzymam kciuki za pogodę i tipsy

Takie te wiązanki drogie.... 250 zł to naprawdę kupa kasy. Znajoma zamawiając sobie swoją wiązanke na ślub wcale nie powiedziała, że to na ślub i zapłaciła 50 zł. I była naprawde piękna. Jednak "nazwa" robi swoje. Tak samo jest u fryzjera. Na szczęście mam "prywatnego" w rodzinie

veroeve martwię się,że nam również dużo odmówi niestety.

Nie wiem czy już pi9sałam- wkurzyłam sie i zamówiłam jednak ta dekoratorke. Najwyzej tesciowa sie pogniewa,że za duzo kasy wydaje......

Edytowane przez ninuska
Czas edycji: 2009-07-03 o 18:22
ninuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-03, 18:25   #2329
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Veroeve Jak widac pieniadze potrafia zespuc wszystko. Trudno, jesli nie chce byc z Toba w tym dniu ich sprawa, niech sie obrazaja itd. To Twoj dzien i masz sie nim cieszyc

Edytowane przez justys1358
Czas edycji: 2009-07-03 o 18:34
Stary 2009-07-03, 18:51   #2330
gorzata9
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny. Ja mam pytanie do panien młodych, które mają wesele w Smykowie. Jak zamawiałam salę (a było to w listopadzie 2008 roku) to właściciel lokalu mówił, że będą malowac pomieszczenia i zmieniać dekoracje. Nie wiecie czy coś się zmieniło??? Nie byłam tam od czasu, gdy wpłaciliśmy zaliczkę i podpisaliśmy umowę. Mamy tam podjechać we wrześniu, aby ustalić menu.
Stary 2009-07-03, 19:00   #2331
ninuska
Zadomowienie

justys1358 masz racje w 100%

gorzata9 ja niestety nie pomogę.

Za to potrzebuje pomocy- wpadła mi w oko suknia Amsterdam, ale nigdzie nie mogę znaleźć ( komisy w necie, allegro itp) na wzrost 177+ obcas Jak by się komuś rzuciła w oczęta to dawać cynka plisssssssssss
Stary 2009-07-03, 19:11   #2332
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez veroeve Pokaż wiadomość

Ja nie mam zaufania do butów z D, CCC itp. Ilekroć tam mierzyłam coś na obcasie, to były niestabilne. Po dwóch krokach złamałabym nogę w kostce.
A ja z kolei muszę mieć buty tylko z z Deichmanna bo nigdzie indziej nie ma na mnie rozmiaru - 42

Cytat:
Napisane przez veroeve Pokaż wiadomość
Dużo osób odmówiło przyjazdu na ślub. Nawet mój chrzestny, ale w sumie czego więcej mogłam się po nim spodziewać. Przedkłada jakieś swoje wyimaginowane urazy ponad to. W ogóle obciach będzie, bo nie będzie ani brata ani siostry mojej mamy, za to przyjedzie siostra cioteczna, co nie była w tych stronach 30 lat. Zawsze wiedziałam, że rodzeństwo mojej mamy nie prezentuje najwyższej klasy, ale nie sądziłam, że upadli tak nisko. A wszystko przez to, że upieprzyło im się, ze dziadkowie śle rozporządzili majątkiem. Najlepsze jest to, że moja mama ma zapisane najmniej, a oni i tak mają pretensje o nie wiadomo co
No właśnie z pieniędzmi i majątkiem tak bywa. U nas na weselu nie było chrzestnej męża, ale tam w grę wchodziły inne sprawy (ona jest przez swojego męża maltretowana i wtedy przed naszym weselem też ja pobił - za to, że daliśmy zaproszenie jej a nie jemu)

Cytat:
Napisane przez ninuska Pokaż wiadomość

Za to potrzebuje pomocy- wpadła mi w oko suknia Amsterdam, ale nigdzie nie mogę znaleźć ( komisy w necie, allegro itp) na wzrost 177+ obcas Jak by się komuś rzuciła w oczęta to dawać cynka plisssssssssss
A z jakiej to jest firmy?
Stary 2009-07-03, 19:14   #2333
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

A masz zjdecie sukni?
Stary 2009-07-03, 19:20   #2334
azakowana
Zakorzenienie

czy to ta?

http://www.we-dwoje.pl/przepiekna;su...html?foto_id=1
Stary 2009-07-03, 21:10   #2335
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrice1234 Pokaż wiadomość
Przeceny są spore. Kupiłam sobie wczoraj tam balerinki za połowę ceny a w Botti w wąskiej uliczce buty na obcasie na które polowałam od dawna, tylko nie było mojego rozmiaru i też za połowę ceny
Stary 2009-07-03, 21:53   #2336
ninuska
Zadomowienie

azakowana dokładnie ta. Nowa ma cene wystrzeloną w kosmos (ponad 4 tys) i w grę wchodzi jedynie kupno " z drugiej ręki". Niestety wszędzie gdzie patrzę są właśnie na dzieczyny ze wzrostem ok 170. Miała bym w łydki chyba.To jest taka moja miłość od pierwszego wejrzenia Eh........

W Deichmanie kupiłam extra klapeczki za 34 zł. Są juz letnie przeceny...starsznie szybko je robią.

Edytowane przez ninuska
Czas edycji: 2009-07-03 o 21:56
Stary 2009-07-03, 21:59   #2337
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

To moze jutro przejde sie do Deichmana, bo chce japonki sobie kupic, moze trafie na jakas okazje
Stary 2009-07-03, 22:00   #2338
beatrice1234
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gorzata9 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny. Ja mam pytanie do panien młodych, które mają wesele w Smykowie. Jak zamawiałam salę (a było to w listopadzie 2008 roku) to właściciel lokalu mówił, że będą malowac pomieszczenia i zmieniać dekoracje. Nie wiecie czy coś się zmieniło??? Nie byłam tam od czasu, gdy wpłaciliśmy zaliczkę i podpisaliśmy umowę. Mamy tam podjechać we wrześniu, aby ustalić menu.
Jeśli dobrze pamiętam to mówił że malowanie i zmiana dekoracji mają być w tym roku, ale pewna nie jestem. Wię już powinno być tam coś zrobione tym bardziej że sezon weselny się zaczął.

Ostatnio kupiłam buty w deichmanie i niestety po jednym sezonie się rozleciały, na szczęście miałam paragon i mogłam wybrać sobie nowe
Stary 2009-07-03, 22:10   #2339
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Wcale nie jest powiedziane, ze jak kupisz buty na targu to sie odrazu rozleca czy w sklepie i beda na dłuzej. Nie ma reguły. Jak podobaja mi sie buty isa w przystepnej cenie to biore, bez wzgledu czy targ czy sklep.
Stary 2009-07-03, 22:15   #2340
beatrice1234
Rozeznanie

Ja się ucieszyłam że się rozleciały bo i tak miałam kupować. To były buty wiosenno-jesienne a miałam kupić jakieś klapki na lato, więc te jak się rozleciały to wybrałam na lato i tym sposobem nie musiałam już wydawać pieniędzy na nowe.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości